vakiel
ارائه خدمات حقوقي

اقساط مهريه چگونه تعيين مي شود؟ طبق قانون مرد موظف است در قبال وظايف انجام شده در زندگي مشترك توسط زن به او مهريه پرداخت نمايد. مهريه حق قانوني زن است و مردان ‌‌‌‌‌‌‌نمي‌توانند بدون دليل قانوني و موجه از پرداخت آن امتناع نمايند. اما پرداخت مهريه نيز شرايط و قوانين خاص خود را دارد. در ادامه قصد داريم توضيحاتي را در خصوص اقساط و قسط بندي مهريه برايتان بيان نماييم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اقساط مهريه | نحوه قسط بندي و شرايط پرداخت اقساط مهريه

مهريه چيست و چه زماني پرداخت ‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود ؟

همانطور كه گفته شد مهريه يكي از حقوق قانوني زن است كه در حين عقد به او تعلق گرفته و شوهرش موظف است آن را به او پرداخت كند. پرداخت مهريه هيچ زمان خاص و مشخصي ندارد و به محض اينكه زن عقد كند اجازه مطالبه مهريه را خواهد داشت. برخي از افراد تصور ‌‌‌‌‌‌‌مي‌كنند كه زن ‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست براي دريافت مهريه اقدام به طلاق نمايد كه در اين صورت بايد بگوييم خير زن ‌‌‌‌‌‌‌مي‌تواند مهريه خود را بدون اقدام به طلاق نيز دريافت نمايد.

شرايط قسط بندي مهريه | پرداخت اقساط

هرگاه كه زن براي مطالبه مهريه خود اقدام نمايد از طرف دادگاه يك ابلاغيه مبني بر الزام به حضور يافتن در دادگاه براي شوهر ارسال ‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود. طبق اين ابلاغيه مرد ‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست اعلام كند كه ‌‌‌‌‌‌‌مي‌خواهد مهريه را به صورت يكجا پرداخت كند يا خير و در صورت درخواست مرد، دادگاه آن را قسط بندي ‌‌‌‌‌‌‌مي‌نمايد.

اگر مرد بعد از سي روز از ارسال ابلاغيه براي تعيين نوع پرداخت مهريه در دادگاه حضور نيابد ممكن است دادگاه حكم جلب وي را صادر نمايد و يا او را جريمه كند. اما اگر در دادگاه حضور يابد قاضي با توجه به شرايط مالي او نوع پرداخت مهريه را معين خواهد كرد. مهريه در دو صورت زير قسط بندي خواهد شد.

توانايي پرداخت بخشي از مهريه

چنانچه مرد بتواند بخشي از مهريه را به زن پرداخت كند دادگاه مابقي آن را قسط بندي خواهد كرد و از مرد ‌‌‌‌‌‌‌مي‌خواهد كه در تاريخ معين شده قسط مهريه را به زن پرداخت نمايد. در اين مورد مرد ابتدا بخشي از مهريه را به عنوان پيش قسط به زن پرداخت نموده و سپس مابقي مهريه را به صورت ماه به ماه پرداخت خواهد كرد.

ناتوان بودن از پرداخت مهريه

چنانچه مرد از پرداخت مهريه ناتوان باشد دادگاه بازهم مهريه را قسط بندي خواهد كرد تا مرد بتواند آن را پرداخت كند. در اين مورد مرد ‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست تلاش بيشتري كند تا زودتر مهريه را پرداخت كند چون هيچ پيش قسطي پرداخت نكرده است.

پرداخت اقساط تعيين شده مهريه چقدر طول ‌‌‌‌‌‌‌مي‌كشد ؟

مدت زمان پرداخت قسط‌‌‌‌‌‌‌‌هاي مهريه با توجه به شرايط مالي مرد و همچنين مبلغ مهريه در نظر گرفته ‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود. براي مثال ممكن است مرد بتواند مهريه را در چند ماه بپردازد و در برخي موارد نيز پرداخت مهريه چند سال به طول ‌‌‌‌‌‌‌مي‌انجامد.

اگر مرد توانايي پرداخت مهريه به طور كامل را داشته باشد باز هم مهريه به صورت اقساط پرداخت ‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود ؟

اگر مرد توانايي پرداخت مهريه به طور كلي را داشته باشد دادگاه مهريه را قسط بندي نخواهد كرد و مرد موظف است كه تمام آن ‌را در كوتاه‌ترين زمان به زن پرداخت كند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اقساط مهريه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اقساط مهريه پاسخ دهند

سوالات متدوال

آيا ‌‌‌‌‌‌‌مي‌توان مهريه را قسط بندي كرد ؟

بله مهريه با توجه به شرايط مرد قسط بندي خواهد شد.

مدت زمان پرداخت اقساط مهريه چقدر است ؟

مدت زمان پرداخت قسط با توجه به ميزان مهريه و شرايط مالي مرد تعيين خواهد شد و براي هر فرد متفاوت خواهد بود.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اقساط مهريه | نحوه قسط بندي و شرايط پرداخت اقساط مهريه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۲:۰۳:۲۳ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

اتحاديه فروشندگان مصالح ساختماني تهران و يا اتحاديه صنف فروشندگان مصالح ساختماني در تهران جهت صدور و تمديد جواز، ساماندهي صنوف، آموزش و نظارت تاسيس شده است. مصالح ساختماني و مشتقات آن يكي از مواد اصلي و كاربردي در صنعت ساختمان سازي مي‌باشد. گرچه استفاده و بهره برداري از مصالح ساختمان فقط محدود به عرصه ساختمان سازي نيست و در صنايع مختلف نقش كليدي را ايفا مي‌كند. همين اهميت سبب شد تا در سال1345 در تهران با حضور پيشكسوتان صنف ، تجار و واردكنندگان با هدف سازماندهي به صنف مصالح اتحاديه صنف فروشندگان مصالح ساختمان شهرستان تهران تشكيل شود. در ادامه به معرفي بيشتر اين اتحاديه مي‌پردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي به كسب و كارها مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اتحاديه فروشندگان مصالح ساختماني تهران | آدرس و تلفن

اعضاي اتحاديه فروشندگان مصالح ساختماني تهران

هر شخصي كه شاغل در زمينه فروش مصالح و مواد ساختماني است و پروانه كسب نيز دارد جزو اتحاديه فروشاندگان مصالح تهران محسوب مي‌گردد. هدف از تشكيل اين اتحاديه حفظ و حمايت از حقوق صنفي و پيشرفت اقتصادي است. حداقل تعداد براي تشكيل اتحاديه بايد ۵۰ صنف باشد.

هيات مديره اتحاديه فروشندگان مصالح ساختماني تهران

هيئت رييس اين اتحاديه دارايي 7 عضو مي باشد. رياست اتحاديه در حال حاضر برعهده حميد رضا رستگار مي‌باشد. بعد از رئيس يك نايب رئيس اول و يك نائب رئيس دوم مي‌باشد. اين اتحاديه داراي يك خزانه دار و بازرس و يك عضو مي‌باشد. مدت زمان عضويت در هيات رئيس چهار سال است. انتخاب مجدد اعضا به عنوان هيات رئيس بلامانع مي‌باشد.

وظائف اتحاديه

اتحاديه فروشندگان مصالح ساختماني تهران وظائف زير را بر عهده دارد :

۱/ انجام دستورات و ابلاغات صورت گرفته از سوي اتاق اصناف تهران طبق قوانين و مقررات

۲/ پرداخت پانزده درصد از درآمدهاي ناخالص به اتاق اصناف به عنوان حق عضويت براي تامين هزينه‌هاي عمومي

۳/تنظيم بودجه سال بعد اتحاديه. اين برنامه بودجه بايد حداكثر تا اول بهمن هر سال براي رسيدگي و تصويب به اتاق اصناف تحويل داده شود.

۴/تنظيم ترازنامه سالانه تا پايان خرداد ماه سال بعد و تحويل آن به اتاق اصناف.

۵/ايجاد تسهيلات مورد نياز آموزش عمومي، حرفه‌اي و هنري هر فرد صنفي، مستقلا يا با كمك سازمان‌هاي دولتي و خصوصي. همچنين همكاري‌هاي لازم با وزارت كار و امور اجتماعي براي تامين سرمايه طبق مقررات

۶/ايجاد ضوابط لازمه در خصوص صدور پروانه صنفي و انواع پروانه‌هاي فروشندگان مصالح ساختماني تهران و تغييرات لازم در هريك و تحويل به اتاق اصناف به منظور رسيدگي و تصويب

۷/ تدوين آئين نامه‌هاي مالي، استخدامي، اداري، آموزشي، تشكيلاتي و ساير مقررات اختصاصي

۸/ نظارت بر اجراي صحيح تصميماتي كه اتاق اصناف در خصوص ساعات كار و تعطيلات فروشندگان مصالح ساختماني مي‌گيرد

۹/تشكيل يك كميسيون حل اختلاف براي رسيدگي به اختلافات افراد صنفي

۱۰/اظهار نظر درباره محدوده صنفي فروشندگان مصالح ساختماني تهران براي متقاضيان پروانه‌هاي جديد

۱۱/ تشكيل كميسيون فني براي رسيدگي به شكايات مشتريان و نظارت بر حسن انجام كار و رعايت مقررات واصول كسب توسط فروشندگان مصالح ساختماني

۱۲/ معرفي يك نفر از ميان اعضا به عنوان نماينده اتحاديه فروشندگان مصالح ساختماني تهران در اتاق اصناف تهران

براي شركت در آزمون و امتحان كسب و كار، وارد سامانه آموزش اصناف بشويد.

منبع درآمد اتحاديه ها

هر اتحاديه‌اي هزينه‌هايي دارد كه براي پرداخت اين هزينه‌ها نياز به يك يا چند منبع درآمد است. اتحاديه فروشندگان مصالح ساختماني تهران درآمد خود را از طرق زير تامين مي‌نمايد.

۱/ حق عضويت پرداخت شده چه از سوي اعضاي جديد كه بايد حق ورودي هم بپردازند و چه از سوي اعضاي قديمي كه فقط عضويت خود را تمديد مي‌كنند.

۲/ دريافتي از طريق خدمات ارائه شده اعم از خدمات آموزشي، اداري، فني و انتشاراتي

۳/ كمك‌هاي اتاق اصناف به اين اتحاديه كه با تاييد و نظارت كميسيون‌ صورت مي‌گيرد

۴/ هداياي اهدائي و اعانات

آدرس و شماره تماس اتحاديه فروشندگان مصالح ساختماني تهران

آدرس : تهران_ خيابان انقلاب ، نرسيده به ميدان فردوسي ، خيابان كندوان ، سر كوچه مهراني پلاك 12

شماره تماس : 66716905

براي دريافت مشاوره حقوقي به كسب و كارها مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اتحاديه فروشندگان مصالح ساختماني تهران | آدرس و تلفن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۴:۱۶:۲۴ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

امروزه اسناد كاربرد‌‌‌‌هاي بسيار زيادي در مراجع قضايي دارند. معمولا افراد با استفاده از سندي كه در اختيار دارند اقدام به اثبات حقانيت خود در دادگاه‌‌‌ ‌‌‌مي‌كنند. اما در برخي موارد‌‌‌ ديده ‌‌‌مي‌شود كه دادگاه در خصوص برخي اسناد قرار‌‌‌‌هاي مختلفي را صادر ‌‌‌مي‌كند. يكي از انواع قرار‌‌‌‌هايي كه‌‌‌ در خصوص اسناد‌‌‌ صادر ‌‌‌مي‌شود، قرار رسيدگي به صحت و اصالت سند ‌‌‌مي‌باشد. اين قرار به منظور تشخيص اصل بودن سند صادر ‌‌‌مي‌شود. در ادامه قصد داريم در مورد قرار رسيدگي به صحت و اصالت سند توضيحات مفيد و مختصري را خدمت شما عزيزان ارائه نماييم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.
منبع: قرار رسيدگي به صحت و اصالت سند

قرار رسيدگي به صحت و اصالت سند چيست‌‌‌‌‌‌ ؟

همانطور كه در بالا گفتيم اسناد معمولا در دعاوي مختلف مورد استفاده قرار ‌‌‌مي‌گيرند. اما در برخي از دعاوي ديده ‌‌‌مي‌شود كه يكي از طرفين دعوا نسبت به سند ارائه شده از طرف مقابلش شك و ترديد داشته و ادعاي جعل ‌‌‌مي‌نمايد. يعني فرد از اصالت سند اطمينان ندارد و ادعا ‌‌‌مي‌كند كه سند جعلي ‌‌‌مي‌باشد.

در اين صورت اگر برخي شرايط وجود داشته باشند، دادگاه قرار رسيدگي به صحت و اصالت سند را صادر ‌‌‌مي‌كند. با صدور اين قرار دادگاه با انجام روش‌‌‌‌هاي مختلف جعلي يا اصل بودن سند را احراز ‌‌‌مي‌كند. پس ‌‌‌مي‌توان گفت كه اين قرار براي اينكه از اصالت سند اطمينان حاصل شود صادر و به اجرا در ‌‌‌مي‌آيد.

شرايط اجراي قرار رسيدگي به صحت و اصالت سند

براي اجراي قرار رسيدگي به صحت و اصالت سند ‌‌‌مي‌بايست برخي شرايط وجود داشته باشند. عدم وجود اين شرايط باعث ‌‌‌مي‌شود كه دادگاه از به اجرا در آوردن اين قرار خودداري كند. در زير شرايط رسيدگي به صحت و اصالت سند را نام برده‌‌‌‌‌ايم:

  • اين قرار تنها در صورتي اجرا ‌‌‌مي‌شود كه نسبت به اصالت سند اعتراض و ادعاي جعل شده باشد.
  • براي رسيدگي به اين قرار ‌‌‌مي‌بايست فرد استفاده كننده از سند، آن را در زمان تعيين شده به دادگاه ارائه نموده باشد.
  • براي به اجرا درآوردن اين قرار ‌‌‌مي‌بايست فردي كه از سند استفاده كرده است، حتي در صورت اعتراض به جعلي بودن آن نيز، از سند استفاده كند. چنانچه شخص در صورت اعتراض طرف مقابل اقدام به مسترد نمودن سند كند، دادگاه از اجراي قرار رسيدگي به صحت و اصالت سند امتناع خواهد كرد.
  • سندي كه قرار‌‌‌ است اصالت آن احراز شود، ‌‌‌مي‌بايست در دعواي طرفين تاثير داشته باشد.

نحوه رسيدگي به صحت و اصالت سند

براي رسيدگي به صحت و اصالت سند دادگاه ابتدا شرايط ذكر شده در بالا را در نظر ‌‌‌مي‌گيرد. در صورت وجود اين شرايط رسيدگي به اصالت سند مورد اعتراض آغاز ‌‌‌مي‌شود. براي رسيدگي به صحت و اصالت سند دادگاه از روش‌‌‌‌هايي مثل تطبيق سند با اسناد مسلم الصدور، تحقيق از گواهان و آگاهان، دقت در نوع خط و امضاي سند و… اصالت آن را احراز ‌‌‌مي‌نمايد.

اما اگر شرايط به اجرا در آوردن قرار رسيدگي به صحت و اصالت سند وجود نداشته باشند، دادگاه دعوا را ادامه داده و در قرار يا حكمي كه صادر ‌‌‌مي‌كند علت‌‌‌‌هاي عدم اجراي قرار رسيدگي به صحت و اصالت سند را ذكر ‌‌‌مي‌نمايد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص قرار ر‌سيدگي به صحت سند، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون قرار رسيد‌گي به صحت سند پاسخ دهند.

سوالات متداول

قرار رسيد‌گي به صحت و اصالت سند به چه منظور صادر ‌‌‌مي‌شود‌‌‌‌‌‌ ؟

اين قرار همانطور كه از نامش مشخص است به منظور احراز و اثبات صحت و اصالت سند صادر ‌‌‌مي‌شود.

اگر سند مورد اعتراض در دعواي طرفين تاثيرگذار نباشد باز هم قرار رسيدگي به صحت و اصالت سند به اجرا در ‌‌‌مي‌آيد‌‌‌‌‌‌ ؟

خير، در صورت تاثير گذار نبودن سند، دادگاه اين نوع قر‌ار را اجرا نخواهد كرد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۲:۱۴:۴۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

همان طور كه مستحضر هستيد، سازمان‌‌‌‌‌ها و اداراتي كه دولتي ‌‌‌‌مي‌باشند براي تأمين تما‌‌‌‌مي كالاها و خدماتي كه نياز دارند، ‌‌‌‌مي‌بايست مناقصه برگزار نمايند. مناقصه‌‌‌‌‌‌اي كه در آن به تما‌‌‌‌مي شهروندان فرصت داده ‌‌‌‌مي‌شود تا با شرايط يكسان در آن شركت كنند مناقصه عمومي ناميده ‌‌‌‌مي‌شود.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
 

مناقصه چيست ؟

براي تعريف‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين واژه نيز ‌‌‌‌مي‌توانيم بر حسب قانون برگزاري مناقصات و قانون محاسبات عمومي، مناقصه را به عنوان يك فرآيند رقابتي بدانيم كه با استفاده از آن، دولت و سازمان‌‌‌‌‌هايي كه به دولت وابسته هستند،‌ اشيا و كالاها و همچنين خدماتي را كه به آن نياز دارند با نازل‌ترين قيمت خريداري ‌‌‌‌مي‌نمايند.

البته نكته‌‌‌‌‌‌اي در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين نوع از روش خريداري وجود دارد كه لازم است بدانيد اين است كه در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين نوع از رقابت، فردي به عنوان پيروز معرفي ‌‌‌‌مي‌گردد كه كمترين بهاي كالا و يا خدمات را پيشنهاد داده باشد و بايد قيمت متناسب باشد.

مناقصه نيز به دليل‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين كه با كمترين قيمت انجام ‌‌‌‌مي‌گيرد، با‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين نام خوانده ‌‌‌‌مي‌شود.

درست در نقطه مقابل مناقصه، ترتيباتي با عنوان مزايده قرار داده شده است كه بر اساس آن، دولت تما‌‌‌‌مي كالاهاي مازاد خود را با بالاترين قيمت ممكن به فروش ‌‌‌‌مي‌رساند و بنابر همين دلايل است كه آن را مزايده ‌‌‌‌مي‌خوانند. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد مناقصه كليك كنيد. 

 

انواع مناقصه به چه صورت هستند ؟

مناقصات را از نظر مراحل بررسي و روش دعوت مناقصه گران به دو دسته تقسيم ‌‌‌‌مي‌نمايند كه آن‌‌‌‌‌ها را ‌‌‌‌مي‌توان به شرح ذيل بيان نمود.

از نظر مراحل بررسي به دو دسته تك مرحله‌‌‌‌‌‌اي و دو مرحله‌‌‌‌‌‌اي تقسيم ‌‌‌‌مي‌شوند.

همچنين از نظر روش دعوت مناقصه گران هم دو دسته مناقصه عمو‌‌‌‌مي و مناقصه محدود وجود دارد.

مناقصه عمومي چه نوع مناقصه‌‌‌‌‌‌اي است ؟

لازم به ذكر است كه براي برگزاري مناقصات به روش درست و اصولي، قانوني تحت عنوان قانون برگزاري مناقصات تنظيم شده است.

در ماده 4‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين قانون بيان شده اس كه مناقصه محدود، به مناقصه‌‌‌‌‌‌اي گفته ‌‌‌‌مي‌شود كه در آن سازمان مربوطه تشخيص ‌‌‌‌مي‌دهد كه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين مناقصه ‌‌‌‌مي‌بايست ميان تنها تعدادي از مناقصه گران و يا پيمانكاراني كه قبلا سازمان، صلاحيت آن‌‌‌‌‌ها را تأييد كرده است انجام شود.

اما در مناقصه عمومي، از طريق يك آگهي كه به صورت عمو‌‌‌‌مي مي‌باشد به تما‌‌‌‌مي مناقصه گران، فراخوان مناقصه داده ‌‌‌‌مي‌شود.

مناقصه عمو‌‌‌‌مي را در واقع ‌‌‌‌مي‌توان به عنوان يك مسابقه در نظر گرفت كه در آن انجام يك عمل خاص و يا خريد يك نوع كالا كه مورد نياز دولت ‌‌‌‌مي‌باشد به وسيله اعلان عمو‌‌‌‌مي به تما‌‌‌‌مي داوطلباني كه به صورت احتمالي پيمانكار ‌‌‌‌مي‌باشند، ابلاغ مي‌گردد تا سرانجام يك نفر به عنوان برنده اعلام شود.

برنده مناقصه فردي ‌‌‌‌مي‌باشد كه كمترين قيمت را پيشنهاد داده است و سرانجام دولت با وي قرارداد مذكور را ‌‌‌‌مي‌بندد و انجام امور و وظايف محوله به وي سپرده ‌‌‌‌مي‌شود.

برگزاري مناقصه عمومي به چه شكلي است ؟

شايان ذكر است كه جهت برگزاري مناقصات عمومي، لازم است تا اطلاع رساني به صورت كاملا دقيق در خصوص مناقصات صورت بگيرد.

طبق قانون برگزاري مناقصات تما‌‌‌‌مي مواردي را كه ‌‌‌‌مي‌بايست در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين فرآيند رعايت شوند بيان نموده است. برگزاري مناقصات عمو‌‌‌‌مي نيازمند فراخوان مناقصه عمو‌‌‌‌مي‌‌‌‌ مي‌باشد كه در دو تا سه نوبت و آن هم حداقل در يكي از روزنامه‌‌‌‌‌هاي كثيرالانتشار كشوري و يا استاني (استان مربوط به محل برگزاري مناقصه) منتشر مي‌گردد.

مناقصه گزار علاوه بر موارد بالا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين اجازه را دارد تا از طريق ساير رسانه‌‌‌‌‌ها مانند رسانه‌‌‌‌‌هاي گروهي و ارتباط جمعي و يا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين كه از طريق شبكه‌‌‌‌‌هاي اطلاع رساني، فراخوان خودش را منتشر نمايد.

علاوه بر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين مواردي كه بيان شدند مطابق با قانون برگزاري مناقصات، دولت موظف ‌‌‌‌مي‌باشد تا بانك اطلاعات و پايگاه ملي اطلاع رساني مناقصات را‌‌‌‌‌‌ ايجاد كند.

از طريق‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين پايگاه و بانك اطلاعاتي تما‌‌‌‌مي اطلاعاتي كه در زمينه مناقصات و ترك آن‌‌‌‌‌ها وجود دارد، از طريق شبكه ملي اطلاع رساني مناقصات در اختيار عموم افراد قرار خواهد گرفت.

شرايط شركت در مناقصه عمومي چگونه است ؟

معمولا براي‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين كه فردي بتواند در مناقصات شركت نمايد، ‌‌‌‌مي‌بايست يك سري شرايط را دارا باشد كه ‌‌‌‌مي‌توان آن‌‌‌‌‌ها را به‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين صورت بيان كرد:

  1. دارا بودن شخصيت حقوقي مستقل براي فرد شركت كننده در مناقصه.
  2. داشتن تخصص‌‌‌‌‌هاي لازم و توانايي انجام كار، همچنين وجود تجهيزات و امكانات مورد نياز براي انجام كار.
  3. وجود توانايي مالي و فني كافي به منظور اجراي موضوعي كه برايش قرارداد بسته ‌‌‌‌مي‌شود.
  4. توانايي ارائه ضمانت نامه معتبر به منظور اجراي درست و به موقع كار محوله.
  5. دارا بودن شناسه ملي و شماره اقتصادي براي مجموعه‌‌‌‌‌‌اي كه در مناقصه شركت نموده است.
  6. قابليت انطباق موضوع مناقصه با موضوعي كه شركت در آن حيطه فعاليت دارد و در اساسنامه‌اش هم ذكر شده است.
  7. ارائه دادن آگهي تأسيس شركت و آخرين آگهي تغييراتي كه در شركت به وجود آمده است.
  8. مراجع ذي صلاح نيز بايد متناسب با موضوعي كه مناقصه دارد، يك گواهي صلاحيت معتبر با درج اعتبار زماني مناسب و به اندازه، ارائه بدهند.

اين نكته را نيز مد نظر قرار بدهيد كه با توجه به هر نوع مناقصه‌‌‌‌‌‌اي، امكان دارد كه شرايط شركت در آن مناقصه نيز كمي متفاوت باشد.

در واقع هر مناقصه‌‌‌‌‌‌اي متناسب با موضوعي كه دارد، شرايطي را براي افراد در نظر ‌‌‌‌مي‌گيرد و آن را به كار ‌‌‌‌مي‌بندد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص مناقصه عمومي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون مناقصه عمومي پاسخ دهند.

 

سوالات متداول

1. برگزاري مناقصه عمو‌‌‌‌مي بر اساس قانون به چه معني ‌‌‌‌مي‌باشد ؟

به مناقصه‌‌‌‌‌‌اي كه عموم مناقصه گران اجازه دارند تا در آن شركت كنند، به عنوان مناقصه عمو‌‌‌‌مي شناخته ‌‌‌‌مي‌شود و اصول برگزاري آن زير نظر قانون برگزاري مناقصات بررسي ‌‌‌‌مي‌گردد.

2. مناقصات عمو‌‌‌‌مي به چه صورتي به اطلاع عموم افراد ‌‌‌‌مي‌رسند ؟

بر حسب قانون، دولت مكلف شده است تا تما‌‌‌‌مي اطلاعاتي كه در رابطه با مناقصات وجود دارند، در يك پايگاه جامع مورد انتشار قرار بدهد و عموم افراد را از آن‌‌‌‌‌ها مطلع سازد.

3. مخاطبين مناقصه عمو‌‌‌‌مي چه افرادي هستند ؟

عموم مردم كه به عنوان پيمانكار مورد شناسايي قرار ‌‌‌‌مي‌گيرند،‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين امكان را دارا هستند تا بتوانند در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين مناقصه شركت كنند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۵:۰۷:۴۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

ازدواج در زمان عده چه شرايطي دارد؟ هنگام جدايي يك زوج ، زن تا موعد خاصي اجازه ازدواج ندارد. به اين زمان عده مي‌گويند. عده داراي انواع مختلفي، مانند عده طلاق، عده فوت و… است. حال اگر زني در زمان عده ازدواج نمايد چه اتفاقي مي‌افتد؟ و حكم ازدواج در زمان عده زن چه مي‌باشد؟ در ادامه اين مطلب به مسئله ازدواج زن در زمان عده مي‌پردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
منبع: ازدواج در زمان عده | حكم ازدواج در زمان عده

ازدواج در زمان عده

عده به مدت زماني گفته مي‌شود كه زن پس از جدايي از شوهر در آن مدت اجازه ازدواج ندارد. هنگامي كه زن و شوهر به دلايل مختلفي از يكديگر جدا مي‌شوند تا مدت معيني زن بايد در عده بماند و ازدواج نكند. عده با توجه به نحوه جدايي زن و شوهر، داراي انواع مختلفي است. كه شامل عده طلاق، عده وفات، عده بذل مدت و عده تمام شدن ازدواج موقت مي‌گردد.

حكم عده از قرآن گرفته‌شده است لذا عده يك حكم شرعي است كه در قانون ما نيز آمده است. بنابراين نگهداشت عده واجب است. ازدواج در زمان عده زن، مشكلات زيادي را به دنبال دارد. اگر زن و مردي در زمان عده زن ازدواج كنند. در آن صورت تا ابد به يكديگر حرام مي‌شوند و نيز براي هميشه ازدواج آن‌ها باطل مي‌گردد.
ازدواج در زمان عده زن چه حكمي دارد ؟

ازدواج در ايام عده دو حالت دارد. حالت اول زماني است كه هنگام ازدواج، زن يا مرد از ايام عده زن مطلع باشد. همچنين آگاه باشد كه ازدواج در اين زمان حرام است. در اين صورت ازدواج براي او تا ابد حرام خواهد شد. حالت دوم زماني است كه طرفين ازدواج از ايام عده مطلع نباشند. يا اينكه ندانند ازدواج در ايام عده حرام است. در چنين حالتي اگر نزديكي ميان مرد و زن رخ دهد، زن بر آن مرد حرام خواهد شد. و اگر نزديكي ميان آن دو انجام‌نشده باشد آن وقت زن و مرد بر هم حرام نمي‌شوند.

علاوه بر اين دو حالت، مورد ديگر نيز قابل پيش‌بيني است. آن هم زماني است كه فردي با وكالت از جانب زن و مرد عقد ميان آن‌ها را خوانده باشد. و عقد ازدواج را زن يا مرد خودشان انجام نداده باشند. در اين صورت چه نزديكي اتفاق بيافتند و چه نزديكي صورت نگيرد؛ زن و مرد به هم حرام ابدي نمي‌شوند. و پس از پايان زمان عده زن مي‌توانند ازدواج نمايند.

جرم و مجازات ازدواج در زمان عده

همان‌طور كه پيش‌تر اشاره كرديم ازدواج در زمان عده موجب حرام شدن زن و مرد به يكديگر مي‌شود. همچنين ازدواج در زمان عده در قانون ما جرم انگاري شده است. يعني به عنوان يك جرم تلقي مي‌شود و براي آن مجازات تعيين‌شده است. مجازات افراد عادي كه مرتكب اين جرم شده اند با سردفتران ازدواج كه مرتكب جرم گردند متفاوت خواهد بود.

مجازات افراد عادي

هنگامي كه اشخاص و شهروندان عادي مرتكب ازدواج در زمان عده شوند. بر اساس قانون مجازات اسلامي مجرم شناخته مي‌شوند. و به حبس و جزاي نقدي محكوم مي‌گردند. مطابق ماده 643 قانون مجازات اسلامي، مجازات ازدواج در زمان عده براي افراد عادي شامل 6ماه تا يك سال حبس و جزاي نقدي از 50 تا 300 ميليون ريال و تا 74 ضربه شلاق مي‌شود.

بر اساس ماده 644 همين قانون؛ اگر مردي، زني كه در عده ازدواج قرار دارد را به ازدواج خود درآورد و اين ازدواج موجب مواقعه نشود. در اين حالت مرد به 6ماه تا دو سال حبس و 25 تا 100 ميليون ريال محكوم مي‌گردد. حال اگر زني كه در عده قرار دارد خود را به عقد شخصي درآورد اما اين عقد به مواقع منتهي نگردد. زن نيز به 6ماه تا 2 سال حبس و 25 تا 100 ميليون ريال جزاي نقدي محكوم مي‌شود.

در صورتي كه ازدواج در زمان عده به مواقعه منتهي گردد. در اين صورت زنا در نظر گرفته مي‌شود و مشمول مجازات زنا مي‌شوند.

مجازات سردفتران

اگر سردفتران ازدواج، جرم ازدواج در عده را مرتكب شوند. در اين صورت بر اساس ماده 643 قانون مجازات اسلامي مجرم محسوب مي‌شوند و مجازات مي‌گردند. سردفتران ازدواج علاوه بر مجازات حبس، جزاي نقدي و شلاق كه در قانون 643 قانون مجازات اسلامي ذكرشده است. از تصدي‌گري دفتر اسناد رسمي نيز تا هميشه منع مي‌گردند.
خواستگاري از زن در زمان عده چه حكمي دارد ؟

خواستگاري از نظر قانوني و شرعي مي‌توانيم به دو نوع تقسيم كرد. كه شامل خواستگاري بي‌پرده و با صراحت و همچنين خواستگاري به كنايه مي‌گردد. عده زن علاوه بر اقسام مختلفي كه نام برديم به طور كلي به دو قسم عده رجعي يا عده بائن تقسيم مي‌شود. در عده رجعي، پس از طلاق مرد مي‌تواند پيش از آن كه موعد عده زن به پايان برسد به همسر خود بازگردد. اما در عده بائن پس از جدايي مرد حق رجوع و بازگشت به همسر خود را نخواهد داشت.

حال براي پاسخ به اين سؤال كه خواستگاري در زمان عده زن چه حكمي دارد بايد شرايط مذكور رو در نظر بگيريم. به لحاظ شرعي خواستگاري از زني كه در عده رجعي باشد چه به صورت تصريحي و چه به صورت كنايه حرام است. به اين دليل كه زني كه در عده رجعي قرار دارد به نوعي هنوز در علقه زوجيت قرار دارد. اما اگر زني در عده بائن باشد اوضاع متفاوت است. خواستگاري به صورت تصريح و بي‌پرده از زن در عده بائن جايز نيست. اما امكان خواستگاري به صورت كنايه و تعريض ايرادي ندارد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد ازدواج در زمان عده مي‌توانيد از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام استفاده نماييد. همچنين با عضو شدن در كانال تلگرام وكيل دات كام از جديدترين مطالب حقوقي مطلع شويد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ازدواج در زمان عده ، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ازدواج در زمان عده پاسخ دهند.

سؤالات متداول

ازدواج در زمان عده چه حكمي دارد ؟

در صورتي كه طرفين از در عده بودن زن مطلع باشند ازدواج باطل و ازدواج بر آن‌ها حرام مي‌شود. اگر از در عده بودن و حرمت ازدواج در اين زمان مطلع نباشند. در صورت نزديكي بر هم حرام مي‌شوند و در صورت عدم نزديكي حرام نمي‌گردند.

آيا ازدواج در زمان عده در قانون ايران جرم است ؟

بله، بر اساس ماده 643 و 644 قانون مجازات اسلامي ازدواج در زمان عده جرم است و شامل مجازات حبس، جزاي نقدي و شلاق مي‌شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۳۰:۴۱ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

ولي قهري در قانون چه كسي است؟ همه ما در زمان تولد احساس ضعف و ناتواني مي‌كنيم و نياز به مراقبت داريم‌. از ديرباز تا كنون‌‌‌‌‌‌‌ اين وظيفه والدين بوده است كه از فرزند خود مراقبت كنند. شرع مقدس اسلام و قانون ايران هم والدين را موظف ‌‌مي‌داند تا از فرزندان خود مراقبت كنند. در بين والدين با وجود جايگاه والايي كه مادر دارد اما پدر حكم ستون و اساس خانواده را دارد. حتي ماده 1105 قانون مدني رياست خانواده را از خصايص مرد ‌‌مي‌داند. به جهت‌‌‌‌‌‌‌ اينكه به طور معمول‌‌‌‌‌‌‌ اين مرد خانواده است كه نان آور و مدير خانواده ‌‌مي‌باشد و قانون ولايت فرزندان را نيز به پدر داده است. در ادامه به توضيح تفصيلي مفهوم ولي قهري مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: ولي قهري | ولايت قهري پدر و جد پدري و حدود اختيارات

ولايت چيست ؟

ولايت ريشه عربي دارد و از كلمه ولي است. « ولي» در لغت نامه به معناي ياري دهنده و مددكار است‌.

در اصطلاح ولايت به معني نگهداري و مراقبت از شخص ضعيف‌‌تر است. ولايت به معني داشتن اختيار در برخي يا تمام امور شخصي ديگر به حكم قانون است.

ولايت قهري پدر و جد پدري

قانون و شرع مقدس ولايت فرزند را به پدر و جد پدر او داده است‌. بر همين اساس يك باب كامل از كتاب قانون مدني به موضوع ولايت قهري پدر اختصاص داده شده است. بر اساس ماده 1180 قانون مدني پدر و جد پدري ولي قهري كودك محسوب ‌‌مي‌شوند.‌‌‌‌‌‌‌ اين ولايت از‌‌‌‌‌‌‌ اين جهت قهري است كه قانون آن را تعيين كرده و يك امر اجباري است كه نمي‌توان برخلاف آن عمل كرد.‌‌‌‌‌‌‌ اين ولايت در مورد كليه امور حقوقي و مالي كودك است.

با توجه به ماده 1181 قانون مدني پدر و جد پدري به طور موازي با هم بر فرزند ولايت دارند و تقد‌‌مي براي يكي از آن‌ها تعيين نشده است. اما بر اساس آنچه در عرف معمول است تا زمان حضور پدر‌، او مقدم است و جد پدري دخالتي نمي‌كند‌. در صورت اختلاف نظر هم پدر مقدم ‌‌مي‌باشد.

اشخاص تحت ولايت

بر اساس ماده 1108 قانون مدني اشخاصي كه تحت ولايت هستند به شرح زيرند:

1/ اشخاص صغير.

2/ اشخاص غير رشيد يا سفيه.

3/ اشخاص مجنون يا ديوانه.

از منظر قانوني اشخاص سفيه و مجنون تا زماني كه كودك هستند به دليل صغر تحت ولايت پدر و جد پدري هستند. بعد از بزرگ شدن و رسيدن به سن بلوغ در صورتي كه تغييري در وضعيت آن‌ها ايجاد نشود و به اصطلاح‌‌‌‌‌‌‌ اين سفاهت و جنون تا بعد بلوغ هم ادامه يابد همچنان پدر و جد پدري ولي هستند. به طور مثال فرزندي ديوانه است و حتي بعد از رسيدن به سن بلوغ باز هم ديوانه باشد در‌‌‌‌‌‌‌ اين صورت ولايت پدر و جد پدري باقي است.

حدود اختيارات ولي قهري

بر اساس ماده 1183 قانون مدني ولي در كليه امور مربوط به اموال و دارايي و حقوق مالي مولي عليه خود نماينده قانوني او محسوب ‌‌مي‌شود. البته ولي حق ندارد از‌‌‌‌‌‌‌ اين حقي كه قانون براي او قرار داده است سوءاستفاده نمايد و اموال طفل را هدر كند بلكه همواره بايد مصلحت طفل را در نظر بگيرد‌.

طفل بعد از رسيدن به سن بلوغ و زوال حجر حق فسخ يا ابطال اعمال حقوقي ولي را ندارد مگر‌‌‌‌‌‌‌ اينكه ثابت كند كه اقدام ولي بر خلاف مصلحت او بوده است. به طور مثال ولي يك ماشين را ‌‌مي‌فروشد‌‌‌‌‌‌‌ اين معامله او صحيح است و مولي عليه بعد از بلوغ يا رفع حجر نمي‌تواند‌‌‌‌‌‌‌ اين معامله را رد كند‌. اما اگر ثابت كند كه‌‌‌‌‌‌‌ اين معامله به ضرر او بوده و مصلحتش رعايت نشده ‌‌مي‌تواند آن را برهم بزند.

البته علاوه بر امور مالي در مورد دختر باكره پدر و جد پدري نسبت به ازدواج او ولايت دارند و عهده دار تصميم گيري براي ازدواج او هستند.‌‌‌‌‌‌‌ اين موضوع فقط براي دختران باكره است.

سقوط ولايت قهري

اصلي‌ترين مورد سقوط ولايت رسيدن فرزند به بلوغ است يعني دختر به نه سال و پسر به پانزده سال برسد. رفع حجر نيز عامل بسيار مهمي است مثلا مجنون عقل خود را باز يابد.

با توجه به ماده 1182 قانون مدني در صورت محجور شدن پدر و جد پدري يا يكي از آن‌ها ولايت او ساقط ‌‌مي‌شود‌. البته به نظر برخي از حقوق دان‌‌‌ها محجور شدن ولي سبب سقوط ولايت نيست و فقط يك مانع است كه ولايت را به حالت تعليق در ‌‌مي‌آورد‌. زيرا بعد از زوال حجر دوباره حق ولايت قهري پدر و جد پدري به او برگردانده ‌‌مي‌شود.

عزل ولي قهري

قطعا ولي نسبت به مولي عليه خود امين محسوب ‌‌مي‌شود و بايد مانند يك امانتدار از اموال مولي عليه نگهداري كند. در صورتي كه امين در امور مالي مصلحت را رعايت نكند به جرم خيانت در امانت محكوم ‌‌مي‌شود و مجازات مي‌گردد‌. حتي به دليل‌‌‌‌‌‌‌ اينكه ولي است مجازات او تشديد مي‌گردد.

بر اساس ماده 1184 قانون مدني در صورتي كه اقدامات ولي سبب ضرر مولي عليه شود‌، دادگاه ولي را عزل ‌‌مي‌كند‌. او از تصرف در اموال منع ‌‌مي‌شود و براي اداره اموال و دارايي‌‌‌هاي مولي عليه شخصي به عنوان قيم تعيين مي‌گردد تا عهده دار اداره اموال بشود.

اين عزل بايد به درخواست اقارب مولي عليه باشد اما به دليل اهميت مصلحت محجور بر اساس ماده 1185 قانون مدني به مدعي العموم نيز‌‌‌‌‌‌‌ اين حق داده شده است كه در صورت مشاهده تخلف، درخواست عزل ولي و انتصاب قيم از حوزه قضايي را بنمايد.

ضم امين در كنار ولي قهري

گاهي پيش ‌‌مي‌آيد كه ولي ديگر قادر به اداره اموال مولي عليه نيست. بخش دوم ماده 1184‌‌‌‌‌‌‌ اين موارد را مشخص كرده است‌. از جمله مواردي كه ولي همچنان در جايگاه خود است و ‌‌مي‌تواند تصميم بگيرد ولي در كنار او شخصي به عنوان امين تعيين ‌‌مي‌شود به شرح زير است:

1/ عدم توانايي به دليل بيماري يا پيري.

2/ غيبت يا در حبس بودن ولي.

در صورت وجود هر يك از موارد بالا اگر خود ولي شخصي را براي اداره امور تعيين نكند بر اساس ماده 1184 قانون مدني دادگاه صالح ضم امين ‌‌مي‌نمايد‌. يعني شخصي را ضميمه ‌‌مي‌كند تا كمك ولي باشد. در‌‌‌‌‌‌‌ اين صورت تصميمات ولي نافذ است فقط يك شخص به عنوان امين به او در اداره اموال كمك ‌‌مي‌كند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد ولايت قهري پدر و جد پدري مي‌توانيد از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام استفاده نماييد. همچنين با عضو شدن در كانال تلگرام وكيل دات كام از جديدترين مطالب حقوقي مطلع شويد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ولي قهري، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ولي قهري پاسخ دهند.

سوالات متداول

ولايت قهري فرزند با چه كسي است ؟

با پدر و جد پدري فرزند است‌ كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

در صورت اختلاف نظر بين پدر و جد پدر نظر كدام اولويت دارد ؟

پدر و جد پدري به صورت هم ارز با هم ولايت دارند ولي در صورت اختلاف از جهت عرفي نظر پدر مقدم است كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

پدر و جد پدري در چه مسائلي اختيار دارند ؟

ولايت پدر و جد پدري فقط در امور مالي است كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: ولي قهري | ولايت قهري پدر و جد پدري و حدود اختيارات


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۰۱:۳۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

طبق قانون مرد موظف است كه هر زمان كه زن مهريه‌اش را درخواست نمايد آن را به طور كامل به او پرداخت كند. مهريه حق مسلم زن است و مقدار آن هر چقدر كه باشد مرد موظف به پرداخت آن است. به همين دليل قانونگذاران قوانيني را وضع نموده‌اند تا مرد امكان فرار از پرداخت مهريه را نداشته باشد. در ادامه قصد داريم در مورد موضوع زندان براي مهريه توضيحاتي را خدمتتان ارائه دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
منبع: زندان مهريه | قانون جديد زندان براي مهريه – دريافت حكم جلب مرد
 

مهريه چيست و چه زمان بايد پرداخت شود ؟

يكي از وظايفي كه حين عقد نكاح به عهده مرد قرار ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌گيرد پرداخت مهريه به زن ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌باشد. مهريه مالي است كه در حين عقد به زن تعلق گرفته و قانون مرد را ملزم ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌داند كه آن را پرداخت نمايد. ميزان مهريه نيز ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست توافقي معين شود و هيچ زمان خاصي براي پرداخت مهريه در نظر گرفته نشده است. زن نياز به زمان خاصي براي مطالبه مهريه‌اش نخواهد داشت و به محض‌ اينكه عقد نكاح خوانده شود زن ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌تواند مهريه‌اش را طلب نمايد. 

قانون ‌زندان براي مهريه

زن ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست براي مطالبه مهريه به دادگاه يا دفتر ثبت ازدواج خود مراجعه نمايد. سپس ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست طي دادخواستي از دادگاه بخواهد كه مهريه او را وصول نمايد. دادگاه نيز مرد را از اقدام زن براي مطالبه مهريه آگاه نموده و به او يك ماه مهلت ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌دهد كه مهريه را پرداخت نمايد و يا اعلام كند كه توانايي پرداخت آن را ندارد تا دادگاه مهريه را قسط بندي نمايد.

اما اگر مرد طي‌ اين يك ماه هيچ اقدا‌‌‌‌‌‌‌‌مي نكند دادگاه حكم جلب او را صادر خواهد كرد. اگر پس از بازداشت مرد و مصادره اموال او مهريه وصول گردد مرد آزاد ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود اما اگر وصول نشود دادگاه آن را قسط بندي نموده و مرد موظف به پرداخت قسط آن خواهد بود.

اگر مرد طي اين يك ماه درخواست صدور حكم اعسار از پرداخت مهريه بدهد تا مشخص شدن اعسار يا عدم آن امكان جلب مرد وجود نخواهد داشت.

حكم زندان براي پرداخت نكردن اقساط مهريه

چنانچه مرد اعلام كند كه از پرداخت مهريه ناتوان است و بخواهد كه دادگاه مهريه را قسط بندي كند دادگاه با توجه به شرايط او مهريه را برايش قسط بندي مي‌كند تا بتواند آن را پرداخت كند. پس از قسط بندي مهريه مرد موظف است كه اقساط مهريه را در مدت زمان معين شده توسط دادگاه پرداخت نمايد. اگر مرد چندين ماه از پرداخت اقساط مهريه يا پيش پرداخت مهريه خودداري كند مي‌توان حكم جلبش را دريافت كرد.

در چه مورد مرد براي عدم پرداخت اقساط مهريه به زندان ‌نمي‌رود ؟

طبق قانون جديد چنانچه در حين عقد زن و شوهر مهريه را بيش از ۱۱۰ سكه تعيين كرده باشند و پس از مطالبه، مرد تمام اقساط ۱۱۰ سكه را پرداخت كرده باشد زن ‌نمي‌تواند او را براي باقي مانده اقساط به زندان بيندازد زيرا طبق‌ اين قانون مهريه بيش از ۱۱۰سكه ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست با توجه به توافق طرفين پرداخت شود و مقدار مازاد بر آن با ضمانت اجراي حبس مواجه نخواهد شد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص زندان براي مهريه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون زندان براي مهريه پاسخ دهند.

 

 

سوالات متدوال

آيا ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌توان مرد را براي عدم پرداخت مهريه جلب كرد ؟

بله.

اگر مهريه بيش از ۱۱۰سكه باشد مرد موظف به پرداخت بيش از ۱۱۰سكه است ؟

مهريه هر چقدر باشد مرد ملزم به پرداخت آن است ولي تا صد و ده سكه ضمانت اجراي زندان دارد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۲۳:۳۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

بخشيدن مهريه بدون اذن پدر چه قوانيني دارد؟ زوج و زوجه در حين عقد مبلغي را به صورت توافقي معين مي‌كنند كه به اين مبلغ مهريه گفته مي‌شود. مهريه حقي است كه پس از عقد نكاح بايد توسط مرد به زن پرداخت شود و زن مي‌تواند در هر زمان كه بخواهد آن را مطالبه كند. بخشيدن مهريه از جمله مواردي است كه توسط زنان صورت مي‌گيرد و با وجود اينكه عمل پسنديده‌ايست اما ممكن است مسائلي را به همراه داشته باشد. در ادامه توضيحات كامل‌تري را در خصوص بخشيدن مهريه بدون اذن پدر بيان نموده‌ايم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: بخشيدن مهريه بدون اذن پدر | اجبار زن به بخشش مهريه

مهريه چيست ؟

همانطور كه در بالا گفته شد مهريه حقي است كه در حين عقد به زن تعلق مي‌گيرد و مرد مي‌بايست آن را به طور كامل پرداخت كند. ميزان مهريه براي افراد مختلف متفاوت خواهد بود.

بخشيدن مهريه بدون اذن پدر

در برخي موارد ديده شده است كه زن با وجود شرايط مطلوب زندگي و رضايت كامل از همسر يا به علت تسهيل طلاق و گرفتن حضانت فرزندانش اقدام به بخشش مهريه خود مي‌كند. بخشش مهريه اين گونه است كه زن با مراجعه به دفاتر مربوطه اقرار مي‌نمايد كه مهريه خود را دريافت كرده و يا آن را كاملا بخشيده است.

اما سوال اينجاست كه آيا براي بخشش مهريه كه حق مسلم زن است به اذن پدر او نياز خواهد بود؟ در پاسخ به اين پرسش بايد بگوييم كه از نظر قانون براي بخشش مهريه هيچ نيازي به اذن پدر وجود ندارد و زن مي‌تواند هر موقع كه بخواهد مهريه خود را ببخشد. اما دفاتر ثبت اسناد براي بخشش مهريه اذن پدر را الزامي مي‌دانند.

چرا دفاتر ثبت اسناد اذن پدر را براي بخشش مهريه الزامي مي‌دانند ؟

همانطور كه مي‌دانيد براي بخشش مهريه در دفاتر ثبت اسناد اذن پدر كاملا الزامي مي‌باشد و دفترداران بدون اذن پدر سند بخشش مهريه را تنظيم نخواهند كرد و براي اين كار خود دلايلي را بيان مي‌كنند. يكي از اين دلايل مشكلاتي است كه پس از بخشش مهريه به وجود مي‌آيد.

براي مثال اگر زن مهريه خود را ببخشد و مرد بخواهد او را طلاق دهد زن پشيمان شده و اقرار خود را مبني بر بخشش مهريه را انكار مي‌كند و اين اصلي‌ترين دليلي است كه دفترداران بدون اذن پدر چنين سندي را تنظيم نخواهند كرد.

با رسيدن به سن قانوني، بخشيدن مهريه در دفاتر ثبت اسناد بدون اذن پدر امكان پذير است ؟

اگر زن كمتر از هجده سال سن داشته باشد نمي‌تواند براي بخشش مهريه خود اقدام كند اما در صورتي كه سن او بيشتر باشد نيز اذن پدر براي بخشش مهريه او الزامي خواهد بود.

براي دريافت مشاوره حقوقي تلفني مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سولات متداول

آيا بخشش مهريه از نظر قانوني نياز به اذن پدر دارد ؟

خير. بدون اذن پدر نيز مي‌توان اقدام به بخشش مهريه كرد اما دفاتر ثبت اذن پدر را الزامي مي‌دانند.

پس از بخشش مهريه مي‌توان آن را دوباره مطالبه كرد ؟

خير.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: بخشيدن مهريه بدون اذن پدر | اجبار زن به بخشش مهريه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۵۳:۲۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

اجازه پدر براي ازدواج دختر ضرورت دارد؟ ازدواج يك امر مقدس مي‌باشد كه اديان بسيار به آن توصيه نموده‌اند. ازدواج مي‌تواند براي زوجين مزاياي زيادي را به همراه داشته باشد اما براي انعقاد صحيح عقد نكاح مي‌بايست برخي قوانين رعايت شوند. در ادامه به توضيحات كاملي در مورد لزوم قانوني اجازه پدر براي ازدواج دختر پرداخته‌ايم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اجازه پدر براي ازدواج دختر | موارد الزامي اذن پدر در نكاح – موارد عدم نياز به اذن پدر

اجازه پدر براي ازدواج دختر

دختر باكره مي‌بايست براي ازدواج با فرد مورد نظر خود اذن پدر را دريافت كند. مطابق ماده ۱۰۴۳ قانون مدني چنانچه دختري كه دوشيزه است بخواهد به عقد مردي دربيايد مي‌بايست اذن پدر را دريافت كند و در غير اين صورت حق ازدواج به او داده نمي‌شود.

حتي اگر دختر باكره به سن قانوني نيز رسيده باشد باز هم اذن پدر را براي ازدواج نياز دارد. در صورتي كه دختر ازدواج كند و به دلايلي طلاق بگيرد اگر باكره باشد براي ازدواج بعدي نيز به اذن پدر نياز خواهد داشت.

در چه مواردي دختر بدون اجازه پدر براي نكاح مي‌تواند ازدواج كند ؟

در برخي موارد نيز قانونگذار اذن پدر را براي ازدواج دختر الزامي نمي‌داند و دختر مي‌تواند بدون دارا بودن اذن پدر نيز ازدواج كند. مواردي كه دختر قادر به ازدواج بدون اذن پدر است به شرح زير مي‌باشد:

باكره نبودن

چنانچه دختر به دلايل مختلف باكره نباشد قانون به او اجازه مي‌دهد كه بدون اذن پدر نيز اقدام به ازدواج نمايد.

ازدواج پيشين

طبق قانون اگر دختر ازدواج كند و جدا شود و يا اينكه شوهر او فوت شود قانون براي ازدواج بعدي او را ملزم به دريافت اذن پدر نمي‌داند و دختر اين حق را دارد كه براي ازدواج دوم خود بدون اذن پدر اقدام نمايد.

دليل غيرموجه پدر

مطابق ماده ۱۰۴۳ قانون مدني چنانچه پدر بدون اينكه دليل منطقي و موجهي داشته باشد با ازدواج دختر مخالفت نمايد قانون به دختر اجازه ازدواج خواهد داد. در اين صورت دختر مي‌تواند با مراجعه به دادگاه مرد مورد نظر خود را معرفي نموده و اجازه دادگاه را براي ازدواج دريافت كند. پس از دريافت اجازه دادگاه دختر مي‌تواند با مراجعه به دفاتر ثبت اسناد براي عقد نكاح اقدام نمايد.

فوت پدر يا جد پدري

چنانچه پدر و جد پدري دختر فوت كرده باشند دختر ديگر به اذن ديگر اعضاي خانواده احتياجي ندارد و مي‌تواند با دريافت اجازه از دادگاه براي ازدواج خود اقدام نمايد.

غايب بودن پدر

مطابق ماده ۱۰۴۴ قانون مدني چنانچه پدر دختر غايب باشد و دختر نتواند به او دسترسي پيدا كند دادگاه به او حق ازدواج مي‌دهد.

جنون و ديوانه بودن

چنانچه پدر جنون و ديوانگي داشته باشد و در سلامت كامل عقلي به سر نبرد به اجازه او براي ازدواج دختر نيازي نخواهد بود و دختر مي‌تواند بدون اذن پدر ازدواج كند.

تاثير سن دختر در اجازه پدر براي ازدواج

در صورتي كه دختر بالاي سي سال سن داشته باشد؛ همچنان اذن پدر براي دختران باكره الزامي است. اما قانونگذار با توجه به شرايط سني و بلوغ دختر در ارتباط با ازدواج سختگيري‌هاي كمتري خواهد داشت. شما مي‌توانيد در چنين مواردي با دريافت راهنمايي و مشاوره حقوقي بدون هيچ دردسري براي ازدواج خود از دادگاه درخواست صدور اجازه ازدواج كنيد.

اذن جد پدري

اگر دختر نتواند اذن پدر را براي ازدواج دريافت كند ولي جد پدري به او اجازه ازدواج دهد دختر مي‌تواند اقدام به ازدواج نمايد.

چرا اجازه پدر براي ازدواج دختر در قانون تا اين حد مهم شمرده شده است ؟

عقايد اسلامي دليل اين الزام را چنين بيان مي‌كنند كه دختران احساسي تصميم مي‌گيرند و ممكن است از روي احساس بخواهند با فردي اشتباه ازدواج كنند، پس بايد از پدر اجازه ازدواج بگيرند تا دچار تصميمات اشتباه نشوند.

اجازه پدر براي ازدواج موقت دختر

طبق قانون همانطور كه اذن پدر براي ازدواج دائم الزامي است براي ازدواج موقت نيز دختر موظف است كه اذن پدر را دريافت نمايد‌. چنانچه دختري باكره و دوشيزه بخواهد به عقد موقت و يا همان صيغه مردي در بيايد مي‌بايست اذن پدر را دريافت نموده تا بتواند براي ازدواج موقت اقدام نمايد.

اما اگر دختر يكبار ازدواج نموده باشد و پس از طلاق و يا فوت همسرش بخواهد به عقد موقت مردي درآيد نيازمند اذن پدر نخواهد بود و مي‌تواند بدون اجازه پدر نيز ازدواج كند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در زمينه اذن پدر در ازدواج دختر مي‌توانيد به سايت وكيل دات كام مراجعه نماييد و از خدمات ويژه اين سايت بهره‌مند شويد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ا‌جازه پدر براي ا‌زدواج دختر، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ا‌جازه پدر براي ا‌زدواج دختر پاسخ دهند.

سوالات متداول

اگر پدر قابل دسترس نباشد دختر مي‌تواند ازدواج كند ؟

بله در اين صورت دريافت اجازه دادگاه براي ازدواج كافي خواهد بود.

براي ازدواج دايم و موقت اذن پدر الزامي است ؟

بله ولي بنابه دلايلي كه در بالا شرح داده شد دختر مي‌تواند بدون اذن پدر نيز اقدام به ازدواج نمايد.

دختر باكره كه قبلا عقد كرده باشد مي‌تواند براي ازدواج بعدي بدون اذن پدر اقدام كند ؟

خير در صورت باكره بودن براي ازدواج بعدي نيز اذن پدر الزامي است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اجازه پدر براي ازدواج دختر | موارد الزامي اذن پدر در نكاح – موارد عدم نياز به اذن پدر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۷:۴۳:۵۳ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

حضانت فرزند بعد از طلاق با چه كسي است؟ در طول سال زوجين زيادي با وجود فرزند از يكديگر جدا ‌‌‌‌‌مي‌شوند. اگر زن و شوهر از يكديگر جدا شوند قانون يكي از آن‌‌‌‌ها را موظف ‌‌‌‌‌مي‌كند كه حضانت فرزندشان را به عهده بگيرد. در ادامه قصد داريم توضيحاتي را در خصوص حضانت فرزند بعد از طلاق خدمتتان ارائه نماييم‌‌‌، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

حضانت فرزند به چه معناست ؟

حضانت فرزند به اين معناست كه يكي از والدين كه از ديگري صالح‌‌‌‌‌تر است موظف ‌‌‌‌‌مي‌شود كه فرزند را در جايي كه خود زندگي ‌‌‌‌‌مي‌كند ساكن نمايد و تمام نياز‌‌‌‌‌‌‌‌هاي رواني و تربيتي او را برطرف كند. مدت حضانت فرزند نيز با توجه به سن او و اينكه او دختر است يا پسر تعيين ‌‌‌‌‌مي‌شود.

حضانت فرزند بعد از طلاق

همان طور كه در بالا گفته شد سرپرست فرزند بعد از طلاق با يكي از والدين او خواهد بود. در ادامه مدت زمان حضانت فرزند پسر و فرزند دختر توسط پدر و مادر را شرح داده‌‌‌‌‌‌‌ايم.

 

فرزند پسر

مطابق ماده ۱۱۶۹ قانون مدني پسر از زمان تولد تا دو سالگي تحت حضانت مادر خواهد بود. اما اين ماده در سال ۱۳۸۲ اصلاح شد و طبق اصلاحيه حضانت پسر تا سن هفت سالگي به عهده مادر خواهد بود. ماده ۱۱۶۹ به اين دليل اصلاح شد كه جدايي پسر از مادر در سن دو سالگي بسيار دشوار است و مادر در اين سن دلبستگي بسيار زيادي به فرزند خود دارد. 

فرزند دختر

فرزند دختر نيز از زمان تولد تا سن هفت سالگي تحت حضانت مادرش خواهد بود و مادر ‌‌‌‌‌مي‌بايست در اين هفت سال از او به خوبي مراقبت نمايد. دختر تا سن هفت سالگي از لحاظ عاطفي و روحي بسيار به مادرش احتياج دارد و به همين دليل است كه قانوگذار حضانت او را تا سن هفت سالگي به مادرش واگذار نموده است.

گرفتن حضانت فرزند از مادر يا پدر بعد از طلاق به دليل عدم صلاحيت

اين صحيح است كه فرزند پسر و دختر ‌‌‌‌‌مي‌بايست تا سن هفت سالگي تحت حضانت مادر باشند اما اگر مادر داراي برخي خصوصيات اخلاقي نباشد و از نظر قانوني براي حضانت فرزند صلاحيت نداشته باشد قانون حضانت فرزند را از او سلب ‌‌‌‌‌مي‌نمايد. مواردي كه ‌‌‌‌‌مي‌توانند حضانت فرزند را از والد او يا همان مادرش سلب نمايند به شرح زير ‌‌‌‌‌مي‌باشند:

اعتياد | حضانت فرزند بعد از طلاق

چنانچه مادر به مشروبات الكلي و مواد مخدر و‌… اعتياد داشته باشد و اعتياد او باعث زيان به فرزند شود حضانت فرزند از او سلب خواهد شد.

 

فساد اخلاقي

اگر مادر مبتلا به فساد اخلاقي و فحشا باشد براي حضانت فرزند نيز داراي صلاحيت نخواهد بود.

 

بيماري رواني

چنانچه مادر دچار بيماري رواني باشد و پزشك نيز اين موضوع را تاييد كند دادگاه حضانت فرزند را از او سلب خواهد كرد.

 

سوء استفاده

اگر مادر از فرزند سوء استفاده كند نيز قانون حضانت فرزند را از او سلب خواهد كرد. براي مثال اگر مادر فرزند را وادار كند كه در جرائمي مثل فحشا‌‌‌، قاچاق و… دست داشته باشد ديگر براي حضانت او داراي صلاحيت نخواهد بود.

مواردي كه در بالا نام برده شد تنها به مادر ختم نمي‌شوند و چنانچه پدر نيز داراي چنين خصوصيات اخلاقي باشد براي حضانت فرزند صلاحيت نداشته و حضانت از او سلب خواهد شد.
وضعيت حضانت فرزند بالاي هفت سال بعد از طلاق والدين

پس از سن هفت سالگي پدر حضانت فرزند را به عهده ‌‌‌‌‌مي‌گيرد اما مدت حضانت پدر براي فرزند دختر و پسر بستگي به سن بلوغ آن‌‌‌‌ها كه در قانون نيز بيان شده دارد. از آن جايي كه دختر در سن نه سالگي به بلوغ ‌‌‌‌‌مي‌رسد پدر نيز تا سن نه سالگي موظف به حضانت او ‌‌‌‌‌مي‌باشد. پسر نيز در سن پانزده سالگي به بلوغ ‌‌‌‌‌مي‌رسد و تا رسيدن به آن سن تحت حضانت پدر خواهد بود. پس از اينكه پسر و دختر به سن بلوغ رسيدند ‌‌‌‌‌مي‌توانند سرپرست خود را انتخاب كنند و در كنار يكي از والدين خود زندگي كنند. 

جريمه براي مانع شدن از ملاقات فرزند

چنانچه يكي از والدين كه سرپرست فرزند است مانع از ديدار او با والد ديگرش شود قانون او را به پرداخت جريمه نقدي تا يك ميليون تومان محكوم خواهد كرد. البته اين مجازات فقط براي بار اول است و در صورت تكرار اين عمل فرد به حداكثر مجازات محكوم ‌‌‌‌‌مي‌شود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص حضانت فرزند بعد از طلاق، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون حضانت فرزند بعد از طلاق پاسخ دهند.
براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.
 

سوالات متداول

حضانت فرزند يعني چه ؟

حضانت فرزند به اين معناست كه قانون يكي از والدين او را مكلف ‌‌‌‌‌مي‌كند كه نياز‌‌‌‌‌‌‌‌هاي فرزند خود را برطرف نمايد و از او مراقبت كند كه در اين صورت به او سرپرست فرزند گفته ‌‌‌‌‌مي‌شود.

حضانت فرزند پس از هفت سالگي با چه كسي است ؟

با پدرش است و تا سن پانزده سالگي تحت حضانت پدرش خواهد بود.

حضانت دختر تا چه سني با مادرش خواهد بود ؟

تا سن هفت سالگي.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: حضانت فرزند بعد از طلاق،
موضوع:
[ ۱ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۴۴:۵۴ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی