vakiel
ارائه خدمات حقوقي

آيا مي‌دانيد تاثير مستي در مسئوليت كيفري چيست؟ در كشور ايران و يا در كشورهايي كه قوانين اسلامي دارند مصرف مواد سكر آور جرم محسوب مي‌شود. حتي در كشورهايي كه مصرف مشروبات الكلي آزاد است در مواردي فرد مست مجازات مي‌شود. مثلا رانندگي در حال مستي در كشورهاي آزاد ضمانت اجرا دارد. در قانون ايران مصرف مسكرات جرم محسوب مي‌شود و مجازات آن ۸۰ ضربه شلاق حدي است. حال اگر كسي شراب يا همان مواد سكر آور را مصرف كرد و دچار مستي شد و به دنبال اين مستي مرتكب جرم شد چنين فردي از نظر حقوقي چه وضعيتي دارد؟

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: تاثير مستي در مسئوليت كيفري

تاثير مستي در مسئوليت كيفري

صرف مصرف مشروبات الكلي موجب مجازات است ولي صرف نوشيدن مقداري از اين مشروبات مسئوليت كيفري را زايل نمي‌كند. بلكه مصرف بايد به حدي باشد كه طرف اراده و اختيار خود را از دست بدهد.

نكته مهم اين است كه فرد نبايد به منظور انجام جرم خود را مست كرده باشد. اگر فردي عمدا خود را مست كند تا جرمي را مرتكب شود مانند افراد عادي به جرم او رسيدگي مي‌شود و مستي سبب زوال مسئوليت كيفري او نمي‌شود.

مصرف بايد اختياري باشد تا موجب زوال مسئوليت كيفري گردد اگر به كسي اجبارا مشروبات الكلي خورانده شود مسئوليت چنين فردي ذيل مباحث ديگري بررسي مي‌شود.

قرص‌هاي روان گردان هم جزو مواد سكرآور هستند.

بيشتر بخوانيد : عوامل رافع مسئوليت كيفري

بررسي حالات مختلف

اصل بر اين است كه مستي مانع مجازات نيست. يعني فرد يك جرم شرب خمر انجام داده و جرم ديگري را هم انجام داده است و در اين حال مجازات هر دو جرم جداگانه بر مرتكب بار مي‌شود. مثلا گاهي اوقات فرد مرتكب جرم شرب خمر مي‌شود اما مست نمي‌شود و اينجا مرتكب جرم ديگري هم مي‌شود مثلا سرقت، در اين جا مرتكب مجازات هر دو جرم را مي‌بيند.

در مورد بعدي فرد مرتكب جرم شرب خمر شده و مست هم شده است اما اراده و اختيار خود را از دست نداده و نسبت به وقايع آگاه است و بعد هم مرتكب جرم ديگري هم شده است. در اين جا هم به مجازات هر دو جرم محكوم مي‌گردد.

در مورد سوم فرد مرتكب جرم شرب خمر شده و اراده خود را به طور كلي از دست داده است و مرتكب جرمي هم شده است. اين جا فقط فرد به مجازات جرم شرب خمر مي‌رسد و اين بي‌اختياري و بي‌ارادگي مانع از اعمال مجازات جرم دوم مي‌گردد.

بيشتر بخوايند : مصرف مشروبات الكلي

در مورد چهارم فرد مرتكب جرم شرب خمر شده است و به طور كل اختيار و اراده خود را از دست داده است اما مست شدن با عمد فرد مرتكب صورت گرفته است چون مي‌داند كه با شرب خمر جرات و جسارت براي انجام دادن جرم پيدا مي‌كند. در اين مورد فرد بابت هر دو جرم مجازات مي‌شود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص تاثير مستي در مسئوليت كيفري، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون تاثير مستي در مسئوليت كيفري پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: تاثير مستي در مسئوليت كيفري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۱۹:۰۰ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

آيا شما با اتحاديه صنف تهيه و توزيع كنندگان چيني و بلور و لوستر تهران آشنا هستيد؟ اصناف انجمن هستند كه متشكل از گروهي از افراد داراي يك حرفه مي‌شوند. هر اتحاديه نيز از اين نفرات صنفي تشكيل مي‌گردد كه براي حفظ حقوق شغل و حرفه‌ي مورد نظر خود اهداف مشتركي را دنبال مي‌كند. اتحاديه صنف تهيه و توزيع‌كنندگان بلور و چيني و لوستر تهران يكي از اتحاديه‌هاي فعال در شهرستان تهران محسوب مي‌شود. در ادامه اين مطلب قصد داريم به معرفي اين اتحاديه و برخي از وظايف و خدمات آن بپردازيم‌. براي آشنايي بيشتر با مرجع بالاتر اين اتحاديه يعني اتاق اصناف تهران كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اتحاديه چيني بلور و لوستر تهران

اتحاديه چيني و بلور و لوستر تهران

اتحاديه صنف تهيه و توزيع‌كنندگان بلورو‌چيني و لوستر تهران يكي از اتحاديه‌هاي فعال در شهرستان تهران است. اين اتحاديه از افراد خوش‌نام شاغل در همين صنف تشكيل شده است. هدف از تشكيل اين اتحاديه حمايت از حقوق صنفي و ايجاد همكاري در ميان كاسبان اين صنف، بهبود بخشيدن به خدمات ارائه‌شده به مصرف‌كنندگان و همين‌طور اجراي قوانين نظام صنفي و آيين‌نامه‌هاي مربوطه در صنف مي‌باشد. با يك ديد وسيع‌تر مي‌توان گفت كه تشكيل اتحاديه‌ها به‌منظور بهبود اقتصاد شهر و شهرستان و تسهيل در روابط ميان موسسه‌هاي دولتي و خصوصي مي‌باشد.

مديريت اتحاديه صنف تهيه و توزيع‌كنندگان بلور و چيني و لوستر تهران بر دوش هيئت‌مديره اتحاديه مي‌باشد. اعضاي هيئت‌مديره اتحاديه هر چهار سال يكبار با برگزاري انتخابات و توسط راي شاغلين در صنف برگزيده مي‌شوند. گاهي ممكن است برخي از اعضاي هيئت‌مديره بيش از يك دوره چهار سال در هيئت‌مديره حضورداشته باشند. اين اتفاق به علت انتخاب پي‌درپي فرد موردنظر لوستر براي شاغلين در صنف مي‌باشد. در حال حاضر هيئت‌مديره اتحاديه صنف تهيه و توزيع‌كنندگان بلور چيني و لوستر تهران به رياست آقاي غلامرضا صفر نژاد بروجني و نائب رئيسي حسين حيدريه اداره مي‌شود.

براي آشنايي با روند و نحوه انتخابات به سامانه ساران مراجعه نماييد.

آدرس و تلفن اتحاديه

صنف تهيه و توزيع‌كنندگان بلور و چيني و لوستر تهران در ميدان شوش، خيابان شهيد داوود امير سرداري، خيابان شهيد عباس صابونيان، پلاك 0، پاساژ قصر بلور، طبقه دوم، واحد ۲۱۰ واقع شده است. شما مي‌توانيد با شماره‌گيري 02155086845 و 02155088943 با اين اتحاديه تماس برقرار نماييد.

همچنين اتحاديه دفتر مركزي در ميدان شهدا، خيابان مجاهدين اسلام، مقابل بيمارستان شفا يحياييان، كوچه خزئل، پلاك ۴ واقع شده است. و براي برقراري تماس با دفتر مركزي مي‌توانيد به شماره‌هاي 02177628689 و 02177628688 تلفن كنيد.

براي آشنايي با نحوه صدور و تمديد جواز كسب بدون مراجعه به اتحاديه كليك كنيد.

وظايف و خدمات اتحاديه بلور و چيني و لوستر تهران

وظايف و خدمات تمامي اتحاديه‌ها بر اساس قانون نظام صنفي تعريف شده و يكسان مي‌باشد. اما مهم‌ترين وظيفه اتحاديه صنف تهيه و توزيع‌كنندگان بلوروچيني و لوستر تهران صدور و تمديد پروانه كسب و نظارت بر فعاليت اعضاي اتحاديه محسوب مي‌شود. ماده ۳۰ قانون نظام صنفي به شرح كامل وظايف و اختيارات اتحاديه‌ها مانند اتحاديه صنف تهيه و توزيع‌كنندگان بلور و چيني و لوستر تهران پرداخته است. برخي از وظايف نامبرده در اين ماده عبارت است از:

  • اتحاديه مي‌تواند در راستاي تهيه تنظيم و يا تغيير ضوابط صدور پروانه كسب پيشنهاد‌هايي را به اتاق اصناف شهرستان ارائه نمايند.
  • اجراي قوانين مصوبات و بخشنامه‌هاي هيئت عالي نظارت و كميسيون نظارت كه در چارچوب اين قانون اتحاد و ابلاغ مي‌شود بر عهده اتحاديه‌هاي اصناف مي‌باشد.
  • صدور جواز كسب تمديد جواز كسب و ابطال جواز كسب در صلاحيت اتحاديه‌هاي اصناف مي‌باشد.
  • طبق مقررات و قانون اتحاديه مي‌توانند اقدام به تعطيل نمودن محل كسب متخلف و همچنين جلوگيري از ادامه فعاليت واحدهاي صنفي بدون جواز كسب، نمايند.
  • ايجاد تسهيلات لازم جهت ارائه آموزش‌هاي موردنياز افراد صنفي و همچنين دوره‌هاي آموزشي احكام تجارت و كسب‌وكار توسط اتحاديه و يا با كمك از ساير سازمان‌ها انجام مي‌گيرد.
  • جهت رسيدگي به شكايات و حل اختلافات و همچنين بازرسي واحدهاي صنفي اتحاديه كميسيون‌هاي مربوطه را تشكيل مي‌دهد. و كميسيون‌هاي ديگر مصوب هيئت عالي نظارت را نيز تشكيل مي‌دهد.
  • وصول ماليات عوارض و هزينه خدماتي كه توسط وزارتخانه‌ها شهرداري و سازمان‌هاي وابسته به دولت به افراد شاغل در صنعت ارائه شده است بر عهده اتحاديه مي‌باشد.

منابع مالي اتحاديه صنف تهيه و توزيع‌كنندگان بلور و چيني و لوستر تهران

منابع مالي اتحاديه صنف تهيه و توزيع‌كنندگان بلور و چيني و لوستر تهران مانند ساير اتحاديه‌ها بر اساس قانون شرح داده شده است. مطابق با قانون منابع مالي هر اتحاديه به ۵ دسته تقسيم مي‌گردد. كه عبارت‌اند از:

  • مهمترين منبع مالي هر اتحاديه حق عضويت افراد صنفي در اتحاديه است. حق عضويت افراد عبارت است از مبلغي كه هر عضو از اتحاديه هرسال به جهت تأمين هزينه‌هاي اتحاديه مكلف به پرداخت آن مي‌باشد. ميزان مبلغ اين حق عضويت با پيشنهاد اتحاديه و با تاييد اتاق اصناف شهرستان و تصويب كميسيون نظارت مشخص مي‌گردد. اتحاديه نيز مي‌تواند با در نظر گرفتن شرايط اعضاي خود حق عضويت را به صورت يكجا و يا تقسيط ۱۲ ماهه دريافت كنند.
  • دومين منبع مالي اتحاديه‌ها وجوه و مبالغي است كه در ازاي ارائه خدمات غيرموظف خود به اعضا دريافت مي‌كند. خدماتي مانند ارائه خدمات فني و آموزشي به اعضاي صنف. براي شركت در آزمون و امتحان كسب و كار، وارد سامانه آموزش اصناف بشويد.
  • سومين منبع درآمد اتحاديه نيز كارمزد وصول ماليات است. همان‌طور كه پيش‌تر اشاره كرديم اتحاديه‌ها به نمايندگي از سازمان‌هاي وابسته به دولت ماليات، عوارض و هزينه خدمات آن‌ها را از اعضاي صنف وصول مي‌كند. اتحاديه بابت وصول ماليات كارمزد دريافت مي‌كند.
  • چهارمين منبر را مي‌توان بخشي از مبالغ و وجود دريافتي بابت صادر نمودن يا تمديد كردن پروانه‌هاي كسب اعضاي اتحاديه نام برد.
  • پنجمين منبع مالي اتحاديه‌ها نيز كمك‌هايي است كه از جانب اشخاص حقيقي يا حقوقي به اتحاديه‌ها اعطا مي‌شود.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

از مهمترين وظيفه اتحاديه صنف تهيه و توزيع‌كنندگان بلور و چيني و لوستر تهران چيست ؟

برخي مهمترين وظيفه اتحاديه صنف تهيه و توزيع‌كنندگان بلور و چيني و لوستر تهران صدور و تمديد پروانه كسب و نظارت بر فعاليت اعضاي اتحاديه محسوب مي‌شود.

مهمترين منبع مالي اتحاديه صنف تهيه و توزيع‌كنندگان بلور و چيني و لوستر تهران چيست ؟

اولين مهمترين منبع مالي هر اتحاديه حق عضويت افراد صنفي در اتحاديه است. حق عضويت افراد عبارت است از مبلغي كه هر عضو از اتحاديه هرسال به جهت تأمين هزينه‌هاي اتحاديه مكلف به پرداخت آن مي‌باشد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحاديه چيني بلور و لوستر تهران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۱۲:۴۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

شركت سهامي خاص چه نوع شركتي است؟ در ماده 20 قانون تجارت انواع شركت‌هاي تجاري نامبرده شده است كه اين شركت‌ها به منظور انجام امور تجاري، كسب سود و تقسيم سود ميان شركا ايجاد مي‌گردند. انواع شركت‌هاي تجاري شامل شركت سهامي، شركت تضامني، شركت نسبي، شركت با مسئوليت محدود، شركت مختلط غير سهامي، شركت تعاوني توليد و مصرف مي‌شود. شركت سهامي كه يكي از انواع شركت‌هاي تجاري است به دو نوع تقسيم مي‌شود كه يكي از انواع آن شركت سهامي‌خاص است. در ادامه مطلب به معرفي شركت سهامي خاص مي‌پردازيم. براي آشنايي با انواع شركت سهامي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: شركت سهامي خاص

شركت سهامي خاص

شركت‌هاي سهامي يكي از انواع شركت‌هاي تجاري مطابق با ماده 20 قانون تجارت محسوب مي‌شوند كه براي انجام امور تجاري، كسب سود و تقسيم سود ميان شركا ايجاد مي‌گردند. تعريف شركت‌هاي سهامي در قانون تجارت بدين گونه آمده است كه « به شركتي گفته مي‌شود كه سرمايه آن به سهام تقسيم شده و مسئوليت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمي سهام آن‌ها است». اين شركت‌ها خود به دودسته شركت سهامي خاص و شركت سهامي عام تقسيم مي‌گردند.

شركت‌هاي سهامي خاص حتي اگر داراي موضوع تجاري هم نباشد، برخلاف ساير انواع شركت‌ها بازهم جز شركت‌هاي تجاري ماده 20 قانون تجارت محسوب مي‌شوند. در ماده 2 اصلاحيه قانون تجارت آمده است كه «شركت سهامي شركت بازرگاني محسوب مي‌شود ولو اين‌كه موضوع عمليات آن امور بازرگاني نباشد». سهام شركت سهامي خاص برخلاف شركت سهامي عام در بورس معامله نمي‌شود و علاوه بر آن سهام شركت‌هاي سهامي‌خاص پذيره‌نويسي نيز نخواهند شد. اين نوع از شركت‌هاي تجاري داراي تشريفاتي زيادي براي تشكيل نيستند. كليه سرمايه شركت‌هاي سهامي‌خاص توسط موسسين تأمين مي‌شود. حداقل تعداد نفرات براي تاسيس يك شركت سهامي‌خاص سه نفر است و حداقل سرمايه موردنياز براي تاسيس اين شركت 100 هزار تومان مي‌باشد.

براي آشنايي با نحوه نگارش اساسنامه شركت كليك كنيد.

ويژگي هاي شركت سهامي خاص

براي تاسيس شركت سهامي‌خاص بايد حداقل 3 نفر به عنوان سهامدار وجود داشته باشند. سهامداران شركت سهامي خاص از نظر قانون نمي‌تواند كمتر از 3 نفر بشود. اما امكان اين‌كه نفرات سهامداران بيش از 3 نفر باشند وجود دارد. همچنين شركت سهامي براي شروع كار بايد حداقل 100 هزار تومان سرمايه داشته باشد. با كمتر اين سرمايه امكان تشكيل شركت سهامي‌خاص وجود ندارد. سهامداران در برابر بدهي‌هاي شركت سهامي خاص فقط به اندازه ميزان سهام خود در شركت مسئوليت دارند. تصميم‌گيري در شركت‌هاي سهامي‌خاص ساده و سريع انجام مي‌شود. با راي اكثريت سهامداران يك موضوع تصويب مي‌شود و ملاك راي كساني است كه بيشترين سرمايه‌گذاري را انجام داده‌اند.

سهام در شركت‌هاي سهامي خاص به صورت عمومي قابل انتقال نمي‌باشد. انتقال سهام در شركت‌هاي سهامي خاص با موافقت ساير سهامداران و مديران شركت به شخص ديگري منتقل شود. به دليل عدم امكان نقل و انتقال عمومي سهام در شركت‌هاي سهامي خاص، سهام‌ اين شركت‌ها در بازار بورس معامله نمي‌شود. و همين‌طور اوراق قرضه در شركت‌هاي سهامي خاص منتشر نمي‌شود.

تشكيل شركت‌هاي سهامي خاص

پيش‌تر اشاره كرديم وجود حداقل سه نفر سهامدار و 100 هزار تومان سرمايه براي تاسيس يك شركت سهامي‌خاص الزامي است. در انتخاب نام شركت سهامي‌خاص بايد واژه “خاص” اول يا آخر نام شركت حتماً آورده شود. همچنين بايد در تمام اعلاميه‌هاي تشكيل شركت، به سهامي خاص بودن شركت اشاره شود. مدت زمان فعاليت شركت، نام شركت، موضوع فعاليت و هدف تشكيل شركت در اساسنامه شركت درج مي‌شود. همچنين تمام خصوصيات سهام، ايجاد سهام ممتاز، نحوه واگذاري سهام، مبلغ هر سهم و… بايد تعيين گردد. چگونگي تشكيل مجمع، مسئوليت هر سهامدار نسبت به آورده‌اش، آغاز و پايان سال مالي و امور مربوط به حسابداري حتي نحوه انحلال شركت از مواردي است كه در اساسنامه بايد مشخص گردد. اساسنامه شركت بايد توسط تمام سهامداران شركت امضا گردد.

از زماني كه سهامداران اقدام به ثبت شركت مي‌نمايند تا ثبت آن 7 روز كاري به درازا مي‌كشد. پس از آن نام و مشخصات شركت سهامي‌خاص در آگهي‌ها اعلام مي‌گردد بنابراين با در نظر گرفتن اين مدت 15 روز كاري براي ثبت شركت زمان لازم است. سهامداران بايد يك اظهارنامه شامل تمامي مدارك و اطلاعات لازم براي ثبت شركت، به اداره ثبت شركت‌ها تسليم نمايند. اساسنامه شركت و گواهي تأييديه بانك بايد به اظهارنامه الصاق شود. اگر بخشي از سرمايه شركت به صورت غير نقدي باشد بايد اظهارنامه جداگانه براي آن تنظيم شود. در نهايت اظهارنامه بايد توسط تمامي سهامداران شركت به امضا رسيده باشد. براي انجام امور ثبت شركت با كمترين هزينه كليك كنيد.

انحلال شركت‌سهامي خاص

هنگامي كه يك شركت سهامي خاص منحل گردد اين شركت به حالت تصفيه درمي‌آيد. و در همه‌جا در كنار نام شركت كلمه در حال تصفيه آورده مي‌شود. دلايلي كه براي انحلال شركت سهامي خاص بايد وجود داشته باشند عبارت‌اند از:

  • هدفي كه براي شركت تعيين‌شده بود محقق گردد و يا اين‌كه از بين برود بنابراين ديگر دليلي براي ادامه فعاليت شركت وجود ندارد. همين‌طور اگر هدف شركت پس از مدت مشخصي محقق نگردد.
  • مدت اعتبار فعاليتي در اساسنامه كه براي شركت در نظر گرفته شده است پايان يابد.
  • اگر سهامداران تصميم به انحلال شركت بگيرند و دو سوم مجمع تصميم را به تصويب رسانند شركت منحل مي‌شود.
  • در صورتي كه شركت ورشكسته شود.
  • با درخواست طلبكاران شركت از دادگاه براي انحلال شركت سهامي خاص.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

شركت سهامي‌خاص چه نوع شركتي است ؟

شركت‌هاي سهامي يكي از انواع شركت‌هاي تجاري مطابق با ماده 20 قانون تجارت محسوب مي‌شوند كه خود به دودسته تقسيم مي‌گردند. سهامي خاص يكي از دو نوع شركت‌هاي سهامي هستند. در متن به توضيح كامل اين شركت پرداخته‌شده است.

براي تشكيل شركت سهامي‌خاص حداقل نفرات و سرمايه چه قدر است ؟

وجود حداقل سه نفر سهامدار و 100 هزار تومان سرمايه براي تاسيس يك شركت سهامي خاص الزامي است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: شركت سهامي خاص


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: شركت سهامي خاص،
موضوع:
[ ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۲۸:۲۳ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

آيا شما با اتحاديه صنف عطار و سقط فروشان و عمده فروشان مواد شوينده و پاك كننده تهران آشنايي داريد؟ اين اتحاديه يكي از اتحاديه‌هاي فعال در شهرستان تهران به حساب مي‌آيد. همه اتحاديه‌ها شامل افراد صنفي مي‌شوند كه در راستاي اهداف مشتركي براي احقاق حقوق شغلي خود قدم برمي‌دارم دارند. در ادامه اين مطلب قصد داريم به معرفي اتحاديه صنف عطار و سقط فروشان و عمده‌فروشان مواد شوينده و پاك‌كننده تهران بپردازيم. براي آشنايي بيشتر با مرجع بالاتر اين اتحاديه يعني اتاق اصناف تهران كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اتحاديه عطار و سقط فروشان و عمده فروشان مواد شوينده و پاك كننده تهران

اتحاديه صنف عطار و سقط فروشان و عمده فروشان مواد شوينده و پاك كننده تهران

اتحاديه صنف عطار و سقط فروشان و عمده فروشان مواد شوينده و پاك كننده تهران تشكيل شده از افراد خوشنام در همين صنف مي‌باشد. اين اتحاديه با هدف ايجاد روابط مثبت در ميان كاسبان صنف و حمايت از حقوق صنفي ايجاد شده است. همچنين بهبود بخشيدن به خدمات و نحوه ارائه خدمات به مصرف‌كنندگان نيز از جمله اموري است كه اتحاديه به آن مي‌پردازد.

اداره امور اتحاديه نيز بر عهده هيئت‌مديره مي‌باشد. اعضاي هيئت‌مديره با برگزاري انتخابات در دوره چهارساله و با راي شاغلين در صنف برگزيده مي‌شوند. گاهي ممكن است برخي از اعضاي هيئت‌مديره بيش از يك دوره چهار ساله به عنوان عضو هيئت‌مديره فعاليت نمايند. اين اتفاق زماني رخ مي‌دهد كه فرد مورد نظر در دوره‌هاي متوالي انتخابات توسط شاغلين در سن برگزيده شود و راي بياورد. در حال حاضر رياست هيئت‌مديره اتحاديه صنف عطار و سقط فروشان و عمده‌فروشان مواد شوينده و پاك‌كننده تهران بر عهده جناب آقاي مرتضي جعفري مي‌باشد.

براي آشنايي با روند و نحوه انتخابات به سامانه ساران مراجعه نماييد.

آدرس و تلفن اتحاديه عطار و سقط فروشان و عمده‌فروشان مواد شوينده و پاك‌كننده تهران

دفتر اتحاديه عطار و سقط فروشان و عمده‌فروشان مواد شوينده و پاك‌كننده در خيابان ۱۵ خرداد، چهارراه گلوبندك غربي، كوچه امير چترچي، پلاك ۱۲ واقع شده است.

شما مي‌توانيد براي برقراري ارتباط با اين اتحاديه با شماره تماس‌هاي زير تلفن كنيد:
۰۲۱۵۵۶۲۹۸۷۵
۰۲۱۵۵۱۶۳۲۰۶

براي آشنايي با نحوه صدور و تمديد جواز كسب كليك كنيد.

وظايف و خدمات اتحاديه

اتحاديه صنف عطار و سقط فروشان و عمده‌فروشان مواد شوينده و پاك‌كننده تهران و همانند ساير اتحاديه‌هاي اصناف وظايف و اختيارات مشخصي دارد. اين وظايف و اختيارات در قانون نظام صنفي براي تمامي اتحاديه‌ها به طور يكسان تعريف‌شده است. از مهم‌ترين وظايف اتحاديه‌هاي اصناف صادر نمودند و تمديد كردن جواز كسب و همچنين نظارت كردن بر فعاليت اعضاي اتحاديه مي‌توان نام برد. اما ماده ۳۰ قانون نظام صنفي تمامي وظايف و اختيارات اتحاديه‌ها را به طور كامل بيان كرده است. برخي از وظايف اتحاديه صنف عطار و سقط فروشان عمده‌فروشان مواد شوينده و پاك‌كننده تهران عبارت‌اند از:

  • پيشنهاد دادن به اتاق اصناف شهرستان جهت تغيير يا تنظيم قوانين مربوط به صدور جواز كسب.
  • اجراي قوانين نظام صنفي و ساير مصوبات ابلاغ شده به اتحاديه در ميان افراد و اعضاي اتحاديه.
  • صادر كردن، تمديد كردن و باطل كردن جواز كسب.
  • تعطيل كردن محل كسب افراد صنفي متخلف و جلوگيري از فعاليت واحدهاي صنفي بدون جواز كسب.
  • ايجاد شرايط لازم براي ارائه آموزش‌هاي مورد نياز افراد صنفي. براي شركت در آزمون و امتحان كسب و كار، وارد سامانه آموزش اصناف بشويد.
  • ارائه پيشنهاد در مورد اداره امور اصناف به اتاق اصناف شهرستان.
  • رسيدگي به شكايات صنفي، حل اختلافات و بازرسي از واحدهاي صنفي.
  • وصول ماليات و عوارض به نمايندگي از سازمان‌هاي وابسته به دولت از اعضاي اتحاديه.
  • ارائه دادن پيشنهادهايي به اتاق اصناف شهرستان در مورد تعيين نرخ كالا و خدمات مشخص كردن حدود صنفي و مشخص نمودن تعداد واحدهاي صنفي ارسال براي صدور جواز كسب.

براي آشنايي با شرايط دريافت جواز كسب مواد شوينده و جواز كسب عمده فروشي سيگار كليك كنيد.

هزينه‌هاي قانوني قابل پرداخت به اتحاديه صنف عطار و سقط فروشان و عمده‌فروشان مواد شوينده و پاك‌كننده تهران

منابع مالي قانوني اتحاديه‌ها به چند دسته تقسيم مي‌گردند كه شامل موارد زير مي‌شوند:

  • اولين و مهم‌ترين منبع مالي هر اتحاديه حق عضويت افراد صنفي در اتحاديه مي‌باشد. حق عضويت افراد صنفي مبالغي است كه اعضاي اتحاديه جهت تامين هزينه‌هاي اتحاديه و هر ساله موظف به پرداخت آن هستند. مبلغ حق عضويت افراد صنفي با پيشنهاد اتحاديه و تاييد اتاق اصناف شهرستان همچنين تصويب كميسيون نظارت مشخص مي‌شود. خوب است بدانيد كه اتحاديه‌ها قادر هستند حق عضويت سالانه اعضاي سنت خود را يا به صورت يكجا و يا به صورت اقساطي دريافت نمايند. يعني افراد صنفي واجد شرايط با نظر اتحاديه مي‌تواند حداكثر تا پايان سال و به صورت قسطي ۱۲ ماهه حق عضويت سالانه خود را پرداخت نمايد.
  • اتحاديه در ازاي خدماتي كه به اعضاي صنفي ارائه مي‌دهد اما براي ارائه اين خدمات قانون وظيفه‌اي ندارد مثل خدمات فني و آموزشي مبالغي دريافت مي‌نمايد. مي‌توان از اين مبالغ دريافتي با عنوان بخشي از منابع مالي اتحاديه‌ها نام برد.
  • يكي از وظايف اتحاديه‌ها دريافت وصول ماليات و عوارض خدمات ارائه شده به افراد صنف به نمايندگي از سازمان‌هاي وابسته به دولت مي‌باشد. اتحاديه در ازاي وصول ماليات كارمزد دريافت مي‌نمايد.
  • متقاضيان دريافت جواز كسب و يا تمديد جواز كسب موظف به پرداخت مبالغي براي انجام اين روند مي‌باشد. درصدي از وجوه دريافتي بابت صدور و تمديد جواز كسب به اتحاديه تعلق مي‌گيرد.
  • گاهي ممكن است كمك‌هاي مالي از آن به اشخاص حقيقي يا حقوقي به اتحاديه‌ها اعطا شود.

اگر در مورد هزينه هاي پرداختي مساله اي برايتان پيش امده مي توانيد از طريق كميسيون رسيدگي به شكايات يا اتاق اصناف تهران يا شهرستان مربوطه اقدام كنيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

اتحاديه صنف عطار و سقط فروشان و عمده‌فروشان مواد شوينده و پاك‌كننده تهران با چه هدفي تشكيل شد ؟
اتحاديه با هدف ايجاد روابط مثبت در ميان كاسبان صنف و حمايت از حقوق صنفي، همچنين بهبود بخشيدن به خدمات و نحوه ارائه خدمات به مصرف‌كنندگان ايجاد شد.

اولين و مهم‌ترين منبع مالي قانوني اتحاديه صنف عطار و سقط فروشان و عمده‌فروشان مواد شوينده و پاك‌كننده تهران چيست ؟
اولين و مهم‌ترين منبع مالي هر اتحاديه حق عضويت افراد صنفي در اتحاديه مي‌باشد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحاديه عطار و سقط فروشان و عمده فروشان مواد شوينده و پاك كننده تهران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۳۳:۱۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

خريد گوشي سرقتي هم جرم است؟ امروزه به علت مشكلات اقتصادي افراد زيادي اقدام به سرقت مخصوصاً سرقت گوشي مي‌كنند. سرقت در قانون يك جرم تلقي مي‌شود كه سرقت گوشي نيز از انواع اين جرم است. قانون براي سارقين مجازات تعيين كرده است. پرسش اين است كه اگر فردي اقدام به خريد گوشي سرقتي نمايد آيا مرتكب جرم شده و اين كار مجازات به همراه دارد؟ در ادامه مطلب به خريد گوشي سرقتي مي‌پردازيم. براي آشنايي بيشتر با جرم سرقت كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

منبع: خريد گوشي سرقتي

خريد گوشي سرقتي

با توجه به اينكه قيمت تلفن همراه اين روزها بسيار افزايش پيدا كرده خيلي از افراد توانايي خريد تلفن همراه نو را ندارد. بنابراين ترجيح مي‌دهند كه تلفن‌هاي همراه دست‌دوم بخرند. پس گاهي ممكن است كه خواسته يا ناخواسته گوشي‌هاي سرقت شده را خريد كنيد.

علاوه بر اينكه قانون‌گذار عدم دقت را جرم شناخته است جهت حمايت از اشخاص خسارت‌ديده خريدوفروش اموال ربوده‌شده را نيز جرم تلقي مي‌كند و براي آن مجازات تعيين نموده است. ماده ۶۶۲ قانون مجازات اسلامي در بخش تعزيرات در مورد خريدوفروش گوشي‌هاي به سرقت رفته اين‌طور بيان مي‌كند: «هر فردي با دانش و آگاهي يا با وجود علائم اطمينان آور مبني بر اينكه كالا دزدي است اقدام به تحصيل، پنهان كردن يا معامله كالا كند، برحسب قانون مجازات اسلامي مجرم دانسته شده و محكوم‌به حبس از شش ماه تا سه سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محكوم خواهد شد.»

بنابر اين ماده افراد زيان‌ديده كه گوشي همراهشان به سرقت رفته، مي‌توانند از افرادي كه اقدام به خريداري گوشي سرقتي نموده‌اند شكايت كنند. َبراي آشنايي با روند شكايت سرقت گوشي كليك كنيد.

شرايط مجرم دانستن خريداران گوشي دزدي

براي مجرم شناخته شدن و مجازات خريدار گوشي سرقتي با توجه به ماده ۶۶۲ قانون مجازات اسلامي، وجود دو شرط الزامي است. اين دو شرط به شرح زير هستند.

  • وقتي خريدار موبايل مي‌داند كه گوشي سرقتي است و با وجود اين آگاهي باز هم به خريد گوشي سرقت شده اقدام مي‌نمايد.
  • شخص ممكن است نداند كه گوشي سرقت شده است اما محلي كه از آن گوشي موبايل را خريداري مي‌كند محلي باشد كه معمولاً در آن اموال به سرقت رفته، خريدوفروش مي‌شوند. مثلاً شما بدانيد كه محل خريد موبايل و يا فروشنده آن موبايل معمولاً گوشي موبايل سرقت شده را به عنوان دست‌دوم به فروش مي‌رساند. با توجه به اينكه اين موضوع را مي‌دانيد بازهم اقدام به خريد گوشي موبايل نماييد در اين صورت مجرم تلقي مي‌شويد.

آيا خريد گوشي بدون اطلاع از سرقتي بودن آن جرم محسوب مي‌شود ؟

آيا خريد گوشي سرقتي در هر شرايطي حتي بدون اطلاع از سرقت جرم محسوب مي‌گردد؟ خريد مبارزه قطعي ممكن است برحسب ماده ۶۶۲ قانون مجازات اسلامي جرم باشد و مجازات داشته باشد. و در مواردي نيز امكان دارد كه جرم تشخيص داده نشود و مجازاتي براي خريدار در نظر گرفته نشود.

افرادي كه اقدام به خريداري موبايل سرقتي مي‌كنند اما هيچ اطلاعي از سرقتي بودن موبايل ندارند و همين‌طور اگر بتوانند اين عدم اطلاع خود را با دليل و مدرك يا قرائن (مثلاً از بازار سياه نخريده باشند) به قاضي يا بازپرس اثبات كنند مجرم تلقي نمي‌شوند. چرا كه اين افراد سوءنيت نداشته‌اند. اما موظف خواهند بود كه گوشي موبايل را به مالك اصلي آن بازگرداند و براي دريافت پول خود عليه فروشنده شكايت كنند.

اما اگر عليه خريدار مدارك معتبري وجود داشته باشد كه وي با آگاهي از سرقتي بودن موبايل اقدام به خريداري آن نموده است. مثلاً اينكه براي خريد گوشي سرقتي به يك محل خاصي مراجعه كرده يا مي‌دانسته كه گوشي سرقت شده است و از يك فرد بخش خصوصي كه معمولاً اموال سرقتي مي‌فروشد خريده باشد. اين شخص مطابق با ماده ۶۶۲ قانون مجازات اسلامي مجرم تلقي مي‌شود. مثلاً فرض كنيد كه فرد موبايل را از شخص معتاد و غيرقابل اعتماد خريداري كرده باشد. و مبلغ پرداختي بسيار اندك است؛ با اين وجود به هيچ كدام از اين نشانه‌ها توجهي نكرده و موبايل را بخرد در اين صورت مرتكب دو جرم شده و مجرم شناخته مي‌شود.

براي آشنايي با شرايط استرداد اموال سرقت شده كليك كنيد.

پيشگيري از خريد گوشي موبايل سرقتي

با توجه به مطالبي كه راجع به خريدوفروش گوشي‌هاي سرقتي گفتيم بهترين كار اين است كه پيش از خريد يك گوشي موبايل و براي پيشگيري از اتفاقات آينده اقداماتي انجام دهيم.

  • در مرحله اول براي خريد يك گوشي موبايل نمايندگي‌هاي فروش هر برند خاص و همين‌طور از مراكز خريد معتبر اقدام كنيم.
  • وقتي كه قصد خريد گوشي موبايل داريم براي مطمئن شدن از رجيستر بودن آن و مسروقه نبودنش كد ۱۵ رقمي IMEI روي جعبه موبايل را در سامانه همياب ۲۴ وارد كنيم و استعلام بگيريم.
  • پس از اينكه مطمئن شديم گوشي خريداري شده دزدي نيست بايد گوشي موبايل را در سامانه همتا فعال نماييم.

اگر اقدام به خريد يك گوشي موبايل دست‌دوم نموديد هم بايد تمام مراحل انتقال مالكيت به اسم خود را به همين روشي كه گفتيم انجام دهيد. در صورتي كه انتقال مالكيت را انجام ندهيد و سيم كارت خود را در گوشي موبايل بگذاريد موبايل خريداري شده پس از گذشت يك ماه غيرفعال مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با مجازات سرقت گوشي كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سؤالات متداول

آيا خريد گوشي سرقتي جرم است ؟
بله قانون جهت حمايت از اشخاص خسارت ديده خريدوفروش اموال ربوده شده را نيز جرم تلقي مي‌كند و براي آن مجازات تعيين نموده است.

در چه صورتي خريد گوشي سرقتي جرم تلقي نمي‌شود ؟
خريدار گوشي كه هيچ اطلاعي از سرقتي بودن موبايل ندارند و همين‌طور بتوانند اين عدم اطلاع خود را با دليل و مدرك يا قرائن به قاضي يا بازپرس اثبات كنند مجرم تلقي نمي‌شوند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: خريد گوشي سرقتي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: خريد گوشي سرقتي،
موضوع:
[ ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۴۵:۴۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در اين مقاله قصد داريم به بحث رابطه نامشروع يا زناي پدر با دخترش بپردازيم و همانطور كه مي‌دانيد زنا از گناهان كبيره به شمار مي‌رود به همين منظور ضمانت اجراي اين عمل قبيح را از قانون استخراج مي‌كنيم و در آخر به بررسي راه‌هاي اثبات رابطه نامشروع پدر با دختر و شكايت از آن مي پردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: رابطه نامشروع پدر با دختر | شرايط اثبات – مجازات و ضمانت اجرا

نظر اسلام در خصوص رابطه نامشروع پدر با دختر

چنين رابطه‌اي علاوه بر حرمت شرعي گناه كبيره بوده و به شدت منع شده است و مجازات سختي را هم از نظر اخروي و هم دنيوي براي فرد به دنبال دارد.

محارم نسبي

در قرآن به محارم نسبي اشاره شده است. مادر، دختر، خواهر، عمه‌ها، خاله‌ها و دختران برادر و دختران خواهر بر مرد محرمند. اين افراد به موجب نسبت فاميلي بر مرد حرامند و وي حق ازدواج يا رابطه با ايشان را ندارد.

ضمانت اجراي رابطه نامشروع پدر با دختر

رابطه با دختر براي پدر حرمت ابدي دارد و زناي با محارم نسبي مجازات اعدام در پي دارد. اگر پدر با دخترش رابطه برقرار كند متحمل ضمانت اجراي سنگيني مي‌شود. چنانچه رابطه جنسي با رضايت هر دو طرف باشد هر دو به اعدام و اگر انجام رابطه با زور و اجبار و اكراه پدر باشد فقط وي به اعدام محكوم مي‌شود.

اثبات زنا پدر با دختر

اثبات زنا از دو طريق صورت مي‌گيرد يكي از اين دو طريق عبارت است از اقرار خود فرد يعني فردي كه عاقل بالغ و اراده آزاد دارد اقرار كند كه مرتكب زنا شده و ۴ بار اقرار را روبه‌روي قاضي انجام بدهد و راه ديگر اثبات اين است كه شهادت شهود مطرح شود. به اين صورت كه يا چهار مرد عادل باشند كه شهادت دهند و يا شهادت سه مرد و دو زن عادل.

نكته حائز اهميت اين است كه علم قاضي در تشخيص اين جرائم نقش بسيار مهمي را ايفا مي‌كند. براي مثال اگر جرم با زور و اكراه اتفاق افتاده باشد گواهي پزشكي قانوني مبني بر انجام رابطه و همچنين چنانچه آثار ضرب و جرح در بدن دختر ايجاد و توسط پزشكي قانوني ثبت شود مجموع اين مدارك مي‌تواند به اثبات جرم و مجازات پدر منتهي شود.

براي مطالعه درباره مجازات رابطه نامشروع كليك كنيد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص رابطه نامشروع پدر با دختر، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون رابطه نامشروع پدر با دختر پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: رابطه نامشروع پدر با دختر | شرايط اثبات – مجازات و ضمانت اجرا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۵۱:۴۱ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

سبك زندگي مدرن سبب شده است تا مردم به سمت وسايل و ابزار الكترونيكي گرايش پيدا كنند. به حدي تجهيزات الكترونيكي و حفاظتي در زندگي مردم نفوذ پيدا كرده است كه بي‌اغراق مي‌توان گفت بدون برق و الكتريسيته زندگي بسيار سخت و تا حدي ناممكن است. توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيك جزو مشاغل اساسي و كليدي در زندگي امروز است. اين صنف با تحت پوشش قرار دادن 17 رده صنفي تحت عنوان اتحاديه توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيك تهران مشغول به فعاليت هستند. در ادامه به معرفي اين اتحاديه پرداخته‌ايم. براي آشنايي بيشتر با مرجع بالاتر اين اتحاديه يعني اتاق اصناف تهران كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اتحاديه الكترونيك تهران

اتحاديه لوازم الكترونيك تهران

اتحاديه ها از افراد خوشنام همان صنف تشكيل مي‌شوند. هدف از ايجاد يك اتحاديه حمايت از حقوق صنفي، بهبود در ارائه خدمات به مصرف‌كننده و همچنين ايجاد همكاري مناسب ميان كاسبان آن صنف است. اتحاديه‌صنف توليدكنندگان و فروشندگان لوازم‌الكترونيك تهران نيز از اين قاعده مستثنا نيستند.

اتحاديه صنف توليدكنندگان و فروشندگان لوازم الكترونيك تهران ايران در ۱۷ رسته صنفي فعاليت مي‌نمايد. اين ۱۷ رسته در حوزه‌هاي توليد تجهيزات الكترونيكي و حفاظتي، تعميرات دستگاه‌هاي صوتي تصويري، خدمات فني و الكترونيك و سيستم‌هاي حفاظتي و دوربين‌هاي مداربسته، توليد و تعمير تجهيزات پزشكي و الكترونيك مي‌باشند.

تاريخچه تشكيل اتحاديه صنف توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيك و حفاظتي تهران

نخستين بار در سال 1344 سنديكاي مهندسي به همراه جمعي از پيشكسوتان صنف در چندين ملاقات با شهردار وقت و رياست اتاق بازرگاني و رئيس شوراي خواربار اجازه تشكيل سنديكاي مهندسين و متخصصين الكترونيك را دريافتند. اين سنديكا طبق ماده 25 قانون كار سال 1344 به شماره 75 در اداره كل روابط اداره كار ثبت شد. فعاليت و پويايي سنديكا سبب شد تا شوراي عالي اصناف و اتاق بازرگاني بعضي از صنوف را كه در ارتباط با لوازم برقي بودند؛ نظير تعميركاران كولر، لباسشويي، يخچال الكتروموتور و چند صنف ديگر و تعميركاران ژنراتور را به سنديكا معرفي نمايند. آنان نيز از اين پيشنهاد استقبال كردند و عضو شدند. بعد از مدتي تعداد اعضا به بيش از پانصد نفر رسيد.

پس از انقلاب سنديكاي مهندسين و متخصصين با اتحاديه صنف تعميركاران لوازم برقي تهران طي نامه شماره 589 در سال 1363 تحت شماره 66 به ثبت رسيد. در سال1381 صنوف مختلف وابسته به اتحاديه توليدكنندگان و تعميركاران لوازم برقي تصميم به تفكيك گرفتند كه مورد موافقت هيئت محترم عالي نظارت و مجمع امور صنفي قرار گرفت. از دل اين اتحاديه چهار اتحاديه زير بيرون آمد:

  • اتحاديه توليدكنندگان و تعميركاران الكترومكانيك
  • اتحاديه صنف توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيكي و حفاظتي
  • اتحاديه توليدكنندگان و تعميركاران مخابرات
  • اتحاديه توليدكنندگان و تعميركاران صنايع برودتي

رده صنفي اتحاديه‌تجهيزات الكترونيك‌تهران

براساس ماده 2 مصوبه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران هر شخصي كه در 16 رسته شغلي زير فعاليت مي‌كنند جزو اتحاديه صنف توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيك و حفاظت تهران محسوب مي‌شوند. براي آشنايي با روند صدور جواز كسب الكتريكي كليك كنيد.

  • تعميركاران راديو و تلويزيون و ويدئو
  • توليد و تعميركنندگان دستگاه هاي اندازه گيري
  • توليد و تعميركنندگان آمپلي فاير و دزدگير الكترونيك
  • تعميركاران راديو، راديو ضبط و پخش اتومبيل
  • توليد و بازسازي لامپ تصوير تلويزيوني(گان)
  • توليد و تعمير دستگاه هاي لوازم پزشكي (الكترونيك)
  • توليد و تعميركاران دستگاه بازي‌هاي تلويزيوني و رايانه‌اي
  • تعمير دستگاه هاي سمعي و بصري و دوربين ويدئويي تلويزيوني
  • توليد و تعمير و نصب آنتن هاي مجاز
  • توليد و تعمير انواع برهاي الكترونيكي
  • دفتركارگاه هاي توليدي
  • توليد تجهيزات الكترونيكي ( كارآفريني)
  • توليد تجهيزات و ابزار آلات الكترونيكي
  • پذيرش و ارائه خدمات پس از فروش انواع دستگاه ها و تجهيزات الكترونيكي ، حفاظتي و امنيتي
  • توليد، نصب و خدمات فني پس از فروش سيستم هاي حفاظتي و امنيتي و دوربين هاي مداربسته
  • خرده فروشي و عمده فروشي دوربين هاي مداربسته

اعضاي اتحاديه صنف فروشندگان صنف توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيك و حفاظتي تهران

هر شخصي كه شاغل در زمينه فروش، توليد و تعمير تجهيزات الكتريكي و حفاظتي تهران است و پروانه كسب نيز دارد؛ جزو اتحاديه صنف توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيكي و حفاظتي تهران محسوب مي‌گردد. هدف از تشكيل اين اتحاديه حفظ و حمايت از حقوق صنفي و پيشرفت اقتصادي است. حداقل تعداد براي تشكيل اتحاديه بايد ۵۰ صنف باشد.

هيات مديره اتحاديه صنف توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيكي و حفاظتي تهران

هيئت رييس اين اتحاديه دارايي 7 عضو مي‌باشد. رياست اتحاديه در حال حاضر برعهده صادق فيض آبادي است. بعد از رئيس يك نايب رئيس اول و يك نائب رئيس دوم مي‌باشد. اين اتحاديه داراي يك خزانه دار و بازرس و يك عضو مي‌باشد. مدت زمان عضويت در هيات رئيس چهار سال مي باشد. انتخاب مجدد اعضا به عنوان هيات رئيس بلامانع مي‌باشد. براي آشنايي با روند و نحوه انتخابات به سامانه ساران مراجعه نماييد.

وظائف اتحاديه صنف توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيكي و حفاظتي تهران

اتحاديه صف توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيكي و حفاظتي تهران وظائف زير را بر عهده دارد :

۱/ انجام دستورات و ابلاغات صورت گرفته از سوي اتاق اصناف تهران طبق قوانين و مقررات

۲/ پرداخت پانزده درصد از درآمدهاي ناخالص به اتاق اصناف به عنوان حق عضويت براي تامين هزينه‌هاي عمومي

۳/تنظيم بودجه سال بعد اتحاديه. اين برنامه بودجه بايد حداكثر تا اول بهمن هر سال براي رسيدگي و تصويب به اتاق اصناف تحويل داده شود.

۴/تنظيم ترازنامه سالانه تا پايان خرداد ماه سال بعد و تحويل آن به اتاق اصناف.

۵/ايجاد تسهيلات مورد نياز آموزش عمومي، حرفه‌اي و هنري هر فرد صنفي، مستقلا يا با كمك سازمان‌هاي دولتي و خصوصي. همچنين همكاري‌هاي لازم با وزارت كار و امور اجتماعي براي تامين سرمايه طبق مقررات

۶/ايجاد ضوابط لازمه در خصوص صدور پروانه صنفي و انواع پروانه‌هاي فروشندگان و تغييرات لازم در هريك و تحويل به اتاق اصناف به منظور رسيدگي و تصويب

۷/ تدوين آئين نامه‌هاي مالي، استخدامي، اداري، آموزشي، تشكيلاتي و ساير مقررات اختصاصي

۸/ نظارت بر اجراي صحيح تصميماتي كه اتاق اصناف در خصوص ساعات كار و تعطيلات صنف توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيكي و حفاظتي تهران مي‌گيرد

۹/تشكيل يك كميسيون حل اختلاف براي رسيدگي به اختلافات افراد صنفي

۱۰/اظهار نظر درباره محدوده صنفي توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيكي و حفاظتي تهران براي متقاضيان پروانه‌هاي جديد

۱۱/ تشكيل كميسيون فني براي رسيدگي به شكايات مشتريان و نظارت بر حسن انجام كار و رعايت مقررات واصول كسب توسط توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيكي و حفاظتي تهران

۱۲/ معرفي يك نفر از ميان اعضا به عنوان نماينده اتحاديه توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيكي و حفاظتي تهران در اتاق اصناف تهران

براي شركت در آزمون و امتحان كسب و كار، وارد سامانه آموزش اصناف بشويد.

منبع درآمد اتحاديه فروشندگان توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيكي و حفاظتي تهران

هر اتحاديه‌اي هزينه‌هايي دارد كه براي پرداخت اين هزينه‌ها نياز به يك يا چند منبع درآمد است. اتحاديه توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيكي و حفاظتي تهران درآمد خود را از طرق زير تامين مي‌نمايد

۱/ حق عضويت پرداخت شده چه از سوي اعضاي جديد كه بايد حق ورودي هم بپردازند و چه از سوي اعضاي قديمي كه فقط عضويت خود را تمديد مي‌كنند.

۲/ دريافتي از طريق خدمات ارائه شده اعم از خدمات آموزشي، اداري، فني و انتشاراتي

۳/ كمك‌هاي اتاق اصناف به اين اتحاديه كه با تاييد و نظارت كميسيون‌ صورت مي‌گيرد

۴/ هداياي اهدائي و اعانات

براي آشنايي با نحوه صدور و تمديد جواز كسب كليك كنيد.

آدرس و شماره تماس صنف توليدكنندگان و تعميركاران تجهيزات الكترونيكي و حفاظتي تهران

آدرس:

ميدان وليعصر – بلوار كشاورز – خيابان فلسطين جنوبي – كوچه ذاكري – پ 4 – ط 1

تلفن :

8889786-88936862-88936863

كدپستي : 1416753711

سايت: etet.ir

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحاديه الكترونيك تهران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۴۸:۳۴ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

آيا شما با اتحاديه خواربار فروشان تهران آشنايي داريد؟ اصناف انجمن هستند كه متشكل از افراد داراي يك حرفه و پيشه مي‌گردند. و اتحاديه‌ها نيز از افراد صنفي تشكيل مي‌شوند كه براي رسيدن به اهداف مشتركي در راستاي حفظ حقوق شغلي خود گام برمي‌دارند. اتحاديه صنف خواربارفروشان تهران يكي از اتحاديه‌هاي فعال در شهرستان تهران به حساب مي‌آيد در ادامه اين مطلب قصد داريم به معرفي اين اتحاديه بپردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اتحاديه خواربار فروشان تهران

اتحاديه صنف خواربار فروشان تهران

اتحاديه صنف خواربارفروشان تهران يكي از اتحاديه‌هاي معتبر و فعال در شهرستان تهران به حساب مي‌آيد. اين اتحاديه از افراد خوش‌نام و شاغل در همين صنف ايجاد شده است. هدف از ايجاد اتحاديه‌ها مثل اتحاديه صنف خواربارفروشان تهران حمايت كردن از حقوق صنفي و ايجاد همكاري در ميان كاسبان صنف خواربار فروشي مي‌باشد.

علاوه بر آن بهبود بخشيدن به ارائه خدمات به مصرف‌كنندگان و اجراي قوانين نظام صنفي در ميان افراد صنفي از ديگر وظايف و اهداف تشكيل اتحاديه‌ها مي‌باشد. با يك ديد وسيع‌تر مي‌توان گفت كه هدف كلي تشكيل اتحاديه‌هايي مانند اتحاديه صنف خواربار فروشان تهران بهبود بخشيدن به اقتصاد شهر است.

براي آشنايي كلي با مراحل دريافت جواز كسب از اين اتحاديه كليك كنيد.

هيئت‌مديره اتحاديه خوار بار فروشان

مديريت اتحاديه صنف خواربارفروشان تهران بر عهده اعضاي هيئت‌مديره آن اتحاديه مي‌باشد. انتخاب اعضاي هيئت‌مديره به وسيله برگزاري يك انتخابات و با راي شاغلين در اين صنف انجام مي‌گيرد. برگزاري انتخابات هيئت‌مديره اتحاديه صنف خواربارفروشان تهران هر چهار سال يك‌بار انجام مي‌شود. گاهي ممكن است برخي از اعضاي هيئت‌مديره بيش از چهار سال به عنوان عضوي از هيئت‌مديره فعاليت نمايند. اين اتفاق زماني رخ مي‌دهد كه فرد موردنظر در دوره‌هاي متوالي توسط راي شاغلين در صنف براي عضويت در هيئت‌مديره برگزيده شود.
اعضاي فعلي هيئت‌مديره اتحاديه صنف خواربار فروشان تهران عبارتند از:

  • جناب آقاي صفر فرهمند جم در سمت رياست اتحاديه صنف خواربار فروشان تهران.
  • آقاي جلال مقدم در سمت نائب رئيس اول اتحاديه و آقاي جمال معصومي زنجاني در سمت نائب رئيس دوم اتحاديه صنف خواربار فروشان تهران.
  • آقاي ابراهيم طلا پور در سمت خزانه‌دار اتحاديه صنف خواربار فروشان تهران.
  • آقايان مهدي عماني و حسين‌علي الله‌وردي به عنوان اعضاي معمولي هيئت‌مديره.
  • خانم زهره صالحيان دهكردي در سمت دبير اتحاديه صنف خواربار فروشان تهران.

جهت شركت در اين انتخابات وارد سامانه ساران بشويد.

عضويت در اتحاديه صنف خواربار فروشان تهران

شما قصد داريد به عضويت اتحاديه صنف خواربار فروشان تهران در بياييد. ابتدا بايد اقدام به راه‌اندازي يك واحد صنفي خواربارفروشي نماييد. مطابق با قانون نظام صنفي هر شخصي كه قصد دارد يك واحد صنفي را اندازي نمايد بايد پروانه كسب از اتحاديه مورد نظر آن صنف دريافت كند. بنابراين شما به عنوان متقاضي بايد به اتحاديه صنف خواربار فروشان تهران تقاضاي صدور جواز كسب ارائه نماييد.

صدور جواز كسب نيازمند مدارك و شرايطي است كه مطابق با قوانين هر اتحاديه مشخص مي‌گردد. يكي از شرايط لازم براي صدور جواز كسب و گذراندن دوره‌هاي آموزشي و قبول شدن در آزمون نهايي دوره مي‌باشد. پس از گذراندن دوره‌هاي آموزشي و قبول شدن در آزمون و همين‌طور تكميل مدارك موردنياز اتحاديه به بررسي شرايط و مدارك متقاضي مي‌پردازد. با تأييد مدارك و شرايط شما اتحاديه اقدام به صدور جواز كسب به نام شما خواهد كرد. بدين ترتيب شما با راه‌اندازي يك واحد صنفي و دريافت جواز كسب براي آن و پرداخت حق عضويت در اتحاديه به عنوان يكي از اعضاي اتحاديه شناخت خواهيد شد. خوب است بدانيد كه اتحاديه صنف خواربار فروشان تهران هم براي افراد و اشخاص حقيقي و هم براي اشخاص حقوقي پروانه كسب صادر مي‌نمايد.

براي اطلاع از شرايط و نحوه دريافت جواز كسب خواربار فروشي كليك كنيد.

دوره‌هاي آموزشي اتحاديه صنف خواربار فروشان تهران

اتحاديه خوار بارفروشان تهران با اين هدف كه افراد متقاضي عضويت در اتحاديه و همچنين ساير اعضاي اتحاديه سطح آگاهي دانش و مهارت افزايش يابد و آمادگي لازم را كسب كنند. يكي از الزامات و پيش‌نيازهاي صدور پروانه كسب را گذراندن دوره آموزشي قرار داده است. دوره‌هاي آموزشي يا به صورت داخلي و يا به صورت برون‌سپاري برگزار مي‌شود. برگزار شدن اين دوره آموزشي به صورت داخلي توسط مركز آموزشي با همكاري اتحاديه انجام مي‌گيرد. و دوره‌هاي آموزشي به صورت برون‌سپاري از طريق عقد قرارداد يا تفاهم‌نامه با مراكز آموزشي برگزار مي‌شوند.

دوره‌هاي آموزشي داراي دو نوع حضوري و غيرحضوري هستند. آن دسته از دوره‌هاي آموزشي كه به صورت حضوري به متقاضيان ارائه مي‌شود كلاس‌هايش به صورت حضوري است و نمره حدنصاب اين دوره‌ها براي قبولي در آزمون ۱۰ مي‌باشد. دوره‌هاي آموزشي غيرحضوري نيز رده‌هاي آموزشي را به صورت غيرحضوري يعني مكاتبه آيا الكترونيكي برگزار مي‌كنند و نمره حدنصاب دوره براي قبولي در آزمون ۱۲ مي‌باشد.
متقاضياني كه قصد ثبت‌نام در دوره‌هاي آموزشي اتحاديه‌هاي اصناف را دارند بايد يك معرفي‌نامه از اتحاديه مربوطه دريافت نموده و هزينه مربوط به دوره آموزشي را پرداخت نمايند.

براي شركت در آزمون و امتحان كسب و كار، وارد سامانه آموزش اصناف بشويد.

آدرس و تلفن اتحاديه صنف خواربار فروشان تهران

خيابان شريعتي نرسيده به سه راه طالقاني خيابان شهيد طاهريان (آمل) خيابان مقدم جنوبي نبش كوچه خداداد پلاك 2

تلفن:77640855-77640952

شماره فاكس اتحاديه: 77641357

اگر در مورد هزينه هاي پرداختي مساله اي برايتان پيش امده مي توانيد از طريق كميسيون رسيدگي به شكايات يا اتاق اصناف تهران يا شهرستان مربوطه اقدام كنيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

اهداف تشكيل اتحاديه صنف خواربارفروشان تهران چيست ؟
هدف از ايجاد اتحاديه، حمايت كردن از حقوق صنفي و ايجاد همكاري در ميان كاسبان صنف خواربار فروشي و بهبود بخشيدن به ارائه خدمات به مصرف‌كنندگان و اجراي قوانين نظام صنفي در ميان افراد صنفي مي‌باشد.

آيا گذراندن دوره آموزشي و آزمون پايان دوره آموزشي براي دريافت جواز كسب الزامي مي‌باشد ؟
بله اتحاديه براي اينكه سطح آگاهي دانش و مهارت افراد افزايش يابد و آمادگي لازم را كسب كنند. يكي از الزامات و پيش‌نيازهاي صدور پروانه كسب را گذراندن دوره آموزشي قرار داده است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحاديه خواربار فروشان تهران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۵۵:۱۴ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

اگر شما هم درگير يك پرونده حقوقي بوديد ممكن است با مسئله ارائه شرايط شاهد در دادگاه آشنايي داشته باشيد. در برخي موارد لازم است كه براي اثبات ادعايي در دادگاه شاهديني را به دادگاه معرفي نماييد. پرسش اين است كه شرايط شاهدين دادگاهي چگونه بايد باشد؟ چه كساني مي‌توانند در دادگاه به عنوان شاهد حضور يابند؟ آيا هركسي امكان و اعتبار حضور در دادگاه به عنوان شاهد را دارد؟ در ادامه اين مطلب قصد داريم به معرفي شرايط شاهد در دادگاه بپردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: شرايط شاهد در دادگاه

شرايط شاهد در دادگاه مطابق قانون

گاهي براي اثبات يك ادعا در دادگاه لازم است شاهد يا شاهديني به محضر دادگاه حضور يابند. اما اين كه شهادت يك شخص مورد قبول دادگاه قرار گيرد در مرحله اول به شرايط شاهد بستگي دارد. در قانون مجازات اسلامي شرايط شاهديني كه قصد شهادت در محضر دادگاه را دارند برمي‌شمارد. ماده 177 اين قانون شرايط شاهد در دادگاه را در 9 مورد برشمرده است.

براي آشنايي با نحوه حضور در دادگاه علني كليك كنيد.

متن ماده 177 قانون مجازات اسلامي

ماده 177 قانون مجازات اسلامي شرايط لازم براي يك شاهد در دادگاه را معرفي مي‌نمايد. در متن اين ماده آمده است كه: «شاهد شرعي در زمان اداي شهادت بايد شرايط زير را دارا باشد:
الف- بلوغ
ب- عقل
پ- ايمان
ت- عدالت
ث- طهارت مولد
ج- ذينفع نبودن در موضوع
چ- نداشتن خصومت با طرفين يا يكي از آن‌ها
ح- عدم اشتغال به تكدي
خ- ولگرد نبودن
تبصره ۱- شرايط موضوع اين ماده بايد توسط قاضي احراز شود.
تبصره ۲- در مورد شرط خصومت، هرگاه شهادت شاهد به نفع طرف مورد خصومت باشد، پذيرفته مي‌شود.»

معرفي شرايط 9گانه شاهد در دادگاه

همان‌طور كه در مطالب بالا اشاره كرديم قانون مجازات اسلامي شرايط صلاحيت يك شخص را براي حضور يافتن در دادگاه به عنوان شاهد، به 9 قسمت تقسيم كرده است. اين 9 شرط عبارت از بلوغ، عقل، ايمان، عدالت، طهارت مولد، ذينفع نبودن در موضوع، نداشتن خصومت با طرفين دعوا، عدم اشتغال به تكدي‌گري و ولگرد نبودن مي‌باشد. احراز اين شرايط نيز توسط قاضي دادگاه امكان‌پذير است. در ادامه به معرفي مختصر هريك از اين شرايط 9گانه شاهد مي‌پردازيم.

بلوغ از شرايط لازم شاهد در دادگاه

شاهدي كه به دادگاه جهت شهادت دادن معرفي مي‌شود بايد به بلوغ رسيده باشد. يعني ديگر نتوان شخص را صغير يا طفل تلقي نمود. قانون مجازات اسلامي دختران را در سن 9 سالگي قمري و پسران را در سن 15 سالگي قمري بالغ مي‌پندارد.

عقل

شاهدي كه در دادگاه حاضر مي‌شود بايد عاقل باشد. بنابراين شهادت افرادي كه مجنون هستند و جنون آن‌ها دائمي است در دادگاه به هيچ عنوان اعتبار ندارد. اصطلاح مجنون به كسي اطلاق مي‌شود كه عقل ايشان با هر دليلي مانند آشفتگي‌هاي روحي پوشيده مانده باشد. و يا به عبارتي قدرت درك و شعور خود را از دست داده باشند.

عدالت و ايمان

شرط ايمان در سال 1370 به عنوان يكي از شروط شاهدين به قانون اضافه گشت. اين شرط داراي نكات به خصوصي مي‌باشد.اما شرط عدالت از ابتداي تصويب اين قانون جز شرايط شاهد آورده شده بود. يكي از نكات مهم در مورد عدالت و ايمان اين مسئله است كه شهادت شهود غيرمسلمان اما عادل نسبت به شهادت شهود مسلمان اما غير عادل برتري دارد. مي‌توان نتيجه گرفت مقصود از ايمان بيشتر به مفهوم عدالت نزديك است و مذهب چندان مطرح نيست. شرط ايمان معمولاً در دعاوي كه هر دو طرف يا يكي از طرفين مسلمان باشند مطرح است.

قانون مجازات اسلامي در ماده 181 خود، يك تعريف از عدالت ارائه داده است. در اين ماده عدالت به اين نحو تعريف شده است كه: «عادل كسي است كه در نظر قاضي يا شخصي كه بر عدالت وي گواهي مي‌دهد، اهل معصيت نباشد. شهادت شخصي كه اشتهار به فسق داشته باشد، مرتكب گناه كبيره شود يا بر گناه صغيره اصرار داشته باشد تا احراز تغيير در اعمال او و اطمينان از صلاحيت و عدالت وي، پذيرفته نمي‌شود.»

طهارت مولد

مقصود از طهارت مولد اين است كه تولد شاهد از راه رابطه نامشروع پدر و مادر وي واقع نشده باشد. به عبارتي افرادي كه مولد نامشروع هستند و ولد مشروع ندارند امكان شهادت دادن در دادگاه را ندارند.

ذينفع نبودن در موضوع و نداشتن خصومت با طرفين يا يكي از آن‌ها

كساني كه در موضوع دعواي مطرح شده در دادگاه ذينفع باشند شهادتشان مورد قبول واقع نخواهد شد. به اين دليل كه ممكن است با شهادت مغرضانه و غيرمنصفانه موجب گمراهي دادگاه شوند. همچنين افرادي كه نسبت به طرفين و يا يكي از آن‌ها خصومت دارند نيز به همين دليل امكان شهادت دادن در دعواي مربوطه را نخواهند داشت.

عدم اشتغال به تكدي و ولگرد نبودن

افرادي كه اشتغال به تكدي گري دارند و يا طبق قانون ولگرد محسوب مي‌شوند نمي‌توانند به عنوان شاهد در دادگاه حضور يابند. قانون مجازات اسلامي هر دوي اين اعمال را جرم به حساب مي‌آورد. بنابراين شهادت اين افراد نيز در دادگاه معتبر نخواهد بود.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سؤالات متداول

شرايط شاهد در دادگاه چيست ؟

طبق قانون مجازات اسلامي 9 شرط عبارت از بلوغ، عقل، ايمان، عدالت، طهارت مولد، ذينفع نبودن در موضوع، نداشتن خصومت با طرفين دعوا، عدم اشتغال به تكدي‌گري و ولگرد نبودن مي‌باشد.

احراز شرايط و صلاحيت شخص به عنوان شاهد توسط چه كسي انجام مي‌گيرد ؟

شرايط و صلاحيت شاهد توسط قاضي دادگاه احراز مي‌گردد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: شرايط شاهد در دادگاه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: شرايط شاهد در دادگاه،
موضوع:
[ ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۱۱:۳۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

آيا شما با اتحاديه مبل تهران يا همان صنف درودگران و مبل‌سازان تهران آشنا هستيد؟ اين اتحاديه يكي از اتحاديه‌هاي فعال و موجود در شهر تهران مي‌باشد. اتحاديه‌هاي اصناف نظير اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران متشكل از افراد صنفي مي‌باشد كه در راستاي حفظ حقوق شغل و حرفه‌ي مورد نظر خود اهداف مشتركي را دنبال مي‌نمايند. برنامه مطلب قصد داريم كه به معرفي اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران بپردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اتحاديه مبل تهران

اتحاديه درودگران و مبل سازان تهران

اتحاديه‌هاي اصناف مانند اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران از افراد خوشنام در همان صنف تشكيل مي‌شود. اين اتحاديه به جهت ايجاد يك همكاري مناسب در ميان افراد صنفي خود و همچنين حمايت از حقوق ايشان و بهبود خدمات به مصرف‌كننده ايجاد شد. اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران در سال ۱۳۳۵ و به عنوان يكي از اولين صنوف در كشور تشكيل شد.

اداره امور اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران بر عهده اعضاي هيئت‌مديره اتحاديه مي‌باشد. اعضاي هيئت‌مديره اتحاديه‌ها هر چهار سال يك‌بار با برگزاري انتخابات و توسط راي شاغلين در صنف منتخب مي‌گردند. گاهي ممكن است برخي از اعضاي هيئت‌مديره بيش از چهار سال عضو هيئت‌مديره اتحاديه باشند. اين اتفاق به آن معناست كه فرد مورد نظر براي دوره‌ها‌ي متوالي توسط اعضاي اتحاديه براي عضويت در هيئت‌مديره منتخب شده است. از سال ۱۳۹۸ تا كنون اعضاي هيئت‌مديره عبارت‌اند از:

  • جناب آقاي عليرضا عباسي در سمت رئيس هيئت‌مديره اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران.
  • آقايان سيد اكبر سيد آقا و علي‌اصغر دميرچي به ترتيب در سمت‌هاي نايب‌رئيس اول و نائب رئيس دوم هيئت‌مديره اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران.
  • آقاي فرزند علي قيطاسي در سمت دبير اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران.
  • آقاي عبدالحسين عباسي خزانه‌دار هيئت‌مديره اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران.
  • آقايان محمدحسن طوسي و غلامرضا باقري به عنوان اعضاي عادي هيئت‌مديره اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران.
  • آقاي شعبان ابراهيمي در سمت بازرس هيئت‌مديره اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران.

جهت شركت در اين انتخابات وارد سامانه ساران بشويد.

صنوف تحت پوشش اتحاديه مبل تهران

اتحاديه مبل تهران مسئول رسيدگي به امور صنوف زير مي‌باشد. براي دريافت جواز و تمديد هر كدام از مشاغل زير بايد به اين اتحاديه مراجعه نماييد.

1 – نجاري (با حداقل مساحت لازم 20 متر مربع)

2 – رويه كوبي مبل (با حداقل مساحت لازم 20 متر مربع)

3 – فروشندگي مصنوعات چوبي (باستثناي درب و پنجره پيش ساخته)

4– چوب بري

5 – اطاق سازي چوبي كاميون (داخل گاراژ)

6 – قاب سازي، معرق كاري و خاتم كاري

7 – كابينت سازي چوبي آشپزخانه

8 – پرس كاري چوبي

9 – قالب سازي چوبي كفش و غيره

10 – جعبه سازي

11 – منبت كاري

12 – كلاف سازي (ساده ، منبت ، صندلي حصيري و حصيربافي)

13 – رنگ كاري چوبي (باستثناي كارهاي ساختماني)

14 – خراطي

15 – توليد و عرضه مبل (شامل كلاف سازي، منبت كاري، رنگ كاري، رويه كوبي و فروشگاه)

16 – درودگري (نجاري و رنگ كاري)

17 – دفتر كار

براي آشنايي كلي با مراحل دريافت جواز كسب از اين اتحاديه كليك كنيد.

وظايف و خدمات اتحاديه

وظايف و خدمات اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران و ساير اتحاديه‌هاي اصناف مطابق با قانون نظام صنفي يكسان مي‌باشد. از مهم‌ترين وظايف و خدمات اتحاديه‌هاي اصناف مي‌توان به صدور و تمديد پروانه يزد و نظارت بر فعاليت اعضاي اتحاديه اشاره نمود. با وجود تمامي مزايا و اختيارات اتحاديه‌ها مانند اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران در ماده ۳۰ قانون نظام صنفي به طور كامل شرح داده شده است. در ادامه به برخي از اين وظايف و اختيارات اتحاديه‌ها اشاره مي‌كنيم:

  • اتحاديه صنف مي‌تواند جهت تغيير يا تنظيم قوانين مربوط به صدور جواز كسب اتاق اصناف شهرستان پيشنهاد‌هايي ارائه نمايد.
  • اجراي قوانين مصوبات و بخشنامه‌هايي كه به اتحاديه ابلاغ مي‌شود در ميان افراد سنت بر عهده اتحاديه است.
  • صدور پروانه كسب، تمديد پروانه كسب و ابطال پروانه كسب، همچنين جلوگيري از فعاليت واحدهاي صنفي بدون پروانه كسب و تعطيل نمودن واحدهاي صنفي متخلف بر عهده اتحاديه مي‌باشد.
  • برگزاري دوره هاي اموزشي اصناف. براي شركت در آزمون و امتحان كسب و كار، وارد سامانه آموزش اصناف بشويد.
  • تشكيل دادن كميسيون‌هاي مربوط به رسيدگي به شكايات و حل اختلافات و همچنين بازرسي از واحدهاي صنفي و آموزشي و ساير كميسيون‌هاي تصويب شده در هيئت عالي نظارت از ديگر وظايف اتحاديه‌هاست.
  • خدماتي كه از طرف وزارتخانه‌ها شهرداري‌ها و ساير سازمان‌ها به افراد صنفي ارائه مي‌شود ماليات و عوارضي دارد. كه اتحاديه موظف است به نمايندگي از اين سازمان‌ها اقدام به دريافت ماليات از افراد صنفي نمايد.
  • اتحاديه مي‌تواند جهت تعيين نرخ كالاها و خدمات و همچنين تعيين تعداد واحدهاي صنفي مورد نياز به هرسال براي صدور جواز كه از به اتاق اصناف شهرستان پيشنهاد‌هايي ارائه نمايند.

منابع مالي اتحاديه مبل تهران

منابع مالي اتحاديه‌هاي اصناف مانند اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران معمولاً يكسان مي‌باشد. اين منابع مالي و قانوني در قانون نظام صنفي نيز نام برده شده است.
مهم‌ترين منبع مالي اتحاديه حق عضويت افراد صنفي در اتحاديه مي‌باشد. حق عضويت يعني مبالغي كه اعضاي اتحاديه جهت تأمين هزينه‌هاي اتحاديه به صورت سالانه موظف به پرداخت آن هستند. كه مبلغ حق عضويت افراد صنفي هر اتحاديه مطابق با پيشنهاد اتحاديه و تائيد اتاق اصناف شهرستان و كميسيون نظارت مشخص مي‌شود.
از ديگر منابع مالي و قانوني اتحاديه مي‌توان به؛ وجوه دريافتي براي ارائه نمودن خدمات غيرموظف اتحاديه به اعضاي صنف، كمك‌هاي ارائه شده از جانب اشخاص حقيقي و حقوقي، كارمزد وصول ماليات خط و عوارض به نمايندگي از سازمان‌هاي دولتي و بخشي از مبلغ دريافتي بابت صدور و تمديد جواز كسب اشاره نمود.

اگر در مورد هزينه هاي پرداختي مساله اي برايتان پيش امده مي توانيد از طريق كميسيون رسيدگي به شكايات يا اتاق اصناف تهران يا شهرستان مربوطه اقدام كنيد.

راه‌هاي ارتباط با اتحاديه صنف درودگران و مبل سازان تهران

دفتر اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران در خيابان شهيد برادران قائدي (هدايت)، نرسيده به چهارراه دروازه شميران، پلاك ۴۱ واقع شده است. اين اتحاديه در روزهاي شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح الي ۲ و ۳۰ دقيقه بعد از ظهر فعاليت دارد. شما مي‌توانيد براي ارتباط با اين اتحاديه به شماره ۰۲۱۷۷۵۲۲۷۰۱ و ۰۲۱۷۷۵۲۲۷۰۲ تماس برقرار نماييد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

اتحاديه صنف درودگران و مبل سازان تهران در چه سالي تاسيس شد ؟
اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران در سال ۱۳۳۵ و به عنوان يكي از اولين صنوف در كشور تشكيل شد.

مهم‌ترين وظايف اتحاديه صنف درودگران و مبل‌سازان تهران چيست ؟
مهم‌ترين وظايف و خدمات اتحاديه‌هاي اصناف مي‌توان به صدور و تمديد پروانه يزد و نظارت بر فعاليت اعضاي اتحاديه اشاره نمود.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحاديه مبل تهران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اتحاديه مبل تهران،
موضوع:
[ ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۴۳:۴۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی