vakiel
ارائه خدمات حقوقي

عدم پرداخت نفقه چه تبعاتي دارد؟ زن و شوهر پس از عقد نكاح موظف به انجام وظايف خود هستند و ‌‌‌‌مي‌بايست تمام‌ تكاليفي را كه در حين عقد به عهده گرفته‌اند به خوبي انجام دهند. يكي از تكاليف مرد پس از ازدواج پرداختن نفقه به زن ‌‌‌‌مي‌باشد كه قوانين بسيار زيادي درباره آن وضع شده است. در ادامه قصد داريم توضيحاتي را در خصوص عدم پرداخت نفقه در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: عدم پرداخت نفقه | تكليف قانوني مرد در پرداخت – سقوط تكليف – مجازات

نفقه چيست ؟

نفقه حقي است كه پس از عقد نكاح‌ به زن تعلق ‌‌‌‌مي‌گيرد و مرد موظف است كه آن را پرداخت كند. نفقه شامل مواردي مثال مخارج درماني، خوراكي و… زن ‌‌‌‌مي‌شوند كه طبق قانون تامين آن‌ها بر عهده مرد ‌‌‌‌مي‌باشد.

عدم پرداخت نفقه

همان طور كه گفته شد پرداخت نفقه از وظايف مرد ‌‌‌‌مي‌باشد و او موظف است كه آن را به طور كامل پرداخت كند‌. چنانچه مرد از پرداخت نفقه خودداري كند زن ‌‌‌‌مي‌تواند با مراجعه به دادگاه از او شكايت نمايد و ‌خواهان پرداخت نفقه خود شود. چنانچه زن بتواند در دادگاه عدم پرداخت نفقه را ثبات كند دادگاه مرد را به پرداخت نفقه مكلف ‌‌‌‌مي‌كند و اگر باز هم از پرداخت آن خودداري كند حكم توقيف اموال وي صادر ‌‌‌‌مي‌شود تا دادگاه بتواند از اموال او نفقه زن را پرداخت كند.

عدم پرداخت نفقه در صورت ناشزه بودن زن

چنانچه زن ناشزه باشد و از همسر خود تمكين نكند قانون او را مستحق دريافت نفقه نمي‌داند و او نمي‌تواند از شوهر درخواست نفقه كند. دليل آن است كه نفقه در قبال وظايف زن به او تعلق ‌‌‌‌مي‌گيرد و چنانچه او از انجام وظايفش خودداري كند مرد نيز ‌‌‌‌مي‌تواند به او نفقه پرداخت نكند. براي مثال زن ‌‌‌‌مي‌بايست با مرد رابطه زناشويي برقرار كند و از انجام اين ‌كار خودداري نكند تا مرد نيز در قبال اين مورد به او نفقه پرداخت كند.

در چه مواردي از نظر قانوني مرد مكلف به پرداخت نفقه نيست ؟

تنها ناشزه بودن زن نمي‌تواند مانع دريافت نفقه توسط او شود و موارد ديگري نيز براي عدم پرداخت نفقه وجود دارد. چنانچه زن به يك بيماري صعب العلاج مبتلا شود و درمان اين بيماري هزينه‌‌‌‌‌هاي زيادي را در بر گيرد كه مرد از پرداخت هزينه‌‌‌‌‌هاي درمان آن‌ ناتوان باشد دادگاه او را ملزم به پرداخت نققه نمي‌داند.

آيا پرداخت نكردن نفقه بدون دليل قانوني مجازات دارد ؟

چنانچه مرد متمول بدون‌ دليل قانوني از پرداخت نفقه به همسرش خودداري كند طبق قانون مجازات خواهد شد. مجازات اين گونه افراد مابين سه تا پنج ماه حبس خواهد بود كه با توجه به مواردي همچون نيازهاي زن و وضعيت مالي مرد ميزان نفقه معين ‌‌‌‌مي‌شود.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص عدم پرداخت نفقه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون عدم پرداخت نفقه پاسخ دهند.

سوالات متداول

نفقه چيست ؟

يكي از حقوق قانوني زنان است كه در متن مقاله به آن اشاره نموده‌‌‌‌ايم.

در صورت نشوز زن ‌‌‌‌مي‌توان به او نفقه پرداخت نكرد ؟

بله از نظر قانوني در صورت نشوز به زن‌ نفقه تعلق نمي‌گيرد.

مجازات عدم پرداخت نفقه بدون دليل چيست ؟

مابين سه تا پنج ماه حبس.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: عدم پرداخت نفقه | تكليف قانوني مرد در پرداخت – سقوط تكليف – مجازات


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۰۹:۲۹:۰۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

فرار از مهريه با روش هاي مختلف رخ ميدهد. مهريه يكي از حقوق قانوني زن مي‌باشد كه مرد موظف است آن را به طور كامل به او پرداخت نمايد و از پرداخت آن‌ امتناع نكند. اما در برخي موارد ديده مي‌شود كه مردان راه‌هاي زيادي را براي فرا‌ر از پرداخت مهريه امتحان مي‌نمايند كه در‌‌‌‌‌ اين باره بايد بگوييم هيچ راهي براي فرا‌ر از پرداخت آن‌ وجود ندارد و در هر صورت مرد ملزم به پرداخت مهريه است مگر اينكه بر سر عدم پرداخت آن با زن توافق كند. يكي از راه‌هاي رايج فرار از مهريه انتقال اموال مي‌باشد كه در ادامه توضيحات مختصري را در‌‌‌‌‌ اين خصوص بيان نموده‌‌ايم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: فرار از مهريه | انتقال اموال براي فرار از پرداخت مهريه – مجازات

انتقال اموال براي فرار از مهريه

در برخي موارد ديده شده است كه مرد براي‌‌‌‌‌ اينكه از پرداخت مهريه به صورت يكجا فرا‌ر كند اموال خود را به نام شخص ديگري مي‌زند كه به‌‌‌‌‌ اين كار انتقال اموال گفته مي‌شود.‌‌‌‌‌ معمولا‌‌‌‌‌ اين معاملات دروغين بوده و مرد در واقع پس از صدور حكم دادگاه مبني بر قسط بندي مهريه اموال خود را به طور كامل پس مي‌گيرد. براي مثال مردي زميني دارد كه با فروش آن مهريه به طور كامل وصول مي‌شود اما او زمين را به نام فرد ديگري انتقال مي‌دهد تا دادگاه تصور كند كه او توانايي مالي براي پرداخت مهريه ندارد.

اثبات انتقال اموال براي فرار از مهريه

در صورتي كه مرد بعد از اعلام زن براي مطالبه مهريه‌اش اموال خود را انتقال دهد زن مي‌تواند با اثبات‌‌‌‌‌ اين موضوع به دادگاه خواهان توقيف اموال مرد شود. براي مثال زن مي‌تواند با ارائه دو شاهد يا يك مدرك معتبر به قاضي اعلام كند كه معامله مرد دروغين بوده و او مي‌خواسته با‌‌‌‌‌ اين عمل از پرداخت مهريه به صورت يكجا فرا‌ر كند.

اگر‌‌‌‌‌ اين موضوع به دادگاه ثابت شود مرد ديگر راه فرا‌ر نخواهد داشت. دادگاه اموال او را كه به نام فرد ديگر زده شده است توقيف مي‌نمايد و از آن اموال مهريه زن را پرداخت خواهد كرد. اما در صورت عدم اثبات صوري بودن انتقال اموال براي فرا‌ر از پرداخت مهريه، زن مي‌بايست مهريه را به صورت قسط بندي شده دريافت كند.

اثبات صوري بودن معامله كاري دشوار و پيچيده است وكلاي وكيل دات كام شما را در اين زمينه ياري مي‌نمايند.

آيا انتقال اموال براي فرا‌ر از مهريه مجازات دارد‌‌ ؟

در قوانين حقوقي كشور ما براي فرا‌ر از پرداخت مهريه با انجام انتقال اموال مجازات خاصي تعيين نشده است اما دادگاه در‌‌‌‌‌ اين صورت اموال فرد را به طور كامل توقيف نموده تا مهريه وصول گردد و مرد ديگر نمي‌تواند مهريه را به صورت قسط بندي شده به زن پرداخت نمايد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص فرار از مهريه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون فرار از مهريه پاسخ دهند.

سوالات متداول

انتقال اموال براي فرا‌ر از پرداخت مهريه به چه معناست‌‌ ؟

در مواردي مرد اموال خود را به نام‌ شخص ديگر مي‌كند تا از پرداخت مهريه همسرش فرا‌ر كند.

چگونه مي‌توان فرا‌ر از پرداخت مهريه با انجام انتقال اموال را به دادگاه ثابت نمود‌‌ ؟

با ارائه دو نفر شاهد و مدارك معتبر.

در صورت اثبات انتقال اموال براي فرا‌ر از پرداخت مهريه تكليف چيست‌‌ ؟

دادگاه اموال را توقيف نموده و مهريه زن وصول مي‌شود.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: فرار از مهريه | انتقال اموال براي فرار از پرداخت مهريه – مجازات


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۵۹:۵۴ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

مرجع صادر كننده جواز كسب لوازم شوفاژ و تهويه مطبوع در هر شهر متفاوت است. براي ورود به عرصه لوازم شوفاژ و تهويه مطبوع علاوه بر داشتن مهارت فني بايد مجوزهاي لازمه را از مراجع ذي صلاح كسب نمود. تمام كساني كه تمايل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند بايد در ابتداي امر پروانه كسب بگيرند. در اين مطلب به پاسخ اين سوال كه چگونه بايد پروانه كسب لوازم شوفاژ و تهويه مطبوع را گرفت مي‌پردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: جواز كسب لوازم شوفاژ و تهويه مطبوع

جواز كسب لوازم شوفاژ و تهويه مطبوع

پروانه كسب سندي است كه نشان مي‌دهد فرد صلاحيت ارائه خدمات و عرضه در فروش لوازم شوفاژ و تهويه مطبوع را دارد. براي هر شخصي ‌كه بخواهد به صورت قانوني فعاليت فروش انجام دهد گرفتن پروانه كسب الزامي است. اين مجوز نشان دهنده قانوني بودن فعاليت فروشنده است و مرجع صادركننده آن در تهران اتحاديه لوازم شوفاژ و تهويه مطبوع شده مي‌باشد. به موجب اين جواز مي‌توانيد از امتيازات مربوط به اتحاديه مربوطه بهره مند شده و از حمايت هاي اتحاديه شامل حالتان شود.

مساحت مورد نياز براي گرفتن جواز كسب لوازم شوفاژ و تهويه مطبوع چقدر است؟

چه متقاضي بخواهد ملكي را خريداري كند و چه بخواهد اجاره كند بايد واحدي مطابق با مساحت تصويب شده توسط كميسيون نظارت شهرستان مهيا نمايد. اتحاديه مربوطه مجوز لازم فقط براي يك رسته يعني همان فروش انواع شوفاژ و تهويه مطبوع را ارائه مي دهد. براي اين رسته نيز مساحت 12 متر مربع را تعيين كرده است.

شرايط دريافت پروانه كسب شوفاژ و تهويه مطبوع

الف: شرايط عمومي

۱- گواهي صلاحيت يا همان عدم سو پيشينه از نيروي انتظامي

۲- سند مالكيت عين، منفعت و يا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشاركت، مبايعه نامه و يا هر قراردادي كه از منظر قانوني معتبر باشد؛ اعم از رسمي و عادي. در روستاها احراز مالكيت براساس عرف محل مي‌باشد. اشخاصي كه سند عادي دارند بايد تعهدي مبني بر پذيرش مسئوليت حقوقي ناشي از آن ارائه دهند.

۳- گواهي مالياتي از اداره ماليات ذي ربط مبني بر تشكيل پرونده مالياتي و تصفيه حساب

۴- شناسنامه و كارت ملي براي ايرانيان و گذرنامه و پروانه كار براي اتباع خارجي

۵- گواهي گذراندن دوره آموزشي احكام تجارت و كسب و كار در قالب دستورالعمل هاي آموزشي قانون نظام صنفي

۶- كارت پايان خدمت يا معافيت دائم يا پزشكي نظام وظيفه يا گواهي اشتغال به تحصيل براي آقايان كمتر از ۵۰ سال

ب: شرايط اختصاصي

۴- داشتن محلي با كاربري تجاري و اداري كه از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعيت مكاني مورد تاييد اماكن قرار گيرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومي

۶- داشتن وسايل و تجهيزات متناسب و لازم

مدارك لازم براي راه اندازي فروش لوازم شوفاژ و تهويه مطبوع

۱) اصل و كپي كارت ملي و شناسنامه متقاضي

2) عكس سه در چهار متقاضي

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضي

۴) سند ملكي يا اجاره نامه يا مبايعه نامه به نام متقاضي

5) گواهي عدم سوپيشينه

6) كارت بهداشت

7) فيش واريزي مبلغ عضويت به اتحاديه

مراحل گرفتن مجوز فروش لوازم شوفاژ و تهويه مطبوع

هر خانم و آقايي براي گرفتن جواز كسب فروش لواز شوفاژ و تهويه مطبوع بايد مراحل زير را طي نمايد:

۱/ ارسال درخواست جواز كسب فروش لوازم شوفاژ و تهويه مطبوع از طريق سامانه ايرانيان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. اين درخواست مي‌تواند به صورت كتبي به اتحاديه مربوطه در تهران تحويل گردد.

۲/ تكميل فرم‌هاي اداري مربوطه و تحويل كليه مدارك لازم كميسيون بازرسي اتحاديه‌‌ از محل فروش ديدن مي‌كنند و سپس در خصوص موقعيت مكاني و محيطي و مطابقت آن با قوانين گزارش تهيه مي‌كنند.

۳/ هيئت مديره جلسه‌اي تشكيل مي‌دهد و درخواست متقاضي را در اين جلسه بررسي مي‌نمايد. در صورت وجود تمام شرايط تاييده پروانه فروش مايحتاج روزانه مصرف كننده براي فرد صادر مي‌شود.

۴/ فرد حق عضويت خود را پرداخت نموده و پروانه را دريافت مي‌كند. جواز كسب هر متقاضي براي يكسال صادر مي‌شود در مراحل بعدي اين جواز براي پنج سال يا ده سال تمديد مي‌شود.

گرفتن مجوز فروش لوازم شوفاژ و تهويه مطبوع چه قدر هزينه دارد؟

براي دريافت مجوز بايد مبالغ زير پرداخت شود :

هزينه صدور پروانه 3.030.000 ريال

هزينه آموزش هاي مربوط به كسب و كار و تجارت به مبلغ 800.000 ريال

هزينه صدور كارت اصناف 200.000 ريال

حق عضويت ساليانه اتحاديه 1.200.000 ريال

حق ورودي سال اول به مبلغ 20.000.000 ريال

راه اندازي فروش لوازم شوفاژ و تهويه مطبوع چه قدر زمان ميبرد؟

از ابتداي شروع درخواست تا دريافت جواز يا پروانه كسب فروش لوازم شوفاژ و تهويه مطبوع در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارك ۳۰ روز زمان خواهد برد، زيرا براساس قانون اتاق اصناف اتحاديه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول يا رد درخواست متقاضي اعلام نظر كند و در صورت عدم ارائه هيچ پاسخي به منزله تاييد درخواست خواهد بود.

در صورت تاييد نيز مرجع صدور پروانه كسب بايد طي مدت ۱۵ روز پروانه كسب را صادر كند. اما اگر مدارك شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارك خود را تكميل نموده و تحويل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نيز هر مرجع حداكثر ۱۵روز زمان براي پاسخگويي دارد. درضمن پاسخ منفي بعد از پايان زمان قانوني قائل پذيرش نيست.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جواز كسب لوازم شوفاژ و تهويه مطبوع


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۴۲:۴۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

پس از طلاق زن و شوهر موظف هستند كه حضانت فرزندان را به عهده بگيرند و از آن‌ها به خوبي مراقبت نمايند. دادگاه حضانت فرزند را به يكي از والدين كه صالح‌‌تر باشد واگذار مي‌كند و او موظف است كه نياز‌هاي مراقبتي و عاطفي فرزندش را برطرف نمايد اما نمي‌تواند مانع ديدار والد ديگر با فرزند شود. در ادامه قصد داريم توضيحاتي را در خصوص شرايط كاهش مدت زمان ملاقات با فرزند توسط والد ديگر خدمتتان ارائه نماييم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: كاهش مدت زمان ملاقات با فرزند

ملاقات والد ديگر با فرزند

همان طور كه در بالا گفته شد پس از طلاق دادگاه يكي از والدين را موظف مي‌نمايد كه حضانت فرزند را به عهده بگيرد و از او به درستي مراقبت و ‌نگهداري نمايد. با وجود اينكه فرد ‌‌سرپرست در واقع وظيفه نگهداري فرزند را دارد اما طبق قانون نمي‌تواند كه مانع ملاقات فرزند با‌ والد ديگرش شود.‌ براي مثال اگر دادگاه دو روز آخر هفته را براي ملاقات والد ديگر با فرزند تعيين كند والد ‌‌سرپرست نبايد مانع اين امر شود و در صورت امتناع، والد ديگر مي‌تواند به اين دليل از او در دادگاه شكايت كند.

شرايط كاهش مدت زمان ملاقات با فرزند

همان طور كه‌ گفته شد در هيچ صورتي نمي‌توان والد ديگر را از ملاقات با فرزند منع نمود اما در برخي موارد مي‌توان با كسب اجازه از دادگاه مدت زمان ملاقات آن‌ها را كاهش داد. در صورتي كه دادگاه صلاح كودك را در كم كردن مدت ملاقات او با والد ديگرش بداند اين اجازه را به ‌‌سرپرست مي‌دهد كه زمان ملاقات را كمتر كند. شرايط كاهش مدت زمان ملاقات با فرزند به شرح زير مي‌باشد:

آسيب روحي

در صورتي كه ملاقات با والد ديگر براي فرزند آسيب‌هايي را به همراه داشته باشد والد ‌‌سرپرست مي‌تواند در دادگاه خواهان كاهش مدت ملاقات او با فرزندش شود. ‌براي مثال ممكن است ملاقات فرزند با والد سلامت جسمي و روحي او را به خطر اندارد.

عدم صلاحيت اخلاقي والد ديگر | كاهش مدت زمان ملاقات با فرزند

چنانچه والد ديگر داراي صلاحيت اخلاقي نباشد و رفتار‌هاي نامشروعي را در حين ملاقات فرزند از خود نشان بدهد ‌‌سرپرست مي‌تواند با اثبات اين موضوع نزد دادگاه خواهان كاهش مدت ملاقات او با فرزند شود. براي مثال ممكن است والد ديگر در حين ملاقات فرزند را وادار كند كه مرتكب جرمي ‌شود يا اخلاقيات خشن و مبتذل به كودك بياموزد كه در اين صورت كاهش مدت ملاقات او با فرزند به صلاح فرزند است.

توجه داشته باشيد كه اين موارد مي‌بايست حتما در دادگاه اثبات شوند و در غير اين صورت مدت زمان ملاقات كاهش پيدا نخواهد كرد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص كاهش مدت ز‌مان ملاقات با فرزند، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون كاهش مدت ز‌مان ملاقات با فرزند پاسخ دهند.

سوالات متداول

‌‌والد سرپرست كودك چه وظيفه‌اي دارد‌‌ ؟

مي‌بايست نياز‌هاي عاطفي و پرورشي فرزند را برطرف كند.

آيا والد ديگر نيز حق ملاقات فرزند را دارد‌‌ ؟

بله اين يك حق قانوني براي او به حساب مي‌آيد.

كاهش مدت ملاقات با فرزند امكان پذير است‌‌ ؟

بله در صورت وجود برخي شرايط مي‌توان مدت ملاقات را كاهش داد كه در متن مقاله شرح داده‌ايم.

آيا مي‌توان به خاطر وجود دلايل بالا والد ديگر را به طور كلي از ملاقات با فرزند محروم نمود ‌‌؟

در صورت وجود شرايط بالا باز هم نمي‌توان والد ديگر را از ملاقات با فرزندش محروم كرد زيرا اين يك حق قانوني است كه او بتواند فرزندش را ببيند ولي مي‌توان مدت زمان ملاقات را كاهش داد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: كاهش مدت زمان ملاقات با فرزند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۱۲:۳۳:۲۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

طلاق بائن يعني چي؟ طلاقي اقدا‌مي است كه پس از انجام آن زن و مرد ديگر به هم محرم نخواهند بود و ‌زندگي مشتركشان پايان مي‌يابد. طلاق انواع مختلفي دارد كه هر كدام شرايط و قوانين خاص خود را خواهند داشت. طي انجام طلاق مرد ‌مي‌بايست مهريه زن را به او بپردازد تا طلاق صورت بگيرد. با توجه به اختصاص يك مبحث مهم در قانون مدني به نوعي خاص از طلاق به نام طلاق بائن در ادامه قصد داريم توضيحاتي را در خصوص اين طلاق و انواع آن خدمتتان ارائه نماييم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: طلاق بائن چيست | انواع طلاق

طلاق بائن چيست ؟

طلاق با‌ئن به طلاقي گفته ‌مي‌شود كه طي انجام آن مرد ديگر ‌‌‌نمي‌تواند در مدت زمان عده به زندگي مشترك بازگردد و براي دوباره زندگي كردن با زن ‌مي‌بايست دوباره با او عقد كند. در طلاق بائن مرد در مدت زمان عده ملزم به پرداخت نفقه نخواهد بود و حتي قانون او را ملزم به فراهم كردن محل سكونت براي زن ‌‌‌نمي‌كند. در واقع در طلاق با‌ئن عده وجود ندارد و رابطه ارث بري نيز وجود ندارد.

انواع طلاق بائن

طلاق با‌ئن انواع مختلفي دارد و هر كدام شرايط و قوانين خاص خود را دارند. جدايي زن و مرد ‌مي‌بايست داراي شرايطي باشد كه آن را طلاق با‌ئن بنامند. مطابق ماده ۱۱۴۵ قانون مدني انواع طلاق با‌ئن به شرح زير ‌مي‌باشند:

  • چنانچه زن و شوهر پيش از وقوع رابطه زناشويي از يكديگر طلاق بگيرند طلاق آن‌‌ها جزو طلاق‌‌هاي بائن به حساب ‌مي‌آيد.
  • اگر زن يائسه باشد و سپس از همسر خود طلاق بگيرد طلاق او از نوع با‌ئن است.
  • اگر زن براي راضي نمودن مرد به انجام طلاق به او مبلغي را پرداخت نمايد طلاق آن‌ها با‌ئن خواهد بود زيرا در‌‌‌‌‌ اين صورت مرد امكان رجوع به زندگي مشترك را ندارد.
  • چنانچه زن و شوهر سه بار از يكديگر طلاق گرفته باشند در بار سوم ديگر مرد امكان رجوع نخواهد داشت و طلاق آن‌‌ها جزو طلاق‌‌هاي بائن به حساب ‌مي‌آيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در زمينه طلاق با‌‌ئن و انواع آن ‌مي‌توانيد به سايت وكيل دات كام مراجعه نماييد و از خدمات ويژه‌‌‌‌‌ اين سايت بهره مند گرديد. مركز وكيل دات كام شما را در حل پرونده‌‌هاي حقوقي خود ياري ‌مي‌نمايد. از خدمات‌‌‌‌‌ اين مركز ‌مي‌توان به حل انواع پرونده‌‌هاي حقوقي و ارائه مشاوره حقوقي تهران اشاره نمود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص طلاق با‌ئن، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون طلاق با‌ئن پاسخ دهند.

سوالات متدوال

طلاق بائن چيست ؟

طلاقي است كه طي انجام آن مرد ‌‌‌نمي‌تواند به زندگي مشترك بازگردد و براي رجوع ‌مي‌بايست دوباره با زن ازدواج كند.

آيا طلاق پيش از انجام رابطه زناشويي جزو طلاق‌‌هاي بائن است ؟

بله

اگر زن و شوهر سه بار از يكديگر جدا شوند در بار سوم طلاق آن‌ها بائن است ؟

بله

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: طلاق بائن چيست | انواع طلاق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۰۶:۵۳:۲۶ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

طلاق در زمان عادت ماهيانه چه شرايطي دارد؟ دفاتر ثبت ازدواج در طول سال موارد زيادي از ازدواج زوجين را به ثبت مي‌رسانند. اما ‌متاسفانه بسياري از‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين ازدواج‌‌‌‌‌ها به طلاق ختم خواهد شد و دفترداران موظف ‌‌‌‌مي‌شوند كه طلاق زوجين را ثبت نمايند. اما طلاق قوانيني دارد كه ‌‌‌‌مي‌بايست زوج و زوجه آن‌ها را رعايت كنند تا طلاق آن‌ها صحيح باشد. در ادامه توضيحاتي را در مورد طلاق در زمان عادت ماهيانه برايتان بيان نموده‌‌‌‌‌‌ايم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: طلاق در زمان عادت ماهيانه | حكم قانوني طلاق در حين حيض – استثنائات

طلاق چيست ؟

طلاق يك امر قانوني و شرعي است كه در موارد مختلف اتفاق ‌‌‌‌ميفتد. طلاق در واقع به معناي جدا شدن زن و شوهر از يكديگر است. زن و مرد ‌‌‌‌مي‌بايست براي طلاق از يكديگر دلايل منطقي و قانوني داشته باشند تا بتوانند طلاق را در دفاتر ثبت اسناد به ثبت برسانند.

طلاق در زمان عادت ماهيانه

در برخي موارد ديده شده است زوجين در حين عادت ماهيانه زن قصد طلاق از يكديگر را دارند كه در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين مورد قانونگذار قوانيني را وضع نموده است كه ‌‌‌‌مي‌بايست رعايت شوند. مطابق ماده ۱۱۴۰ قانون مدني طلاق زوجين در مدتي كه زن عادت ماهيانه است و پاك نيست صحيح ‌‌‌‌نمي‌باشد و زوجين موظف هستند كه تا پاك شدن زن صبر نمايند.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دليل آن كه زن در حين قاعدگي شرعا ‌‌‌‌نبايد اقدام به برقراري رابطه زناشويي كند و اين امر روند جدايي زوجين را تسريع مي‌بخشد.

براي آشنايي با شروط دوازده گانه طلاق كليك كنيد.

در چه مواردي طلاق در زمان عادت ماهيانه مجاز است ؟

در برخي موارد نيز قانونگذار طلاق را در حين عادت ماهيانه مجاز دانسته است و پاك بودن زن را براي طلاق الزا‌‌‌‌مي نمي‌داند. موارد مجاز براي طلاق در زمان عادت ماهيانه به شرح زير ‌‌‌‌مي‌باشند:

زن باردار

از آن جايي كه زن باردار در حين بارداري دچار عادت ماهيانه ‌‌‌‌نمي‌شود قانون پاكي او را براي طلاق الزا‌‌‌‌مي‌‌‌‌ نمي‌داند و زنان باردار ‌‌‌‌مي‌توانند بدون اتكا به پاك بودن از عادت ماهيانه طلاق بگيرند.

طلاق قبل از رابطه زناشويي

چنانچه زن و مرد بخواهند كه قبل از نزديكي از يكديگر جدا شوند قانوگذار پاك بودن زن را شرط ‌‌‌‌نمي‌داند و از آن جايي كه او باكره است ‌‌‌‌مي‌تواند در مدت عادت ماهيانه نيز براي طلاق اقدام نمايد.

غايب بودن مرد | طلاق در زمان عادت ماهيانه

چنانچه شوهر با زن در يك خانه سكونت نداشته باشد و يا غايب باشد زن ‌‌‌‌مي‌تواند در مدت زمان عادت ماهيانه نيز طلاق بگيرد زيرا مرد از وضعيت او اطلاعي ندارد و در صورت عدم اطلاع مرد از‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين مورد طلاق در عادت ماهيانه صحيح است.

براي آشنايي با عده طلاق كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص طلاق در ز‌مان عادت ماهيانه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون طلاق در ز‌مان عادت ماهيانه پاسخ دهند.

 

 

سوالات متدوال

طلاق چيست ؟

وقتي زن و شوهر اقدام به جدايي از يكديگر ‌‌‌‌مي‌كنند در واقع از هم طلاق گرفته‌اند. طلاق ‌‌‌‌مي‌تواند به دلايل مختلف اتفاق بيفتد.

آيا طلاق در حين عادت ماهيانه صحيح است ؟

خير زن ‌‌‌‌مي‌بايست از عادت ماهيانه پاك شود تا بتواند طلاق بگيرد.

اگر قبل از نزديكي زن و شوهر براي طلاق اقدام كنند و زن دچار عادت ماهيانه بوده باشد طلاق آن‌‌‌‌‌ها صحيح است ؟

بله در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اين صورت طلاق صحيح خواهد بود كه در متن مقاله به طور كامل شرح داده شده است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: طلاق در زمان عادت ماهيانه | حكم قانوني طلاق در حين حيض – استثنائات


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۰۱:۳۴ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

شناسنامه يك سند هويتي شامل مهم‌ترين اوصاف احوال شخصيه است كه توسط سازمان ثبت احوال، هنگام تولد هر نوزاد صادر مي‌شود. در شناسنامه اطلاعاتي همچون نام و نام خانوادگي واقعي، تاريخ دقيق تولد، محل تولد، وضعيت تاهل و… ثبت مي‌شوند كه فرد براي احراز هويت واقعي‌اش در بسياري از امور به آن نياز دارد. همانطور كه گفتيم، شناسنامه حاوي اطلاعات مهمي‌ درباره شخص است و جهت حفاظت از اعتبار سند‌هاي سجلي نمي‌توان اطلاعات آن را تغيير داد. گاهي ممكن است سن واقعي شخصي در شناسنامه درج نشده باشد و او نسبت به اين موضوع شكايت داشته باشد و به دنبال راهي جهت تصحيح آن بگردد. در اين موارد قانون چگونه عمل مي‌كند؟ آيا كم كردن سن شناسنامه‌اي يا تغيير آن ممكن است؟

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منيع: كم كردن سن شناسنامه | تغيير دادن سن شناسنامه‌اي افراد – مراحل آن

تغيير و كم كردن سن شناسنامه

با توجه به مطالب بالا، جهت حفظ اعتبار شناسنامه نمي‌توان هيچ يك از موارد درج شده در آن را تغيير داد. اما گاهي سن واقعي افراد به دلايلي مانند سهل انگاري، استفاده از شناسنامه خواهر يا برادر بزرگ‌تر براي شخص، زودتر شوهر دادن دختر و… به درستي در شناسنامه قيد نمي‌شود. در اين صورت فرد يا ولي قانوني او مي‌تواند دادخواستي كتبي مبني بر درخواست تغيير سن شناسنامه تهيه كند و آن را به مرجع صالح جهت رسيدگي تحويل دهد.

مطابق ماده واحده قانون حفظ اعتبار اسناد سجلي و جلوگيري از تزلزل آن‌ها مصوب ۱۳۶۱/۱۱/۲، دست بردن در تاريخ تولد اشخاص مجاز نيست. اما بر اساس تبصره اين ماده، اشخاصي كه سن حقيقي آن‌ها با سن درج شده در اسناد سجلي و شناسنامه بيش از پنج سال اختلاف داشته باشد، تنها يك بار در عمر خود مي‌توانند تغيير تاريخ تولد خود را در كميسيون ثبت احوال تقاضا كنند و آن را اصلاح نمايند.

اشخاص زير مي‌توانند اصلاح تاريخ تولد را درخواست كنند:

۱- شخصي كه هجده سالش تمام شده باشد.

۲- شخص زير هجده سال باشد اما حكم رشد گرفته باشد.

۳- پدر يا جد پدري شخصي كه هجده سالش تمام نشده است.

۴- قيم يا وصي شخص محجور با ارائه مدرك.

مدارك لازم جهت درخواست تغيير يا كم كردن سن شناسنامه

۱- تقاضانامه كتبي صاحب شناسنامه يا ولي قانوني او در برگ مخصوص.

۲- اصل شناسنامه عكس دار و كپي آن.

۳- يك قطعه عكس جديد.

۴- اصل و كپي حكم رشد براي شخصي كه هنوز هجده سال او تمام نشده است و تنها مراجعه كرده است.

۵- اصل تصوير مدارك و اسنادي كه نشان دهنده قيمومت يا وصي بودن براي افراد تحت سرپرست باشد.

۶- فيش بانكي مطابق تعرفه روز نزد هر يك از شعبه‌هاي بانك ملي ايران به نام سازمان ثبت احوال كشور.

مراجعه به سازمان ثبت احوال و مراحل تغيير سن شناسنامه

پس از درخواست متقاضي مبني بر تغيير سن شناسنامه، كميسيوني با حضور فرماندار يا بخشدار، رئيس اداره ثبت احوال محل، پزشك انتخاب شده توسط مدير عامل سازمان بهداري استان و رئيس شواري اسلامي‌ شهر يا بخش محل صدور شناسنامه، با حضور قاضي دادگاه صالحه محل جهت رسيدگي به پرونده برگزار مي‌شود.

مراحل كلي تغيير سن شناسنامه به اين صورت است:

۱- شخص متقاضي جهت تصحيح تاريخ تولد بايستي به دبيرخانه كميسيون تشخيص سن اداره ثبت احوال محل صد‌ور شنا‌سنامه خود مراجعه كند، مدارك مورد نياز را تحويل دهد و در ازاي آن رسيد دريافت نمايد.

۲- تاريخ برگزاري جلسه رسيدگي از طرف دبيرخانه كميسيو‌ن تشخيص سن محل صد‌ور شناسنامه به متقاضي اطلاع داده مي‌شود.

۳- متقاضي بايستي در تاريخ معين شده با شناسنامه عكس دار خود در كميسيون تشخيص سن حضور يابد.

۴- چنانچه متقاضي در محل حضور نيابد و پرونده جهت بررسي و اظهار نظر آماده باشد، كميسيون تصميم لازم را مي‌گيرد و در غير اينصورت درخواست او رد مي‌شود. اما متقاضي مي‌تواند مجددا درخواستي را به كميسيون ارائه دهد.

۵- در صورت نياز، كميسيون صاحب شناسنامه را براي معاينه و تعيين سن واقعي به پزشكي قانوني ارجاع مي‌دهد.

۶- متقاضي حق اعتراض به تصميم كميسيون تشخيص سن را ندارد.

۷- تصميم كميسيون تشخيص سن به خواهان اعلام مي‌شود.

۸- چنانچه كميسيون با تغيير تاريخ تولد موافقت نكند، امكان درخواست مجدد وجود نخواهد داشت.

۹- شخص خواهان جهت اجراي تصميم كميسيون تشخيص سن در سند‌هاي سجلي و شناسنامه بايد درخواست كتبي ارائه دهد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص كم كردن سن شناسنامه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون كم كردن سن شناسنامه پاسخ دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد حذف نام همسر از شناسنامه كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منيع: كم كردن سن شناسنامه | تغيير دادن سن شناسنامه‌اي افراد – مراحل آن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۰۱:۰۷:۰۳ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

راه هاي مهاجرت در موقعيت هاي مختلف چيست؟ مهاجرت انسان‌ها داراي قدمتي به اندازه تاريخ زندگي آن‌ها است. البته معناي مهاجرت در گذر زمان تغيير كرده است. امروزه مقصود از مهاجرت نقل مكان از يك كشور به كشوري ديگر با اهداف شغلي، تحصيلي و زندگي است. دلايل زيادي براي مهاجرت وجود دارد. از جمله مهم‌ترين آن دلايل، مشكلات اقتصادي و امنيتي است. مهاجرت راه‌ها و روش‌هاي مختلفي دارد. در ادامه اين مطلب به معرفي راه‌هاي معمول يك مهاجرت مي‌پردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: راه هاي مهاجرت | كم هزينه ترين راه براي مهاجرت چيست؟

راه هاي مهاجرت

روش‌هاي متعددي براي مهاجرت وجود دارد. بهترين راه هاي مهاجرت آن است كه با توجه به انگيزه و قصد شما از مهاجرت همچنين سرمايه اوليه شما مشخص مي‌گردد. به‌طور كلي مي‌توانيم روش‌هاي معمول براي مهاجرت را به 7 روش تقسيم كنيم.

البته روش‌هاي غيرقانوني نظير پناهندگي نيز وجود دارد. اين روش هم مخاطرات بالايي دارد و هم نتيجه اطمينان بخشي از آن موجود نيست. بنابراين به هيچ عنوان براي مهاجرت روش پناهندگي را توصيه نمي‌كنيم. اما 7 روش قانون و معمول براي مهاجرت شامل، مهاجرت از طريق كار (مهاجرت شغلي)، تحصيل، سرمايه‌گذاري، راه‌اندازي استارتاپ، تولد فرزند، خانواده و ازدواج مي‌شود.

مهاجرت شغلي

بخش قابل توجهي از مهاجرت‌هاي جهاني مربوط به مهاجرت شغلي مي‌شود. وجود شرايط مناسب شغلي و رفاه زندگي در برخي از كشور‌هاي جهاني، افراد را ترغيب مي‌كند. تا براي آينده شغلي و رفاه زندگي خود به اين كشور‌ها مهاجرت نمايند. از طرفي برخي از كشور‌ها با توجه به كمبود نيروي كار، تعداد زيادي از افراد متقاضي مهاجرت شغلي را مي‌پذيرند. كشورهايي نظير كانادا، آلمان، امارات و استراليا از جمله اين كشور‌ها مي‌باشند.

لازم به ذكر است براي مهاجرت شغلي و تخصصي شرايط ويژه‌اي لازم است. اگر قصد مهاجرت شغلي به كشوري را داريد؛ بايد شرايط مربوط به اين نوع مهاجرت در كشور مقصد را مطالعه كنيد. بر اساس آمار‌هاي جهاني حدود 170 ميليون نفر از افراد تحت عنوان مهاجرت شغلي در كشور‌هايي غير از كشور خود زندگي مي‌كنند.

تحصيل از راه هاي مهاجرت

يكي از روش‌هاي پرطرفدار مهاجرت به خصوص در ميان جوانان، مهاجرت تحصيلي است. افراد زيادي سالانه با عنوان مهاجرت تحصيلي به كشورهايي كه از دانشگاه‌هاي معتبر و سطح تحصيلي بالايي برخوردارند مهاجرت مي‌كنند. از مزاياي تحصيل در اين كشور‌ها مي‌توانيم. به شرايط زندگي خوب و شانس بالا براي اشتغال در شغل مناسب پس از تحصيل اشاره كنيم. خوب است بدانيد مهاجرين تحصيلي علاوه بر تحصيل مي‌توانند ساعاتي در روز را مشغول به كار شوند. به اين ترتيب هم هزينه‌هاي زندگي و تحصيل خود را تأمين مي‌كنند. و هم در صورت اشتغال به شغلي خوب سابقه كار كسب مي‌نمايند.

مهاجرت با سرمايه‌گذاري

مهاجرت با روش سرمايه‌گذاري را مي‌توانيم سومين روش پرطرفدار براي مهاجرت پس از مهاجرت شغلي و تحصيلي معرفي كنيم. سرمايه‌گذاري در يك كشور ديگر و دريافت اقامت آن كشور با توجه به قوانين هر كشور متفاوت است. و البته روش‌هاي مختلفي نيز براي سرمايه‌گذاري وجود دارد. مهم‌ترين روش‌هاي سرمايه‌گذاري براي مهاجرت شامل تمكن مالي، خريد ملك و خريد بيزينس مي‌شود. قابل توجه است كه برخي از كشور‌ها در راستاي توسعه اقتصادي خود برنامه‌هايي براي جذب سرمايه‌گذار از كشور‌هاي ديگر هستند.

مهاجرت از طريق راه‌اندازي استارتاپ

اگر شما از آن دسته افرادي هستيد كه يك ايده خلاقانه در ذهن داريد. و با اين ايده خلاقانه به دنبال راه‌اندازي يك كسب‌وكار مي‌باشيد. مي‌توانيد به وسيله اين ايده به كشور مدنظر خود مهاجرت نماييد. و در آن كشور ايده و كسب‌وكار سودمند خود را راه‌اندازي نماييد. شما مي‌توانيد با راه‌اندازي يك كسب‌وكار از كشور مدنظرتان اقامت دريافت نماييد. تعداد زيادي از كسب‌وكارهاي موفق در كشورهاي خارجي توسط مهاجرين آن راه‌اندازي شده است.

تولد فرزند از راه هاي مهاجرت

مهاجرت از طريق تولد فرزند به اين صورت است. كه در برخي از كشورها اگر كودكي در خاك آن كشور به دنيا بيايد؛ مي‌تواند تابعيت آن كشور را دريافت نمايد. به اين روش از اهداي تابعيت، سيستم خاك گفته مي‌شود. اما برخي از كشور‌ها مثل ايران تنها تولد از پدر و گاها مادر ايراني باعث اهداي تابعيت ايراني به كودك مي‌شود. و اين نوع از اهداي تابعيت را سيستم خون مي‌گويند. در كشورهاي اروپايي هم سيستم خون و هم سيستم خاك پذيرفته‌شده است. مثلا اگر در كشورهاي اروپايي فرزند خود را متولد كنيد؛ كودك شما امكان مهاجرت به و زندگي در آن كشور را خواهد داشت. و در شرايطي پدر و مادر كودك نيز مي‌توانند در كشور مقصد اقامت دريافت كنند.

مهاجرت از طريق خانواده

مهاجرت از طريق خانواده نيز در صورتي است كه فردي از خانواده در كشور مقصد اقامت داشته باشد. به عنوان مثال براي شغل يا تحصيل مهاجرت كرده است يا به هر نحو ديگري در كشور مقصد زندگي مي‌كند و اقامت دارد. بر اساس شرايط قانون كشور مقصد امكان دعوت از برخي از اعضاي خانواده نيز به آن كشور براي مهاجر وجود دارد.

ازدواج از راه هاي مهاجرت

ازدواج يكي از روش‌هاي دريافت اقامت و حتي تابعيت يك كشور ديگر است. به اين صورت كه بايد با يكي از شهروندان و تابعين كشور مقصد ازدواج نماييد. در اين صورت امكان دريافت اقامت و بعد از مدتي دريافت تابعيت كشور مورد نظر را داريد. اما براي اينكه در اين مورد تقلبي وجود نداشته باشد طبق قوانين كشورهاي مختلف راستي آزمايي‌هاي متعددي را براي درستي ازدواج و قلابي نبودن آن انجام مي‌دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

راه هاي مهاجرت چيست ؟

7 روش قانوني و معمول براي مهاجرت شامل، مهاجرت از طريق كار (مهاجرت شغلي)، تحصيل، سرمايه‌گذاري، راه‌اندازي استارتاپ، تولد فرزند، خانواده و ازدواج مي‌شود.

مهاجرت از طريق پناهندگي به چه صورت است ؟

روش‌ غيرقانوني نظير پناهندگي براي مهاجرت، هم مخاطرات بالايي دارد و هم نتيجه اطمينان بخشي از آن موجود نيست. بنابراين به هيچ عنوان براي مهاجرت روش پناهندگي را توصيه نمي‌كنيم.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: راه هاي مهاجرت | كم هزينه ترين راه براي مهاجرت چيست؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۵۱:۰۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

راه‌هاي اثبات بي گناهي چيست؟ اگر درگير يك دعواي حقوقي شديد و قصد داريد بي‌گناهي خود را اثبات كنيد. بايد با استفاده از راه‌هاي قانون و ادله اثبات دعوا بي‌گناهي خود را ثابت نماييد. متهم مي‌تواند با ارائه دليل و يا با چالش كشيدن دلايل شاكي نيز بي‌گناهي خود را اثبات كند. در ادامه اين مطلب به معرفي راه‌هاي اثبات بي‌گناهي و تبرئه متهم از اتهام خواهيم پرداخت.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اثبات بي گناهي |‌ شرايط و روش هاي اثبات بي گناهي

اثبات بي گناهي و تبرئه متهم

بر اساس قانون افراد حق شكايت و اثبات جرم ديگران را دارند. اما قانون در كنار ايجاد حق شكايت براي شاكي، براي متهمين نيز حق دفاع و اثبات بي‌گناهي خود را دارند. بنابراين راه‌ها و روش‌هاي قانوني وجود دارد. تا متهم با استفاده از آن بي‌گناهي خود را اثبات كند و خود را از اتهام مبرا سازد. با توجه به اين‌كه ادله اثبات دعوا داراي تنوع است. راه‌ها و روش‌هاي اثبات بي‌گناهي نيز متنوع و متعدد است. بهره‌گيري از هريك از روش‌هاي قانوني براي اثبات بي‌گناهي نيازمند ارائه مدارك مخصوص به خود آن است.

شرايط لازم براي اثبات بي گناهي

همان‌طور كه گفتيم به علت تنوع ادله اثبات دعوا، راه‌هاي متنوعي نيز براي اثبات بي‌گناهي وجود دارد. اما قبل از هر چيز، براي استفاده از اين رو‌ش‌ها لازم است شرايط اثبات بي‌گناهي وجود داشته باشد. شرايط اثبات بي‌گناهي در تمامي جرائم يكسان است.

در قانون براي اثبات ارتكاب جرم توسط شخصي ابتدا بايد عناصر سه‌گانه جرم اثبات گردد. وجود عنصر مادي، معنوي و قانوني يك جرم شرايط اثبات آن جرم است. به همين ترتيب براي اثبات بي‌گناهي نيز بايد عدم وجود حداقل يكي از اين سه عنصر امكان‌پذير باشد.

عدم وجود عنصر قانوني

مقصود از عنصر قانوني يك جرم، تعريفي از آن جرم است كه در متن قانون صريحاً ذكرشده باشد. به عبارتي آن ماده‌قانوني كه يك عمل يا ترك يك عمل را جرم مي‌داند. و براي اين جرم مجازات نيز تعيين مي‌كند. باوجود چنين ماده‌اي در قانون مي‌گوييم كه عنصر قانوني يك جرم اثبات مي‌شود.

حال متهم براي اثبات بي‌گناهي خود مي‌تواند عدم وجود عنصر قانوني جرم را اثبات نمايد. مثلاً مطرح كند كه اقدام وي ذيل تعريف قانون از جرم مورد شكايت قرار نمي‌گيرد. و قانون نيز براي عمل يا ترك عمل متهم مجازاتي تعيين نكرده است. يا اينكه اثبات كند مجازات و تعريف جرم وي در قانون جديد نسخ گشته است.

عدم وجود عنصر معنوي

مقصود از عنصر معنوي انگيزه، هدف و اراده متهم براي ارتكاب به جرم است. عنصر معنوي خود شامل 3 بخش علم به موضوع، قصد انجام رفتار مجرمانه، قصد نتيجه مي‌شود. متهم براي اثبات بي‌گناهي خود بايد عدم وجود يكي از اين موارد سه‌گانه عنصر معنوي را اثبات نمايد. به‌عنوان مثال فرد مي‌تواند با اثبات اينكه در زمان ارتكاب جرم مجنون و فاقد اراده بوده است. يا قصد شكار حيواني را داشت و نمي‌دانست موجودي كه به آن شليك كرد انسان بود. بي‌گناهي خود را اثبات و خود را تبرئه كند.

عدم وجود عنصر مادي

عنصر مادي جرم همان عملي است كه مجرم مرتكب آن مي‌شود. جرم سرقت را تصور كنيد كه ماده‌قانوني و مجازات آن موجود است. اگر كسي عنصر معنوي يعني قصد انجام دزدي را داشته باشد اما آن عمل را انجام ندهد. عنصر مادي جرم محقق نمي‌شود. حال اگر متهم بتواند اثبات كند عمل مجرمانه را انجام نداده است. يا اگر جرمي رخ داد توسط متهم نبوده است. مي‌تواند بي‌گناهي خود را اثبات نمايد.

روش‌هاي اثبات بي گناهي

هنگامي‌كه بدانيم شرايط لازم براي اثبات بي گناهي موجود است. حال مي‌توانيم از روش‌هاي مختلفي براي اثبات بي گناهي بهره ببريم. به طور كلي دو راه براي تبرئه متهم و اثبات بي گناهي وي موجود است. كه انجام هركدام از اين دو راه با ادله اثبات دعوا كه متنوع و متعدد مي‌باشد؛ صورت مي‌پذيرند.

اين دو راه شامل ارائه دليل از جانب متهم و به چالش كشيدن ادله شاكي مي‌شود. در روش ارائه دليل متهم مداركي را به دادگاه ارائه مي‌دهد تا بي‌گناهي خود را اثبات كند. اما در روش دوم نيازي به ارائه دليل نمي‌باشد. بلكه دلايل ارائه‌شده شاكي را به چالش مي‌كشد. و اثبات مي‌كند دلايل شاكي فاقد اعتبار قانوني است. اما همان‌طور كه گفتيم انجام هر دوي اين راه‌ها با توجه به ادله اثبات دعوا با روش‌هاي متنوعي قابل انجام است.

ادله اثبات دعوا براي اثبات بي گناهي

براي انجام هريك از دو روش‌ اثبات بي گناهي مذكور مي‌توانيم از راه‌هاي ادله اثبات دعوا بهره ببريم. ادله اثبات دعوا داراي موارد متعددي است كه شامل اقرار، شهادت و استشهاد محلي، سوگند، علم قاضي، قسامه و سند مي‌شود.

اقرار

روش اقرار يكي از مهم‌ترين ادله اثبات دعوا محسوب مي‌شود. در صورتي كه متهم بتواند اثبات كند اقراري كه عليه خودش انجام داده است. تحت شرايط شكنجه يا فشار روحي و يا جنون بود و اعتبار اقرار را از بين ببرد. مي‌تواند بي گناهي خود را اثبات كند.

اثبات بي گناهي با شهادت

استشهاد محلي و شهادت يكي از راه‌هاي اثبات جرم و ادله اثبات دعوا است. اما متهم نيز مي‌تواند با بهره‌گيري از اين روش و استفاده از شاهد يا استشهاد محلي بي گناهي خود را اثبات كند. به‌عنوان مثال متهم مي‌تواند با كمك شاهد ثابت كند در زمان وقوع جرم در مكان ديگري حضورداشته است. همچنين متهم مي‌تواند با استشهاد محلي شاهدان شاكي را بي‌اعتبار كند. يعني با استفاده از استشهاد محلي ثابت كند كه شاهدان شاكي شرايط شهادت را ندارند مثلاً عادل نيستند.

سوگند

روش سوگند در برخي از دعاوي استفاده مي‌شود. و كاربرد زيادي ندارد. اين روش در جرائمي مرتبط با قصاص، ديه، ضرر و زيان ناشي از جرم و ارش قابل‌استفاده است. كه شرايط خاصي نيز دارد. در جرائم مربوط به تعزيرات و حدود سوگند كاربردي ندارد. در مواردي كه از سوگند براي اثبات دعوا استفاده مي‌شود متهم مي‌تواند ثابت كند سوگند دروغ است. يا سوگند خورنده شرايط قانوني سوگند را ندارد.

اثبات بي گناهي با علم قاضي

مقصود از علم قاضي حصول يقين قاضي با توجه به مستندات ارائه‌شده در دعوا است. در اين روش هم متهم مي‌تواند مستندات و قرائني به دادگاه ارائه نمايد. تا قاضي با توجه به آن‌ها يقين حاصل كند متهم بي‌گناه است.

قسامه

روش قسامه تنها در جرائم جنايي كه عليه تماميت جسمي يك شخص انجام مي‌گيرد قابل‌استفاده است. در اين روش شاكي با استفاده از قسم خويشاوندان و تحت شرايط قانوني ادعاي خود را ثابت نمايد. بنابراين متهم نيز مي‌تواند براي اداي قسامه توسط خويشاوندان خود اقدام نمايد. قسامه شرايط خاصي دارد كه بايد رعايت شود تا اثبات بي گناهي انجام گيرد.

سند

ارائه سند به‌عنوان يكي از ادله اثبات در قانون ذكر نشده است. اما با اين وجود متهم يا شاكي مي‌توانند در صورت وجود هر نوع مدرك و سند كتبي براي اثبات ادعا يا بي گناهي به دادگاه ارائه نمايند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

شرايط لازم براي اثبات بي گناهي چيست ؟

وجود عنصر مادي، معنوي و قانوني يك جرم شرايط اثبات آن جرم است. به همين ترتيب براي اثبات بي گناهي نيز بايد عدم وجود حداقل يكي از اين سه عنصر امكان‌پذير باشد.

روش‌ها و راه‌هاي اثبات بي گناهي چيست ؟

راه‌هاي اثبات بي گناهي دو راه شامل ارائه دليل از جانب متهم و به چالش كشيدن ادله شاكي مي‌شود كه هر دو راه با ادله اثبات دعوا شامل اقرار، شهادت و استشهاد محلي، سوگند، علم قاضي، قسامه و سند انجام مي‌گيرد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اثبات بي گناهي |‌ شرايط و روش هاي اثبات بي گناهي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۳۷:۰۴ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

زنان و مردان در برخي موارد براي كسب آرامش بيشتر قصد ‌‌مي‌كنند كه از يكديگر جدا شوند. آن‌ها در واقع از يكديگر طلاق گرفته و اين جدايي زوجين به علت‌‌‌هاي مختلف و متفاوتي اتفاق ‌‌مي‌افتد. اما براي اقدام به طلاق ‌‌مي‌بايست زوجين از قوانين‌ اين امر به خوبي آگاهي داشته باشند تا بتوانند در مدت زمان كمتري مراحل قانوني آن را طي نمايند. در ادامه توضيحاتي را در مورد طلاق زن باردار برايتان بيان نموده‌ايم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: طلاق زن باردار | حقوق مالي زن در طلاق دوران بارداري – مدت عده

طلاق در قانون كشور

طلاق يك امر قانوني است كه توسط زوجين انجام ‌‌مي‌شود. طي انجام‌ اين كار زوج و زوجه از يكديگر جدا ‌‌مي‌شوند و ديگر به هم محرم نيستند. طلاق به علت‌‌‌هايي مثل خيانت همسر، اعتياد، نشوز و… اتفاق ‌‌مي‌افتد. براي انجام مراحل قانوني طلاق، دادگاه زوجين را موظف ‌‌مي‌نمايد كه دلايل قانوني و منطقي خود را براي جدايي در دادگاه بيان نمايند. در صورتي كه آن‌ها از طلاق پشيمان شوند نيز ‌‌مي‌توانند دوباره با يكديگر ازدواج نموده و زندگي مشترك‌ را ادامه دهند.

طلاق زن باردار

طبق قانون طلاق در دوراني كه زن باردار است هيچ گونه اشكالي ندارد و كاملا صحيح است، به همين دليل در مدت زمان بارداري زوجين ‌‌مي‌توانند از يكديگر طلاق گرفته و جدا شوند. اما طلاق زن و شوهر در دوران بارداري نيز قوانين خاص خود را دارد. براي مثال در طلاق‌ اين چنيني زن موظف است كه عده نگه دارد. عده زن در‌ اين گونه طلاق‌‌‌ها تا پايان وضع حمل او خواهد بود و او تا زماني كه جنين را به دنيا نياورده است ‌‌نمي‌تواند با مرد ديگري ازدواج كند.

مناسب‌‌ترين نوع طلاق در دوران بارداري

طلاق توافقي در دوران بارداري مناسب‌‌ترين گزينه براي زوجين ‌‌مي‌باشد زيرا‌ اين نوع طلاق زودتر به نتيجه خواهد رسيد. اگر زن و مرد در حين بارداري بخواهند طلاق توافقي بگيرند ‌‌مي‌بايست به دادگاه مراجعه نموده و درخواست طلاق خود را ارائه نمايند. سپس دادگاه آن‌ها را به يك مشاور خانواده معرفي نموده و از ايشان ‌‌مي‌خواهد كه به زوجين دو جلسه مشاوره دهد. چنانچه زوجين پس از‌ اين دو جلسه مشاوره باز هم براي طلاق مصمم باشند دادگاه حكم به طلاق مي‌دهد.

حقوق مالي زن باردار در صورت طلاق

چنانچه زن و‌ مرد در دوران بارداري از يكديگر جدا شوند مرد موظف است كه برخي حقوق زن را به او پرداخت نمايد. در ادامه حقوق زن در طلاق در دوران بارداري‌ را شرح داده‌ايم:

مهريه

مهريه زن باردار طبق قواعد عمومي پرداخت مي‌شود و زن حامله حق مطالبه تمام مهريه را دارد. زن باردار همچنين حق مطالبه اجرت المثل ايام زوجيت را نيز دارد.

نفقه

در‌ اين نوع طلاق مرد موظف ‌‌مي‌شود كه تا‌ زمان وضع حمل زن به او نفقه بپردازد. از آن جايي كه زن باردار است مرد ‌‌مي‌بايست در تمام مدت ‌بارداري به او‌ نفقه بدهد و پس از وضع حمل مرد ديگر ملزم‌ به پرداخت نفقه نيست.

هزينه‌‌‌هاي وضع حمل زن

در‌ اين گونه طلاق‌‌‌ها مرد موظف است كه تمام هزينه‌‌‌هاي وضع حمل زن را از جمله هزينه‌‌‌هاي بيمارستان، دارو و… را به او پرداخت نمايد.

اگر مرد پس از طلاق زن باردار فوت كند چه كسي موظف به پرداخت نفقه زن است ؟

در صورتي كه مرد پس از طلاق و قبل از به دنيا آمدن فرزند فوت كند زن ‌‌مي‌تواند نفقه‌اش را از پدربزرگ پدري فرزندش مطالبه نمايد ولي در صورت عدم توانايي مالي جد پدري قانون او را ملزم به پرداخت نفقه ‌‌نمي‌داند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص طلاق باردار، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون طلاق باردار پاسخ دهند.

سوالات متداول

آيا طلاق در دوران بارداري اشكال قانوني دارد ؟

خير زوج و زوج ‌‌مي‌توانند در حين بارداري نيز اقدام به طلاق نمايند اما ‌‌مي‌بايست برخي قوانين را رعايت نمايند.

مناسب‌‌ترين نوع طلاق دوران بارداري كدام است ؟

طلاق توافقي.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: طلاق زن باردار | حقوق مالي زن در طلاق دوران بارداري – مدت عده


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ] [ ۱۱:۰۶:۳۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی