vakiel
ارائه خدمات حقوقي

ديه ستون فقرات چقدر است؟ با يك نگاه اجمالي به جرايم رخ داده مي‌‌توان ديد كه جرايم يا عليه اشخاص است يا عليه اموال.‌ زماني كه جرمي‌‌ عليه جسم و نفس شخص صورت مي‌‌گيرد قانون گذار ديه را به عنوان هم جبران خسارات و هم مجازات پيش بيني كرده است. در صورتي كه به اعضاي بدن شخص آسيبي وارد شود فرد مجرم بايد ديه بدهد. هر يك از اعضاي بدن ديه‌‌ مشخص خود را دارند.‌ در اين مطلب به بررسي ميزان ديه شكستن ستون فقرات مي‌‌پردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
منبع: ديه ستون فقرات | نخاع – نشيمنگاه – مهره كمر – شكستگي – خميدگي

شكستن ستون فقرات

ميزان ديه به نوع و مقدار جراحت وارده بر اعضا بستگي دارد. در اين مطلب ديه‌‌ شكستگي ستون فقرات را مورد بررسي قرار مي‌‌دهيم.

ستون فقرات يا ستون مهره‌ها يكي از مهم‌ترين اجزاي استخوان بندي بدن انسان در نيم تنه‌‌ بالايي مي‌باشد. اين استخوان از گردن تا كمر كشيده شده است و در راه رفتن انسان نقش اساسي دارد.‌ ستون فقرات از چندين مهره شاكله مي‌گيرد.

در تبصره‌‌ 1 ماده‌‌ 647 شكستگي ستون فقرات توضيح داده است كه منظور از شكستن فقرات،‌ شكستن يك چند مهره است شكستن مهره‌‌ گردن و استخوان دنبالچه جدا از ستون فقرات است.

ديه شكستن ستون فقرات

در مبحث يازدهم ماده‌‌ 647 قانون مجازات اسلامي براي پرداخت ديه‌‌ ستون فقرات حالات مختلفي را مطرح كرده است. ديه‌‌ شكستن ستون فقرات در قانون از اين قرار است:

الف / شكسته شدن ستون فقرات به ميزاني باشد كه اصلا قابل درمان نباشد و يا اينكه بعد از درمان به صورت خميده باقي بماند———- ديه‌‌ كامل.

ب/ در صورتي كه ستون فقرات كاملا درمان گردد ولي يكي از منافع آن از بين برود. مثلا فرد نتواند بشيند و يا اينكه نتواند راه‌‌‌ برود و يا اينكه آسيب ستون فقرات باعث شده باشد تا فرد توان جنسي خود را از دست داده باشد يا كنترل ادرار وي از بين رفته باشد. مانند وقتي كه شخص ستون فقرات خود را درمان كند و خود ستون فقرات ديگر هيچ عيبي نداشته باشد ولي يكي از منافع را به دليل اين آسيب از دست بدهد مثلا ديگر نتواند رابطه‌‌ جنسي برقرار كند——— ديه‌‌ كامل.

ج/ ستون فقرات قابل درمان و معالجه نباشد و همچنين عوارضي كه در مورد ب ذكر شده است هم پديد بيايد يعني اينكه نه تنها شكستگي ستون فقرات شخص باقي مي‌‌ماند بلكه شكستگي عوارض ديگري را به همراه دارد ———- ديه‌‌ كامل + ديه يا ارش عوارض حاصله.

د/ شكستگي بدون هيچ عيب درمان مي‌‌شود ———- يك دهم ديه‌‌ كامل.

ه/ شكستگي كه باعث فلج شدن و بي‌حسي پا‌ها شده است —— ديه‌‌ ستون فقرات + دو سوم ديه بخاطر فلج شدن پاها.

ديه خميدگي ستون فقرات و پشت

در صورتي كه به ستون فقرات شخص ضربه‌‌اي وارد شود ولي اين آسيب باعث شكستگي ستون فقرات نشود و فقط باعث شود كه خميدگي در پشت فرد ايجاد شود.‌ در اين صورت براي پرداخت ديه دو حالت وجود دارد:

1/ خميدگي درمان نشود بايد ديه‌‌ كامل پرداخت گردد.

2/ خميدگي بدون هيچ گونه عارضه‌اي كاملا درمان شود يك دهم ديه‌‌ كامل ثابت مي‌گردد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد ديه‌‌ شكستگي ستون فقرات مي‌‌توانيد از خدمات مشاوره حقوقي تهران وكيل دات كام بهره ببريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ديه ستون فقرات، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ديه ستون فقرات پاسخ دهند.

 

 

سوالات متداول

منظور از شكستگي ستون فقرات چيست ؟

شكستگي ستون فقرات به معناي شكستن يك يا چند مهره در ستون فقرات است كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

ديه‌‌ شكستگي ستون فقرات چه ميزان است ؟

مقدار ديه بستگي به ميزان و نوع شكستگي دارد و اينكه آيا اين شكستگي قابل درمان به طور كامل است يا اينكه نمي‌‌توان آن را درمان كرد كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۵۴:۲۰ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

آيا ايجاد آلودگي صوتي جرم است و مجازات دارد؟ ايجاد و پخش هر نوع صدا و ارتعاش كه بيش‌ازحد مجاز قانوني باشد. بر اساس قانون مربوط به هواي پاك جرم است. بنابراين امكان شكايت و پيگيري  توسط شهروندان از ايجاد آلودگي صوتي وجود دارد. ايجاد آلودگي صوتي به‌وسيله ماشين‌ها، موتورها، ايجاد آلودگي صوتي در ساختمان‌هاي مسكوني و غيره جرم مي‌باشد و مجازات قانوني دارد. در ادامه اين مطلب به معرفي جرم آلودگي صوتي و مجازات آن خواهيم پرداخت.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
منبع: مجازات آلودگي صوتي | آيا آلودگي صدا جرم است؟

جرم و مجازات آلودگي صوتي چيست ؟

بر اساس قانون هواي پاك، جرم آلودگي صوتي به معني ايجاد هر نوع صدا و ارتعاش بيش‌ازحد مجاز و همچنين پخش و انتشار آن صدا مي‌باشد. و هر عملي كه موجب ايجاد آلودگي صوتي شود ممنوع و جرم است. حد مجاز و قانوني صدا و ارتعاش بر اساس تعاريف سازمان محيط‌زيست تعيين مي‌شود.

قانون هواي پاك هنگام تعريف آلودگي هوا به انتشار موارد آلوده‌كننده هوا و محيط، مثل صدا و بو در هواي آزاد تأكيد مي‌نمايد. بنابراين براي جرم آلودگي صوتي نيز پخش و انتشار صداي غيرمجاز در فضاي آزاد بايد انجام شود. البته اين‌گونه نيست كه شهروندان قادر به شكايت از مزاحمت‌ها و سروصداي غيرمجاز همسايه‌ها يا آلودگي صوتي ساختمان‌سازي نباشند. براي شكايت و پيگيري از آلودگي صوتي و ايجاد مزاحمت همسايه‌ها مي‌توانيم بر اساس قانون مجازات يا قانون تملك آپارتمان‌ها اقدام كنيم.
مجازات آلودگي صوتي

گفتيم كه مقصود از جرم آلودگي صوتي بر اساس قانون هواي پاك ايجاد و پخش هرگونه صدا و ارتعاش بيش‌ازحد مجاز در هواي آزاد است. و همچنين ايجاد آلودگي صوتي توسط همسايه‌ها و در آپارتمان‌ها بر اساس قانون مجازات اسلامي و ون تملك آپارتمان‌ها سنجيده مي‌شود. بنابراين در ادامه مجازات آلودگي صوتي را به دو قسمت مجازات آلودگي صوتي در هواي آزاد و مجازات آلودگي صوتي در آپارتمان‌ها تقسيم مي‌كنيم.

مجازات آلودگي صوتي در هواي آزاد

مطابق قانون هواي پاك افراد اعم از اشخاص حقيقي حقوقي كه با نقض قوانين موجب آلودگي صوتي شوند. بر اساس مقررات قانوني به جزاي نقدي درجه ۵ يا ۷ يا ضبط اموال محكوم مي‌شوند.

قانون هواي پاك بيان مي‌دارد. كه افراد در صورت عدم رعايت حدود مجاز در خصوص پخش و انتشار امواج صوتي براي بار اول به جزاي نقدي درجه ۵ محكوم مي‌شوند. و در صورتي كه تكرار در انجام اين جرم رخ دهد حداكثر جزاي نقدي و ضبط اموال و تجهيزات مربوط به ايجاد آلودگي صوتي محكوم خواهند شد. درجات جزاي نقدي و مجازات‌ها موضوع ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامي است. و جزاي نقدي درجه ۵ معادل بيش از ۲۴ ميليون تومان تا ۵۰ ميليون تومان مي‌باشد.

همين قانون در ايجاد آلودگي صوتي توسط منابع ثابت و متحرك مرتكب را به جزاي نقدي درجه ۷ محكوم مي‌نمايد. مقصود از منابع ثابت متحرك مي‌تواند وسايل نقليه و موتوري باشد. در اين صورت مأمور نيروي انتظامي موظف است براي بار اول متخلف را به يك ميليون ريال و در صورت تكرار براي دومين بار دو برابر جريمه نمايد. اگر تكرار جرم بيش از دو بار اتفاق بيفتد جريمه مرتكب معادل ۳ ميليون ريال خواهد شد. ميزان جزاي نقدي درجه ۷ در قانون مجازات اسلامي معادل بيش از ۳۰ ميليون ريال تا ۶۰ ميليون ريال مي‌باشد.

مجازات آلودگي صوتي در آپارتمان

البته همان‌طور كه گفتيم در برخي موارد براي مجازات مرتكب آلودگي صوتي نمي‌توانيم. به قانون هواي پاك مراجعه كنيم. بلكه بايد به قانون مجازات اسلامي يا قانون تملك آپارتمان‌ها استناد نماييم. قانون مجازات اسلامي در بخش تعزيرات مقرر مي‌كند. كه در صورتي كه افراد با هياهو يا جنجال و يا حركات غيرمتعارف موجب تعرض به افراد شوند و نظم و آسايش عمومي را مختل گردانند. همچنين اقدامات ايشان موجب توقف كسب‌وكار مردم شود. مجازات ايشان حبس از سه ماه تا يك سال و تا ۷۴ ضربه شلاق خواهد بود.

همچنين بر اساس قانون تملك آپارتمان‌ها جهت برگزاري مهماني بايد توجه داشت. كه در روزهاي غير تعطيل بعد از ساعت ۲۲ و در مهماني‌هاي روزهاي تعطيل بعد از ساعت ۲۴ رعايت سكوت در ساختمان‌ها الزامي مي‌باشد. و توليد صدا چه صداي مهمانان و چه صداي موسيقي بعد از اين ساعت در آپارتمان‌ها ممنوع است. بنابراين با استناد به اين ماده قانون تملك آپارتمان‌ها و قانون مجازات اسلامي مجازات ايجاد آلودگي صوتي در آپارتمان‌ها حبس و شلاق تعزيري است. هرچند بايد توجه داشت كه زماني اين مجازات تحقق مي‌يابد. كه قاضي تشخيص دهد رفتار همسايه و ايجاد مزاحمت وي به صورت حركات غيرمتعارف و يا يكي از مصاديق هياهو و جنجال باشد‌.

روش شكايت و پيگيري جرم آلودگي صوتي

با توجه به اينكه منبع آلودگي صوتي از وسايل نقليه در كوچه و خيابان است. و يا مزاحمت و توليد صداي همسايگان در آپارتمان و مشاعات آن است. نحوه رسيدگي و شكايت عليه مرتكب نيز متفاوت خواهد بود.

شكايت از آلودگي صوتي در كوچه و خيابان

اگر آلودگي صوتي به‌وسيله لوازم نقليه و ساير لوازم مذكور در قانون هواي پاك ايجاد شود. شما مي‌توانيد براي شكايت با سامانه تلفني كه به اداره حفاظت از محيط‌زيست مربوط مي‌شود تماس بگيريد. شماره اين سامانه ۱۵۴۰ است. پس از تماس با اين سامانه گويا مي‌‌توانيد شكايت خود را در مدت‌زمان دو دقيقه و به شكل يك پيام صوتي انجام دهيد. پس از ثبت شكايت در سامانه تلفني مسئول سازمان حفاظت از محيط‌زيست به شكايت شما رسيدگي مي‌كنند. و اقدامات لازم را انجام مي‌دهند. البته شما مي‌توانيد به دفاتر خدمات الكترونيك قضايي حضوراً مراجعه كنيد. سپس شكوائيه خود را تنظيم و به مسئول مربوطه در دفاتر مذكور تحويل نماييد. در اين صورت بايد هزينه خدمات دفتر و هزينه دادرسي پرداخت نماييد.

در حالت ديگر اگر از شما سروصدايي ايجادشده به علت ساخت‌وسازهاي شهري شكايت داريد. مي‌توانيد با شماره‌هاي ۱۳۷ يا ۱۸۸۸ تماس برقرار نماييد. و شكايت خود را ثبت كنيد. يا اينكه به صورت حضوري به شهرداري مراجعه كنيد. و نسبت به آلودگي صوتي هنگام ساختمان‌سازي شكايت و درخواست رسيدگي نماييد.

شكايت از آلودگي صوتي همسايه‌ها

همچنين در مواردي كه شما نسبت به همسايه خود در آپارتمان و ايجاد آلودگي صوتي توسط همسايه در آپارتمان و مشاعات شكايت داريد. در گام اول بهتر است به مدير ساختمان مراجعه نموده تا به ايشان تذكر دهد. و يا اظهارنامه‌اي را براي همسايه مزاحم ارسال نماييد تا متوجه نارضايتي شما شوند. اگر همسايه به تذكرات شما توجه نكرد مي‌توانيد از اهالي ساختمان استشهادي تهيه نماييد.

و در صورت امكان تأثير مأمور كلانتري نسبت به مزاحمت و ايجاد سروصداي همسايه خود صورت‌جلسه تهيه كنيد. آنگاه شكوائيه تنظيم نماييد. و به دفاتر خدمات الكترونيك قضايي مراجعه و سپس شكايت‌نامه خود را به مرجع صالح ارسال نماييد. توجه كنيد كه براي ثبت شكايت‌نامه خود ابتدا بايد در سامانه ثنا حساب كاربري بسازيد. جهت ايجاد حساب كاربري در سامانه ثنا مي‌توانيد. به دفاتر خدمات الكترونيك قضايي مراجعه كنيد. و يا در سايت adliran.ir اقدام به ايجاد حساب كاربري ثنا نماييد‌‌.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

جرم آلودگي صوتي چيست ؟

جرم آلودگي صوتي به معني ايجاد هر نوع صدا و ارتعاش بيش‌ازحد مجاز و همچنين پخش و انتشار آن صدا مي‌باشد. و هر عملي كه موجب ايجاد آلودگي صوتي شود ممنوع و جرم است.

انواع مجازات آلودگي صوتي چيست ؟

مجازات آلودگي صوتي را به دو قسمت مجازات آلودگي صوتي در هواي آزاد و مجازات آلودگي صوتي در آپارتمان‌ها تقسيم مي‌كنيم. كه شامل مجازات‌هاي جزاي نقدي و در شرايطي حبس يا شلاق خواهد بود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۴۴:۳۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

رانندگي امروزه به يك امر عادي براي افراد تبديل شده است و وقتي به بيرون از خانه مي‌رويم مي‌بينيم كه افراد زيادي در حال رانندگي كردن هستند. اما رانندگي نيز داراي مشكلات به خصوص خود مي‌باشد و هر لحظه ممكن است افراد در حين رانندگي دچار تصادف شوند و خساراتي براي آن‌ها به وجود بيايد. در ادامه قصد داريم در مورد نحوه دريافت خسارت ناشي از تصادف رانندگي توضيحاتي را خدمتتان ارائه دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
منبع: خسارت تصادف رانندگي – نحوه دريافت خسارات ناشي از تصادفات رانندگي

خسارت ناشي از تصادف رانندگي

امروزه ميزان تصادفات در كشور با افزايش چشمگيري مواجه شده است و اين تصادفات باعث ايجاد خسارت‌هاي زيادي به مردم مي‌شود. براي مثال وقتي دو خودرو به يكديگر برخورد مي‌كنند علاوه بر اينكه آسيب مي‌بينند ممكن است خسارت‌هاي جاني نيز به همراه داشته باشند.

اما قانونگذاران براي جبران اين خسارت‌ها برخي قوانين را وضع كرده‌اند تا حقوق هيچ فردي در يك تصادف رانندگي ضايع نشود.

نحوه دريافت خسارت ناشي از تصادف رانندگي

هرگاه يك تصادف رانندگي رخ مي‌دهد ابتدا طرفين با پليس راهنمايي رانندگي تماس مي‌گيرند. با رجوع پليس به محل‌ وقوع حادثه مقصر اصلي تصادف مشخص مي‌شود. اگر ماشين‌‌ها بيمه باشند افراد مي‌بايست براي تعيين و جبران خسارت به اداره بيمه مربوطه مراجعه كنند.

اداره بيمه با كمك كارشناسان پزشكي قانوني ميزان خسارت را تعيين ‌نموده و به فرد خسارت ديده پرداخت مي‌كند. در هر صورت افراد بايد ابتدا به دادگاه مراجعه كنند تا از آن جا به پزشكي قانوني ارجاع شوند. فرد خسارت ديده با رجوع به دادگاه و مطالبه خسارت ناشي از تصادف مي‌تواند اين خسارت را به طور كامل دريافت كند.‌

اگر ماشين بيمه باشد پرداخت خسارت با بيمه است اما اگر بيمه نباشد راننده مقصر آن را مي‌پردازد. در صورت نداشتن بيمه دادگاه خسارت را از او مطالبه كرده و به فرد زيان ديده پرداخت مي‌كند. چنانچه فرد توانايي پرداخت خسارت را نداشته باشد مي‌تواند دادخواست اعسارش را ثبت كند اما اگر توانايي داشته باشد و خسارت را پرداخت نكند دادگاه حكم توقيف اموال او را صادر خواهد كرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد قتل در تصادف رانندگي كليك كنيد. 

نكته مهم: چنانچه ميزان خسارت تا بيست ميليون‌ تومان باشد فرد خسارت ديده مي‌بايست براي مطالبه آن به شوراي حل اختلاف مراجعه كند. اما اگر خسارت وارده بيش از بيست ميليون تومان باشد بايد به دادگاه رجوع ‌نمود.

سوالات متدوال

اگر فرد با وجود توانايي مالي خسارت تصادف را پرداخت نكند تكليف چيست ؟

دادگاه اموال او را توقيف مي‌كند تا خسارت را به فرد زيان ديده پرداخت‌ كند.

براي دريافت خسارت تصادف رانندگي تا بيست ميليون ‌تومان بايد به چه مركزي مراجعه كرد ؟

براي دريافت خسارت ناشي از تصادف رانندگي تا بيست ميليون تومان بايستي به شوراي حل اختلاف رجوع كرد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص خسارت تصادف رانندگي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون خسارت تصادف رانندگي پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۳۷:۲۰ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

موضوع ماده 477 قانون مجازات اسلامي چيست؟ قانون مجازات اسلامي ايران در بخش چهارم خود به مسئله پرداخت ديه مي‌پردازد. مقصود از ديه مجازات نقدي است كه مجرم براي جبران خسارت وارده بر قرباني محكوم به پرداخت است. در نحوه پرداخت ديه حالات مختلفي ايجاد مي‌شود. يكي از اين حالت‌ها وجود لوث يا عدم وجود آن است. ماده 477 قانون مجازات اسلامي به مسئله وجود يا عدم وجود لوث در ارتكاب جنايت و تأثير آن بر نحوه پرداخت ديه مي‌پردازد. در ادامه اين مطلب به متن و تفسير ماده 477 قانون مجازات اسلامي خواهيم پرداخت.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 منبع: ماده 477 قانون مجازات اسلامي به چه مواردي اشاره دارد؟

متن ماده 477 قانون مجازات اسلامي

بر اساس قانون مجازات اسلامي ديه مبلغ معيني است كه شرع مقدس براي جنايات غيرعمدي عليه جان و جسم افراد و يا جنايات عمدي كه قصاص ندارد؛ تعيين مي‌نمايد. اين مبلغ بايد توسط ضارب يا جاني به فرد قرباني يا اوليا دم وي پرداخت شود. اما حين پرداخت ديه حالت‌هاي مختلفي وجود دارد.

يكي از اين حالات وجود يا عدم وجود لوث است. مقصود از لوث وجود قرائن، امارات و نشانه‌هايي است. كه براي اثبات وقوع جرم كافي نيست. اما بر اساس آن‌ها قاضي به متهم بابت ارتكاب جنايت يا نحوه ارتكاب جنايت مظنون است. ماده 477 قانون مجازات اسلامي در خصوص شرايط پرداخت ديه در صورت وجود يا عدم وجود لوث بيان مي‌دارد:

«در موارد علم اجمالي به ارتكاب جنايت، توسط يك نفر از دو يا چند نفر معين، در صورت وجود لوث بر برخي از اطراف علم اجمالي، طبق مواد قسامه در اين باب عمل مي‌شود و در صورت عدم وجود لوث، صاحب حق مي‌تواند از متهمان مطالبه سوگند كند كه اگر همگي سوگند ياد كنند در خصوص قتل ديه از بيت‌المال پرداخت مي‌شود و در غير قتل، ديه به نسبت مساوي از متهمان دريافت مي‌شود.

تبصره- هرگاه منشأ علم اجمالي، اقرار متهمان باشد، حسب مورد اولياي دم يا مجنيٌ عليه مخيرند براي دريافت ديه به هر يك از متهمان مراجعه كنند و در اين امر تفاوتي بين جنايت عمدي و غيرعمدي و قتل و غير قتل نيست.»

معني اصطلاحات اين بخش

علم اجمالي يعني علمي كه راجع به يك مسئله داريم با ترديد و ابهام آميخته است. همچنين پيش‌تر در خصوص معني لوث گفتيم كه وجود قرائن و اماراتي كه موجب شود قاضي به متهم جهت ارتكاب به جرم مظنون گردد را لوث گويند.

مقصود از قسامه سوگندي است كه هنگام عدم وجود ادله ديگر، شاكي و متهم آن را اقامه مي‌كنند. شاكي براي اثبات عمدي يا غيرعمدي جنايت و خصوصيات آن سوگند ادا مي‌كند. و متهم براي دفاع از خود و دفع اتهام سوگند ادا مي‌نمايد. معني سوگند نيز اين است، فرد اداكننده خداوند را گواه قرار دهد براي اينكه گفتار وي درست و حقيقت است.

نكات حقوقي ماده 477 قانون مجازات اسلامي

ماده 477 قانون مجازات اسلامي چند نكته حقوقي و قانوني دارد كه عبارت‌اند از:

اول؛ با استنباط از ماده 477 دو حالت براي پرداخت ديه در زمان عدم وجود لوث وجود دارد. كه اين دو حالت شامل اداي سوگند توسط متهمان و يا عدم اداي سوگند توسط متهمان است. در صورت اداي سوگند؛ ديه با توجه به اينكه جنايت قتل باشد از بيت‌المال پرداخت مي‌شود. و اگر جنايت غير قتل باشد به صورت مساوي از متهمان دريافت مي‌گردد.

در حالت دوم كه متهمان به برخي يا تمام اطراف علم اجمالي از اداي سوگند امتناع ورزند. ديه به شكل مساوي از افراد امتناع كننده دريافت مي‌شود. اگر تنها يك نفر از اداي سوگند و قسامه امتناع ورزد. به‌تنهايي موظف به پرداخت ديه مي‌شود. اجراي اين حكم تفاوتي ميان قتل يا غير قتل ندارد.

دوم؛ مقصود از علم اجمالي كه در متن ماده 477 به كار رفت. علمي است كه با ترديد و ابهام آميخته شود. معناي علم اجمالي در مقابل علم تفصيلي قرار مي‌گيرد. علم تفصيلي به اين معني است كه يك چيز مثل حكم يا موضوع به وضوح و روشني براي كسي قابل شناخت باشد.

سوم؛ مقام قضايي در صورتي كه به قسامه استناد نمايد. موظف است قرائن و امارت كه موجب لوث مي‌شود. را در حكم خود درج نمايد. در مواردي كه سوگند يا قسامه توسط قاضي رد مي‌گردد. مشمول اين حكم هستند.

تفسير ماده 477 قانون مجازات اسلامي

ماده 477 قانون مجازات اسلامي بيان داشت. هنگامي‌كه در خصوص ارتكاب جنايت منتهي به ديه توسط يك يا چند نفر علم اجمالي داشته باشيم. و همين‌طور براي قسمتي از اين علم اجمالي لوث وجود داشته باشد. بايد بر اساس مواد قانوني قسامه در اينجا عمل شود. بنابراين هنگامي كه ادله ديگري جز لوث و سوگند وجود ندارد قسامه انجام مي‌شود.

توجه داشته باشيد قسامه تنها براي آن بخش كه لوث وجود دارد قابل اثبات است. بنابراين اثبات خصوصيات جنايت مثل عمد يا شبه عمدي جنايت و… نيازمند وجود لوث در اين ويژگي‌ها است. در صورت عدم وجود لوث در خصوصيات جرم و يا عدم اداي سوگند براي خصوصيات و صرفاً سوگند براي انتساب جنايت به مرتكب. صرفاً اصل ارتكاب جنايت و انتساب آن به متهم ثابت مي‌گردد و ديه تعلق مي‌گيرد.

بر اساس ماده 477 قانون مجازات؛ در صورت وجود لوث، صاحب حق قانوناً اختيار دارد. تا از متهمان بخواهد سوگند ادا نمايند. اما براي آنكه سوگند قانوني و صحيح باشد. اداكننده سوگند بايد داراي شرايطي نظير بلوغ، عقل، قاصد و مختار باشد. نكته آخر در خصوص تبصره ماده مذكور اين است. كه اگر علم اجمالي ما توسط اقرار متهمان حاصل شود. در اين صورت صاحب حق مي‌تواند جهت دريافت ديه به هركدام از اين متهمان مراجعه كند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

موضوع ماده 477 قانون مجازات اسلامي چيست ؟

موضوع ماده 477 قانون مجازات اسلامي در خصوص شرايط پرداخت ديه در صورت وجود يا عدم وجود لوث مي‌باشد.

مقصود از لوث چيست ؟

منظور از لوث، وجود قرائن و اماراتي است كه موجب شود قاضي به متهم، جهت ارتكاب به جرم مظنون گردد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۳۴:۳۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

ارث پدربزرگ به نوه چقدر است؟ آيا نوه از پدر بزرگ ارث مي برد؟ همه ما در زندگي داراي نزديكان و بستگاني هستيم كه ‌‌‌مي‌توانيم اموال آن‌ها را پس از فوتشان به ارث ببريم. پدربزرگ نيز يكي از نزديكان هر فرد است كه طبق قانون‌ نوه ‌‌‌مي‌تواند از او ارث ببرد اما ارث بردن ‌از اموال پدر بزرگ داراي شرايط و قوانين ‌خاص خود ‌‌‌مي‌باشد كه در ادامه ذكر نموده‌‌‌ايم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
منبع: ارث پدربزرگ به نوه | سهم ارث نوه از اموال پدربزرگ – نحوه مطالبه

آيا نوه ‌‌‌مي‌تواند اموال پدربزرگ ‌را به ارث ببرد‌‌‌ ؟

مطابق قانون نوه‌‌‌‌ مي‌تواند بخشي از اموال پدربزرگ خود را به ارث ببرد و همچنين پدربزرگ ‌نيز ‌‌‌مي‌تواند از اموال نوه ارث ببرد اما نوه براي دريافت ارث از اموال پدربزرگ ‌‌‌مي‌بايست به برخي شرايط توجه كند.

شرايط تعلق گرفتن ارث از طرف پدربزرگ ‌به نوه

همانطور كه در بالا گفته شد نوه ‌‌‌مي‌تواند از اموال پدر بزرگش ارث ببرد اما براي دريافت ارث ‌‌‌مي‌بايست برخي شرايط را رعايت نمود كه در زير شرح داده شده‌اند:

در صورتي كه پدر بزرگ در قيد حيات باشد و داراي فرزندان ديگري نيز باشد نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌نمي‌توانند از اموال او ارث ببرند زيرا درجه و طبقه وراثت اين ‌اجازه را به آن‌ها ‌‌‌نمي‌دهد.

اگر پدربزرگ فوت كند و هيچ فرزند زنده‌اي نداشته باشد اموال او ميان نوه‌‌‌‌هايش به عنوان سهم ارث تقسيم‌ خواهد شد.

توجه نماييد كه نوه‌ها همان سهمي را مي‌برند كه پدر يا مادر متوفيشان در صورت حيات از پدربزرگ دريافت مي‌كرد. براي مثال اگر پدر‌بزرگ داراي ۳۰۰ ميليون ارث و سه فرزند پسر است كه همگي درگذشتند و فرزنداني دارند، به تمام فرزندان هر كدام از پسرانش ۱۰۰ ميليون تومان ‌‌‌مي‌رسد و نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌مي‌توانند اين صد ميليون را دريافت كنند.

نكته مهم: توجه داشته باشيد كه نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌نمي‌توانند قبل از فوت پدر‌بزرگ تقاضاي ارث خود را كنند و اين مطالبه ‌‌‌مي‌بايست بعد از فوت پدر‌بزرگ صورت بگيرد.

براي كسب اطلاعات تكميلي در خصوص موانع ارث كليك فرماييد.

نوه چگونه ‌‌‌مي‌تواند ارثش را از اموال پدربزرگ مطالبه كند‌‌‌ ؟

نوه‌‌‌‌ها در صورت وجود شرايط بالا ‌‌‌مي‌توانند پس از فوت ‌پدر‌بزرگ ارث او را دريافت كنند اما ‌اگر در اين ميان يكي از خويشاوندان مخالفت كند و مانع آن‌ها شود نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌مي‌بايست با مراجعه به دادگاه گواهي انحصار وراثت‌ پدر‌بزرگ را دريافت كنند و سهم ارث خود را از اموال‌ او مطالبه كنند. در اين‌صورت دادگاه شرايط را بررسي ‌‌‌مي‌كند و در صورتي كه دادخواست نوه‌‌‌‌‌ها مبني بر دريافت ارث پدر‌بزرگ صحيح باشد ارث را ميان آن‌ها تقسيم خواهد كرد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ارث پدر‌بزرگ، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ارث پدر‌بزرگ پاسخ دهند.

 

سوالات متدوال

آيا نوه ‌‌‌مي‌تواند از پدر بزرگ ارث ببرد‌‌‌ ؟

بله در صورت وجود برخي شرايط نوه مي‌تواند اموال پد‌ربزگ را به ارث ببرد.

اگر پدر‌بزرگ هيچ فرزندي نداشته باشد و فوت كند تكليف اموال او چيست‌‌‌ ؟

اموالش به نوه‌‌‌‌هايش ارث ‌‌‌مي‌رسد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۳۱:۰۶ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

پيش‌تر افرادي كه قصد ثبت شركت داشتند بايد حضوراً به اداره ثبت شركت ها مراجعه مي‌كردند. مراجعه حضوري به اداره ثبت شركت، وقت‌گير، هزينه‌بر و موجب كندي فرايند ثبت شركت بود. به همين دليل سامانه‌اي اينترنتي براي ثبت شركت‌ها راه‌اندازي شد. سازمان ثبت اسناد و املاك كشور، سامانه جامع ثبت شركت‌ها را تأسيس كرد. كه در اين سامانه از ابتدا تا مرحله نهايي فرايند ثبت شركت به‌صورت اينترنتي قابل انجام است. در ادامه اين مطلب به معرفي سامانه جامع ثبت شركت‌ها خواهيم پرداخت.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 منبع: ثبت شركت از طريق كدام سامانه انجام مي‌شود

معرفي سامانه جامع ثبت شركت ها

در گذشته افرادي كه قصد داشتند يكي از شركت‌هاي معرفي‌شده در قانون تجارت را تأسيس و ثبت نمايند. بايد به‌صورت حضوري به اداره ثبت شركت‌ها مراجعه مي‌كردند و درخواست خود را ثبت مي‌نمودند. سپس تمام مراحل ثبت شركت اعم از ارائه اظهارنامه ثبت و مدارك، انتشار آگهي تأسيس روزنامه رسمي و … را به‌صورت حضوري انجام دهند. حتي براي هرگونه تغيير يا امور مربوط به اشخاص حقوقي، مثل تغيير هيئت‌مديره نيز بايد به‌صورت حضوري به اداره ثبت شركت‌ها مراجعه مي‌كردند. مراجعه حضوري به اداره ثبت شركت، مشكلاتي به همراه خود مي‌آورد. ازجمله اين مشكلات مي‌توانيم به وقت‌گيري، هزينه زياد و كندي انجام امور و فرايندها اشاره كنيم.

با توجه به اين شرايط سازمان ثبت اسناد و املاك كشور كه يكي از زيرمجموعه‌هايش اداره ثبت شركت‌هاست. اقدام به راه‌اندازي يك سامانه اينترنتي نمود. كه متقاضيان ثبت شركت بتوانند ازاين‌پس به‌صورت غيرحضوري و اينترنتي تمامي مراحل ثبت و تغيير شركت‌هاي خود را انجام دهند. اين سامانه تحت عنوان سامانه جامع ثبت شركت‌ها با نشاني  irsherkat.ssaa.irبه‌عنوان بخشي از سايت سازمان ثبت اسناد و املاك ايجاد شد كه داراي امكانات متنوعي است. و به متقاضي اجازه مي‌دهد بدون مراجعه حضوري به اداره ثبت شركت كليه امور مربوط به شركت خود را انجام دهد.

امكانات سامانه جامع ثبت شركت ها چيست ؟

سامانه جامع ثبت شركت‌ها توسط سازمان ثبت اسناد و املاك كشور باهدف آسان‌سازي مراحل و فرايند ثبت و تغييرات اشخاص حقوقي راه‌اندازي شد. اين سامانه مجهز امكانات متنوعي است تا اين هدف عملي شود. از امكانات متنوع سامانه جامع ثبت شركت‌ها مي‌توانيم. به تأسيس و ثبت شركت‌ها، ثبت تغييرات، پذيرش اظهارنامه پلمپ دفاتر قانوني تجاري و حتي درخواست براي دريافت كد فراگير اشاره نماييم. در ادامه برخي از اين امكانات را معرفي مي‌كنيم.

تاسيس و ثبت شركت

شركت‌هاي تجاري ازنظر قانون تجارت به هفت دسته تقسيم مي‌شوند كه به‌موجب قانون ثبت آن‌ها الزامي است. علاوه بر شركت‌هاي تجاري، موسسه‌هاي غيرتجاري و شركت‌هاي دولتي نيز موظف به انجام ثبت قانوني هستند. بنابراين تمامي افرادي كه قصد تأسيس يكي از اين انواع شركت‌ها را دارند. بايد به سامانه جامع ثبت شركت‌ها مراجعه نمايند و مراحل ثبت شركت خود را انجام دهند. در سال‌هاي اخير امكان ثبت برخي شركت‌هاي خارجي نيز در ايران به وجود آمد.

اعلام و ثبت صورت‌جلسه تغييرات شركت

بر اساس قانون برخي از تغييرات ايجادشده در شركت‌ها بايد در اداره ثبت شركت‌ها ثبت شوند. ازجمله اين تغييرات مي‌توانيم به تغيير هيئت‌مديره، بازرسان، اساسنامه شركت، سرمايه شركت و … اشاره كنيم. علاوه بر ثبت در اداره ثبت شركت‌ها اين تغييرات بايد در روزنامه رسمي نيز آگهي شوند. چراكه تغيير اين موارد به حقوق اشخاص ثالثي كه با شركت در ارتباط هستند مربوط مي‌شود. بنابراين حق اين اشخاص است تا از تغييرات شركت باخبر شوند. با اين اوصاف در صورت ايجاد هرگونه تغيير از موارد يادشده، مي‌توانيد به سامانه جامع ثبت شركت‌ها مراجعه نماييد. و در قسمتي از آن تحت عنوان ثبت صورت‌جلسه تغييرات، اقدام به ثبت تغييرات ايجادشده در شركت نماييد.

اظهارنامه پلمپ دفاتر قانوني

قانون تجارت مي‌گويد تمامي تاجران به‌غيراز كسبه جزء، بايد 4 دفتر جهت ثبت مراودات خود تهيه نمايند. از اين 4 دفتر كه شامل دفتر روزنامه، دفتر كل، دفتر دارايي و دفتر كپيه مي‌شود. دو دفتر يعني دفتر روزنامه و دفتر كل مشمول قوانين مربوط به پلمپ دفاتر قانوني مي‌شود. مقصود از پلمپ دفاتر هم اين است كه پيش از استفاده از اين دفاتر مأمور اداره ثبت شركت‌ها اين دفاتر را برگ‌شماري و به‌اصطلاح پلمپ مي‌كند. تا امكان تقلب در آن وجود نداشته باشد.

تجار وظيفه دارند جهت پلمپ دفاتر خود به اداره ثبت درخواست ارائه نمايند. اكنون تاجران مي‌توانند بدون مراجعه حضوري و از طريق سامانه جامع ثبت شركت‌ها و مراجعه به بخش ثبت صورت‌جلسه تغييرات، اظهارنامه خود مبني بر درخواست پلمپ دفاتر را ارائه نمايند.

درخواست كد فراگير

افرادي كه خارجي هستند و به طريقي در ايران سكونت و فعاليت دارند. بايد اقدام به دريافت كد خاصي به نام كد فراگير نمايند كه همانند كد ملي ايرانيان عمل مي‌كند. با اين كد افراد خارجي  به‌صورت قانوني اجازه فعاليت، تحصيل و اخذ شغل در ايران را دارند. اما همان‌طور كه يك شخص حقيقي نياز به كد ملي و كد فراگير دارد اشخاص حقوقي يا شركت‌هاي ايراني و خارجي نيز نيازمند دريافت كد فراگير هستند. بنابراين شركت‌ها با مراجعه به سامانه جامع ثبت شركت‌ها مي‌توانند نسبت به دريافت كد فراگير خود اقدام نمايند.

ثبت اظهارنامه دفتر ثبت تجارتي

دفتر ثبت تجاري، براي آن است كه بتوانيم به‌وسيله آن تاجراني كه مقيم يك محدوده خاص هستند را شناسايي كنيم. بر اساس قانون تجارت تمامي تاجران بايد نام خود را در دفتر ثبت تجارتي مربوط به منطقه خود، كه نقاط آن را وزارت دادگستري مشخص مي‌نمايد ثبت نمايند. تاجران مي‌توانند با مراجعه به سامانه جامع ثبت شركت‌ها به‌صورت اينترنتي ثبت اسم خود در دفاتر ثبت تجارتي را انجام دهند.

اطلاعات عمومي شركت

اگر شما قصد داريد از هويت يك شركت يا شخص حقوقي استعلام بگيريد. مي‌توانيد با استفاده از سامانه جامع ثبت شركت‌ها و مراجعه به بخش اطلاعات عمومي شخص حقوقي و درج شناسه ملي شخص حقوقي از ماهيت و هويت آن شركت مطلع گرديد.

انصراف يا پيگيري درخواست

در سامانه جامع ثبت شركت‌ها دو بخش ديگر تحت عنوان پيگيري درخواست يا انصراف از درخواست وجود دارد. همان‌طور كه از نام اين دو بخش مشخص است. افرادي كه در سامانه درخواستي را پيش‌ازاين ثبت كرده‌اند. مي‌توانند مراحل و فرايندي كه درخواستشان طي نموده را مشاهده كنند. و يا مي‌توانند از درخواست خود انصراف دهند.

روش ثبت شركت در سامانه جامع ثبت شركت‌ها

پيش‌ازاين به معرفي سامانه ثبت شركت‌ها و امكانات آن پرداختيم. مهم‌ترين ويژگي سامانه جامع ثبت شركت امكان ثبت اشخاص حقوقي و شركت‌ها به‌صورت غيرحضوري است. در اين بخش به روش ثبت شركت در اين سامانه مي‌پردازيم.

به‌عنوان متقاضي ابتدا بايد به سامانه جامع ثبت شركت با نشاني irsherkat.ssaa.ir  مراجعه كنيد. سپس در صفحه اول سايت بر روي گزينه تأسيس شخصيت حقوقي كليك نماييد. و  گزينه پذيرش درخواست تأسيس شخصيت حقوقي را انتخاب نماييد. حال نوبت به آن مي‌رسد كه نوع شركت را انتخاب كنيد.

مرحله بعدي بايد اطلاعات مربوط به شركت را وارد كنيد. مثلاً محل ثبت، زمان و مدت فعاليت شركت، ايميل و تلفن شركت و كدپستي شركت را وارد نماييد. گام بعدي درج اطلاعات نماينده قانوني شركت است. يعني شما كه متقاضي ثبت شركت هستيد.

در مرحله بعدي بايد براي شركت يك نام انتخاب و وارد نماييد. و بعدازآن گروه فعاليت شركت و زيرگروه آن را مشخص كنيد. توضيحات لازم را در كادر مربوطه بنويسيد و ثبت نماييد. حال بايد ميزان سرمايه و نوع سرمايه شركت را بنويسيد. مثلاً سرمايه نقدي يا غير نقدي و … است.

درنهايت بايد اطلاعات مربوط به اعضاي هيئت‌مديره شركت را در سايت وارد كنيد. و به‌عنوان مرحله آخر يك شعبه براي روزنامه كثيرالانتشار شركت تعيين نماييد. تا بدين ترتيب با انتخاب گزينه ثبت، عمليات ثبت شركت در سامانه جامع ثبت شركت به پايان برسد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص نحوه ثبت‌شركت، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون نحوه ثبت‌شركت پاسخ دهند.

 

سؤالات متداول

آيا ثبت شركت الزامي است؟

بله مطابق قانون ايران ثبت‌شركت‌هاي تجاري الزامي است و خودداري از ثبت‌جزاي نقدي را به دنبال دارد.

آيا ثبت شركت هزينه دارد؟

بله ثبت‌شركت در ايران بايد هزينه حق الثبت را پرداخت كرد كه بر اساس ميزان سرمايه خواهد بود.

براي ثبت شركت به كدام نهاد مراجعه كنيم ؟

براي ثبت‌شركت بايد به سازمان ثبت شركت‌ها و يا سامانه الكترونيكي اداره ثبت‌شركت‌ها و موسسات تجاري و غير تجاري مراجعه كنيم.

سامانه جامع ثبت شركت‌ها چيست ؟

سامانه جامع ثبت شركت‌ها با نشاني  irsherkat.ssaa.irبه‌عنوان بخشي از سايت سازمان ثبت اسناد و املاك ايجاد شد تا متقاضيان ثبت شركت بتوانند ازاين‌پس به‌صورت غيرحضوري و اينترنتي تمامي مراحل ثبت و تغيير شركت‌هاي خود را انجام دهند.

امكانات سامانه جامع ثبت شركت‌ها چيست ؟

اين سامانه مجهز امكانات متنوعي است تا اين هدف عملي شود. از امكانات متنوع سامانه جامع ثبت شركت‌ها مي‌توانيم. به تأسيس و ثبت شركت‌ها، ثبت تغييرات، پذيرش اظهارنامه پلمپ دفاتر قانوني تجاري و حتي درخواست براي دريافت كد فراگير اشاره نماييم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۴۵:۴۴ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

آموزش اصناف شيراز كه توسط اتاق اصناف اين استان مديريت مي‌شود براي ارائه آموزش‌هاي لازم به متقاضيان دريافت جواز كسب‌وكار استان فارس و شهر شيراز ايجاد شده است. متقاضيان جواز كسب مطابق قانون موظف‌اند چند دوره آموزش عمومي و اختصاصي ببينند. و در صورت قبولي در آزمون نهايي اين دوره‌ها اجازه صدور پروانه كسب براي آن‌ها صادر مي‌شود. در سايت اموزش‌اصناف شهر شيراز امكان ثبت‌نام در دوره‌هاي آموزشي و انجام آزمون وجود دارد. در ادامه اين مطلب به معرفي اموزش‌اصناف شهر شيراز و سامانه آن مي‌پردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
منبع: آموزش اصناف شيراز | كلاس هاي كسب و كار تجارت شيراز

آموزش اصناف شيراز چيست ؟

عده زيادي به‌جاي يك كار استخدامي ترجيح مي‌دهند كسب‌وكار مستقل براي خود راه بيندازند. اما براي راه‌اندازي يك كسب‌وكار به صورت قانوني بايد حتماً جواز يا پروانه كسب را دريافت كنند. قانون جهت صدور جواز كسب، متقاضيان را ملزم مي‌دارد كه چند دوره آموزشي مخصوص و آزمون نهايي آن را بگذرانند. اما با توجه به وسعت كشور اين پرسش ايجاد مي‌شود كه متقاضي بايد به چه مركزي مراجعه نمايند تا اين دوره‌هاي آموزشي را بگذرانند؟ آيا همه افراد در مناطق مختلف ايران مجبورند به يك مركز مشخص مثلاً پايتخت مراجعه كنند؟

در پاسخ به اين سؤال بايد گفت كه هر يك از استان‌ها و شهرستان‌ها داراي يك مركز آموزش اصناف هستند. كه اهالي همان استان و شهرستان را جهت شركت در كلاس‌ها و دوره‌هاي آموزشي‌شان مي‌پذيرند. يكي از اين مراكز آموزش اصناف، آموزش اصناف شيراز است. كه جهت ساماندهي كلاس‌هاي آموزشي و آموزش يكپارچه متقاضيان دريافت جواز كسب در استان فارس و شهرستان شيراز ايجادشده است.

نشاني و راه‌هاي ارتباطي آموزش اصناف شيراز

اموزش اصناف شهر شيراز به منظور ارائه يكپارچه آموزش‌هاي لازم براي دريافت جواز كسب به متقاضيان ساكن در استان فارس و شهرستان شيراز ايجاد شد. ساختمان اين مركز آموزشي در شهرستان شيراز، پل پيرنيا، پشت نظام وظيفه، اتاق اصناف شيراز، طبقه اول واقع‌شده است. متقاضيان شيرازي مي‌توانند با شماره تماس‌هاي 37255668 و 37255669 با آموزش اصناف شهر شيراز ارتباط برقرار كردند.

سايت آموزش اصناف شيراز

همان‌طور كه گفتيم متقاضيان دريافت جواز كسب براي راه‌اندازي كسب‌وكار خود موظف هستند كه دوره‌هاي آموزشي مخصوصي را بگذرانند. و براي شركت در اين كلاس‌ها و انجام آزمون نهايي آن مي‌توانند به مركز آموزش اصناف شهرستان خود مثل اموزش اصناف شهر شيراز مراجعه نمايند.

آموزش اصناف شيراز براي دسترسي آسان متقاضيان جواز كسب به دوره‌هاي آموزشي و ثبت‌نام در اين دوره‌ها سايت اموزش اصناف شهر شيراز را راه‌اندازي نمود. سايت آموزش اصناف شيراز با نشاني اينترنتي mafars.ir در دسترس تمامي متقاضيان ساكن در استان فارس و شهرستان شيراز است.

متقاضي مي‌تواند با استفاده از اين سايت در كلاس‌ها و دوره‌هاي آموزشي لازم به صورت غيرحضوري و اينترنتي ثبت‌نام نمايد. همچنين انجام پرداخت هزينه‌هاي مربوط به دوره‌هاي آموزشي و انجام آزمون پايان دوره آموزشي، پيگيري و صدور گواهي آموزشي و …. كه لازمه دريافت جواز كسب است؛ از طريق اين سايت امكان‌پذير مي‌باشد. شما اگر در انجام اين امور با مشكل برخورديد مي‌توانيد با شماره 02166419012 جهت ارتباط با كارشناسان تماس بگيريد.

ثبت‌نام در كلاس‌هاي آموزشي سايت آموزش اصناف شيراز

اگر شما ساكن استان فارس و شيراز هستيد و قصد دريافت جواز كسب‌وكار را داريد. بايد بر اساس قانون در دوره آموزشي عمومي و دوره آموزشي اختصاصي مربوط به رسته شغلي خود شركت كنيد. براي شركت در اين دوره‌ها ابتدا بايد با مراجعه به سايت اموزش اصناف شهر شيراز اقدام به ثبت‌نام نماييد.

سايت آموزش‌اصناف شهر شيراز به نشاني mafars.ir را در مرورگر خود جستجو كنيد. وارد سايت شويد و پيش از هر چيز براي دسترسي به امكانات سايت ابتدا در سايت ثبت‌نام كنيد. اگر قبلاً در سايت ثبت‌نام كرديد بايد گزينه ورود به سايت را انتخاب نماييد. تا ورود نام كاربري و رمز عبور به امكانات سايت دسترسي پيدا كنيد.

بعد از ثبت‌نام در سايت شما مي‌توانيد به ساير امكانات آن ازجمله ثبت‌نام در كلاس‌ها و دوره‌هاي آموزشي اعم از دوره‌هاي عمومي و دوره‌ها اختصاصي ارائه‌شده ثبت‌نام و شركت نماييد. در صورت بروز هرگونه مشكل شما مي‌توانيد با شماره‌هاي موجود در سايت براي دريافت راهنمايي تماس برقرار كنيد.

انواع دوره‌هاي عمومي و دوره‌هاي اختصاصي

سايت آموزش اصناف شيراز دوره‌هاي عمومي و دوره‌هاي اختصاصي لازم را به متقاضيان دريافت جواز كسب كه ساكن استان فارس و شيراز هستند؛ ارائه مي‌نمايد. دوره‌هاي عمومي ارائه‌شده در سايت براي تمامي رسته‌هاي شغلي است. يعني هر فرد متقاضي با هر كسب‌وكاري موظف به شركت در دوره‌هاي عمومي كه شامل مواردي مثل بهداشت مي‌شود؛ مي‌باشد.

اين دوره‌هاي عمومي در سه سطح با توجه به سطح سواد متقاضيان ارائه مي‌شود. كه اين سه سطح شامل سطح ابتدايي تا سيكل، سطح ديپلم و سطح فوق‌ديپلم تا دكترا مي‌شود. دوره اختصاصي كه براي هر رسته شغلي مخصوص به آن برگزار مي‌شود. براي همه سطوح تحصيلي به طور يك جا تشكيل مي‌شود و براي هر سطح به صور مجزا برگزاز نمي‌شود.

آزمون‌ها و كلاس‌هاي ارائه‌شده در سايت آموزش اصناف به صورت كلاس آنلاين به همراه آزمون، يا آزمون آنلاين خود خوان ارائه مي‌شود. همچنين در صورتي كه متقاضيان شركت در كلاس در آزمون‌ها مردود شوند. سايت آموزش اصناف شيراز يك آزمون مجدد ويژه مردودين ارائه مي‌نمايد. يعني كساني كه در كلاس شركت كردند و يك‌بار در آزمون نهايي آن رد شدند؛ مي‌توانند بدون شركت مجدد در كلاس تنها آزمون را تكرار نمايند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

سايت آموزش اصناف شيراز چيست ؟

آموزش اصناف شيراز براي دسترسي آسان متقاضيان جواز كسب به دوره‌هاي آموزشي و ثبت‌نام در اين دوره‌ها سايت آموزش اصناف شهر شيراز با نشاني اينترنتي mafars.ir  را راه‌اندازي نمود.

نشاني و راه ارتباطي با آموزش اصناف شيراز چيست ؟

ساختمان اين مركز آموزشي در شهرستان شيراز، پل پيرنيا، پشت نظام وظيفه، اتاق اصناف شيراز، طبقه اول واقع‌شده است. متقاضيان شيرازي مي‌توانند با شماره تماس‌هاي 37255668 و 37255669 با آموزش اصناف شيراز ارتباط برقرار كردند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۲:۱۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

جرم آدم ربايي چيست؟ قانون مجازات اسلامي ايران جرائم مختلف را معرفي مي‌نمايد. با ارائه تعريف دقيق از هر جرم توسط قانون، نظم عمومي حفظ مي‌شود و تردد در جامعه توسط افراد آزادانه خواهد بود. اما برخي از جرائم معرفي‌شده در قانون به علت ارتباط مستقيم با نظم عمومي، جرائم غيرقابل گذشت شناخته مي‌شوند. يعني حتي اگر شاكي خصوصي رضايت دهد مجازات آن توقف نمي‌يابد. آدم‌ربايي يكي از جرائم غيرقابل گذشت است كه در ادامه اين مطلب به معرفي اين جرم و مجازات آن مي‌پردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 منبع: جرم آدم ربايي چه مجازاتي دارد؟

جرم آدم ربايي چيست ؟

بسياري از افراد تصور مي‌كنند جرم آدم ربايي همان سرقت است. و بنابراين تعريف و مجازات‌هاي سرقت بر جرم آدم‌ربايي نيز جاري مي‌باشد. در حالي كه جرم آدم‌ربايي يك جرم مجزا از سرقت است. پس تعريف جرم آدم‌ربايي و مجازات آن چيست؟

قانون مجازات اسلامي در ماده 621 بخش تعزيرات تعريف جامعي از جرم آدم ربايي ارائه داده است. و مجازات اين جرم را نيز در همين ماده تعيين مي‌كند. بر اساس اين ماده قانوني اگر يك شخص، فرد ديگري را با اجبار و تهديد به طور كلي بدون رضايت فرد او را بربايد. يا او را مخفي نمايد جرم آدم‌ربايي محقق مي‌شود. و شخص مرتكب را متوجه مجازات آدم‌ربايي مي‌نمايد. نكته مهم در تحقق جرم آدم‌ربايي وجود قصد و نيت مرتكب است. به عبارتي فردي كه مرتكب اين اعمال مي‌شود بايد با آگاهي و با قصد ورود ضرر به ديگري عمل آدم ربايي را انجام دهد.

همان‌طور كه گفتيم جرم آدم‌ربايي يك جرم غيرقابل گذشت است. به اين معني كه اگر فرد شاكي از شكايت خود دست بردارد و رضايت دهد. باز هم مرتكب، به دليل وجود جنبه عمومي جرم آدم‌ربايي مجازات مي‌شود. به عبارتي ديگر حتي در صورت عدم وجود شكايت خصوصي، جرم آدم‌ربايي مورد پيگيري قرار مي‌گيرد و مرتكب مجازات مي‌شود.

براي آشنايي با مدارك لازم براي اثبات يك جرم كليك كنيد.

مجازات جرم آدم ربايي

همان‌طور كه قبلاً گفتيم قانون مجازات ايلامي در ماده 621 بخش تعزيرات، علاوه بر ارائه تعريف جرم آدم ربايي، مجازات اين جرم را نيز تعيين نموده است. همچنين براي اطلاعات تكميلي و درك درجه بندي‌هاي مجازات‌هاي تعزيري مي‌توانيم به ماده 19 همين قانون مراجعه نماييم.

بر اساس ماده 621 قانون مجازات اسلامي و با توجه به ماده 19 همين قانون، در صورتي كه آدم‌ربايي بدون زور و تهديد باشد. و همچنين بدون وسيله نقليه جرم اتفاق افتد، مجرم به حبس از 2 تا 5 سال محكوم مي‌شود. حال اگر جرم آدم ربايي با زور و تهديد انجام شود. مجازات حبس مرتكب بيش از 5 تا 10 سال مي‌شود. در شديدترين مورد اگر آدم‌ربايي با وسيله نقليه به همراه آسيب جسمي يا حيثيتي رخ دهد. و يا سن فرد ربوده‌شده كمتر از 15 سال باشد. در اين صورت مرتكب آدم‌ربايي به حداكثر حبس يعني 10 سال محكوم مي‌شود.

جنبه عمومي آدم ربايي چيست ؟

مطابق قانون جرائم به دودسته قابل گذشت و غيرقابل گذشت تقسيم مي‌شوند. جرائم قابل گذشت به آن دسته از جرائم مي‌گويند كه جهت رسيدگي به آن و همچنين صدور حكم مجازات براي مرتكب. بايد يك فرد به عنوان شاكي خصوصي شكايت خود را ثبت نمايد. در اين دسته از جرائم بدون شكايت امكان تعقيب و رسيدگي به جرم انجام شده وجود ندارد. و بديهي است كه با رضايت شاكي پرونده مختومه مي‌شود.

امام جرم غيرقابل گذشت به آن دسته از جرائم گفته مي‌شود. كه با نظم عمومي جامعه در ارتباط هستند. بنابراين اين جرائم داراي جنبه عمومي هستند. و رسيدگي به اين دسته جرائم لزوماً به شكايت شاكي خصوصي نياز ندارد و توسط دادستان يا نماينده دادستان بررسي و پيگيري مي‌شوند. در اين دسته جرائم برخلاف جرائم قابل گذشت، با رضايت شاكي خصوصي، مجازات مرتكب سقوط نمي‌كند. و پرونده رسيدگي مختومه نمي‌شود. رضايت شاكي صرفاً مي‌تواند در تخفيف مجازات در جرائم غيرقابل گذشت تأثير بگذارد.

پيش‌تر اشاره كرديم كه جرم آدم ربايي از دسته جرائم غيرقابل گذشت است. بنابراين حتي در صورت رضايت و گذشت شاكي خصوصي، مجازات ساقط نمي‌شود. و با توجه به جنبه عمومي جرم، رسيدگي به آدم‌ربايي و اعمال مجازات ادامه خواهد داشت. البته با توجه به ماده 38 قانون مجازات اسلامي در جرائم غيرقابل گذشت. با وجود رضايت شاكي خصوصي ميزان مجازات حبس از يك تا سه درجه كاهش مي‌يابد. البته اين تخفيف مجازات با توجه به مدت حبس و درجه آن اعمال مي‌شود.

شكايت از جرم آدم ربايي

براي شكايت از جرم آدم‌ربايي ابتدا لازم است در سامانه ثنا ثبت‌نام نماييد. سپس شكايت‌نامه جرم آدم ربايي را تنظيم كنيد و به دفاتر خدمات الكترونيك قضايي مراجعه نماييد. تا شكوائيه خود را از اين طريق ثبت و به دادگاه صالح ارسال نماييد.

پس از ثبت و ارسال شكايت‌نامه، دادگاه صالح ادله ارائه‌شده را بررسي مي‌نمايد. و همچنين تحقيقات مقدماتي در خصوص اين جرم را انجام مي‌دهد. در صورتي كه دادگاه ادله ارائه‌شده را جهت انتساب عنوان مجرمانه به متهم كافي تشخيص دهد. براي متهم قرار جلب دادرسي صادر مي‌نمايد. و اگر ادله از نظر دادگاه كفايت نكند قرار منع تعقيب صادر مي‌شود. در اين زمينه مي توانيد از خدمات وكيل كيفري كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

جرم آدم ربايي چيست ؟

اگر يك شخص، فرد ديگري را با اجبار و تهديد به طور كلي بدون رضايت فرد او را بربايد. يا او را مخفي نمايد جرم آدم‌ربايي محقق مي‌شود. و شخص مرتكب را متوجه مجازات آدم‌ربايي مي‌نمايد.

مجازات جرم آدم ربايي چيست ؟

با توجه به شرايط و كيفيت وقوع جرم آدم‌ربايي مجازات مرتكب از 2 تا 10 سال حبس متغير است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۵۹:۱۳ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

آزادي مشروط تحت چه شرايطي داده مي‌شود؟ يكي از نوآوري‌‌‌هاي سيستم قانون گذاري نوين و مدرن آزادي مشروط ‌‌‌مي‌باشد. از گذشته تا حدودي در قانون به موارد مشابه آزادي مشروط به شكل غير مستقيم اشاره‌‌‌هايي شده بود اما نخستين بار در سال 1392 آزادي مشروط به صراحت در قانون مطرح شد. در اين مطلب سعي در بررسي و توضيح آزادي ‌مشر‌وط داريم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 منبع: آزادي مشروط | شرايط اعطا و اعمال افراد مشمول نظام آزادي مشروط

آزادي مشروط

از نظر حقوقي آزادي ‌مشر‌وط به معني آزاد شدن زنداني محبوس در صورت وجود جميع شرايط قانوني پيش از پايان دوره محكوميت او است. از نظر عرفي آزادي ‌مشر‌وط يعني اينكه شخصي كه در زندان است و مثلا بايد 10 سال زنداني باشد قبل از اينكه ده سال بگذرد و بعد از گذشت 7 سال به دليل اينكه رفتاري پسنديده داشته است ‌مشر‌وط به رعايت يكسري از شرايط آزاد ‌‌‌مي‌شود.

اين آزادي ‌مشر‌وط است زيرا با رعايت شرايط خاص آزاد ‌‌‌مي‌شود و اگر شرايط را رعايت نكند دوباره محبوس ‌‌‌مي‌شود.

شرايط اعمال آزادي مشروط

در قانون مجازات اسلامي ماده 58 شرايط اعطاي آزادي ‌مشر‌وط به زندانيان مطرح شده است. از قبيل:

1/ محكوم در مدت مجازات خود داراي اخلاق حسنه و رفتار شايسته بوده باشد.

2/ از اعمال و رفتار محكوم معلوم باشد كه پس از آزادي ديگر مرتكب جرم نمي‌شود.

3/ به تشخيص دادگاه محكوم تا حدي كه ‌‌‌مي‌تواند ضرر و زيان مورد حكم يا مورد توافق با مدعي خصوصي را جبران كرده باشد يا اينكه حداقل ترتيبي براي جبران و پرداخت آن‌‌ها در نظر گيرد.

4/ محكوم پيش از اين از آزادي ‌مشر‌وط استفاده نكرده باشد.

زمان اجراي آزادي مشروط

براي اينكه يك زنداني مشمول آزادي ‌مشر‌وط شود بايد مدتي از زمان حبس او گذشته باشد. اين مدت زمان براي محكومان به حبس بيش از 10 سال به ميزان نصف مدت زمان حبس و براي ساير زندانيان بعد از تحمل يك سوم مدت زمان حبس است.

يعني اگر شخصي محكوم به 12 سال زندان شده باشد بعد از گذشت 6 سال ‌‌‌مي‌تواند از آزادي ‌مشر‌وط استفاده نمايد و اگر زنداني محكوم به سه سال حبس باشد بعد از گذشت يك سال ‌‌‌مي‌تواند از آزادي ‌مشر‌وط استفاده كند.

بر اساس ماده 59 قانون مجازات اسلامي ميزان مدت زمان آزادي ‌مشر‌وط نمي‌تواند كمتر از يك سال و بيشتر از پنج سال باشد مگر در موردي كه ميزان حبس باقي مانده كمتر از يك سال باشد. در اين صورت آزادي ‌مشر‌وط معادل بقيه مدت حبس است. زندانيان محكوم به حبس ابد هم نمي‌توانند از آزادي ‌مشر‌وط استفاده نمايند.

مراحل اعطاي آزا‌دي مشروط

در ماده 58 قانون مجازات اسلا‌‌‌مي ‌مراحل و چگونگي اجراي آزادي ‌مشر‌وط شرح داده شده است. بر اساس آنچه كه عرف است اين درخواست در مرحله نخست توسط خود شخص زنداني يا مددكار زندان مطرح ‌‌‌مي‌شود.

شورايي با عنوان شوراي طبقه بندي زندان به اين درخواست رسيدگي مي‌كند. دبير اين شورا خود رئيس زندان است. پس از اينكه حسن اخلاق و شايستگي رفتاري زنداني و وجود شرايط قانوني مورد تاييد شوراي طبقه بندي قرار بگيرد. نام او در ليست محكومان واجد شرايط آزادي ‌مشر‌وط به قاضي اجراي احكام معرفي ‌‌‌مي‌شود.

قاضي اجراي احكام بعد از بررسي شرايط ليست را به دادگاه تقديم ‌‌‌مي‌كند. دادگاه اين اختيار را دارد كه آزادي ‌مشر‌وط را قبول يا رد نمايد. البته قاضي با دليل اين درخواست را رد و يا قبول ‌‌‌مي‌كند و حكم اين موضوع سليقه‌اي نيست.

اين حكم دادگاه قابل اعتراض نيست. بررسي درخواست آزادي ‌مشر‌وط فوري و خارج از نوبت انجام مي‌پذيرد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد آزادي ‌مشر‌وط ‌‌‌مي‌توانيد از خدمات مشاوره حقوقي تهران وكيل دات كام بهره ببريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص آز‌ادي مشروط، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون آز‌ادي مشروط پاسخ دهند.

 

 

سوالات متداول

آزادي مشروط چيست ؟

به معناي آزاد شدن فرد محبوس قبل از پايان محكوميت او است. اما ‌مشر‌وط به وجود شرايط قانوني است كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

چه زماني فرد ‌‌‌مي‌تواند آزادي ‌مشر‌وط بگيرد ؟

زماني كه داراي حسن اخلاق و رفتار باشد كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

چگونه بايد آزادي ‌مشر‌وط گرفت ؟

در ابتدا بايد از سوي خود زنداني و يا مددكار زندان درخواست مطرح شود كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۵۵:۲۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

امروزه بسياري از ادارات و موسسات دولتي و خصوصي به منظور تسهيل و سرعت بخشيدن در انجام امور بسياري از فعاليت‌هاي خود را از راه دور و به شكل الكترونيك انجام مي‌دهند. از جمله اين نهاد‌ها كه هم سو با با پيشرفت فناوري شده‌اند سازمان پزشكي قانوني كشور مي‌باشد. در اين سازمان سعي شده است تا حد امكان فعاليت‌هايي مانند نوبت دهي از راه دور انجام گيرد. در اين مطلب به بررسي سيستم نوبت دهي سازمان پزشكي قانوني مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
منبع: سيستم نوبت دهي سازمان پزشكي قانوني | مراحل – راهنماي استفاده

سيستم نوبت دهي پزشكي قانوني

عمده فعاليت‌هايي كه در سازمان پزشكي قانوني انجام مي‌گيرد بايد به صورت حضوري باشد زيرا در سازمان افراد مورد معاينه جسمي و ذهني قرار مي‌گيرند. اين بررسي و معاينه هم نياز به حضور فيزيكي هر فرد دارد. اما اين كه مراجعه كننده نوبت بگيرد نياز به حضور فيزيكي ندارد. از همين رو در سال 89 به منظور تكريم ارباب رجوع و اجراي طرح دولت الكترونيك سامانه نوبت دهي پزشكي قانوني در مشهد راه اندازي شد.

اشخاص مي‌توانند قبل از مراجعه حضوري به پزشكي قانوني از طريق اين سامانه نوبت خود را دريافت كنند. اين كار باعث مي‌شود تا از مراجعه اضافي و ازدحام افراد جلوگيري شود و هركس فقط در تاريخ و ساعتي كه از قبل تعيين شده مراجعه كند.

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد ديه اعضاي بدن كليك كنيد.

دسترسي به سيستم نوبت د‌هي پزشكي قا‌نوني

براي اينكه بتوانيد از خدمات نوبت دهي در راه دور استفاده نماييد بايد به سايت razavi-imo.ir مراجعه كنيد.

اين سيستم نوبت دهي در بخش پاسخ استعلامات و نوبت دهي پزشك متخصص ( ارتوپدي ) به صورت جداگانه نوبت مي‌دهد. همچنين در حال حاضر فقط براي شهر مشهد امكان دارد و براي افراد ساكن در ساير شهر‌ها از جمله تهران قابل دسترسي نيست.

مراحل استفاده از سيستم نوبت دهي سازمان پزشكي قانوني

  1. ابتدا در يكي از مرورگر‌‌هاي اينترنتي مانند chrome سايت razavi-lmo.ir را جستجو نماييد. عكس
  2. بعد از ورود به اين سامانه در صفحه اصلي اعتبار سنجي انجام مي‌گيرد. بايد شماره همراه، كد ملي خود و عبارت امنيتي را وارد كنيد. عكس
  3. سپس بر روي تلفن همراه شما يك كد ارسال مي‌گردد. كد را وارد مي‌كنيد و گزينه بررسي كد را انتخاب نماييد. عكس همچنين در اين بخش مي‌توانيد شماره موبايل خود را تغيير دهيد و ويرايش كنيد. عكس
  4. سپس براي شما فرم ثبت نام نمايش داده مي‌شود. در اين فرم بايد اطلاعات فردي خود از جمله نام، نام خانوادگي، نام پدر، تابعيت و… را وارد كنيد. قسمت‌‌هايي كه ستاره قرمز دارند پر كردن آن‌ها الزامي‌ مي‌باشد. ولي مابقي اختياري است. سپس گزينه ادامه را انتخاب نماييد. عكس
  5. در صورتي كه ثبت نام شما به درستي انجام گرفته باشد يك پيامك براي شما ارسال مي‌شود. در بالاي صفحه نوشته مي‌شود كه ثبت نام شما انجام شده است. عكس

در داخل اين پيامك روز مراجعه و كد پيگيري قرار گرفته است. داشتن اين كد در هنگام مراجعه به پزشكي قانوني الزامي است.

راهنماي استفاده از سيستم نوبت دهي سازمان پزشكي قانوني

در فرم ثبت نام شما در انتها دو بخش وجود دارد كه در كنار آن‌ها ستاره قرمز قرار دارد. تكميل اين دو بخش ضروري است. عكس از جمله :

مرجع درخواست كننده: در اين قسمت شما بايد تعيين كنيد كه شما براي كدام مرجع نياز به گزارش پزشكي قانوني داريد به طور مثال شما اين اين گزارش را مي‌خواهيد براي شعبه 5 دادياري ببريد. بايد در اين بخش رياست محترم شعبه 5 دادياري را انتخاب نماييد. عكس

از قبل به صورت پيش فرض تمام مراجع قانوني نوشته شده است و شما فقط بايد مرجع مورد نظر خود را انتخاب نماييد.

تعرفه: در اين بخش بر اساس خدمتي كه نياز داريد براي شما مبلغي كه بايد پرداخت كنيد نمايش داده مي‌شود و شما مي‌توانيد قبل از مراجعه ببينيد كه بايد چه مبلغي را پرداخت نماييد. به طور مثال شما مي‌خواهيد براي تعيين رشد جسماني و عقلاني به پزشكي قانوني مراجعه كنيد. بعد از انتخاب اين خدمت مي‌بينيد كه بايد مبلغ 1550000 ريال معادل صدو پنجاه و پنج تومان پرداخت كنيد.

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد مهلت پرداخت ديه كليك كنيد.

سوالات متداول

چطور به شكل اينترنتي از پزشكي قانوني نوبت بگيريم ؟

براي استفاده از خدمت نوبت دهي اينترنتي پزشكي قانوني بايد به سايت razavi-lmo.ir مراجعه نماييد كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

چگونه ازسيستم نوبت دهي پزشكي قانوني استفاده كنيم ؟

بايد وارد سايت شويد و ثبت نام كنيد. بعد از وارد كردن اطلاعات فردي به شما نوبت داده مي‌شود كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد سيستم نوبت دهي سازمان پزشكي قانوني مي‌توانيد از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام بهره ببريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص سيستم نوبت دهي سازمان پزشكي قانوني، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون سيستم نوبت دهي سازمان پزشكي قانوني پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ مهر ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۳۵:۰۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی