vakiel
ارائه خدمات حقوقي

حقوق مالي زن در زندگي مشترك چيست؟ هر قرارداد و عقدي مطابق قانون آثاري به دنبال دارد. عقد ازدواج نيز يكي از عقود و قراردادها است. كه به دنبال خود آثار، حقوق و تكاليفي براي طرفين عقد ايجاد مي‌كند. بلافاصله بعد از وقوع عقد ازدواج براي زن، حقوق مالي در نظر گرفته مي‌شود. بسياري از زنان از حقوق مالي خود كه به موجب عقد ازدواج ايجاد مي‌شود؛ بي‌خبر هستند. در ادامه اين مطلب به معرفي حقوق مالي زن در زندگي مشترك خواهيم پرداخت.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: حقوق مالي زن در زندگي مشترك | سهم زن از زندگي مشترك

حقوق مالي زن در زندگي مشترك چيست ؟

عقد ازدواج همان‌طور كه تكاليفي براي طرفين ازدواج به وجود مي‌آورد. آثار و حقوق مالي نيز به دنبال دارد. طي عقد نكاح، يك سري حقوق مالي براي زنان در نظر گرفته مي‌شود. بسياري از زنان نسبت به حقوق مالي خود در زندگي مشترك نا‌آگاه هستند. تصور عموم مردم اين است كه حقوق مالي زن در عقد نكاح تنها مهريه و نفقه مي‌باشد.

اما درواقع حقوق مالي زن در زندگي مشترك شامل 5 حق مختلف مي‌شود. شرايط دريافت هر يك از اين 5 حق مختلف است. گاهي ممكن است به علت نبود شرايط كافي برخي از اين حقوق مالي به زن تعلق نگيرد. اين 5 حق شامل؛ مهريه، نفقه، اجرت‌المثل، ارث و حق تصنيف اموال مي‌شود.

مهريه از حقوق مالي زن در زندگي مشترك

مهريه يكي از حقوق مالي است كه به موجب عقد نكاح دائم و موقت براي زن ايجاد مي‌گردد. براي تعيين مهريه مي‌توانيم هرآن چه كه مال محسوب شود. و همچنين تعيين آن به عنوان مهريه داراي منفعت عقلاني باش؛ استفاده كنيم.

تعيين مهريه بسيار مهم است. در عقد موقت عدم تعيين مهريه موجب باطل شدن عقد ازدواج مي‌شود. و در عقد ازدواج دائم با اين‌كه موجب بطلان عقد نمي‌شود. اما در نهايت ازنظر قانوني و توسط دادگاه با تراضي زن و مرد مهريه تعيين مي‌گردد. اگر پيش از تراضي براي تعيين مهريه، نزديكي زن و شوهر رخ دهد، مهرالمثل با نظر كارشناس دادگاه تعيين مي‌شود. و رضايت مرد تأثيري در آن نخواهد داشت.

زن به محض اينكه عقد نكاح چه دائم چه موقت جاري شود؛ مالك كل مهريه خواهد شد. بنابراين زن در هر زماني مي‌تواند مهريه خود را از شوهر طلب نمايد. يعني طلب مهريه لزوماً وابسته به طلاق نمي‌باشد. همچنين تنها راه عدم برخورداري زن از مهريه اين است كه؛ زن مهريه‌اش را ببخشد. يعني حتي با خيانت يا روابط نامشروع هم امكان اسقاط حق مهريه وجود ندارد.

نفقه از حقوق مالي زن در زندگي مشترك

ديگر حق مالي زن در عقد ازدواج، نفقه مي‌باشد. در عقد موقت تنها در صورتي كه پرداخت نفقه شرط شود، اين حق به زن تعلق مي‌گيرد. اما در عقد دائم به محض جاري شدن عقد و در صورت تمكين عام و خاص زن، به وي تعلق خواهد گرفت. و نياز به قيد شرط نفقه در ضمن عقد دائم نمي‌باشد.

درصورتي كه مرد باوجود شرايط كافي نفقه زن را نپردازد؛ زن مي‌تواند به دادگاه دادخواست مطالبه نفقه ارائه نمايد. دادگاه مرد را ملزم به پرداخت نفقه مي‌كند. و اگر مرد باوجود دارايي و توانايي مالي بازهم از پرداخت نفقه سر باز زند. زن مي‌تواند از شوهرش شكايت كيفري كند. و مرد را به مجازات حبس محكوم نمايد.

نفقه زن شامل محل سكونت يا همان مسكني براي زندگي، اثاثيه منزل و نيازهاي متعارف زن مثل خوراك، پوشاك، بهداشت و درمان و.. است. در صورتي كه مرد اين موارد را براي زن فراهم نكند زن ملزم به تمكين از وي نخواهد بود. همچنين در اين شرايط عدم تمكين موجب نمي‌شود كه حق نفقه از زن سلب گردد.

اجرت‌المثل از حقوق مالي زن در زندگي مشترك

اجرت‌المثل، مزد كارهايي است كه زن در خانه و طي زندگي مشترك انجام مي‌دهد. اما انجام اين كارها شرعاً بر عهده زن نباشد و همچنين زن نيز نيت انجام رايگان آن‌ها را نداشته باشد. اجرت‌المثل در عقد موقت نيز طي شرايطي به زن تعلق مي‌گيرد. مطالبه اجرت‌المثل نيز وابسته به طلاق نمي‌باشد. پس هر زمان كه زن بخواهد مي‌تواند آن را مطالبه كند.

محاسبه ميزان اجرت‌المثل توسط كارشناس دادگستري و بر اساس كارهاي زن در طول زندگي و تعداد فرزند، اشتغال او و… انجام مي‌شود. اگر زني منزل را ترك كرده باشد (ناشزه شناخته شود) در ايامي كه او منزل را ترك كرده اجرت المثل به او تعلق نمي‌گيرد.

ارث

ارث از جمله حقوق مالي زن در عقد دائم مي‌باشد. علاوه بر زن، مرد نيز از همسرش در عقد دائم ارث مي‌برد. حق ارث در عقد موقت وجود ندارد. بنابراين اگر مردي زودتر از همسرش فوت كند، زن از اموال متوفي ارث خواهد برد. و حتي مي‌تواند مهريه و نفقه خود را از اموال به‌جامانده همسرش طلب كند.

سهم زن از اموال به‌جامانده از شوهرش در صورت وجود فرزند از شوهر يك‌هشتم اموال متوفي است. و در صورت عدم وجود فرزند شوهر، يك‌چهارم از اموال متوفي مي‌باشد.

تصنيف اموال از حقوق مالي زن در زندگي مشترك

تصنيف اموال يعني نصف دارايي مرد هنگام طلاق به زن تعلق مي‌گيرد. اين حق به عنوان سهم زن از زندگي مشترك براي او در نظر گرفته‌شده است. اما تصنيف اموال داراي شرايطي است. اول آن كه مرد بايد هنگام عقد اين شرط را بپذيرد.

شرط دوم اينكه مرد با تمايل خودش زن را طلاق دهد. يعني اگر زن دادخواست طلاق دهد تصنيف اموال انجام نمي‌شود. سوم اينكه اموال مورد نظر براي تقسيم را بعد از ازدواج و در طول زندگي مشترك كسب كرده باشد. بنابراين برخلاف مهريه، نفقه و اجرت‌المثل، تصنيف اموال منوط به وقوع طلاق مي‌باشد.

حق بهره‌مندي از مستمري شوهر چيست ؟

علاوه بر 5 حق مالي ذكرشده در قبل، كه طي اجراي عقد ازدواج ايجاد مي‌گردد. يك حق مالي ديگر نيز براي همسران دائم افراد مستمري‌بگير وجود دارد. بنابراين حق بهره‌مندي از مستمري شوهر زماني رخ مي‌دهد كه ابتدا شوهر مستمري‌بگير باشد و دوم اينكه شوهر فوت كند. مي‌توانيم بگوييم كه بهره‌مندي از اين حق همانند بهره‌مندي از ارث است.

سهم زن از مستمري شوهرش، 50 درصد از حقوق متوفي مي‌باشد. با ازدواج مجدد زن اين حق از بين نمي‌رود. حال اگر متوفي چند همسر دائم داشته باشد. هر يك به صورت جداگانه 50 درصد از حقوق را دريافت نمي‌كنند. بلكه همان 50 درصد از حقوق متوفي ميان همسران وي به تساوي تقسيم مي‌شود.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص حقوق مالي زن در زندگي مشترك، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون حقوق مالي زن در زندگي مشترك پاسخ دهند.

سؤالات متداول

حقوق مالي زن در زندگي مشترك چيست ؟

حقوق مالي زن در زندگي مشترك شامل 5 حق مختلف مي‌شود: مهريه، نفقه، اجرت‌المثل، تصنيف اموال و ارث. علاوه بر اين 5 حق، حق بهره‌مندي از مستمري شوهر نيز براي برخي زنان وجود دارد.

حق بهره‌مندي از مستمري شوهر چه شرايطي دارد ؟

حق بهره‌مندي از مستمري شوهر زماني رخ مي‌دهد كه ابتدا شوهر مستمري‌بگير باشد و دوم اينكه شوهر فوت كند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: حقوق مالي زن در زندگي مشترك | سهم زن از زندگي مشترك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۳۸:۰۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

آيا فرار از دست پليس و نيروي انتظامي جرم محسوب مي‌شود؟ آيا در صورتي كه پليس فرمان ايست دهد و از او بگريزيم بر ميزان مجازات و جرم ما افزوده خواهد شد؟ در اين مطلب قصد داريم به بررسي اين موضوع بپردازيم كه آيا فرار از نيروي انتظامي جرم است و به مجازات فرد مي‌افزايد يا خير.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: فرار از نيروي انتظامي | جرم فرار از پليس

آيا فرار از نيروي انتظامي جرم است ؟

شايد شما هم در اطراف خود ديده‌ايد يا براي شما اتفاق بيافتد. موقعيت‌هايي كه نيروي انتظامي و پليس به سراغ جلب فرد متهم يا مجرمي مي‌رود. و آن فرد براي نجات خود و عدم دستگيري توسط پليس بدون توجه به فرمان ضابطين نيروي انتظامي، از دست آن‌ها فرار مي‌كند. پرسش اين است آيا فرار از پليس يا نيروي انتظامي جرم محسوب مي‌شود؟ و اگر اين عمل جرم است آيا مجازاتي به دنبال دارد؟

در پاسخ بايد گفت؛ بله. فرار افراد به عنوان متهم يا مجرم از دست نيروي انتظامي و عدم توجه به فرمان ضابطين قانوني جرم محسوب مي‌گردد. همچنين هرگونه مقاومت در برابر پليس و مأموران در زمان انجام وظيفه ايشان نيز جرم است.

مجازات فرار از نيروي انتظامي

با توجه به اين‌كه عدم توجه به فرمان ايست پليس و فرار از نيروي انتظامي جرم است قانون براي آن مجازاتي نيز پيش‌بيني كرده است. جرم فرار از نيروي انتظامي منجر به مجازات حبس مي‌شود. كه با حكم قاضي و دادگاه مدت حبس براي فرار از پليس 3 سال خواهد بود.

علاوه بر آن اگر فردي به متهم يا مجرم در فرار از دست نيروي انتظامي كمك كند. و يا متهم يا مجرم را از ضابطين قانوني پنهان كند. او هم مرتكب جرم شده است و طبق قانون ايران مجازات خواهد شد. لازم به ذكر است نوع مجازات شخص فراري دهنده را مطابق با نوع جرمي كه متهم متواري انجام داده است و همچنين مقام و ارتباط فراري دهنده با متهم متواري تعيين خواهند كرد.

صدور حكم مجازات متهم متواري

همان‌طور كه در متن بالا گفتيم فرار از دست نيروي انتظامي و پليس و عدم توجه به فرمان آن‌ها جرم محسوب مي‌شود. و اين جرم مجازاتي نيز دارد. اما به هر صورت صدور حكم مجازات توسط دادگاه و بعد از بررسي پرونده انجام مي‌شود.

هنگامي كه متهم يا مجرم از دست ضابطان قانوني بگريزد. دادگاه هنگام بررسي جرم و پرونده متهم متواري اين اقدام وي را نيز به عنوان جرم محكوم مي‌كند. اگر فرد متواري، مجرم باشد. و حكم مجازات او توسط دادگاه صادرشده باشد. در اين صورت دادگاه علاوه بر اينكه براي ارتكاب جرم حكم مجازات وي را صادر نمود؛ مجازات جرم فرار را نيز به حكم اضافه مي‌نمايد.

كمك به فرار يا اختفا متهم

در مطلب بالا اشاره كرديم كه گاهي افراد مجرم يا متهم، به دلايلي از دستگيري توسط نيروي انتظامي و پليس مي‌گريزند. و به فرمان ضابطين نيروي انتظامي توجه نمي‌كنند. گفتيم كه اين عمل جرم محسوب مي‌شود و داراي مجازات است. و مجرم علاوه بر مجازات براي جرمي پيشين بايد مجازات حبس براي جرم فرار از نيروي انتظامي را هم تحمل نمايد.

اما اگر متهم با كمك شخصي از خانواده يا با كمك يك ياز مأمورين اقدام به فرار كرده باشد. در اين صورت شخص فراري دهنده نيز مرتكب جرم مي‌شود. مطابق با قانون مجازات اسلامي كسي كه به متهم يا مجرم كمك كند تا فرار نمايد يا از نيروي انتظامي پنهان شود. مرتكب جرم مي‌شود و بر اساس همين قانون مجازات مي‌گردد. البته مجازات شخص فراري‌دهنده با توجه به مقام و منصبي كه دارد و با توجه به جرمي كه متهم مرتكب آن شده است، تعيين مي‌شود.

مجازات شخص فراري دهنده متهم متواري

همان‌طور كه گفتيم علاوه بر فرار از نيروي انتظامي، كمك به فرار و اختفاي متهم و مجرم از پليس نيز جرم است و مجازات دارد. مجازات فراري دهنده به طور عام در قانون مجازات اسلامي آمده است. اما در برخي قوانين خاص مثل قانون مبارزه با مواد مخدر، نيز با توجه به جرم متهم يا مجرم، مجازاتي براي فراري دهنده ذكرشده است.

مجازات مامور مراقبت از متهم

قانون مجازات اسلامي با توجه به اينكه فراري دهنده مأمور حفظ و مراقبت از متهم باشد. و همچنين با توجه به اينكه جرم متهم يا مجرم چه باشد؛ مجازات حبس با مدت زمان متفاوت تعيين نموده است. كه بازه زماني آن از 6ماه تا 10 سال حبس است. همچنين در مواردي كه حكم متهم قصاص باشد حبس مأمور تا زمان تحويل فرد متواري است. و اگر دسترسي به متهم به هيچ وجه امكان نداشته باشد مأمور فراري دهنده به حبس از سه تا ده سال محكوم مي‌شود. همچنين با درخواست صاحب حق قصاص موظف به پرداخت ديه خواهد بود.

مجازات افراد عادي

اگر فراري دهنده متهم جز مأمورين مراقبت از متهم نباشد. و يك فرد عادي نظير دوست يا عضو خانواده به متهم جهت فرار يا اختفاي وي، كمك كند مرتكب جرم مي‌شود. مجازات فراري دهنده با توجه به جرم متهم متفاوت خواهد بود. اما درمجموع مي‌توانيم بگوييم كه مجازات حبس در بازه زماني 3ماه تا دو سال است. مخفي كننده نيز به همين ترتيب از يك ماه تا دو سال حبس با توجه به جرم متهم متواري محكوم مي‌شود.

قانون خاص

البته همان‌طور كه گفتيم در برخي قوانين خاص نظير قانون مبارزه با مواد مخدر براي فراري دهنده و مخفي كننده متهم يا مجرم مجازات ديگري ذكرشده است. كه ميزان حبس آن با قانون مجازات اسلامي تا حدي متفاوت است و يا مجازات هاي ديگري نظير شلاق را نيز شامل مي‌شود.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص راهكار حقوقي فرار از نيروي انتظامي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون راهكار حقوقي فرار از نيروي انتظامي پاسخ دهند.

سؤالات متداول

آيا فرار از نيروي انتظامي و پليس جرم محسوب مي‌شود ؟

بله فرار افراد به عنوان متهم يا مجرم از دست نيروي انتظامي و عدم توجه به فرمان ضابطين قانوني جرم محسوب مي‌گردد و مجازات به همراه دارد.

آيا كمك به افراد براي فرار يا اختفا از نيروي انتظامي و پليس جرم است ؟

بله كسي كه به متهم يا مجرم كمك كند تا فرار نمايد يا از نيروي انتظامي پنهان شود. مرتكب جرم مي‌شود و بر اساس همين قانون مجازات مي‌گردد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: فرار از نيروي انتظامي | جرم فرار از پليس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۰۰:۰۱ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

راهكار حقوقي مواجهه با خيانت همسر چيست؟ عقد نكاح عقدي است كه طي انجام آن حق و حقوقي به زن و مرد تعلق مي‌گيرد. چنانچه زوجين قصد طلاق از يكديگر را داشته باشند و يا بعد از ازدواج با عيوب يكديگر مواجه شوند طبق قانون داراي حق و حقوقي خواهند بود و‌‌‌ اين حقوق با توجه به علت اختلاف آن‌ها معين مي‌شود. در ادامه قصد داريم راهكار حقوقي مواجهه با خيانت همسر را برايتان بيان نماييم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: راهكار حقوقي مواجهه با خيانت همسر | حق و حقوق قانوني زن و مرد

مواجه شدن با خيانت همسر به صورت حقوقي

خيانت به همسر از جمله جرائمي است كه طبق قانون مجازات دارد و معمولا باعث مي‌شود كه ازدواج زوج و زوجه به طلاق ختم شود. معمولا افراد در حين مواجه شدن با خيانت همسر بسيار احساسي و با خشم و عصبانيت عمل مي‌كنند اما در آن لحظه مي‌بايست خود را كنترل نمايند و با دريافت اطلاعات بيشتر در مورد حق و حقوق خود در مواجهه با خيانت همسر اقدام كنند.

راهكار حقوقي مواجهه با خيانت همسر با توجه به حقوق زن و مرد

همان طور كه در بالا گفته شد چنانچه فرد متوجه خيانت همسر خود شود حقوقي به او تعلق مي‌گيرد كه در حالت عادي متعلق به او نيست. حقوق زن و شوهر در هنگام مواجه شدن با خيانت همسر به شرح زير مي‌باشند:

خيانت و حق طلاق

مرد در هر حال حق طلاق دارد و با اجازه دادگاه زن را طلاق مي‌دهد. علي‌الخصوص اگر دليل قانع كننده‌اي داشته باشد مي‌تواند نشوز زن را اثبات كند و برخي حقوق قانوني زن مانند نفقه و اجرت المثل ايام زوجيت را نپردازد. حتي اگر به زن حق طلاق داده شده باشد در اين امر تفاوتي ايجاد نمي‌كند.

اگر مرد خيانت كند زن مي‌تواند درخواست طلاق دهد و طلاق بگيرد خصوصا وقتي مرد بدون اجازه همسر اول اقدام به عقد دائم با زن ديگري ( چه با اجازه دادگاه چه بدون آن) نمايد اما اگر ازدواج موقت هم بوده باشد باز هم مي‌توان طلاق گرفت.

خيانت و مهريه | راهكار حقوقي مواجهه با خيانت همسر

مطابق ماده ۱۰۸۲ چنانچه زن به شوهر خود خيانت كرده باشد و مرد قصد طلاق او را داشته باشد مي‌بايست مهريه‌اش را به طور كامل به او پرداخت كند. خيانت نمي‌تواند مهريه زن را از بين ببرد و او در صورت خيانت نيز مستحق دريافت مهريه است.

خيانت و نفقه

چون خيانت از موارد عدم تمكين عام است پس مي‌توان آن را سرپيچي از شوهر تعبير نمود و به تبع آن زن را ناشزه دانست. همانطور كه مي‌دانيم زن ناشزه مستحق دريافت نفقه نمي‌باشد.

خيانت و نصف شدن دارايي

اگر مردي قصد داشته باشد كه همسر خود را بدون هيچگونه دليل قانوني و موجه طلاق دهد مي‌بايست نصف دارايي خود را به همراه اجرت المثل ايام زوجيت به زن پرداخت نمايد، اما اگر مرد به دليل خيانت قصد طلاق زن را داشته باشد نصف دارايي او به زن تعلق نگرفته و زن مستحق دريافت اجرت المثل نيز نخواهد بود.

خيانت و ارث | راهكار حقوقي مواجهه با خيانت همسر

چنانچه مرد فوت كند اموال و دارايي او طبق قانون به همسرش ارث مي‌رسد و حتي اگر زن به او خيانت نيز كرده باشد بازهم اموال او را به ارث خواهد برد و خيانت نمي‌تواند زن را از‌‌‌ اين حق خود محروم كند.

اگر زن هم فوت كند در حاليكه از مردي كه خيانت كرده طلاق نگرفته نيز همين قاعده جاريست و مرد ارث خود را مي‌برد.

خيانت و ازدواج مجدد | راهكار حقوقي مواجهه با خيانت همسر

چنانچه مردي بخواهد با وجود همسر اقدام به ازدواج مجدد نمايد مي‌بايست رضايت زن اول را دريافت نموده باشد اما در صورتي كه زن اول به او خيانت كرده باشد دادگاه بدون كسب اذن از زن اول به او اجازه مي‌دهد كه اقدام به ازدواج مجدد نمايد.

حضانت فرزند در صورت خيانت

چنانچه زن يا مرد به همسر خود خيانت كنند باز هم حق حضانت از هر دوي آن‌ها سلب نخواهد شد و پس از طلاق طبق قانون در سنين معين شده مي‌توانند حضانت فرزند خود را به عهده بگيرند. اما اگر قانون از نظر اخلاقي آن‌ها را صالح نداند حضانت را سلب مي‌كند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص راهكار حقوقي مواجهه با خيانت همسر، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون راهكار حقوقي مواجهه با خيانت همسر پاسخ دهند.

سوالات متداول

در صورت خيانت زن به او مهريه تعلق نمي‌گيرد ؟

خير در صورت خيانت زن مهريه به او تعلق خواهد گرفت و خيانت نمي‌تواند مانع دريافت مهريه توسط زن شود.

حق حضانت در صورت خيانت زن و مرد از آن‌ها سلب مي‌شود ؟

اگر به زعم دادگاه سوء اخلاق تعبير نشود خير.

در صورت خيانت مرد مي‌تواند اقدام به ازدواج مجدد بدون اذن همسر خود نمايد ؟

بله با دريافت اجازه از دادگاه مي‌تواند اقدام به ازدواج مجدد نمايد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: راهكار حقوقي مواجهه با خيانت همسر | حق و حقوق قانوني زن و مرد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۲:۰۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

جرم عكس بي حجاب در فضاي مجازي يا پروفايل چيست؟ آيا انتشار عكس بي‌حجاب در فضاي مجازي جرم است؟ بر اساس قانون ايران در صورتي كه افراد عكس بي حجاب خود را در فضاي مجازي انتشار دهند. اگر به صورت مبتذل و مستهجن باشد. جرم محسوب مي‌شود و قابل پيگيري و مجازات است. در ادامه اين مطلب به جرم عكس بي حجاب و انتشار آن در فضاي مجازي مي‌پردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: جرم عكس بي حجاب در فضاي مجازي و پروفايل

جرم عكس بي‌حجاب

بر اساس قانون ايران رعايت حجاب در محيط اجتماعي و فضاي عمومي جامعه ضروري است. و اگر شخصي در فضاي عمومي جامعه اقدام به كشف حجاب خود نمايد از نظر قانوني مرتكب جرم شده است. و اين جرم قابل مجازات مي‌باشد. مجازات براي جرم كشف حجاب در تبصره ماده 683 قانون مجازات اسلامي آورده شده است.

مطابق اين ماده افرادي كه مرتكب جرم كشف حجاب در معابر عمومي شوند. مشمول مجازات حبس از ده روز تا دو ماه و يا مجازات جريمه نقدي از 50 تا 500 هزار ريال مي‌گردند. البته اين مجازات براي افرادي است كه در فضاي جامعه اقدام به كشف حجاب نمايند. پرسش اين است آيا انتشار عكس بي‌حجاب در فضاي مجازي نيز جرم است و مجازات دارد؟

انتشار عكس بي حجاب در فضاي مجازي

گفتيم كه كشف حجاب در فضاي عمومي جامعه و معابر عمومي جرم است و مجازات دارد. اما قانون ايران انتشار عكس در فضاي مجازي را جرم انگاري نكرده است. حتي اگر عكس بدون حجاب شرعي در فضاي مجازي منتشر شود شامل مجازات قانون مجازات اسلامي نمي‌شود.

اما در قانون جرائم رايانه‌اي ايران مقرراتي وضع‌شده است. كه به موضوع انتشار عكس بي‌حجاب در فضاي مجازي مي‌پردازد. در فصل چهارم اين قانون آمده است كه انتشار عكس بي حجاب در فضاي مجازي به شرطي كه مبتذل و مستهجن باشد جرم است. در چنين شرايطي انتشار عكس بي حجاب در فضاي مجازي شامل حبس يا جزاي نقدي مي‌شود.

مجازات جرم عكس بي حجاب

در مطالب بالا ذكر كرديم كه انتشار عكس بي حجاب در فضاي مجازي به طور معمول جرم‌انگاري نشده است. اما در برخي شرايط ويژه كه انتشار عكس‌هاي بي‌حجاب به صورت تصاويري مستهجن و مبتذل باشند. مشمول مقررات قانون جرائم قانوني مي‌شود.

در ماده 14 قانون جرائم رايانه‌اي اگر فردي به نحوي كه گفته شد. اقدام به انتشار تصاوير مستهجن از طريق سامانه‌هاي رايانه‌اي نمايند؛ مشمول مجازات حبس از 91 روز تا دو سال و جزاي نقدي از 5 تا 40 ميليون ريال و يا هردوي آن‌ها مي‌شوند.

همچنين اگر فردي تصويري مبتذل منتشر نمايد. خواه عكس خودش باشد يا عكس ديگري، به همين ترتيب حداقل يكي از اين مجازات‌ها محكوم خواهد شد. البته بايد نسبت به اين جرم اطلاع‌رساني شود و شكايتي انجام گيرد. نحوه شكايت براي بي‌حجابي در فضاي مجازي طرح شكايت‌نامه از طريق دفاتر خدمات قضايي است.

برخي از افراد به صورت سازمان‌يافته اقدام به انتشار تصاوير مستهجن و مبتذل مي‌نمايند. چنين افرادي كه انتشار تصاوير مستهجن و مبتذل را شغل خود قرار دهند. در شرايطي به عنوان جرم فساد في‌الارض محكوم و مجازات مي‌شوند. و در غير اين صورت به حداكثر هر دو مجازات حبس و جزاي نقدي محكوم خواهند شد. البته اگر تصوير بي حجاب مستهجن به كمتر از ده نفر ارسال گردد. مجرم به جزاي نقدي يك تا پنج ميليون ريال محكوم مي‌گردد.

منظور از عكس قبيح و مستهجن چيست ؟

همان‌طور كه گفتيم در قانون جرائم رايانه‌اي تنها زماني كه عكس مستهجن و مبتذل در فضاي مجازي انتشار دهيم. مرتكب جرم شده و مجازات مي‌شويم. اما منظور از مستهجن و مبتذل در اين قانون چيست؟

مقصود از تصاوير مبتذل، عكس‌هايي است كه صحنه‌ها و صورت‌هاي قبيحه در آن وجود داشته باشد. و منظور از تصاوير مستهجن، عكس‌هايي است كه بدن كاملاً برهنه زن يا مرد، اندام خصوصي آن‌ها و يا عمل جنسي را نمايش دهد.

نحوه شكايت از جرم انتشار عكس بي حجاب

گفتيم تنها زماني كه عكس بي حجاب منتشرشده، ذيل تعاريف مستهجن و مبتذل گنجانده شود. امكان اعمال مجازات براي مرتكبان آن وجود دارد. و صرف اينكه كسي تصوير بدون حجاب شرعي خود را در فضاي مجازي منتشر كند. امكان طرح شكايت عليه او را ايجاد نمي‌كند.

حال اگر تصوير منتشرشده در فضاي شامل تعاريف مستهجن و مبتذل باشد. مي‌توانيم با عنوان اشاعه فحشا عليه فرد شكوائيه تنظيم نماييم. براي شكايت از فردي كه در فضاي مجازي تصاوير بي‌حجاب مستهجن و مبتذل انتشار مي‌دهد. به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك قضايي مراجعه نماييم. و شكوائيه‌اي مبني بر انتشار تصاوير بي‌حجاب مستهجن و مبتذل تنظيم كنيم.

خوب است بدانيد كه در صورتي كه فرد مشمول جرم اشاعه فحشا شود. لزوماً احتياجي به شاكي خصوصي ندارد. و به عنوان يك جرم عمومي كه به وجدان عمومي ضربه مي‌زند. توسط دادستان و مراجع قضايي پيگيري مي‌شود.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در زمينه جرم انتشار عكس بي حجاب در فضاي مجازي به سايت وكيل دات كام مراجعه نموده و از خدمات ويژه اين سايت بهره‌مند گرديد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص جرم انتشار عكس بي حجاب در فضاي مجازي ، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون جرم انتشار عكس بي حجاب در فضاي مجازي پاسخ دهند.

سؤالات متداول

آيا انتشار جرم عكس بي حجاب در فضاي مجازي جرم است ؟

انتشار عكس بي‌حجاب در فضاي مجازي به شرطي كه مبتذل و مستهجن باشد جرم است.

مجازات انتظار جرم عكس بي‌حجاب مستهجن و مبتذل در فضاي مجازي چيست ؟

مشمول مجازات حبس از 91 روز تا دو سال و جزاي نقدي از 5 تا 40 ميليون ريال و يا هردوي آن‌ها مي‌شوند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جرم عكس بي حجاب در فضاي مجازي و پروفايل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۳۹:۰۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

اجازه پدر براي خروج از كشور تا چه سني براي كدام جنسيت اعمال مي شود؟ وقتي زن و شوهر از يكديگر جدا مي‌شوند يكي از آن‌ها حضانت فرزند را بر عهده مي‌گيرد. هر كدام از آن‌ها كه حضانت فرزند را بر عهده دارند مي‌توانند كودك را در محل زندگي خود ساكن كنند اما طبق قانون پدر يا مادر كه حضانت به عهده آن‌ها مي‌باشد قادر به انجام برخي موارد بدون اذن يكديگر نيستند. در ادامه قصد داريم توضيحاتي را مبني بر موارد الزامي كسب اجازه پدر براي خروج از كشور و خروج از كشور بدون اجازه پدر را برايتان شرح دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اجازه پدر براي خروج از كشور | بررسي خروج فرزند از كشور بدون اجازه پدر

خروج فرزند از كشور

وقتي سرپرست فرزند بخواهد كودك را از كشور خارج نمايد مي‌بايست اذن طرف مقابل را براي اين كار دريافت كند. براي مثال اگر مادر بخواهد فرزند را از كشور خارج كند مي‌بايست از پدر او اجازه بگيرد و در صورت عدم كسب اجازه پدر مي‌تواند براي ممنوع الخروج كردن فرزند اقدام نمايد.

اجازه پدر براي خروج از كشور

فرزندان تا قبل از هجده سالگي براي خروج از كشور به اذن پدر نياز دارند.

مادر چگونه مي‌تواند براي خروج فرزند از كشور بدون اجازه پدر اقدام نمايد ؟

در برخي موارد نيز قانون اين اجازه را به مادر مي‌دهد كه بدون كسب اجازه فرزند را از كشور خارج كند. در ادامه مواردي كه باعث مي‌شوند زن بتواند بدون اذن پدر كودك را از كشور خارج نمايد نام برده شده است:

صلاح فرزند

چنانچه خروج فرزند به صلاح او باشد زن مي‌تواند با كسب نظر مثبت دادگاه او را از كشور خارج كند. براي مثال اگر فرزند بيمار باشد و براي درمان نياز به خروج از كشور داشته باشد مي‌تواند بدون دريافت اذن پدر از كشور خارج شود.

جنون و ديوانگي پدر

چنانچه پدر در سلامت كامل عقلاني به سر نبرد و داراي جنون باشد اذن او براي خروج فرزند از كشور نياز نيست و زن مي‌تواند فرزند را به راحتي از كشور خارج كند.

تحصيل

چنانچه فرزند بخواهد براي تحصيل به خارج از كشور برود و پدر بدون دليل منطقي مانع از خروج او شود مادر مي‌تواند با كسب نظر مثبت دادگاه فرزند را از كشور خارج نمايد.

اثر اجازه پدر براي خروج از كشور پس از رسيدن به سن قانوني

اگر فرزند به سن قانوني يعني هجده سال رسيده باشد براي خروج از كشور نيازي به اذن پدر نخواهد داشت.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در زمينه اذن پدر در خروج فرزند از كشور به سايت وكيل دات كام مراجعه نموده و از خدمات ويژه اين سايت بهره‌مند گرديد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اذن پدر در خروج فرزند از كشور، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اذن پدر در خروج فرزند از كشور پاسخ دهند.

سولات متداول

آيا فرزند مي‌تواند بدون اذن پدر براي تحصيل از كشور خارج شود ؟

بله در صورت وجود شرايطي كه در متن گفته شد فرزند مي‌تواند از كشور خارج شود.

در صورت بيمار بودن فرزند و نياز به خروج از كشور براي درمان او اذن پدر الزامي است ؟

خير.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اجازه پدر براي خروج از كشور | بررسي خروج فرزند از كشور بدون اجازه پدر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۵۲:۳۰ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

مهريه از مهم‌ترين حقوقي مالي نكاح است كه به زنان تعلق داشته و در اكثر موارد مرد موظف به پرداخت آن خواهد بود. مهريه در دو صورت يكجا يا قسط بندي شده به زن پرداخت مي‌شود كه هر كدام با توجه به شرايطي كه مرد دارد تعيين مي‌شوند و قوانين مربوط به خود را دارند. در ادامه قصد داريم در مورد پيش قسط مهريه توضيحاتي را خدمتتان ارائه دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: پيش قسط مهريه | نحوه تعيين پيش قسط و ميزان آن – عواقب عدم توانايي پرداخت

پيش قسط مهريه چيست ؟

وقتي مرد نمي‌تواند مهريه زن را به صورت يكجا به او پرداخت كند دادگاه مهريه را قسط بندي نموده و مرد موظف مي‌شود كه قسط‌ها را در مدت زمان تعيين شده توسط دادگاه به زن پرداخت كند. در صورت قسط بندي شدن مهر‌يه در مرحله اول مرد مي‌بايست پيش قسط مهر‌‌يه را به زن بپردازد،‌ كه ميزان آن با توجه به مهريه و شرايط مالي مرد توسط دادگاه معين مي‌شود.

در صورتي كه ‌مرد توانايي پرداخت پيش قسط مهريه را نداشته باشد تكليف چيست ؟

در برخي موارد نيز ديده شده است كه مرد حتي توانايي پرداخت پيش قسط مهر‌يه را نيز نداشته است و‌‌‌ اين موضوع را به دادگاه اعلام مي‌نمايد. در صورت اعلام‌‌‌ اين موضوع به دادگاه از جانب مرد پيش قسط مهر‌يه به اندازه توانايي مالي مرد و همچنين توافق او با زن معين مي‌شود.

عدم پرداخت پيش قسط مهريه

در صورتي كه مرد توانايي پرداخت پيش قسط مهر‌يه را داشته باشد اما از پرداخت آن ‌خودداري كند و هيچ دليل قانوني و منطقي براي‌‌‌ اين عمل خود نداشته باشد دادگاه احكام ديگري را بر او تحميل خواهد نمود. در‌‌‌ اين‌ مورد مرد مي‌بايست پيش قسط را پرداخت كند و در غير‌‌‌ اين صورت به زندان مي‌رود. در‌‌‌ اين موارد مرد نمي‌تواند با گذاشتن وثيقه از زندان آزاد شود و دادگاه تا زماني كه پيش قسط را پرداخت نكند اجازه آزادي او را نخواهد داد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در‌‌‌ اين زمينه به سايت وكيل دات كام مراجعه نماييد و از خدمات ويژه‌‌‌ اين سايت بهره مند گرديد. مركز وكيل دات كام از معتبرترين مراكزي است كه شما را در به نتيجه رساندن پرونده حقوقيتان راهنمايي مي‌نمايد. از خدمات ويژه‌‌‌ اين سايت مي‌توان به حل انواع پرونده‌هاي حقوقي و ارائه مشاوره حقوقي تهران اشاره نمود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص پيش قسط مهر‌يه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون پيش قسط مهر‌يه پاسخ دهند.

سوالات متداول

پيش قسط مهر‌يه چيست ؟

قبل از پرداخت قسط‌هاي مهريه مرد مي‌بايست بخشي از مهريه را به صورت يكجا به زن پرداخت كند كه به آن پيش قسط مهر‌يه گفته مي‌شود.

در صورت عدم پرداخت پيش قسط مهريه تكليف چيست ؟

دادگاه مرد را مكلف به پرداخت آن مي‌نمايد و در صورت عدم پرداخت مرد مي‌بايست به زندان برود.

اگر مرد توانايي پرداخت پيش قسط مهريه تعيين شده را نداشته باشد تكليف چيست ؟

دادگاه با سنجش توانايي مالي او مبلغ پيش قسط را كاهش مي‌دهد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: پيش قسط مهريه | نحوه تعيين پيش قسط و ميزان آن – عواقب عدم توانايي پرداخت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۴۳:۴۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

خويشاوندي رضاعي يا قرابت چيست؟ قرابت يا همان خويشاوندي رضاعي يكي از انواع خويشاوندي است. خويشاوندي رضاعي را از فقه اسلامي دريافت كرده ايم. فقه اسلامي شيوه ايجاد قرابت رضاعي را تشريح مي‌كند. اين نوع از قرابت يا خويشاوندي داراي آثاري نيز هست. در ادامه اين مطلب به موضوع خويشاوندي رضاعي و آثار آن مي‌پردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: خويشاوندي رضاعي | خواهر و برادر رضاعي و آثار آن

خويشاوندي رضاعي چيست ؟

خويشاوندان بر اساس قانون و شرع داراي انواع مختلفي مي‌شوند. يكي از انواع خويشاوندي و قرابت، خويشاوندي رضاعي مي‌باشد. اين نوع از خويشاوندي ريشه در فقه و شرع دارد. در توضيح خويشاوندي رضاعي بايد گفت هنگامي‌كه كودك شيرخواره از زني (غير از مادرش) شير بخورد. با وجود شرايط مشخصي ميان اين كودك و زن رابطه‌ي محرميت به وجود مي‌آيد. رابطه محرميت آثاري نظير محدوديت‌هايي در ازدواج فرد با خويشاوندان رضاعي‌اش ايجاد مي‌نمايد.

بنابراين قرابت رضاعي يك رابطه خويشاوندي است كه بر اساس شرع اسلام تعريف مي‌شود و آثاري به دنبال دارد. قرآن نيز به موضوع قرابت رضاعي اشاره مي‌كند. همچنين قانون مدني ايران خويشاوندي يا قرابت رضاعي را بر اساس شرع اسلام تعريف مي‌كند.

خويشاوندي رضاعي در اسلام و قرآن

ما در لغت كلمه رضاع را شيردادن و شيرخوردن معني مي‌كنيم. همان‌طور كه گفتيم هنگامي كه يك كودك شيرخواره از زني شير بخورد. با رعايت شرايطي و از اين جهت كه شير موجب رشد و نمو كودك مي‌گردد. بر اساس فقه اسلام موجب ايجاد رابطه محرميت ميان كودك و مادر رضاعي وي مي‌شود. هرچند كه اين رابطه، يك رابطه خوني يا نسبي نيست. اما از نظر فقه و قانون به همان اندازه محترم است. لذا قانون‌گذار نيز براساس شرع اسلام براي اين وضعيت قاعده وضع نموده است.

قرآن كريم مسئله خويشاوندي رضاعي را در آيات خود مطرح كرده است. سوره مباركه نسا، قسمتي از آيه 23 به خويشاوندي رضاعي اشاره مي‌كند. در اين آيه، آمده است: « وَأُمَّهَاتُكُمُ اللَّاتِي أَرْضَعْنَكُمْ وَأَخَوَاتُكُمْ مِنَ الرَّضَاعَةِ … ». به اين معني كه مادراني كه شما را شير داده‌اند و خواهران رضاعي شما… . به اين ترتيب اين آيه به خويشاوندي رضاعي و ايجاد رابطه محرميت اشاره نموده است. البته ايجاد رابطه محرميت تنها ميان مادران و خواهر و برادر نمي‌شود. بلكه برخي ديگر از خويشاوندان را نيز در برمي‌گيرد.

شرايط خويشاوندي رضاعي در قانون مدني

ماده 1046 قانون مدني بر اساس شرع اسلامي شرايطي كه باعث ايجاد خويشاوندي يا قرابت رضاعي مي‌شود را تشريح كرده است. شرايطي نظير آنكه كودك حتماً بايد شيرخواره و زير دو سال باشد. كودك حداقل يك شبانه روز بايد از مادر رضاعي خود، شير بخورد. متن ماده:

« قرابت رضاعي از حيث حرمت نكاح در حكم قرابت نسبي است مشروط بر اينكه.
اولاً) شير زن از حمل مشروع حاصل شده باشد.
ثانياً) شير مستقيماً از پستان مكيده شده باشد.
ثالثاً) طفل لااقل يك شبانه روز و يا ۱۵دفعه متوالي شير كامل خورده باشد بدون اينكه در بين غذاي ديگر يا شير زن ديگر را بخورد.
رابعاً) شير خوردن طفل قبل از تمام شدن دو سال از تولد او باشد.
خامساً) مقدار شيري كه طفل خورده است از يك زن و از يك شوهر باشد. بنابراين اگر طفل در شبانه روز مقداري از شير يك زن و مقداري از شير زن ديگر بخورد موجب حرمت نمي‌شود. اگرچه شوهر آن دو زن يكي باشد. و همچنين اگر يك زن يك دختر و يك پسر رضاعي داشته باشد. كه هر يك‌ را از شير متعلق به شوهر ديگر شير داده باشد آن پسر و يا آن دختر برادر و خواهر رضاعي نبوده و ازدواج بين آن‌ها از اين حيث ممنوع نمي‌باشد. »

آثار خويشاوندي رضاعي

در مطالب بالا گفتيم كه خويشاوندي رضاعي يكي از انواع خويشاوندي‌هاست. نحوه ايجاد آن چگونه است. و به‌اختصار اشاره كرديم كه ايجاد خويشاوندي رضاعي آثاري را نيز به دنبال دارد.

قرابت يا خويشاوندي رضاعي همانند ساير اقسام خويشاوندي يعني خويشاوندي سببي و نسبي، آثاري به دنبال دارد. پيامبر (ص در حديثي مي‌فرمايند:« يحرم من الرضاع ما يحرم من النسب » يعني تمام افرادي كه در خويشاوندي نسبي به هم حرام هستند (از جهت ازدواج) در قرابت و خويشاوندي رضاعي نيز به هم حرام‌اند (ايجاد رابطه محرميت ميان آن‌ها). اين حديث از پيامبر يك قاعده فقهي است. جمله اول ماده 1046 قانون مدني (پيش‌تر متن آن را آورده‌ايم) ؛ نيز به اين قاعده اشاره مي‌كند.

مهم‌ترين آثار قرابت رضاعي چيست ؟

اول محدوديت ازدواج؛ بر اساس رابطه قرابت رضاعي، همان محدوديت‌هايي كه در رابطه نسبي افراد براي ازدواج وجود دارد، ايجاد مي‌گردد. به عبارتي همه افرادي كه با وجود رابطه نسبي امكان ازدواج با آن‌ها وجود ندارد براي خويشاوند رضاعي نيز ممنوع است. لذا محارم رضاعي با توجه به محارم نسبي قابل تشخيص‌اند.

دوم محدوديت‌‌هاي بين خويشاوندان زن و شوهر؛ به اين ترتيب كه در رابطه زن و شوهر مرد نمي‌تواند با مادرزن خود و زن نمي‌تواند با پدرشوهر خود ازدواج كند. اين قاعده در خويشاوندي رضاعي نيز صدق مي‌كند. يعني به‌عنوان مثال مرد نمي‌تواند با مادر رضاعي زن خود، ازدواج كند.

قرابت رضاعي غير از محدوديت‌هايي كه براي ازدواج كودك با مادر رضاعي و خويشاوندان مادر رضاعي و همچنين ازدواج زن با خويشاوندان كودك ايجاد مي‌كند، آثار ديگري ندارد. و ساير آثار مربوط به خويشاوندي نسبي نظير ارث، نفقه و … در قرابت رضاعي ايجاد نمي‌گردد

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

شما مي‌توانيد براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد خويشاوندي رضاعي از خدمات مشاوره تلفني و آنلاين وكيل دات كام استفاده نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص خويشاوندي رضاعي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون خويشاوندي رضاعي پاسخ دهند.

سؤالات متداول

خويشاوندي رضاعي چيست ؟

خويشاوندي رضاعي يكي از انواع روابط خويشاوندي است كه ريشه در فقه دارد. هنگامي‌كه كودك شيرخواره از زني (غير از مادرش) شير بخورد. با وجود شرايط مشخصي ميان اين كودك و زن قرابت رضاعي و رابطه محرميت به وجود مي‌آيد.

آثار خويشاوندي رضاعي چيست ؟

خويشاوندي رضاعي محدوديت‌هايي براي ازدواج كودك با مادر رضاعي و خويشاوندان مادر رضاعي و همچنين ازدواج زن با خويشاوندان كودك ايجاد مي‌كند. كه در متن بالا به تفضيل به آن ميپردازيم.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: خويشاوندي رضاعي | خواهر و برادر رضاعي و آثار آن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۳۰:۲۱ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در طول سال موارد زيادي از ازدواج‌ها در دفاتر رسمي ثبت مي‌شوند اما برخي از اين ازدواج‌ها به طلاق ختم مي‌شوند. وقتي زن و شوهر از يكديگر جدا مي‌شوند دادگاه آن‌ها را موظف مي‌كند كه حضانت فرزند بعد از طلاق خود را به عهده بگيرند‌ اما براي حضانت فرزند مي‌بايست برخي قوانين را رعايت كنند. در ادامه قصد داريم در رابطه با اجازه مادر براي خروج فرزند از كشور توضيحاتي را بيان كنيم، با ما همراه باشيد.

 


براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
منبع: اجازه مادر براي خروج از كشور | بررسي خروج فرزند از كشور بدون اذن مادر

 

اجازه مادر براي خروج فرزند از كشور

طبق قانون اگر پدر حضانت فرزند را به عهده داشته باشد و بخواهد كه بدون دريافت اجازه از مادر او را از كشور خارج نمايد چنانچه كودك زير هجده سال داشته باشد مادر مي‌تواند با‌مراجعه به دادگاه براي جلوگيري از خروج فرزند اقدام نمايد. 

جلوگيري از خروج فرزند چه مراحلي دارد و چه مداركي نياز است ؟

براي جلوگيري از خروج فرزند توسط پدر مي‌بايست مادر برخي مراحل قانوني را طي كند. در مرحله اول مي‌بايست‌ شناسنامه و كارت ملي خود و فرزندش را به دادگاه ارائه نمايد و از دادگاه بخواهد كه طي دادخواستي مانع خروج فرزند از كشور شود يعني فرزند را ممنوع الخروج كند. البته اين در صورتي است كه مادر دلايلي منطقي و قانوني براي ممنوع الخروج كردن فرزند داشته باشد و در غير اين صورت مادر قادر به ممنوع الخروج كردن فرزندش نخواهد بود.

اگر پدر فرزند را به طور غيرقانوني از كشور خارج كند مادر مي‌تواند او را بازگرداند ؟

در پاسخ به اين پرسش مي‌بايست بگوييم در صورتي كه پدر فرزند را به طور غير قانوني و بدون اطلاع مادر از كشور خارج نمايد مادر مي‌تواند با مراجعه به دادگاه خواهان بازگرداندن فرزندش به كشور شود.

در چه مواردي اجازه مادر براي خروج فرزند از كشور نياز نيست ؟

در برخي موارد نيز پدر اين حق را دارد كه فرزند را بدون اذن مادر از كشور خارج‌نمايد. چنانچه مادر در سلامت عقلي كامل نباشد يا خروج از كشور به صلاح فرزند باشد و يا فرزند بخواهد كه براي ادامه تحصيل كشور را ترك كند پدر اين حق را خواهد داشت كه او را از كشور خارج كند.

نكته: فرزند پس از هجده سالگي مي‌تواند بدون اجازه والدين خود از كشور خارج بشود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اجازه مادر براي خروج از كشور، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اجازه مادر براي خروج از كشور پاسخ دهند.

سوالات متداول

آيا بدون اذن مادر مي‌توان فرزند را از كشور خارج كرد ؟

خير اذن مادر براي خروج او كاملا الزامي است.

فرزند مي‌تواند براي ادامه تحصيل بدون اذن مادر از كشور خارج شود ؟

بله چون تحصيل به صلاح فرزند مي‌باشد.

اگر مادر در سلامت عقلي به سر نبرد پدر مي‌تواند بدون اذن او براي خروج فرزند از كشور اقدام كند ؟

بله.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۲۸:۳۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

نحوه خروج مدير عامل از شركت داراي اصولي است. مديرعامل كسي است كه براي مديريت و اجراي امور شركت توسط هيئت‌مديره انتخاب مي‌شود. يكي از پرسش‌هاي مكرر در خصوص مسئله مديرعامل، نحوه خروج وي از شركت و تغيير مديرعامل است. وقتي از خروج يا تغيير مديرعامل حرف مي‌زنيم، قواعد و قوانين بسياري براي آن جاري است. در ادامه اين مقاله به موضوع مديرعامل و خروج وي از شركت مي‌پردازيم. براي انجام هر گونه امور ثبتي به مقاله ثبت شركت ها مراجعه نماييد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: نحوه خروج مدير عامل از شركت چگونه است؟

نحوه خروج مديرعامل از شركت

شخصي كه توسط اعضاي هيئت‌مديره براي اجرا و مديريت امور شركت برگزيده مي‌شود مديرعامل نام دارد. مديرعاملي يك سمت دائمي نيست و با دلايلي امكان تغيير و خروج وي از شركت وجود دارد. پرسش ما در اين مطلب اين است كه نحوه تغيير يا خروج مديرعامل از شركت چگونه انجام مي‌شود؟ براي پاسخ به اين پرسش ابتدا بايد بدانيم مديرعامل كيست و جايگاه او در شركت چيست. سپس مي‌توانيم به اين مهم پاسخ دهيم كه چگونه خروج يك مديرعامل از شركت ممكن مي‌شود.

مديرعامل كيست ؟

مديرعامل، مديريت يك شركت را بر عهده دارد. كسي كه در سمت مديرعاملي است بيش از ساير اعضاي هيئت‌مديره در برابر اشخاص ثالث، به عنوان مسئول نمود دارد. هيئت‌مديره يا ميان خود و يا شخصي خارج از هيئت‌مديره، مديرعامل را انتخاب مي‌كند. همچنين مديرعامل مي‌تواند از سهامداران يا غير سهامداران باشد. آن ها به مديرعامل در مورد انجام امور مختلف شركتي حق امضا مي‌دهد. تا بدين ترتيب مديرعامل تبديل به نماينده شركت در برابر اشخاص ثالث شود. براي انتخاب مديرعامل در چند دوره متوالي مانعي وجود ندارد.

نكته قابل توجه اين است با وجود اينكه معمولاً يك نفر توسط هيئت‌مديره به عنوان مديرعامل انتخاب مي‌شود. ولي در برخي موارد هيئت‌مديره مي‌تواند بيش از يك نفر را به عنوان مديرعامل برگزينند. البته مديرعامل بايد شخص حقيقي باشد. مديرعامل نمي‌تواند هم‌زمان با سمت مديرعاملي، به عنوان رئيس هيئت‌مديره نيز فعاليت كند. و تنها زماني يك فرد مي‌تواند هم مديرعامل و هم رئيس هيئت‌مديره شود كه سه چهارم مجمع عمومي شركت به نفع او رأي دهند.

چه كسي مديرعامل را انتخاب و بركنار مي‌كند ؟

همان‌طور كه گفتيم مديرعامل توسط هيئت‌مديره انتخاب مي‌شود. و به او حق امضا مي‌دهند تا در برابر اشخاص ثالث به عنوان نماينده شركت فعاليت كند. همچنين خود هيئت‌مديره توانايي بركناري و عزل مديرعامل از سمتش را دارد. اين مسئله يكي از نكات مهم در خصوص خروج مديرعامل از شركت است.

عزل مديرعامل فعلي و انتخاب يك مديرعامل جديد به معني تغيير يا خروج مديرعامل از شركت است. و هيئت‌مديره توانايي عزل و انتخاب مجدد مديرعامل را در هر زمان دارد

بعد از خروج مدير عامل از شركت برچه اساس مدير بعدي انتخاب شود؟

مديرعامل بايد داراي ويژگي‌هاي خاصي باشد. و در صورت عدم وجود اين شرايط افراد نمي‌توانند به عنوان مديرعامل انتخاب شوند. اگر شخصي بدون شرايط لازم به عنوان مديرعامل منتخب شود. يا در مواردي كه پس از انتخاب شرايط لازم را از دست بدهد. بايد تغيير كند و از سمت مديرعاملي بركنار شود. دومين نكته در مورد خروج مديرعامل از شركت در اينجاست.

ويژگي‌هاي مديرعامل

اين ويژگي‌هاي خاص مديرعامل عبارت‌اند از:

مديرعامل نبايد محجور يا ورشكسته باشد.

در جرائمي مثل سرقت، كلاهبرداري، خيانت در امانت، تدليس، اختلاس، تصرف غيرقانوني براي شخص منتخب مديرعاملي حكم قطعي صادر نشود.

مديرعامل اقداماتي مرتكب نشود كه در آن متوجه تقصير و مسئوليت مدني گردد.

بدون رعايت شرايط و چهارچوب‌هاي قانون و خارج از چهارچوب اختياراتش با شركت‌هاي ديگر معامله يا رقابت نكند.

اگر بنا است مديرعامل، رئيس هيئت‌مديره هم باشد. بايد از سه چهارم اعضاي مجمع شركت مجوز دريافت كند.

شكايت و خروج مدير عامل از شركت با اقامه دعوا

آيا اعضا يا سهامداران شركت امكان اقامه دعوا عليه مديرعامل را دارند؟ بله سهامداران شركت مي‌توانند در صورت مشاهده تخلف از مديرعامل، عليه وي اقامه دعوا نمايند. شخص يا اشخاصي كه دعواي عليه مديرعامل را اقامه مي‌كنند. مسئوليت و هزينه اقامه دعوا به عهده آن‌هاست. در صورتي كه در دعوا پيروز شوند شخص محكوم موظف به پرداخت هزينه‌ها به آن‌ها مي‌شود.

خواهان يا همان شاكي در اين دعوا شركت است. يعني دعوا عليه مديرعامل توسط سهامداران بايد از طرف شركت اقامه گردد. نكته مهم در زمينه اقامه دعوا عليه مديرعامل اين است كه اساسنامه و مجامع شركت نمي‌توانند حق سهامداران براي اقامه دعوا عليه مديرعامل را از آن‌ها سلب كنند. بنابراين با تخلف مديرعامل و اقامه دعوا عليه وي مي‌توانيم مديرعامل را از شركت خارج يا عزل نماييم.

ثبت و تغيير مديرعامل

با توجه به مطالبي كه ذكر كرديم يعني عدم وجود شرايط خاص مديرعامل، تخلف وي و يا عزل مديرعامل توسط هيئت‌مديره و .. امكان عزل و تغيير مديرعامل وجود دارد. حتي بدون دليل مثلاً در صورت پايان دوره و مدت مديريت و يا عدم امكان ادامه همكاري، مديرعامل تغيير مي‌كند.

اما به هر طريق براي خروج و تغيير مديرعامل از شركت بايد فرايند قانوني در شركت انجام گيرد. در صورت خروج مديرعامل از شركت ابتدا بايد صورت جلسات تغييرات شركت تنظيم گردد. و سپس هيئت‌مديره يك جلسه من‌باب بررسي اين موضوع برگزار كند. در همان زمان هيئت‌مديره بايد مديرعامل جديد را انتخاب كند. بعد از تنظيم صورت‌جلسه، آن را به اداره ثبت شركت‌ها تقديم نمايند. و روزنامه رسمي مربوط به انجام تغييرات در شركت را منتشر كنند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص عد‌م تمكين در عقد موقت، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون عد‌م تمكين در عقد موقت پاسخ دهند.

سؤالات متداول

دلايل خروج و تغيير مديرعامل شركت چيست ؟

عدم وجود شرايط خاص مديرعامل، تخلف وي و يا عزل مديرعامل توسط هيئت‌مديره و حتي بدون دليل مثلاً در صورت پايان دوره و مدت مديريت مديرعامل و يا عدم امكان ادامه همكاري مديرعامل با شركت، مديرعامل تغيير مي‌كند.

مديرعامل كيست و چگونه انتخاب مي‌شود ؟

مديرعامل، مديريت يك شركت را بر عهده دارد. كسي كه در سمت مديرعاملي است بيش از ساير هيئت‌مديره در برابر اشخاص ثالث، به عنوان مدير نمود دارد. هيئت‌مديره يا ميان خود و يا شخصي خارج از هيئت‌مديره، مديرعامل را انتخاب مي‌كند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: نحوه خروج مدير عامل از شركت چگونه است؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۱۰:۲۱ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

عدم تمكين درعقد موقت چه پيامدهايي دارد؟ همان طور كه مي‌دانيم ازدواج دو نوع موقت و دائمي‌ دارد كه زن و مرد مي‌توانند با توجه به شرايطي كه دارند به عقد نكاح موقت يا دائم يكديگر در بيايند. اما در حين عقد نكاح دائم‌ يا موقت زن و مرد مي‌بايست قوانيني را نسبت به يكديگر رعايت نموده و تكاليف خود را به خوبي انجام دهند. در ادامه در مورد عدم تمكين در عقد موقت توضيحاتي را ارائه نموده‌‌ايم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: عدم تمكين در عقد موقت | عواقب حقوقي عدم تمكين از شوهر در نكاح موقت

عقد موقت چيست ؟

عقد موقت به عقدي گفته مي‌شود كه طي انجام آن زن و شوهر مي‌توانند تا مدت مشخص شده‌‌اي در محرميت يكديگر باقي بمانند.‌ اين نوع عقد تفاوت‌هاي بسيار زيادي با عقد دائم دارد. در عقد موقت زن موظف است كه از همسر خود تمكين كند و وظايف زناشويي خود را به خوبي انجام دهد.

عدم تمكين در عقد موقت به چه معناست ؟

همان طور كه مي‌دانيد زن در حين عقد موقت موظف است كه وظايف خود را در قبال مرد انجام دهد و همچنين در منزل شوهر سكونت گزيند كه در غير‌ اين صورت او مرتكب عدم تمكين شده است. عدم تمكين در عقد موقت مي‌تواند زن را از دريافت برخي حقوق خود بازدارد و در‌ اين صورت ممكن است برخي حقوق قانوني زن به او تعلق نگيرد.

در صورت عدم تمكين در عقد موقت چه حقوقي به زن تعلق نمي‌گيرد ؟

هر گاه در عقد موقت زن از شوهر خود تمكين ننمايد طبق قانون برخي حقوق از او سلب مي‌شوند. حقوقي كه در صورت عدم تمكين در عقد موقت به زن تعلق نمي‌گيرند به شرح زير هستند:

عدم پرداخت نفقه

در عقد موقت اگر زن از شوهر تمكين نكند دادگاه مرد را ملزم به پرداخت نفقه به او نمي‌داند و مرد مي‌تواند هيچ‌نفقه‌‌اي به زن پرداخت نكند.

به طور كلي در عقد موقت الزامي به پرداخت نفقه وجود ندارد مگر اينكه زوجين شرط نفقه نموده باشند كه در اين صورت مورد موظف به پرداخت آن خواهد بود.

نصف شدن مهريه

يكي از مواردي كه عد‌م تمكين در عقد موقت به حساب مي‌آيد عد‌م برقراري رابطه زناشويي از طرف زن است. اگر زن از برقراري رابطه زناشويي با شوهر در عقد موقت خودداري كند و باكره باقي بماند طبق قانون مرد ملزم به پرداخت نصف مهريه به او خواهد بود و نصف ديگر مهريه به او تعلق نمي‌گيرد.

توجه نماييد در صورتي مهريه نصف مي‌شود كه رابطه زناشويي حتي يكبار هم اتفاق نيفتد وگرنه اگر زن يكبار تمكين كند و ديگر تمكين نكند باز هم مستحق تمام مهريه‌اش خواهد بود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص عد‌م تمكين در عقد موقت، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون عد‌م تمكين در عقد موقت پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سوالات متداول

عد‌م تمكين در عقد موقت به چه معناست ؟

عدم حضور در خانه شوهر و عدم برقراري رابطه زناشويي در مدت زمان عقد.

آيا در صورت عد‌م تمكين در عقد موقت به زن نفقه تعلق مي‌گيرد ؟

خير.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: عدم تمكين در عقد موقت | عواقب حقوقي عدم تمكين از شوهر در نكاح موقت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۳۷:۱۱ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی