vakiel
ارائه خدمات حقوقي

مطالبه وجه از شركت ها به چه شيوه‌اي امكان پذير است؟ در تجارت همواره ممكن است يكي از طرفين از انجام تعهد خود شانه خالي كند و طلب ديگري را نپردازد. يا ممكن است به دلايلي مثل ورشكستگي توانايي پرداخت وجه معامله را از دست داده باشد. در اين صورت قانون براي طلبكاران راه‌هايي پيش‌بيني كرده است تا حق آنان ضايع نگردد. و اگر نا عهدي در ميان باشد شخص خاطي تنبيه شود. در ادامه مقاله به توضيح مطالبه طلب از شركت‌ها مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع:‌ مطالبه وجه از شركت هاي تجاري

مطالبه‌‌ وجه از شركت

طرفين معاملات تجاري ممكن است يكي از آن‌ها يا هر دو طرف معامله، اشخاص حقيقي يا همان شركت‌هاي تجاري باشند. همان‌طور كه يك شخص حقيقي موظف به انجام تعهدات معامله و پرداخت بدهي‌هايش است براي شركت‌ها هم اين اصل صدق مي‌كند. پس در صورتي كه يك شركت از پرداخت وجه معامله‌اي خودداري كند طلبكار مي‌تواند مطابق روش‌هاي پيش‌بيني شده در قانون طلب خود را مطالبه كند. در اين بين تفاوتي ميان اشخاص حقيقي و حقوقي وجود ندارد. طلبكار همان‌طور كه در دادگاه از يك شخص حقيقي طلب خود را مطالبه مي‌كند، مي‌تواند از شركت تجاري هم به همان روش حق خود را خواستار شود.

براي آشنايي بيشتر با اعتبار انواع شركت ها كليك كنيد.

روش‌هاي مطالبه وجه از شركت

مطالبه طلب از شركت‌ها به چند شيوه قابل تصور است ؟ راه‌هاي مختلفي براي اثبات طلب طلبكار و مطالبه آن وجود دارد. طلبكار مي‌تواند به‌واسطه چك، رسيد يا سفته‌اي كه از تاجر دريافت كرده يا سند قراردادي كه با تاجر منعقد كرده است اين مهم را اثبات نمايد و قانونا طلب خود را مطالبه نمايد. همچنين پرينت حساب، فيش بانكي يا شهادت شهود از ديگر راه‌هاي اثبات طلبكاري است. حال براي مطالبه اين طلب دو روش قانوني وجود دارد، اول فرستادن اظهارنامه و دوم تنظيم دادخواست مطالبه وجه طلب.

فرستادن اظهارنامه

فرستادن اظهارنامه اجباري نيست. اما طلبكار مي‌تواند پيش از مراجعه به دادگاه و تنظيم دادخواست شكايت براي بدهكار اظهارنامه بفرستد و وجه موردنظر را از او طلب كند. البته ارسال اظهارنامه به شرطي اهميت دارد كه موعد وصول طلب رسيده باشد. بنابراين پيش از سررسيد اين امكان وجود ندارد.

ارسال اظهارنامه موجب مي‌شود بدهكار بفهمد كه طلبكار در مطالبه طلب و حق خود كاملاً جدي است و در صورت عدم پرداخت طلب، دادخواست قانوني براي شكايت و مطالبه طلب تنظيم خواهد كرد. البته بايد اين نكته را در نظر داشت كه ارسال اظهارنامه تنها در صورتي مفيد است كه با توجه به شخصيت بدهكار مطمئن باشيم وي با ديدن اظهارنامه به پرداخت وجه طلب مبادرت خواهد كرد. در غير اين صورت حتي ممكن است فرستادن اظهارنامه به ضرر طلبكار تمام شود. زيرا بدهكار با دريافت اظهارنامه هوشيار مي‌شود. به عبارتي گويي به بدهكار براي تغيير دادن آدرس محل سكونتش و خارج كردن اموال از دسترس طلبكار زمان داده باشيم.

تنظيم دادخواست

مرحله بعد از ارسال اظهارنامه تنظيم دادخواست قانوني است. طلبكار مي‌تواند با تنظيم دادخواست قانوني و تحويل آن به دفتر خدمات الكترونيك قضايي از بدهكار جهت عدم وصول طلب شكايت نمايد. هنگام تحويل و ثبت دادخواست بايد مدارك و مستندات طلبكار در خصوص وجود بدهي به آن پيوست شود. همچنين طلبكار مي‌بايست مدارك شناسايي خود را به همراه داشته باشد. پس از ثبت دادخواست به شاكي پيامي ارسال مي‌شود مبني بر اينكه پرونده شكايت به كدام دادگاه ارجاع داده شد. مرجع صالح رسيدگي به پرونده‌هايي با مبلغ 20 ميليون تومان و كمتر از آن شوراي حل اختلاف است. و مرجع صالح پرونده‌هايي با مبالغ بيشتر از 20 ميليون تومان دادگاه حقوقي انقلاب اسلامي مي‌باشد.

علاوه بر مطالبه طلب، امكان مطالبه هزينه دادرسي و خسارت تأخير تأديه از بدهكار به صورت قانوني امكان‌پذير است. طلبكار حتي مي‌تواند جهت اطمينان از دادگاه صدور قرار تأمين خواسته را درخواست كند. در تعريف قرار تأمين خواسته بايد گفت تصور كنيد بدهكار يك مالي دارد كه در صورت فروش اين مال طلب طلبكار پرداخت خواهد شد. حال دادگاه با صدور قرار تأمين خواسته مي‌تواند اين مال را تا پايان مراحل دادرسي توقيف كند. نكته مهم در قرار تأمين خواسته اين است كه طلبكار بايد خسارت احتمالي ناشي از توقيف مال بدهكار را به دادگاه بپردازد كه اگر طلبكاري وي ثابت نشد به طرف مقابل پرداخت شود.

نمونه دادخواست مطالبه طلب

تنظيم برگه دادخواست به ترتيب و روش خاصي نگارش مي‌گردد. در ادامه يك نمونه برگه دادخواست را نگارش كرده‌ايم:

بسمه‌تعالي

خواهان: آقا/خانم… به كد ملي….و به نشاني…

خوانده: آقا/خانم… به كد ملي… و به نشاني….

(در صورتي كه خوانده يا خواهان شركت تجاري باشد محل اقامت شعبه اصلي آن به عنوان نشاني نوشته مي‌شود.)

خواسته:

طلبكار مي‌تواند در قسمت خواسته در برگه دادخواست تقاضاي محكوم شدن خوانده، مطالبه وجه مورد معامله، هزينه دادرسي و خسارت تأخير در تأديه بدهي را درج كند. او همچنين مي‌تواند بررسي اعسار خودش به عنوان خواهان از پرداخت هزينه دادرسي را مطرح نمايد.

دلايل و منضمات:

در اين بخش خواهان مدارك و مستنداتي كه در اثبات طلبكاري وي مؤثر است را درج مي‌كند و كپي مدارك فيزيكي مثل چك را به برگه دادخواست الصاق مي‌نمايد.

متن دادخواست:

در اين بخش طلبكار با مخاطب قرار دادن دادگاه صالح خواسته خود را با جزئيات بيشتر به صورت رسمي و محترمانه نگارش مي‌كند.

توصيه مي‌كنيم مقاله نحوه نوشتن دادخواست را مطالعه نماييد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

آيا ميان مطالبه طلب از اشخاص و شركت‌ها تفاوتي وجود دارد ؟

در صورتي كه يك شركت از پرداخت وجه معامله‌اي خودداري كند طلبكار مي‌تواند مطابق روش‌هاي پيش‌بيني شده در قانون طلب خود را مطالبه كند. در اين بين فرقي ميان اشخاص حقيقي و حقوقي وجود ندارد.

روش‌هاي قانوني براي مطالبه طلب چيست ؟

براي مطالبه طلب دو روش قانوني وجود دارد، اول فرستادن اظهارنامه و دوم تنظيم دادخواست مطالبه‌ وجه.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص مطالبه طلب از شركت، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون مطالبه طلب از شركت پاسخ دهند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع:‌ مطالبه وجه از شركت هاي تجاري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۰۲:۴۱ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

عدم حضور شاكي در دادگاه چه عواقبي دارد؟ همانطور كه‌‌ مي‌دانيد در هر پرونده‌‌‌اي در دادگاه دو طرف وجود دارند كه‌ يكي شاكي و ديگري متهم و يا مجرم نام دارد. شاكي و متهم داراي حقوقي هستند و براي پيگيري پرونده ‌مي‌بايست برخي مراحل را طي نمايند. يكي از مراحلي كه شاكي بايد طي كند حضور در جلسات دادگاه است. در ادامه در خصوص عدم‌حضور شاكي در جلسات دادگاه توضيحات مفصلي ارائه كرده‌ايم. براي آشنايي با عواقب عدم حضور خوانده در دادگاه كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: عدم حضور شاكي در دادگاه

عدم حضور شاكي در جلسات دادگاه

شاكي كسي است كه تعقيب شخص متهم را از دادگاه درخواست نموده است. دادگاه نيز بر مبناي اين درخواست او جلساتي را تعيين ‌مي‌كند تا در آن‌‌ها به موضوع رسيدگي كند. شاكي بايد در تمامي اين جلسات حضور پيدا كند. چراكه اين جلسات براي احقاق حقوق او تشكيل مي‌گردد و عدم حضور او در جلسات ممكن است به شكستش بينجامد.

لازم به ذكر است كه شاكي ‌مي‌تواند وكيل خود را نيز براي حضور در جلسات دادگاه به جاي خود بفرستد. دلايل موجه شاكي براي عدم حضور در جلسات به شرح زير مي‌باشد:

  • چنانچه يكي از بستگان شاكي تا درجه اول از طبقه دوم فوت‌ نمايد شاكي ‌مي‌تواند به همين دليل در جلسات حضور نيابد.
  • چنانچه شاكي دچار بيماري شود و اين بيماري مانع از حركت ‌كردن‌ او گردد و يا اينكه حركت كردن براي او مضر باشد، حضور نيافتن او در دادگاه موجه خواهد بود.
  • چنانچه برخي حوادث قهري همانند زلزله، سيل و… رخ دهند كه از حضور شاكي در دادگاه جلوگيري كنند و‌ مانع شوند حضور نيافتن‌ او موجه است.
  • اگر وكيل فرد به دليل حوادثي كه خارج از اختيارش هست نتواند در جلسات حضور يابد غيبت او موجه خواهد‌ بود.

پيامد‌‌هاي عدم حضور شاكي در دادگاه

پيامد‌‌هاي غيبت شاكي در جلسات دادگاه به طور كلي شامل دو مورد زير ‌مي‌شود:

  • اگر حضور شاكي براي ارائه توضيحات و مدارك خاص نياز نباشد و دليل موجهي نيز براي عدم حضور خود نداشته باشد راي بهرحال صادر خواهد شد. بديهي است كه غيبت شاكي به ضرر اوست.
  • اگر شاكي در جلسات دادگاه غيبت كند طبق قانون غيبت او به معناي گذشت و بخشش او نخواهد بود و قاضي طبق قانون راي را صادر ‌مي‌كند.

اعتراض به راي صادر شده در صورت غيبت شاكي

در برخي موارد ديده ‌مي‌شود كه شاكي از حكم صادر شده توسط قاضي در زمان غيبتش رضايت ندارد و قصد دارد به اين حكم اعتراض نمايد. در اين صورت او ‌مي‌تواند ظرف مدت زمان بيست روز پس از ابلاغ حكم اعتراضش را ثبت نمايد. براي آشنايي با مراحل اعتراض به حكم قطعي دادگاه كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات‌ متداول

آيا فرستادن لايحه ‌مي‌تواند در صورت غيبت شاكي موثر باشد‌‌‌ ؟

بله دادگاه در جرايمي كه جنبه عمومي دارند بهرحال رسيدگي مي‌كند.

آيا شاكي ‌مي‌تواند به جاي خود از وكيلش بخواهد در جلسات دادگاه حضور يابد‌‌‌ ؟

بله در اين‌ صورت دفاعيات وكيلش كاملا معتبر خواهند بود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص عدم حضور شاكي در دادگاه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون عدم حضور شاكي در دادگاه پاسخ دهند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: عدم حضور شاكي در دادگاه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: عدم حضور شاكي در دادگاه،
موضوع:
[ ۱ مهر ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۳۹:۱۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

تمامي مواردي كه در قانون ما جرم شناخته شده‌‌اند شامل مجازات ‌‌‌‌مي‌شوند. افراد با وجود اينكه در اكثر مواقع ‌‌‌‌مي‌دانند عمل ارتكابي آن‌‌‌‌‌ها جرم است اما بازهم آن‌ را انجام ‌‌‌‌مي‌دهند و گاهي ديده ‌‌‌‌مي‌شود كه فرد يك جرم را چندين مرتبه تكرار نموده است. جرم نشر اكاذيب نيز يكي از جرائمي ‌‌‌‌مي‌باشد كه دز قانون كشور ما براي آن مجازات تعيين گرديده است. اين جرم داراي شرايطي ‌‌‌‌مي‌باشد كه در صورت وجود آن‌‌‌‌‌ها فرد مجازات خواهد شد. در ادامه قصد داريم در خصوص مجازات جرم نشر اكاذيب توضيحات كامل‌تري را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: جرم نشر اكاذيب

جرم نشر اكاذيب

جرم نشر ‌‌اكا‌ذيب يكي از جرائمي ‌‌‌‌مي‌باشد كه با وجود شرايط خاصي اتفاق ‌‌‌‌مي‌افتد و فرد مرتكب طبق قانون مجازات ‌‌‌‌مي‌شود. جرم نشر ‌‌اكا‌ذيب به معناي نسبت دادن عملي كذب به ديگران با دارا بودن سوء نيت و همچنين انتشار اخبار و مطالب دروغين با هدف مشوش نمودن اذهان عمومي و يا مقامات رسمي ‌‌‌‌مي‌باشد. نشر ‌‌اكا‌ذيب يكي از جرائم قابل گذشت به شمار رفته و براي مجازات نمودن مجرم نيز شرايط خاصي مد نظر قرار مي‌گيرد. براي آشنايي با تعريف انواع نشر اكاذيب كليك كنيد.

مجازات جرم نشر اكاذيب چيست‌‌ ؟

همانطور كه در بالا گفته شد براي جرم نشر ‌‌اكا‌ذيب مجازات مشخصي در نظر گرفته شده است كه در خصوص مجرمين اعمال ‌‌‌‌مي‌شوند. طبق قانون هر فردي كه به واسطه اوراق چاپي، شكواييه، گزارش و… عملي كذب را به شخصيت حقوقي يا حقيقي‌‌‌‌ و يا مقامات رسمي نسبت دهد و يا اينكه اخبار و مطالب كذب را به طور صريح منتشر كند علاوه بر اعاده حيثيت به حبس نيز محكوم ‌‌‌‌مي‌شود. مجازات اينگونه مجرمين حبس تاديبي از دو ماه الي دو سال و يا تحمل ۷۴ ضربه شلاق خواهد بود كه ميزان اين مجازات نيز ممكن است با توجه به صلاحديد قاضي كمتر يا بيشتر شود.

شرايط اعمال مجازات جرم نشر اكاذيب

براي اعمال مجازات جرم نشر ‌‌اكا‌ذيب ‌‌‌‌مي‌بايست شرايطي‌‌‌‌ وجود داشته باشند تا قاضي بتواند فرد را مجازات كند. اين شرايط به شرح زير ‌‌‌‌مي‌باشند:

  • خبر يا عمل انتساب داده شده بايد حتما كذب باشند.
  • براي مجازات فرد بايد حتما شاكي از او شكايت كرده باشد.
  • چنانچه شاكي از مجرم گذشت كند مجازات مجرم اعمال نخواهد شد و پرونده مختومه اعلام ‌‌‌‌مي‌شود.
  • در جرم نشر ‌‌اكا‌ذيب نياز نيست كه حتما عمل نسبت داده شده جرم باشد و در هر صورت فرد مجرم مجازات ‌‌‌‌مي‌شود.
  • در صورت شكايت شخصيت حقيقي و حقوقي مجازات جرم نشر ‌‌اكا‌ذيب اعمال ‌‌‌‌مي‌شود.
  • براي اعمال مجازات اين جرم ‌‌‌‌مي‌بايست مجرم حتما از روي سوء نيت اين كار را انجام داده باشد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

نسبت دادن يك عمل كذب به ديگران چه نام دارد‌‌ ؟

اين كار نشر ‌‌اكا‌ذيب نام گرفته كه جرم تلقي ‌‌‌‌مي‌شود و توضيحات كامل‌تر در متن مقاله آمده است.

آيا جرم نشر ‌‌اكا‌ذيب شامل مجازات ‌‌‌‌مي‌شود‌‌ ؟

بله اين جرم داراي مجازات‌‌‌‌ بوده كه توضيحات كامل‌تر در متن مقاله آمده است.

مجازات حبس نشر ‌‌اكا‌ذيب چقدر است‌‌ ؟

مجازات حبس نشر ‌‌اكا‌ذيب‌‌‌‌ از دو ماه تا دو سال حبس تاديبي خواهد بود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص نشر اكاذيب، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون نشر اكاذيب پاسخ دهند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جرم نشر اكاذيب


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: جرم نشر اكاذيب،
موضوع:
[ ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۰۰:۴۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

منظور از شروط ضمن عقد نكاح چيست؟ بر اساس قانون مدني طرفين هر عقدي مي‌توانند در مورد شروطي با يكديگر توافق كنند و شروط مدنظر خود را ضمن عقد بياورند. عقد نكاح نيز از اين قاعده مستثني نيست. در عقد نكاح نيز زوجين مي­‌توانند در ضمن عقد شروطي را مطرح كنند. در سند ازدواج تهيه شده در دفاتر رسمي اين شروط غالبا به صورت پيش فرض وجود دارد و طرفين به دليل احساسات و هيجانات قبل از ازدواج بدون هيچ گونه مطالعه‌اي آن را امضا مي‌كنند كه اين امضا بدين معناست كه اين شروط را پذيرفته‌اند و متعهد به انجام آن‌ها هستند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: شروط ضمن عقد نكاح

شروط ضمن عقد نكاح

بر اساس ماده 1119 قانون مدني هر يك زوجين مي‌توانند شروطي را كه مدنظر دارند در عقد نكاح خود مطرح كنند. البته در ماده از عبارت « خلاف مقتضاي عقد نباشد » استفاده كرده است. اين نشان مي‌دهد زوجين تا جايي مجاز هستند كه اين شروط بر خلاف اقتضاي عقد نكاح نباشند. به طور مثال محل سكونت را شوهر تعيين مي‌كند. زوجين مي‌توانند بر خلاف اين موضوع توافق كنند و شوهر حق انتخاب محل سكونت را به زن بدهد. براي آشنايي با نحوه ثبت ازدواج كليك كنيد.

شروط باطل عقد نكاح

برخي از شروط‌ هستند كه حتي اگر در عقد نكاح مطرح گردند الزامي براي طرف مقابل ايجاد نمي‌كنند. اين شروط باطل هستند و نيازي به انجام دادن آن نيست. با توجه به ماده­ 232 قانون مدني اين شروط را مي‌توان به 3 دسته تقسيم كرد:

1/ شروطي كه انجام آن‌ها مقدور نيست: اگر هر يك از زوجين از طرف مقابل كاري را بخواهند يا شرطي را مطرح كنند كه انجام دادن آن مقدور نباشد اين شرط باطل است و طرف مقابل ملزم به انجام آن نيست. به طور مثال زن از مرد بخواهد كه قرآن را در يك روز حفظ كند و يا اينكه مرد از زن بخواهد تا مرده‌اي را زنده كند.

2/ شروطي كه در آن نفع يا فايده‌اي نباشد: اگر هر يك شرطي را مطرح كنند كه در آن هيچ نفع عقلايي نباشد طرف ديگر ملزم به انجام آن نيست. به طور مثال يك طرف شرط كند كه طرف ديگر 10 كيلو سيب بخورد.

3/ شروطي كه نامشروع باشند: قطعا وقتي شرطي بر خلاف شرع باشد الزامي به انجام آن نيست. به طور مثال شرط شود كه يك طرف بتواند رابطه آزاد با نامحرم داشته باشد. شروط نبايد خلاف قانون يا شرع باشد.

شروط دوازده گانه ازدواج

علاوه بر شروطي كه زوجين مي‌توانند با هم بر سرشان توافق كنند شروطي نيز به صورت پيش فرض در عقدنامه ذكر گرديده است. از سال 1360 به بعد، در اسناد ازدواج شروطي ضمن العقد قرار گرفت كه سردفتر موظف است پيش از خواندن خطبه عقد اين شروط را براي زوجين مطرح كند و مفهوم هر كدام را توضيح دهد. زوجين هر شرط را كه قبول داشته باشند امضا مي‌كنند و هر كدام را كه قبول نداشته باشند مي‌توانند رد كنند. هيچ الزامي براي هيچ طرفي در امضاي شروط نيست. شروط به شرح زير است:

1/ شرط تصنيف اموال و دارايي مرد: بر اين اساس هر گاه طلاق به درخواست زوجه نباشد و دادگاه تشخيص دهد كه طلاق ناشي از تقصير و تخلف زن نيست زوج موظف است تا نصف دارايي موجود را كه در دوران زناشويي به دست آورده است يا معادل آن را طبق نظر دادگاه به زوجه واگذار كند.

2/ مرد به زن حق وكالت بلاعزل با حق توكيل غير مي‌دهد كه در صورت وجود هر يك شرايط زير به دادگاه مراجعه نمايد و پس از اخذ مجوز از دادگاه نوع طلاق خود را انتخاب كند و خود را مطلقه نمايد. همچنين به زن وكالت بلاعزل با حق توكيل غير مي‌دهد تا در صورت بذل از طرف او قبول نمايد. براي آشنايي با موارد قابل ثبت ازدواج دائم كليك كنيد.

شروط دوازده گانه طلاق | شروط ضمن عقد نكاح

الف) خودداري شوهر از دادن نفقه و يا ساير حقوق واجبه زن به مدت 6 ماه و عدم امكان الزام او به اداي حق زوجه.

ب) سوء معاشرت يا بد رفتاري مرد با زن به حدي كه زندگي مشترك را دشوار نمايد.

ج) ابتلاي زوج به بيماري صعب العلاج كه ادامه زناشويي را براي زوجه خطرناك نمايد.

د) جنون در مواردي كه فسخ شرعي نكاح ممكن نباشد.

ه) بي‌توجهي شوهر به دستورات دادگاه مبني بر عدم اشتغال زوج به حرفه‌اي كه از نظر دادگاه خلاف مصالح و حيثيت زوجه باشد.

و) محكوميت زوج به حكم قطعي 5 سال حبس يا بيشتر يا به جزاي نقدي كه در نهايت منجر به 5 سال حبس يا بيشتر مي‌شود. زوجه در صورتي مي‌تواند درخواست طلاق بدهد كه حكم قطعي شوهر صادر شده باشد و مرد در زندان باشد.

ز) هر گونه اعتياد مضر مخل زندگي زناشويي به تشخيص محكمه.

ح) ترك زندگي زناشويي از جانب مرد و يا غيبت غير موجه وي به مدت 6 ماه متوالي. تشخيص ترك زندگي مشترك و عذر موجه با دادگاه است.

ط) محكوميت قطعي زوج به دليل ارتكاب جرم و اجراي هر گونه مجازات حدي يا تعزيري به دليل ارتكاب جرمي كه با حيثيت و شئون زوجه مغايرت دارد. تشخيص اينكه مجازات با شان زوجه مغايرت دارد يا خير با دادگاه است.

ي) در صورتي كه بعد از گذشت 5 سال زن از شوهر خود به دليل عقيم بودن يا عوارض جسمي بچه‌دار نشود.

ك) مفقودالاثر بودن زوج در صورتي كه تا 6 ماه پس از مراجعه زوجه به دادگاه پيدا نشود.

براي آشنايي بيشتر با نحوه اجراي شروط دوازده گانه طلاق كليك كنيد.

چند همسري مرد

همچنين اگر زوج بدون رضايت زوجه ازدواج مجدد كند و يا به تشخيص دادگاه بين همسران خود عدالت را رعايت نكند دادگاه به زن حق طلاق مي‌دهد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص شروط ضمن عقد نكاح، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون شروط ضمن عقد نكاح پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: شروط ضمن عقد نكاح


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: شروط ضمن عقد نكاح،
موضوع:
[ ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۱۰:۵۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

گم شدن شناسنامه اتفاقي است كه امكان دارد براي هر فردي رخ دهد. از آنجايي كه شناسنامه يك مدرك هويتي مهم است بيم آن وجود دارد كه افرادي در پي سوءاستفاده از شناسنامه مفقود شده باشند. علاوه بر آن بدون داشتن اين مدرك مهم انجام بسياري از امور اداري افراد به مشكل برمي‌خورد. قانون براي جلوگيري از اين مشكلات راه حل دريافت شناسنامه المثني را پيش‌بيني كرده است. در ادامه مقاله به توضيح گرفتن المثني براي شناسنامه مفقودي مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: گم شدن شناسنامه و گرفتن المثني

گم شدن شناسنامه و گرفتن المثني

شناسنامه سند رسمي براي احراز هويت افراد جامعه مي‌‌باشد. پيش از اين صدور شناسنامه و كارت شناسايي و مدارك هويتي نظير آن از جانب اداره ثبت احوال انجام مي‌گرفت. اما امروزه براي صدور مدارك هويتي و حتي ايجاد تغييراتي نظير عكس‌دار كردن شناسنامه يا تغيير نام نيز بايد به دفاتر پيشخوان خدمات دولت مراجعه كرد. صدور شناسنامه المثني نيز از اين دست اقدامات است و براي متقاضي دريافت المثني بايد به دفاتر پيشخوان دولتي مراجعه كند. لازم به ذكر است ضرورتي ندارد كه تقاضاي المثني براي شناسنامه در همان محل صدور شناسنامه اوليه ارائه شود. به عبارتي در همه ادارات ثبت احوال و دفاتر پيشخوان اقدامات لازم انجام مي‌‌شود و محدوديتي وجود ندارد.

براي آشنايي با نحوه تغيير اسم شناسنامه كليك كنيد.

گم شدن شناسنامه و شرايط صدور شناسنامه المثني

در صورت مفقود شدن يك مدرك هويتي نظير شناسنامه ممكن است افرادي آن مدرك را بيابند. اگر اين افراد شناسنامه مفقودي را به اداره ثبت احوال تحويل دهند صاحب آن مي‌تواند به راحتي آن را تحويل بگيرد. اما در فرضي كه شناسنامه پيدا نشود و به اداره ثبت احوال تحويل داده نشود فرد بايد تقاضاي صدور شناسنامه المثني دهد. البته ممكن است شناسنامه در حادثه‌اي نظير آتش سوزي از بين برود. در اين حالت نيز فرد بايد براي شناسنامه خود تقاضاي المثني دهد. البته افراد متقاضي براي صدور شناسنامه المثني شرايطي دارند كه به شرح زير مي‌باشد:

  • متقاضي جهت ارائه تقاضا براي صدور شناسنامه المثني بايد 18 سال تمام سن داشته باشد.
  • اگر متقاضي زير 18 سال است در صورتي مي‌تواند رأساً تقاضاي شناسنامه المثني دهد كه از دادگاه حكم رشد داشته باشد.
  • حال اگر شناسنامه افراد زير 18 سال كه حكم رشد نيز ندارند مفقود شود؛ پدر يا جد پدري با ارائه شناسنامه خود براي آن‌ها تقاضاي صدور شناسنامه المثني مي‌دهند. البته مادر نيز مي‌تواند تقاضاي صدور شناسنامه المثني دهد به شرط آن كه از پدر صاحب شناسنامه طلاق نگرفته باشد.
  • سرپرست قانوني افراد محجور و صغير نيز مي‌توانند با ارائه مدارك و مستندات سرپرستي خود صدور شناسنامه المثني براي صاحب شناسنامه را درخواست نمايند. سرپرست قانوني شامل قيم، امين و وصي مي‌شود.

براي آشنايي با عواقب جعل شناسنامه كليك كنيد.

مدت زمان صدور شناسنامه المثني

صدور شناسنامه المثني براي اولين بار پس از ارائه تقاضا و با دستور رئيس اداره ثبت احوال انجام مي‌شود. اين روند حدوداً يك ماه به درازا مي‌كشد. اما اگر فرد براي دومين بار شناسنامه خود را گم كند و تقاضاي شناسنامه المثني دهد اين بار طي كردن اين روند حدود سه ماه طول مي‌كشد. تقاضاي المثني براي سومين بار فقط توسط مدير كل ثبت احوال استان بررسي و تاييد مي‌شود و نهايتاً اين روند حدود 6 ماه به درازا مي‌كشد.

مدارك لازم براي صدور شناسنامه المثني

افراد براي ارائه تقاضاي صدور شناسنامه المثني به مداركي احتياج دارند. اين مدارك به شرح زير مي‌باشد:

  • تهيه استشهاديه محلي براي مفقود شدن شناسنامه و پشت نويسي و امضاي آن
  • دو قطعه عكس تمام رخ و همچنين جديد براي افراد بالاي 15 سال
  • ارائه كپي شناسنامه مفقود شده در صورت وجود، همچنين ارائه كپي شناسنامه همسر و فرزندان
  • افراد متأهل بايد كپي از سند ازدواج خود را نيز ارائه نمايند.
  • تحويل كپي برابر اصل شده از مدارك معتبر و عكس‌دار مثل كارت شناسايي ملي، گواهينامه رانندگي، گواهي تحصيلي، كارت پايان خدمت، گذرنامه و… يا هر مدرك ديگري كه توسط مأمور ثبت احوال درخواست شود.
  • در صورت نبود يك مدرك عكس‌دار معتبر، عكس فرد از طريق نيروي انتظامي يا شوراي اسلامي و يا كارمند رسمي دولتي بر اساس رويه موجود، تاييد خواهد شد.
  • در صورتي كه فرد براي بار سوم تقاضاي المثني بدهد علاوه بر مدارك ذكر شده بايد گواهي عدم سوءپيشينه نيز ارائه دهد.
  • پرداخت هزينه‌هاي لازم و ارائه رسيد بانكي

دلايل گم شدن شناسنامه

مفقود شدن شناسنامه ممكن است به دلايل مختلفي رخ بدهد. در مواردي گم شدن شناسنامه به علت حوادث غيرمترقبه است. حوادثي نظير سيل، زلزله، آتش سوزي و غيره. تهيه استشهاد محلي در چنين حالتي الزامي ندارد. همچنين در مواردي نيز ممكن است شناسنامه در ادارات دولتي مفقود شود.

اگر شناسنامه در اداره دولتي مفقود شود با اعلام آن مرجع و با دستور مدير كل ثبت احوال استان شناسنامه صادر مي‌شود. علاوه بر اقدامات قانوني عليه فرد خاطي كه موجب مفقود شدن شناسنامه شد نيز انجام مي‌گيرد. البته مفقودي شناسنامه دلايل مختلف ديگري نيز دارد كه آن موارد شامل استثنا نمي‌شوند و متقاضي بايد تمام مراحل براي تقاضاي المثني را خودش طي نمايد.

در صورتي كه شناسنامه اصلي پيدا شود چه بايد كرد ؟

ممكن است دريافت‌كنندگان شناسنامه المثني، شناسنامه اصلي خود را بيابند. در اين صورت صاحبان شناسنامه وظيفه دارند طي ده روز شناسنامه اصلي را به اداره ثبت احوال تحويل دهند. اگر از صدور شناسنامه المثني كمتر از يك سال گذشته باشد اداره ثبت احوال با انجام بررسي‌هاي لازم شناسنامه المثني را باطل و شناسنامه قبلي را به متقاضي تحويل مي‌كند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

در صورت مفقود شدن شناسنامه چه بايد كرد ؟

در فرضي كه شناسنامه پيدا نشود و به اداره ثبت احوال تحويل داده نشود فرد بايد با مراجعه به دفاتر پيشخوان يا اداره ثبت احوال تقاضاي صدور شناسنامه المثني دهد.

مدت زمان صدور شناسنامه المثني چه قدر است ؟

صدور شناسنامه المثني براي بار اول 1 ماه براي دومين بار 3 ماه و براي سومين بار 6 ماه زمان مي‌برد.

در صورت پيدا شدن شناسنامه اصلي بعد از صدور المثني چه بايد كرد ؟

صاحب شناسنامه ده روز فرصت دارد تا شناسنامه اصلي را به اداره ثبت احوال تحويل دهد و اگر از صدور المثني كمتر از يك سال گذشته باشد با بررسي‌هاي اداره ثبت احوال، المثني باطل و شناسنامه قبلي به صاحب آن بازگردانده مي‌شود.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: گم شدن شناسنامه و گرفتن المثني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۱۹:۳۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

آيا با اتحاديه چلوكباب و چلوخورش تهران آشنايي داريد؟ اصناف مختلف با هدف حفظ حقوق شغلي و حرفه‌اي مورد نظر خود اقدام به تشكيل اتحاديه مي‌نمايد. اتحاديه متشكل از نفراتي در يك صنف مي‌شود كه در راستاي اين اهداف مشترك قدم برمي‌دارند. اتحاديه صنف چلوكبابي تهران از جمله اتحاديه‌هاي معتبر در اين شهر مي‌باشد. در ادامه اين مطلب به معرفي اتحاديه صنف چلوكباب و چلوخورش تهران مي‌پردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اتحاديه چلوكباب و چلوخورش تهران

اتحاديه چلوكباب و چلوخورش تهران

اتحاديه اصناف معمولاً از افراد خوش نامه همان صنف تشكيل مي‌گردند. اعضاي اتحاديه صنف چلو كباب و چلو خورش تهران نيز مانند ساير اتحاديه‌ها با برگزاري انتخابات برگزيده مي‌شوند. معمولاً هر چهار سال يك‌بار شاغلين در صنف چلوكبابي تهران به كانديد موردنظر خود را جهت عضويت در هيئت‌مديره اتحاديه راي مي‌دهد. اعضاي هر اتحاديه شامل رئيس اتحاديه، نائب رئيس اتحاديه، دبير اتحاديه، خزانه‌دار اتحاديه و بازرس اتحاديه مي‌شوند. آقاي علي‌اكبر نريماني رئيس فعلي اتحاديه چلوكبابي تهران مي‌باشند.
اتحاديه‌چلوكبابي تهران باهدف حمايت از حقوق صنفي رسته‌هاي زيرمجموعه خود، ايجاد همكاري مناسب ميان آن‌ها، بهبود بخشيدن به ارائه خدمات در اين صنف و اجراي قوانين نظام صنفي و آيين‌نامه‌هاي مربوطه تشكيل‌شده است.

براي آشنايي با روند و نحوه انتخابات به سامانه ساران مراجعه نماييد.

خدمات و وظايف اتحاديه چلوكبابي تهران

از مهم‌ترين وظايف اتحاديه صنف چلوكبابي تهران مي‌توان به وظيفه صدور و تمديد پروانه كسب متقاضيان فعاليت در اين صنف اشاره نمود. علاوه بر صدور اجازه فعاليت در صنف، نظارت بر فعاليت افراد صنفي نيز بر عهده اين اتحاديه مي‌باشد. براي آشنايي با نحوه صدور و تمديد جواز كسب بدون مراجعه به اتحاديه كليك كنيد.

البته علاوه بر موارد ذكرشده مطابق با ماده ۳۰ قانون نظام صنفي ساير وظايف خدمات اتحاديه صنف چلوكبابي تهران مشخص‌شده است. اين وظايف شامل برگزاري دوره آموزش، پيشنهاد براي تغيير قوانين مربوط به صدور جواز كسب، باطل نمودن جواز يا تعطيل نمودن محل كسب، اجراي قوانين نظام صنفي، تنظيم بودجه و تنظيم ترازنامه سالانه اتحاديه، رسيدگي به شكايات واحدهاي صنفي مربوطه، دريافت ماليات و عوارض از افراد صنفي به نمايندگي از شهرداري و سازمان‌هاي وابسته به دولت، پيشنهاد تعيين نرخ كالا و خدمات و تعداد واحدهاي صنفي موردنياز در سال به اتاق اصناف و… مي‌شود.

عضويت در اتحاديه صنف چلوكبابي تهران

اگر تمايل به راه‌اندازي يك واحد صنفي در حوزه چلوكباب و چلوخورش در شهر تهران و عضويت در اتحاديه موردنظر را داريد. ابتدا بايد جهت اخذ جواز كسب اقدام نماييد. قانون نظام صنفي بيان مي‌دارد افرادي كه تمايل به راه‌اندازي واحد اقتصادي در يك محل ثابت يا وسيله سيار را دارند. بايد جواز كسب دريافت نمايند تا به‌صورت قانوني جزء افراد صنفي محسوب گردد. بنابراين شما با دريافت جواز كسب از اتحاديه صنف چلوكبابي تهران عضوي از اين اتحاديه خواهيد شد. خوب است بدانيد صدور جواز كسب توسط اتحاديه براي اشخاص حقيقي يا حقوقي انجام مي‌گيرد.

امتحان و آموزش اتحاديه

اتحاديه چلوكباب و چلوخورش تهران براي متقاضيان دريافت جواز كسب دوره‌هاي آموزشي برگزار مي‌كند. اين افراد پس از پايان يافتن دوره آموزشي موظف به شركت در آزمون نهايي دوره مي‌باشند. پس از پايان دوره و شركت در آزمون به‌شرط قبولي در آزمون گواهينامه پايان دوره متقاضي اعطا مي‌شود.

دوره‌هاي آموزشي براي كسب آمادگي و افزايش آگاهي، دانش و سطح مهارت افراد برگزار مي‌گردد. اين دوره‌ها ممكن است به‌صورت داخلي يعني توسط خود اتحاديه و يا به‌صورت برون‌سپاري يعني از طريق مراكز آموزشي همكار با اتحادي ارائه شود. دوره‌ها به دو نوع حضوري و غيرحضوري ارائه مي‌گردد. كه متقاضيان براي قبولي در دوره حضوري بايد نمره ۱۰ از آزمون و براي قبولي در دوره غيرحضوري بايد نمره ۱۲ از آزمون را كسب كنند.

لازم به ذكر است كه متقاضيان جهت شركت در دوره آموزشي و آزمون بايد هزينه آموزش را پرداخت نمايند. درصورتي‌كه متقاضي موفق به كسب نمره قبولي در دوره حضوري يا غيرحضوري نشد. مي‌تواند با پرداخت ۲۰ درصد از هزينه آموزش مجدداً اقدام به شركت در آزمون نمايد.
خوب است بدانيد كه امتحان از افراد باسواد به‌صورت كتبي و سؤالات چهارگزينه‌اي و از افراد بي‌سواد به‌صورت شفاهي گرفته مي‌شود. محل از زمان برگزاري آزمون نيز به‌صورت كتبي و به‌صورت پيام كوتاه به متقاضي اطلاع داده مي‌شود.

براي شركت در آزمون و امتحان كسب و كار، وارد سامانه آموزش اصناف بشويد.

هزينه‌هاي پرداختي به اتحاديه صنف چلوكباب و چلوخورش تهران

هزينه پرداختي به اتحاديه صنف چلوكباب و چلوخورش تهران توسط اعضاي صنف انواع مختلفي دارد. اين مبالغ پرداخت‌شده به اتحاديه منابع مالي اتحاديه را تأمين مي‌نمايند. حق عضويت جزء مهم‌ترين منابع مالي و پرداخته‌اي قانوني به اتحاديه مي‌باشد. مبلغي كه اعضاي جهت تأمين هزينه‌هاي اتحاديه و به‌صورت سالانه به اتحاديه پرداخت مي‌كنند حق عضويت نام دارد. ميزان آن با پيشنهاد اتحاديه و تائيد اتاق اصناف شهرستان تعيين مي‌گردد. و با صلاح ديده اتحاديه امكان تقسيط حق عضويت حداكثر يك سال نيز وجود دارد.

علاوه بر حق عضويت اتحاديه از طريق ارائه خدمات غيرموظف خود مثل ارائه خدمات آموزشي به اعضا، به‌صورت قانوني درآمد دارد. كارمزد وصول ماليات عوارض و هزينه خدمات وزارتخانه شهرداري و سازمان‌هاي وابسته دولتي و همچنين بخشي از مبالغ دريافتي بابت صدور و تمديد پروانه كسب نيز به اتحاديه تعلق دارد. علاوه بر اين‌ها امكان كمك‌هاي مالي از جانب اشخاص حقيقي يا حقوقي به اتحاديه چلوكبابي تهران وجود دارد.

اگر در مورد هزينه هاي پرداختي مساله اي برايتان پيش امده مي توانيد از طريق كميسيون رسيدگي به شكايات يا اتاق اصناف تهران يا شهرستان مربوطه اقدام كنيد.

آدرس اتحاديه صنف چلوكباب و چلوخورش تهران

اين اتحاديه در خيابان شريعتي، خيابان ملك، جنب خيابان تركمنستان، طبقه اول، پلاك ۱۰۱ واقع‌شده است. شماره تماس اتحاديه صنف چلوكباب و چلوخورش تهران ۸۸۴۴۲۳۹۴_۰۲۱ مي‌باشد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

مهم‌ترين وظيفه اتحاديه صنف چلوكباب و چلوخورش تهران چيست ؟
وظيفه صدور و تمديد پروانه كسب متقاضيان فعاليت در اين صنف و نظارت بر فعاليت افراد صنفي در اين اتحاديه از مهم‌ترين وظايف آن مي‌باشد.
رئيس فعلي هيئت‌مديره اتحاديه صنف چلوكباب و چلوخورش تهران كيست ؟
آقاي علي‌اكبر نريماني رئيس فعلي اتحاديه چلوكباب و چلوخورش تهران مي‌باشند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحاديه چلوكباب و چلوخورش تهران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۵۱:۵۱ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

نفقه زن در حق حبس چيست ؟ مي‌دانيم كه پس از برقراري هر نوع قراردادي طرفين عقد يا يكي از آن‌ها متعهد به انجام وظايف و تكاليفي مي‌شوند. حال مي‌خواهيم بدانيم آيا مي‌شود يك طرف عقد به وظيفه خود عمل نكند؟ قانون تا چه زماني به او اجازه امتناع از انجام تعهد خود مي‌دهد و او را ملزم به اجراي وظايف خود نمي‌كند؟ در عقد نكاح كه بين زوجين وظايف متقابلي ايجاد مي‌شود نيز مي‌توان از انجام آن وظايف خودداري كرد؟ اگر زن حق حبس خود را اعمال نمايد آيا از مهريه و نفقه كه جزو حقوق وي به شمار مي‌روند بهره مند خواهد شد يا خير؟ براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد مشاوره طلاق و حق حبس كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: نفقه زن در حق حبس

حق حبس چيست ؟

حق حبس يك اصطلاح فقهي و حقوقي است كه عبارت است از اجازه امتناع از انجام تعهدات يكي از طرفين عقد تا موقعي كه طرف ديگر به تعهداتش عمل كند. پس اگر دو شخص طي يك عقد و قرارداد ملزم به اجراي تعهداتي باشند يكي از آن دو تا زمان انجام تعهدات طرف مقابل مي‌تواند از اجراي وظايف خود پرهيز كند.

بيشتر بخوانيد : شرايط استفاده از حق حبس

حق حبس زوجه

در قانون مدني ما آمده است كه زن مي‌تواند تا زماني كه مهريه را از همسرش دريافت نكرده است از تمكين در برابر او (چه تمكين عام و چه تمكين خاص) خودداري كند به شرط آن كه مهريه‌اش حال باشد و براي پرداخت آن زماني مشخص نشده باشد و به قدرت و استطاعت مرد نيز بستگي نداشته باشد. به عبارتي مهريه عندالمطالبه بوده و هر زمان كه زوجه بخواهد بتواند دريافت آن را درخواست كند.

بيشتر بخوانيد : سقوط حق حبس زوجه

اين موضوع در ماده ۱۰۸۵ ق.م بيان شده است و ماده بعد از آن بيان مي‌كند كه چنانچه زن پيش از دريافت مهريه به ميل و اختيار خودش در برابر شوهرش تمكين كند ديگر مستحق اعمال حق حبس نخواهد بود. منظور اصلي تمكين در اين دو ماده اداي وظايف زوجيت و بالاخص انجام رابطه زناشويي است. پس برقراري رابطه زناشويي حتي يك بار موجب سقوط حق حبس مي‌شود و ديگر اين حق به زوجه تعلق نخواهد گرفت.

بيشتر بخوانيد : حق حبس در عقد نكاح

نفقه زن در دوران حق حبس

سوالي كه در اين بحث ممكن است مطرح شود اين است كه آيا در زمان استفاده زوجه از حق حبس خود و عدم تمكين در مقابل شوهرش باز هم زوج ملزم به پرداخت نفقه به زن خواهد بود يا خير؟

در ادامه ماده ۱۰۸۵ ق.م آمده است كه امتناع زن از تمكين در ايام استفاده‌اش از حق حبس موجب سقوط حق ديگر او يعني نفقه نمي‌شود. يعني با وجود عدم تمكين او و حتي سكونت نداشتن در منزل زوج او مي‌تواند در اين ايام هم مهريه و هم نفقه خود را مطالبه نمايد و زوج نيز موظف به پرداخت آن مي‌باشد.

بيشتر بخوانيد : نفقه زن

‍براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص نفقه زن در دوران حق حبس، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون نفقه زن در دوران حق حبس پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: نفقه زن در حق حبس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: نفقه زن در حق حبس،
موضوع:
[ ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۱۶:۵۶ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

آيا جرم تكدي گري در قانون تعريف شده است؟ كساني كه با فريب و برانگيختن حس ترحم مردم، چيزي از آن‌ها دريافت كنند مرتكب تكدي‌گري شده‌اند. متاسفانه در جامعه امروزي عمل تكدي گري بسيار شايع شده و مي‌توان گفت ديگر تبديل به يك امر عادي گشته است. در ادامه مطلب به اين موضوع خواهيم پرداخت كه تكدي گري جرم است يا خير و اگر جرم است مجازات آن چيست؟

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

منبع: جرم تكدي گري

جرم تكدي گري

افرادي كه با فريب و برانگيختن حس ترحم مردم اقدام به دريافت وجه نقد از آن‌ها مي‌نمايند، درواقع مرتكب به تكدي‌گري شده‌اند. عمل تكدي گري در جامعه امروزي به يك امر عادي تبديل شده و بسيار شايع گشته است. اما آيا تكدي‌گري جرم محسوب مي‌شود؟

مطابق قانون ايران، قانون گذار عمل تكدي گري را جرم انگاري كرده است. به اين معني كه در متن قانون اين عمل را به عنوان يكي از جرائم معرفي نموده و براي جرم تكدي‌گري مجازات تعيين كرده است.

عناصر وقوع جرم تكدي گري

براي اينكه يك جرم محقق شود، عمل انجام شده بايد داراي چند ويژگي باشد. به اين ويژگي‌ها كه موجب تحقق يك جرم مي‌شود عنصر جرم مي‌گوييم. عناصر جرم‌تكدي گري (مانند ساير جرائم) به چند دسته تقسيم مي‌شود. كه شامل عنصر قانوني، عنصر مادي و عنصر معنوي هستند. در ادامه عناصر جرم تكدي گري را شرح مي‌دهيم. براي آشنايي بيشتر با نحوه تعريف جرم كليك كنيد.

عنصر قانوني

عنصر قانوني يك جرم به معني متن قانون و ماده قانوني است كه آن جرم را تعريف كرده باشد و مجازات آن جرم را نيز تعيين كرده باشد. تعريف جرم‌تكدي گري و مجازات اين جرم در قانون مجازات اسلامي آمده است. ماده ۷۱۲ از قانون مجازات اسلامي مصوب سال ۱۳۷۵ كه در باب پنجم تعزيرات قرار دارد، جرم تكدي گري را معرفي كرده است. بنابراين اين ماده عنصر قانوني تكدي گري مي باشد.

ماده ۷۱۲ قانون مجازات اسلامي ۱۳۷۵، باب پنجم تعزيرات:《هر كس تكدي يا كلاشي را پيشه خود قرار داده باشد و از اين راه امرار معاش نمايد يا ولگردي نمايد به حبس از يك تا سه ماه محكوم خواهد شد و چنانچه با وجود توان مالي مرتكب عمل فوق شود علاوه بر مجازات مذكور كليه اموالي كه از طريق تكدي و كلاشي به دست آورده است مصادره خواهد شد.》

عنصر مادي

عنصر مادي يك جرم به معناي وقوع يا انجام آن عمل توسط شخصي مي‌باشد. يعني يك فرد بايد اقدام به عمل تكدي‌گري نمايد و اگر اين عمل مطابق با شرايط قانوني باشد، جرم تلقي مي‌شود. براي تحقق عنصر مادي جرم‌تكدي‌گري بايد توجه داشت كه اين جرم از جرائمي نيست كه تنها با يكبار انجام دادن و به صورت آني محقق گردد. به عبارتي براي اينكه جرم تكدي‌گري واقع شود بايد استمرار داشته باشد. فردي كه مرتكب تكدي گري مي‌شود اگر به طور استمراري و چندين بار اين عمل را انجام دهد آن وقت مي‌توان گفت كه جرم تكدي‌گري محقق شده است.

عنصر معنوي

عنصر معنوي يك جرم به قصد و اختيار فرد براي انجام آن عمل برمي‌گردد. به اين معني كه اگر كسي مرتكب عمل تكدي‌گري شود براي اينكه بتوانيم اين عمل را جرم تلقي كنيم فرد مرتكب بايد قصد انجام تكدي‌گري را داشته باشد، براي انجام آن راضي و مختار باشد. با اين اوصاف كودكاني كه از نظر قانوني طفل صغير يا غير رشيد محسوب مي‌شوند و مرتكب عمل تكدي‌گري شوند را مجرم تلقي نمي‌كنيم.

مجازات جرم تكدي گري

در مطالب بالا اشاره كرديم كه قانون مجازات اسلامي مصوب سال ۱۳۷۵ جرم‌تكدي گري را معرفي نموده و مجازات آن را تعيين كرده است. طبق اين قانون مجازات جرم تكدي‌گري، زندان از هفته تا سه ماه بسته به شرايط (مثلا تكرار جرم اتفاق افتاده باشد يا فرد براي اولين بار مرتكب آن شده و…) و با نظر قاضي متغير خواهد بود. مجازات جرم تكدي گري، مجازات حبس در درجه هشت مي‌باشد.

نكته ديگر در مجازات مرتكبين تكدي گري اين است تشديد مجازات اين جرم با توجه به يك شرط است. ممكن است فرد مرتكب توانايي مالي براي گذران زندگي داشته باشد، به عبارتي نياز مالي نداشته باشد. اگر چنين فردي مرتكب تكدي‌گري شود علاوه بر مجازات حبس از يك تا سه ماه محكوم مي شود، تمامي اموالي را كه از طريق تكدي گري به دست آورده است به نفع دادگاه مصادره مي‌شود.

براي آشنايي با مجارات تكرار جرم كليك كنيد.

تكدي گري و كلاهبرداري

جرم تكدي گري و جرم كلاهبرداري گاهي آنقدر به هم شبيه مي‌شوند كه تشخيص آن‌ها از يكديگر سخت است. در بسياري از موارد تشخيص اين دو جرم از يكديگر تحليل حقوقي دقيقي لازم دارد. تشخيص اين دو جرم از يكديگر به اين دليل اهميت دارد كه بتوان مجازات مجرم را مطابق با جرم واقع شده تعيين كرد.

جرم كلاهبرداري زماني واقع مي‌شود كه افراد با استفاده از وسايل و مانور متقلبانه مردم را فريب دهند تا مردم به خواست خود مال خود را به ديگري بدهند. بنابراين اگر با گفتن يك دروغ ساده كسي خود را در اختيار ديگري قرار بدهد نمي‌توان گفت كه جرم كلاهبرداري واقع شده است و بايد حتماً مانور متقلبانه انجام شود به صورتي كه فريبخوردگي در اثر آن حاصل گردد.

حال تصور كنيد يك شخصي با ظاهري آراسته سوار بر يك ماشين با مدل بالا و گران قيمت است. در صورتي كه هم لباس‌ها و هم ماشين متعلق به شخص ديگري است. در اين شرايط به بهانه‌اي از فرد ديگري تقاضاي پول كند. بنابراين ممكن است فرد مقابل فريب ظاهر اين شخص را بخورد و به او پول دهد. با تحليل حقوقي مي‌توان متوجه شد كه اين عمل جرم تكدي گري نمي‌باشد بلكه كلاهبرداري است.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سوالات متداول

جرم تكدي گري و مجازات آن چيست ؟
افرادي كه با فريب و برانگيختن حس ترحم مردم اقدام به دريافت وجه نقد از آن‌ها مي‌نمايند، درواقع مرتكب به تكدي‌گري شده‌اند. و مجازات آن از يك تا سه ماه حبس است.

اهميت تشخيص جرم تكدي گري از جرم كلاهبرداري چيست ؟
تشخيص اين دو جرم از يكديگر به اين دليل اهميت دارد كه بتوان مجازات مجرم را مطابق با جرم واقع شده تعيين كرد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جرم تكدي گري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: جرم تكدي گري،
موضوع:
[ ۲۶ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۴:۴۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

يكي از اهداف ازدواج و تشكيل زندگي مشترك برخورداري از لذت حلال جنسي بين طرفين است. در عقد نكاح زن اجازه تمتع جنسي را به مرد مي‌دهد. در مقابل مرد موظف مي‌شود تا مبلغي را به عنوان مهريه به زن پرداخت كند. اما گاهي پيش مي‌آيد كه مرد اين وظيفه خود را انجام نمي‌دهد. در مقابل نيز زن نيازي نيست تا وظيفه زناشويي خود را انجام دهد و مي‌تواند تا زمان دريافت مهريه به طور كامل اجازه رابطه زناشويي به همسر خود ندهد. اين حق در اصطلاح حقوقي حق حبس زوجه در عقد نكاح ناميده مي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد مشاوره طلاق و حق حبس كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: حق حبس زوجه در عقد نكاح

از عقد نكاح تا عروسي

در ايران ازدواج داراي مراحل مختلفي است كه به مرور زمان از تعداد اين مراسم و مراحل كاسته شده است. در گذشته از زماني كه دو طرف قصد ازدواج داشتند تا هنگامي كه در منزل مشترك سكونت پيدا كنند مراسم مختلفي برگزار مي‌شد. اكنون از تعداد اين تشريفات كاسته شده است اما در اغلب موارد دو طرف با يكديگر عقد مي‌كنند سپس بعد از گذشت مدت زماني زندگي مشترك خود را شروع مي‌نمايند.

بيشتر بخوانيد : ثبت ازدواج

اما آنچه كه بايد مورد توجه قرار بگيرد اين است كه در واقع بلافاصله بعد از جاري شدن عقد دو طرف زن و شوهر محسوب مي‌شوند و از نظر شرعي تفاوتي با زوجيني كه در يك منزل زندگي مي‌كنند ندارند. اين تمايز قائل شدن فقط از جهت فرهنگي است. وقتي طرفين عقد مي‌كنند شرع و قانون همه حقوق و وظايف زوجين و عقد نكاح را بر ايشان بار مي‌كند. حتي به زن در دوران عقد نفقه نيز تعلق مي‌گيرد.

بيشتر بخوانيد : حق حبس در ازدواج دوم

حق حبس زوجه در عقد نكاح در دوران عقد و پس از عروسي

از نظر شرعي و قانوني بلافاصله بعد از جاري شدن خطبه عقد مهريه بر ذمه زوج قرار مي‌گيرد. زوج بايد مهريه را در صورت درخواست زن به وي پرداخت نمايد. در نتيجه به تبع اين وظيفه، زوجه مي‌تواند از همان ابتدا و در دوران عقد از حق حبس استفاده كند و تمتع جنسي را منوط به پرداخت كامل مهريه بكند.

در واقع زندگي كردن در منزل مشترك و گرفتن مراسم ازدواج هيچ تاثيري در حق حبس زوجه ندارد. زن بلافاصله بعد از عقد مي‌تواند از حق حبس استفاده كند و تنها چيزي كه اين حق را براي او ساقط مي‌كند تمكين كردن زن است. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد دادخواست حق حبس كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : شرايط استفاده از حق حبس

گاهي زوجين عقد مي‌كنند و زن به برقراري رابطه جنسي رضايت مي‌دهد در اين صورت زوجه ديگر حق حبس ندارد. گاهي طرفين با هم عقد مي‌كنند ولي رابطه جنسي ندارند. در اينجا زوجه مي‌تواند از حق حبس استفاده كند. حتي بعد از برگزاري مراسم عروسي نيز طرفين اگر رابطه نداشته باشند حق حبس براي زوجه باقي مي‌ماند.

پس مي‌توان گفت كه زن در مرحله عقد نيز مي‌تواند درخواست خود مبني بر اعمال حق حبس را به دادگاه ارائه دهد. آنچه در دادگاه براي اعمال حق حبس مدنظر قرار مي‌گيرد تمكين كردن يا نكردن زوجه است. اين كه زوجين در چه مرحله‌اي از زندگي مشترك هستند فقط تشريفاتي است كه از نظر عرف اهميت دارد.

بيشتر بخوانيد : سقوط حق حبس زوجه

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص حق حبس زوجه در عقد نكاح، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون حق حبس زوجه در عقد نكاح پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: حق حبس زوجه در عقد نكاح


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: حق حبس زوجه در عقد نكاح،
موضوع:
[ ۲۵ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۴۴:۱۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در عقد نكاح اساس بر اين است كه زوجين حق تمتع جنسي از يكديگر را دارا شوند و در مقابل مرد به زن مهريه پرداخت كند. شرع براي زن اين حق را ايجاد كرده است كه در صورتي كه مهريه به او پرداخت نشود به وظيفه زناشويي عمل نكند. زوجه مي‌تواند از حق حبس خود استفاده نمايد و اعلام نمايد كه فقط در صورتي تمكين مي‌كند كه مهريه كامل پرداخت شود. در ماده 1085 قانون مدني نيز اين حق مورد تاييد قرار گرفته است. اما چه مواردي سبب سقوط حق حبس زوجه مي‌گردد؟ براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد مشاوره طلاق و حق حبس كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: سقوط حق حبس زوجه

موارد سقوط حق حبس زوجه

در برخي موارد خاص، حق حبس زوجه ساقط مي‌گردد. بر اساس ماده 1086 قانون مدني در دو مورد حق حبس از زوجه ساقط مي‌شود.

1/ موجل بودن مهريه.

2/ تمكين زوجه از شوهر.

1/ موجل بودن مهريه: از نظر شرعي مهريه، دين حال است. شوهر بايد بعد از عقد هر گاه زن تقاضا نمود به وي مهر را پرداخت نمايد. اما گاهي طرفين با يكديگر توافق مي‌كنند كه مهريه در يك زمان خاص پرداخت شود يا در صورت توان مالي مرد پرداخت شود. به طور مثال در عقد گفته مي‌شود كه زمان پرداخت مهريه موكول مي‌شود به دو سال يا سه سال ديگر. در اين صورت زن ديگر داراي حق حبس نيست. اگر بخشي از مهريه حال و بخش ديگري موجل باشد زن اين حق را دارد كه نسبت به آن بخشي كه حال است حق حبس را اعمال كند.

برخي در استدلال اين امر گفته‌اند كه علت سقوط حق حبس براي زوجه آن است كه وقتي زن با موجل بودن مهر موافقت مي‌نمايد در واقع به صورت ضمني حق حبس را از خود ساقط كرده است. زيرا بعد از وقوع عقد نكاح حق تمتع جنسي از زن براي شوهر ايجاد مي‌شود و زن در صورتي كه امتناع كند ناشزه است و وقتي كه زن قبول مي‌كند كه مهريه موجل باشد به اين معني است كه تمكين از شوهر را پذيرفته است.

2/ تمكين زوجه از شوهر: در صورتي كه زن به ميل خود از شوهر خود تمكين كند ديگر نمي‌تواند از حق حبس خود استفاده نمايد.

بيشتر بخوانيد : حق حبس در عقد نكاح

عدم اسقاط حق حبس با مهريه موجل

از سوي ديگر برخي از حقوقدانان معتقد هستند كه در يك صورت حتي اگر مهريه موجل باشد باز هم زن حق حبس دارد. اين گروه معقتفدند اگر مهر موجل باشد و در مقابل هم زمان تا سررسيد مهر شوهر درخواست رابطه زناشويي نكند به محض رسيدن زمان پرداخت مهريه براي زن حق حبس باقي مي‌ماند. به طور مثال در حين عقد زوجين توافق مي‌كنند كه مهريه بعد از يك سال پرداخت شود. در مدت اين يك سال مرد درخواست برقراري رابطه جنسي از زن نمي‌كند. بعد از پايان يكسال به نظر اين گروه هنوز حق حبس براي زن وجود دارد.

نتيجه: با توجه به نص صريح ماده 1085 قانون مدني و عدم جواز تفسير موسع نمي‌توان نظر اين گروه را قبول كرد و موجل بودن مهريه در هر صورت مسقط حق حبس است.

بيشتر بخوانيد : شرايط استفاده از حق حبس

تقابل تمكين با حق حبس زوجه

فلسفه حق حبس براي زوجه آن است كه اول مهريه خود را دريافت كند و وقتي كه حق خود را گرفت، تمكين نمايد. وقتي كه خود زوجه به رابطه زناشويي پيش از دريافت مهريه رضايت دهد مانند آن است كه زن به طور ضمني اين حق را از خود ساقط كرده است.

ماده 1086 قانون مدني نيز به اين موضوع را تصريح نموده است. اما آنچه كه بايد در اين ماده مدنظر قرار بگيرد قيد « به اختيار خود » است. در واقع اگر زن با ميل و اختيار از شوهر تمكين كند اين حق از او سلب مي‌شود. در صورتي كه زن در حالت بيهوشي و عدم اختيار و يا به اجبار رابطه زناشويي را بپزيرد حق حبس كماكان براي او باقي مي‌ماند.

البته توجه به اين نكته ضروري است كه اگر چه با تمكين حق حبس ساقط مي‌شود ولي حق مطالبه مهريه همچنان باقي است. زن هر زمان كه بخواهد حتي بعد از تمكين مي‌تواند مهريه خود را دريافت نمايد فقط نمي‌تواند از حق حبس استفاده كند.

بيشتر بخوانيد : تمكين و نشوز

انواع تمكين و سقوط حق حبس زوجه

همانطور كه پيش از اين گفته شده بود تمكين دو نوع است يكي تمكين خاص و ديگري تمكين عام. در مسئله حق حبس زوجه اين سوال پيش مي‌آيد كه منظور از اين تمكين كه مسقط حق حبس است چيست؟ آيا فقط تمكين خاص مدنظر است؟ يا تمكين عام از سوي زوجه نيز مسقط حق حبس است؟

در ماده 1086 قانون مدني از عبارت « وظائفي كه در مقابل شوهر دارد » استفاده شده است. به نظر اكثريت منظور از اين بخش فقط تمكين به معناي خاص آن بوده و تمكين عام را شامل نمي‌شود.

در نتيجه رضايت زن به برقراري رابطه جنسي حق حبس او را ساقط مي‌كند. اما اينكه زن با شوهر در يك منزل زندگي كند و به تبع آن وظائف خود را به عنوان خانم خانه انجام دهد يا اينكه با شوهر حسن معاشرت داشته باشد و به طور كلي تمكين كند سبب نمي‌شود تا حق حبس او ساقط گردد.

بيشتر بخوانيد : انواع تمكين عام و خاص

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص سقوط حق حبس زوجه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون سقوط حق حبس زوجه پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: سقوط حق حبس زوجه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سقوط حق حبس زوجه،
موضوع:
[ ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۴۴:۰۶ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی