vakiel
ارائه خدمات حقوقي

مجازات و جريمه قاچاق كالا در قانون چطور تعريف شده است؟ قاچاق به معني نهان فروشي است يعني فردي كالايي را به صورت مخفيانه و غيرقانوني از مرزهاي كشور وارد يا خارج كند. در واقع اين ورود و خروج كالا بدون مجوز دولتي اتفاق مي‌افتد. كساني كه مرتكب چنين عملي مي‌شوند را قاچاقچي مي‌نامند. قانون‌گذار قاچاق كالا را به عنوان يك عمل غيرقانوني جرم انگاري كرده است و براي اين جرم مجازات تعيين نموده است. در ادامه مقاله به توضيح مجازات و جريمه‌هاي جرم قاچاق كالا مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: جريمه قاچاق كالا

جريمه قاچاق كالا

مجازات و جريمه جرم قاچاق كالا در قانون مبارزه با قاچاق كالا تعيين شده است. در ماده 18 اين قانون مرتكبين به جرم مجازات علاوه بر ضبط كالاهاي‌شان متحمل جريمه نقدي نيز مي‌شوند. اگر قاچاقچي اقدام به قاچاق كالاي مجاز كند، بايد مبلغي حدود يك يا دو برابر ارزش كالاي قاچاق شده را به عنوان جريمه بپردازد.

در صورتي كه كالاي قاچاق شده جز كالا‌هاي مشروط باشد قاچاقچي بايد مطابق ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق كالا حدود يك تا سه برابر ارزش كالاي قاچاق شده را به دولت پرداخت نمايد. همچنين اگر كالاي قاچاق شده كالاي يارانه‌اي يا سهميه‌اي باشد قاچاقچي بايد حدود چهار برابر ارزش كالاي قاچاق شده را بپردازد. جريمه قاچاق كالاي يارانه‌اي سنگين‌ترين جريمه‌ي نقدي براي اشخاص قاچاقچي مي‌باشد.

ممكن است كساني كه شروع به قاچاق مي‌كنند به دلايل مختلفي موفق نشوند كه كالاي مورد نظر خود را از مرز خارج يا وارد مرز كشور نمايند. در چنين شرايطي بر اساس قانون مبارزه با قاچاق متهم صرفاً محكوم به ضبط كالاها مي‌‌شود. ماده 68 قانون مبارزه با قاچاق كالا دراين‌باره مي‌گويد: «مجازات شروع به قاچاق، علاوه بر ضبط كالا يا ارز حسب مورد حداقل مجازات قاچاق كالا و ارز موضوع اين قانون است. (اصلاح به موجب قانون اصلاح موادي از قانون مبارزه با قاچاق كالا و ارز مصوب 1394/7/21 مجلس شوراي اسلامي).» براي آشنايي بيشتر با جرم قاچاق كالا كليك كنيد.

نكته مهم در تعيين جريمه و مجازات قاچاق كالا

قانون مبارزه با قاچاق در مورد كساني كه با وجود دارا بودن مدارك و مجوز‌هاي بازرگاني و تجاري اقدام به قاچاق كالا مي‌نمايند مجازاتي تعيين نموده است. افرادي كه داراي مجوز‌هايي مانند كارت بازرگاني، پروانه كسب، پروانه حمل و نقل و نظاير اين مدارك باشند با انجام قاچاق تمامي مدارك وي باطل خواهد شد. مدت زمان ابطال اين مدارك موقتي يا دائمي خواهد بود كه توسط قاضي دادگاه مشخص مي‌گردد.

ماده 69 قانون مبارزه با قاچاق در اين زمينه آورده است: « مرجع رسيدگي كننده ذيصلاح حسب مورد مي‌تواند با توجه به شرايط، نحوه، دفعات ارتكاب جرم و شخصيت مرتكب، علاوه بر مجازات‌هاي مقرر در اين قانون، وي را به عنوان تكميل مجازات، به يك يا چند مورد مرتبط از محروميت‌هاي زير محكوم نمايد.
الف. تعليق موقت يا ابطال دائم:

1.كارت بازرگاني
2.كارت مبادلات مرزي
3.كارت ملواني
4. پروانه كسب، تأسيس، بهره‌برداري يا حق‌العمل‌كاري
5.پروانه حمل و نقل
6. گواهينامه رانندگي وسايل نقليه زميني، دريايي و هوايي

ب. تعطيل موقت يا دائم محل كسب و پيشه و تجارت
پ. محروميت از اشتغال به حرفه يا حرف خاص از يك تا پنج سال
ت. محروميت از تأسيس شركت و يا عضويت در هيئت‌مديره و مديرعاملي اشخاص حقوقي از يك تا پنج سال
ث. ممنوعيت خروج از كشور تا پنج سال»

انواع قاچاق و شرايط مجازات متهم قاچاق كالا

قاچاق كالا انواع مختلفي دارد كه شامل قاچاق كالا و ارز، قاچاق انسان، قاچاق مواد مخدر و قاچاق اسلحه مي‌شود. هر كدام از اين 4 گونه قاچاق مجازات‌هاي مختلفي خواهد داشت. اما در تمامي اين موارد براي مجازات متهم به قاچاق كالا بايد دو شرط وجود داشته باشد. و دادگاه بايد از وجود اين دو شرط براي مجازات متهم اطمينان يابد.

شرط اول مجازات متهم به قاچاق توسط دادگاه اين است كه فرد از ممنوعيت عملي كه مرتكب آن شده آگاه باشد. متهم بداند اين عمل قاچاق و غيرقانوني است و عامداً اقدام به قاچاق كرده باشد. دومين شرط براي مجازات متهم در مورد قاچاق كالا اين است كه دادگاه اطمينان يابد فرد با سوءنيت و به قصد ضربه زدن به درآمد دولت چنين جرمي را مرتكب شده است.

مراجع صالح رسيدگي كننده به قاچاق كالا

رسيدگي به تمامي جرائم در مورد قاچاق كالا در صلاحيت دادگاه‌هاي انقلاب تهران است. البته در صورتي كه متهم در تهران نباشد و در شهر ديگري دستگير شود در نزديك‌ترين استان پرونده قاچاق وي مورد بررسي و رسيدگي قرار مي‌گيرد. از ديگر سازمان‌هاي دولتي كه در حوزه جرم قاچاق كالا فعاليت مي‌كند و صلاحيت دارد سازمان تعزيرات حكومتي است.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

مجازات جرم قاچاق كالا چيست ؟

در ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق مرتكبين به جرم مجازات علاوه بر ضبط كالاهايشان متحمل جريمه نقدي نيز مي‌شوند.

قاچاق كالا چند نوع است ؟

قاچاق كالا 4 نوع است كه شامل قاچاق كالا و ارز، قاچاق انسان، قاچاق مواد مخدر و قاچاق اسلحه مي‌شود.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جريمه قاچاق كالا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: جريمه قاچاق كالا،
موضوع:
[ ۲ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۰۵:۴۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

آيا شما با اتحاديه صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران آشنايي داريد؟ احتمالاً تا به الان واژه اتحاديه و صنف را بارها شنيده باشيد. كساني كه داراي يك حرفه و پيشه هستند، انجمني به نام صنف تشكيل مي‌دهند. و اما اتحاديه شامل افراد يك صنف است كه براي حفظ حقوق شغل و حرفه‌اي خود اهداف مشتركي دارند و در راستاي آن قدم برمي‌دارند. در ادامه اين مطلب با صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران آشنا مي‌شويم.

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اتحاديه كالاي خواب تهران

اتحاديه صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران

اتحاديه صنف توليدكنندگان و فروشندگان تهران اين صنف مي‌باشد. كه جهت احقاق حقوق صنفي رسته و مشاغل مربوط به خود و به وجود آوردن همكاري در ميان شاغلين در اين صنف ايجادشده است. همچنين از ديگر علل ايجاد اتحاديه بهبود بخشيدن به ارائه خدمات صنف و بهبود بخشيدن به اقتصاد شهر مي‌باشد. اتحاديه صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران وظيفه ارتباط گرفتن با موسسه‌هاي دولتي خصوصي و انجام قوانين نظام صنفي را در رسته و مشاغل مربوط به خود بر عهده دارد.

اعضاي اتحاديه صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب در شهر تهران با برگزاري انتخابات و راي شاغلين در اين صنف برگزيده مي‌شوند. برگزاري انتخابات معمولاً هر چهار سال يك‌بار انجام مي‌گيرد. رئيس اتحاديه توليدكنندگان و فروشندگان كالا خواب تهران اين روزها جناب آقاي حسين قدياني مي‌باشد.

جهت شركت در اين انتخابات وارد سامانه ساران بشويد.

وظايف و خدمات اتحاديه صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران

از جمله وظايف اتحاديه صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران صدور و تمديد پروانه كسب و نظارت بر فعاليت اعضاي اتحاديه مي‌باشد. اما علاوه بر اين وظايف اتحاديه‌ها ارائه خدمات و وظايف ديگري را نيز بر عهده دارد. تمام وظايف و اختيارات يك اتحاديه مانند اتحاديه جنس توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران آن در ماده ۳۰ قانون نظام صنفي شرح داده‌شده است. كه در ادامه اين مطلب به اين وظايف اشاره مي‌كنيم

براي دريافت جواز كسب فروش كالاي خواب كليك كنيد.

وظايف و اختيارات اتحاديه در ماده ۳۰ قانون نظام صنفي

  • ارائه پيشنهاد لازم جهت تهيه تنظيم يا تغيير قوانين در مورد جواز كسب مربوط به صنف خود و همچنين پيشنهاد در حوزه ساير امور صنف مربوطه به اتاق اصناف شهرستان.
  • اتحاديه بايد مصوبات و بخشنامه‌هاي هيئت عالي نظارت و كميسيون نظارت را اجرا نمايد.
  • صادر كردن جواز كسب براي صنف مربوطه با در نظر گرفتن قوانين و مقررات تعيين شده.
  • باطل كردن جواز كسب، تعطيل نمودن محل كسب و جلوگيري از فعاليت واحدهاي صنفي بدون جواز كسب، شاغلين در صنف مربوط به اتحاديه.
  • تنظيم بودجه اتحاديه براي يك سال آينده آن و تنظيم ترازنامه سالانه. و تسليم نمودن اين برنامه بودجه و ترازنامه به اتاق اصناف شهرستان جهت رسيدگي و تصويب برنامه موردنظر.
  • ارائه آموزش‌هاي لازم براي افراد متقاضي يا شاغل در صنف و برگزار نمودند دوره‌هاي آموزش احكام تجارت كسب‌وكار. آموزش مي‌تواند به طور مستقل توسط اتحاديه و يا با كمك سازمان‌هاي ديگر انجام شود.
  • رسيدگي به شكايات صنفي، حل اختلاف و بازرسي از واحدهاي صنفي و تشكيل ساير كميسيون‌هاي موردنظر كه مصوب هيئت عالي نظارت هستند.
  • دريافت ماليات عوارض و هزينه‌هاي لازم از شاغلين در صنف به نمايندگي از جانب وزارتخانه شهرداري از سازمان‌هاي ديگر.
  • ارائه پيشنهاد در مورد تعيين نرخ كالا و خدمات صنف و يا حدود صنفي و تعداد واحدهاي صنفي لازم در هر شهر به اتاق اصناف.

آدرس و تلفن اتحاديه صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران

آدرس ساختمان اتحاديه صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران: خيابان انقلاب، حدفاصل بهار جنوبي و خيابان شريعتي، ساختمان آريان، طبقه اول، واحد ۱۴.
تلفن اتحاديه:
۷۷۶۵۴۳۰۳_۰۲۱
۷۷۶۳۵۲۷۸_۰۲۱

نحوه فعاليت در اتحاديه صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران

در صورتي كه شما قصد داريد در صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران فعاليت كنيد و عضوي از اين اتحاديه شويد. گام اول دريافت جواز كسب جهت قانوني كردن فعاليت صنفي شما در اين رسته مي‌باشد. مطابق با قانون اگر شما قصد داريد يك واحد صنفي در حوزه كالاي خواب در تهران ايجاد كنيد بايد حتماً اقدام به دريافت جواز كسب از اتحاديه مربوطه نماييد.
لازم به ذكر است هر شخص حقيقي يا حقوقي امكان دريافت جواز كسب و فعاليت در صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران را دارد.

براي آشنايي كلي با مراحل دريافت جواز كسب از اين اتحاديه كليك كنيد.

امتحان اتحاديه صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران

متقاضيان فعاليت درس صنف جهت دريافت جواز كسب يا كارت مباشرت ملزم به گذراندن دوره‌هاي آموزشي مي‌باشند. اين دوره‌هاي آموزشي جهت كسب آمادگي ارتقاء و افزايش ميزان آگاهي دانش و سطح مهارت افراد صنفي برگزار مي‌گردد.
دوره‌هاي آموزشي توسط اتحاديه برگزار مي‌گردد. و يا به صورت برون‌سپاري از طريق عقد قرارداد با ساير مركز آموزشي به متقاضيان ارائه مي‌شود. انواع دوره‌هاي آموزشي به صورت حضوري و غيرحضوري برگزار مي‌گردد. نمره قبولي در دوره‌هاي حضوري ۱۰ و نمره قبولي در دوره‌هاي غيرحضوري مانند دوره‌هاي الكترونيكي يا مكاتبه‌اي ۱۲ مي‌باشد.
جهت ثبت‌نام در دوره‌ها و گذراندن آزمون اتحاديه، ارائه معرفي‌نامه از اتحاديه و پرداخت هزينه آموزشي لازم است. لازم به ذكر است افرادي كه نمره قبولي در دوره حضوري يا غيرحضوري را كسب كردند مي‌توانند تنها با پرداخت ۲۰ درصد از هزينه آموزش مجدداً در آزمون شركت كنند.
زمان ارزشيابي و آزمون نهايي علاوه بر اعلام كتبي به صورت پست الكترونيك پيام كوتاه نيز به متقاضي اعلام مي‌شود. آزمون اتحاديه براي افراد باسواد به صورت سؤال چهار جوابي براي افراد بي‌سواد به صورت شفاهي انجام مي‌شود. بعد از اتمام دوره‌هاي آموزشي و گذراندن آزمون به متقاضي گواهينامه پايان دوره اعطا مي‌شود.

براي شركت در آزمون و امتحان كسب و كار، وارد سامانه آموزش اصناف بشويد.

هزينه‌هاي قانوني و قابل پرداخت به اتحاديه خواب تهران

منابع مالي تمامي اتحاديه‌ها نظير اتحاديه‌صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران يكسان مي‌باشد. برخي از اين منابع مالي عبارت‌اند از:

  • دريافت حق عضويت از افراد شاغل در صنف در اتحاديه مربوطه. افراد عضو اتحاديه براي تأمين هزينه‌هاي جهادي سالانه موظف پرداخت مبالغي با عنوان حق عضويت مي‌باشد. اتحاديه مي‌تواند با در نظر گرفتن شرايط حق عضويت را به صورت يكجا يا به تقسيط دريافت كند.
  • وجوه پرداختي در ازاي ارائه خدماتي نظير خدمات فني و آموزشي به اعضاي صنف.
  • امكان پرداخت كمك‌هاي مالي از جانب اشخاص حقيقي يا حقوقي به اتحاديه‌ها نيز وجود دارد.
  • وصول ماليات و عوارض و هزينه‌هاي وزارتخانه و سازمان‌هاي وابسته به دولت و غيره كه توسط اتحاديه انجام مي‌شود داراي كارمزد است كه به اتحاديه تعلق مي‌گيرد.
  • درصدي از هزينه پرداختي بابت صدور و تمديد پروانه كسب متعلق به اتحاديه است.

اگر در مورد هزينه هاي پرداختي مساله اي برايتان پيش امده مي توانيد از طريق كميسيون رسيدگي به شكايات يا اتاق اصناف تهران يا شهرستان مربوطه اقدام كنيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سؤالات متداول

ازجمله مهم‌ترين علل ايجاد اتحاديه صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران چيست ؟
احقاق حقوق صنفي رسته و مشاغل مربوط به خود، به وجود آوردن همكاري در ميان شاغلين در اين صنف، بهبود بخشيدن به ارائه خدمات صنف و…

مركز اتحاديه صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران در كجا واقع‌شده است ؟
آدرس ساختمان اتحاديه صنف توليدكنندگان و فروشندگان كالاي خواب تهران، خيابان انقلاب، حدفاصل بهار جنوبي و خيابان شريعتي، ساختمان آريان، طبقه اول، واحد ۱۴ مي‌باشد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحاديه كالاي خواب تهران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ شهريور ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۱۹:۲۶ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

مرجع صادر كننده مجوز فروش پيچ و مهره در هر شهر متفاوت است. براي ورود به عرصه تهيه و توزيع انواع پيچ و ابزار هاي مرتبط علاوه بر داشتن مهارت و سرمايه براي احداث فروشگاه و عرضه محصولات بايد مجوزهاي لازمه را از مراجع ذي صلاح كسب نمود. تمام كساني كه تمايل دارند تا واحد فروش خود را داشته باشند بايد در ابتداي امر پروانه كسب بگيرند. در اين مطلب به پاسخ اين سوال كه چگونه بايد پروانه كسب فروش پيچ و مهره را گرفت مي‌پردازيم. براي كسب اطلاع بيشتر درباره قوانين مربوط به جواز كسب كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با كارشناسان و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: مجوز فروش پيچ و مهره

مجوز فروش پيچ و مهره

پروانه كسب سندي است كه نشان مي‌دهد فرد صلاحيت عرضه و فروش پيچ و مهره را دارد. براي هر شخصي ‌كه بخواهد به صورت قانوني فعاليت فروش انجام دهد گرفتن پروانه كسب الزامي است. اين مجوز نشان دهنده قانوني بودن فعاليت فروشنده است و مرجع صادركننده آن در تهران اتحاديه صنف صحاف مي‌باشد. به موجب اين جواز مي‌توانيد از امتيازات مربوط به اتحاديه مربوطه بهره مند شده و از حمايت هاي اتحاديه شامل حالتان شود. براي اطلاع از نحوه تمديد جواز كسب كليك كنيد.

مساحت مورد نياز براي گرفتن مجوز فروش پيچ و مهره چقدر است؟

چه متقاضي بخواهد ملكي را خريداري كند و چه بخواهد اجاره كند بايد واحدي مطابق با مساحت تصويب شده توسط كميسيون نظارت شهرستان مهيا نمايد. اتحاديه مربوط به فروشندگان پيچ و مهره در تهران مجوز لازم براي 3 رسته زير را صاد مي‌‍كند.

1. عمده فروشي پيچ و مهره حداقل متراژ 9 متر مربع با كد آيسيك 514519

2. خرده فروشي پيچ و مهره حداقل متراژ 9 متر مربع با كد آيسيك 523416

3. فروشندگي پيچ و مهره (خرده فروشي – عمده فروشي) حداقل متراژ 9 متر مربع با كد آيسيك 523417

شرايط دريافت مجوز يا جواز كسب فروش پيچ و مهره

الف: شرايط عمومي

۱- گواهي صلاحيت يا همان عدم سو پيشينه از نيروي انتظامي

۲- سند مالكيت عين، منفعت و يا منافع از جمله اجاره نامه، صلح نامه، هبه، قرارداد مشاركت، مبايعه نامه و يا هر قراردادي كه از منظر قانوني معتبر باشد؛ اعم از رسمي و عادي. در روستاها احراز مالكيت براساس عرف محل مي‌باشد. اشخاصي كه سند عادي دارند بايد تعهدي مبني بر پذيرش مسئوليت حقوقي ناشي از آن ارائه دهند.

۳- گواهي مالياتي از اداره ماليات ذي ربط مبني بر تشكيل پرونده مالياتي و تصفيه حساب

۴- شناسنامه و كارت ملي براي ايرانيان و گذرنامه و پروانه كار براي اتباع خارجي

۵- گواهي گذراندن دوره آموزشي احكام تجارت و كسب و كار در قالب دستورالعمل هاي آموزشي قانون نظام صنفي

۶- كارت پايان خدمت يا معافيت دائم يا پزشكي نظام وظيفه يا گواهي اشتغال به تحصيل براي آقايان كمتر از ۵۰ سال

ب: شرايط اختصاصي

۴- داشتن محلي با كاربري تجاري و اداري كه از نظر متراژ مطابق با قانون باشد و از نظر موقعيت مكاني مورد تاييد اماكن قرار گيرد.

۵- انتخاب نام متناسب با عفت عمومي

۶- داشتن وسايل و تجهيزات متناسب و لازم

مدارك لازم براي راه اندازي و دريافت مجوز فروشگاه پيچ و مهره

۱) اصل و كپي كارت ملي و شناسنامه متقاضي

2) عكس سه در چهار متقاضي

3) شماره تلفن همراه به نام متقاضي

۴) سند ملكي يا اجاره نامه يا مبايعه نامه به نام متقاضي

5) گواهي عدم سوپيشينه

6) كارت بهداشت

7) فيش واريزي مبلغ عضويت به اتحاديه

جهت كسب اطلاع بيشتر درباره مدارك لازم براي جواز كسب كليك كنيد.

مراحل گرفتن مجوز فروش پيچ و مهره

هر خانم و آقايي براي گرفتن جواز فروش پيچ و مهره بايد مراحل زير را طي نمايد:

۱/ ارسال درخواست جواز فروش پيچ و مهره از طريق سامانه ايرانيان اصناف به آدرس iranianasnaf.ir. اين درخواست مي‌تواند به صورت كتبي به اتحاديه‌‌ صنف صحاف تهران تحويل گردد. براي ورود به سامانه ايرانيان اصناف كليك كنيد.

۲/ تكميل فرم‌هاي اداري مربوطه و تحويل كليه مدارك لازم كميسيون بازرسي اتحاديه‌‌ از محل فروش ديدن مي‌كنند و سپس در خصوص موقعيت مكاني و محيطي و مطابقت آن با قوانين گزارش تهيه مي‌كنند.

۳/ هيئت مديره جلسه‌اي تشكيل مي‌دهد و درخواست متقاضي را در اين جلسه بررسي مي‌نمايد. در صورت وجود تمام شرايط تاييده پروانه فروش مايحتاج روزانه مصرف كننده براي فرد صادر مي‌شود.

۴/ فرد حق عضويت خود را پرداخت نموده و پروانه را دريافت مي‌كند. جواز كسب هر متقاضي براي يكسال صادر مي‌شود در مراحل بعدي اين جواز براي پنج سال يا ده سال تمديد مي‌شود.

گرفتن مجوز فروش پيچ و مهره چقدر هزينه دارد؟

براي دريافت مجوز بايد مبالغ زير پرداخت شود :

هزينه صدور پروانه 2.000.000 ريال

هزينه آموزش هاي مربوط به كسب و كار و تجارت به مبلغ 800.000 ريال

هزينه صدور كارت اصناف 200.000 ريال

حق عضويت ساليانه اتحاديه 7.000.000 ريال

حق ورودي سال اول به مبلغ 20.000.000 ريال

راه اندازي فروشگاه پيچ و مهره چقدر زمان ميبرد؟

از ابتداي شروع درخواست تا دريافت جواز يا پروانه كسب فروش پيچ و مهره در صورت حاضر بودن استعلامات و مدارك ۳۰ روز زمان خواهد برد، زيرا براساس قانون اتاق اصناف اتحاديه موظف است ظرف مدت ۱۵ روز در خصوص قبول يا رد درخواست متقاضي اعلام نظر كند و در صورت عدم ارائه هيچ پاسخي به منزله تاييد درخواست خواهد بود.

در صورت تاييد نيز مرجع صدور پروانه كسب بايد طي مدت ۱۵ روز پروانه كسب را صادر كند. اما اگر مدارك شخص حاضر نباشد فرد مدت زمان ۳ ماه وقت دارد تا مدارك خود را تكميل نموده و تحويل دهد. در خصوص استعلامات از ادارات مربوطه نيز هر مرجع حداكثر ۱۵روز زمان براي پاسخگويي دارد. درضمن پاسخ منفي بعد از پايان زمان قانوني قائل پذيرش نيست. براي آشنايي كامل با مراحل دريافت پروانه كسب كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با كارشناسان و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: مجوز فروش پيچ و مهره


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مجوز فروش پيچ و مهره،
موضوع:
[ ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۲۴:۵۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

سند ازدواج اهميت بسيار زيادي داردِ چرا كه ثابت‌كننده وقوع عقد نكاح و تمامي توافقات طرفين عقد مي‌باشد. در صورتي كه طرفين عقد دچار مشكل شوند. و قصد طرح دعواي خانواده در دادگاه را داشته باشند، داشتن سندازدواج به‌عنوان يكي از مدارك و مستندات قانوني الزامي است. در ادامه علت اهميت و مواردي كه مي‌توان در سند ازدواج درج كرد را شرح داده ايم. براي آشنايي با نحوه ثبت ازدواج كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

منبع: سند ازدواج

سند ازدواج

سند ازدواج يك سند رسمي است كه نشان‌دهنده وقوع عقد ازدواج دائم يا موقت ميان زوجين است. سندازدواج، گاهي قباله ازدواج يا برگه ازدواج نيز ناميده مي‌شود. يكي از نكات مهم در مورد تنظيم سند ازدواج اين است كه تمامي توافقات طرفين بايد به صورت دقيق در اين سند درج شود.

از آنجايي كه سندازدواج يك سند رسمي مي‌باشد در تمامي محاكم و دادگاه‌ها قابل استناد است. طرفين عقد ازدواج يا همان زوجين جهت طرح دعاوي خانوادگي ملزم به ارائه سند ازدواج به دادگاه مي‌باشند. دعاوي خانوادگي شامل اخذ مهريه، دريافت شناسنامه براي فرزند، ملزم نمودن زن به تمكين و… مي‌شود. اگر سندازدواج وجود نداشته نباشد. اثبات وقوع عقد نكاح خواه به صورت دائم باشد خواه موقت بسيار زمان‌بر و دشوار است. براي دريافت مشاوره از وكيل خانواده كليك كنيد.

تنظيم سند ازدواج در يك نسخه

سندازدواج به صورت رسمي و توسط دفاتر ازدواج تنظيم مي‌گردد. اين سند كه نشان‌دهنده وقوع عقد نكاح ميان زوجين است. اگر هنگام تنظيم سندازدواج در خود سند و يا در ثبت الكترونيك آن اشتباهي رخ دهد. و يا در اسناد هويتي يكي از طرفين اطلاعات نادرست ثبت شود. امكان اصلاح سند ازدواج و مدارك هويتي زوجين وجود دارد.

برخلاف ساير اسناد، سندازدواج تنها در يك نسخه تنظيم مي‌شود. معمولاً ساير اسناد در دو يا چند نسخه تنظيم‌شده و به طرفين قراردادها تحويل داده مي‌شود. اما سند ازدواج تنها در يك نمونه تنظيم‌شده و به زوجين تحويل مي‌گردد.

شايد اين پرسش به وجود بيايد كه پس از عقد نكاح سند ازدواج به چه كسي تعلق خواهد داشت؟ در قانون به اين موضوع كه سندازدواج متعلق به چه كسي باشد هيچ اشاره‌اي نشده است. به‌طور طبيعي سندي كه تنظيم مي‌گردد متعلق به طرفين قرارداد خواهد بود. البته به‌طور عرفي نگهداري از سندازدواج حقوق زن و خانواده او مي‌باشد.

حق نگهداري از سند ازدواج

همان‌طور كه گفتيم سندازدواج متعلق به طرفين يعني زن و شوهر است. بنابراين هردوي آن‌ها نسبت به سندازدواج حق خواهند داشت. اما اين پرسش وجود دارد كه حق نگهداري از سندازدواج با كيست؟
در متن قانون به اين موضوع هيچ اشاره‌اي نشده است. اما در عرف جامعه حق نگهداري از سندازدواج به زن و خانواده او داده مي‌شود. چراكه جهت دريافت مهريه ارائه سندازدواج ضروري است. همچنين اگر يك مرد همسرش را ترك كند و زن باردار بوده، براي دريافت شناسنامه فرزند نيازمند ارائه سندازدواج خواهد بود.

بايد اشاره كرد كه هرچند ازنظر عرف حق نگهداري سند ازدواج به زن داده شده است. اما مرد نيز مي‌تواند با مراجعه به دفترخانه‌اي كه سند ازدواج را تنظيم كرده رونوشتي از آن سند دريافت كند.

شروط درج‌شده در سند ازدواج

مطابق با قانون مدني طرفين عقد ازدواج مي‌توانند هر شرطي كه لازم مي‌دانند در صورتي كه مخالف با مقتضاي عقد نكاح نباشد در ضمن عقد ذكر كنند. اما علاوه بر آن برخي شروط در سند ازدواج درج‌شده است. كه لازم است پيش از ازدواج به طرفين عقد اطلاع داده شود. شروطي نظير شرط تصنيف اموال و شروط دوازده‌گانه وكالت در طلاق به زن كه در سند ازدواج نوشته‌شده است. براي آشنايي با شروط ضمن عقد كليك كنيد.

شرط تصنيف اموال

اين شرط به اين موضوع اشاره دارد كه شوهر متعهد مي‌گردد در صورتي كه طلاق به خواسته وي باشد. نيمي از اموالي كه در زمان ازدواج به دست آورده است اعم از اموال منقول يا غيرمنقول را به همسرش انتقال دهد. البته بايد توجه داشت كه در صورتي كه درخواست طلاق از جانب مرد به علت ترك نمودن زندگي توسط زن باشد اين شرط اجرا نخواهد شد.

شروط دوازده‌گانه وكالت در طلاق

مطابق با اين شرط مرد به همسرش وكالت مي‌دهد. تا زن در صورت وجود برخي از شرايط مثل جنون مرد يا عدم توانايي مرد در ايجاد رابطه، طلاق خود را از زوج بگيرد. استفاده از اين وكالت مي‌تواند با دريافت مهريه و يا بخشش مهريه اتفاق بيفتد.

شروط دوازده‌گانه وكالت در طلاق شامل موارد زير مي‌شود:

  • در صورتي كه شوهر از دادن نفقه به همسرش به مدت ۶ ماه خودداري كند. و يا به مدت ۶ ماه مرد از انجام ساير حقوق واجبِ زن سر باز زند.
  • رفتار نامناسب يا سوء معاشرت مرد در حدي كه امكان ادامه زندگي براي زن وجود نداشته باشد.
  • اگر مرد به مريضي‌هاي غيرقابل درمان مبتلا شود به‌طوري كه دوام زناشويي براي زن خطرآفرين شود.
  • جنون مرد كه به صورت دوره‌اي اتفاق مي‌افتد و امكان فسخ نكاح شرعاً وجود نداشته باشد.
  • رعايت نكردن دستور دادگاه در مورد اشتغال مرد به حرفه‌هايي كه مطابق با نظر دادگاه با مصالح خانوادگي و حيثيت زن منافات دارد.
  • اگر مرد با حكم قطعي دادگاه به پنج سال حبس يا بيشتر از آن محكوم گردد. و يا به مجازات نقدي كه نتيجه آن ۵ سال بازداشت يا بيشتر باشد. و اين حكم مجازات در حال اجرا باشد.
  • در صورتي كه مرد اعتياد داشته باشد و با تشخيص محاكم قضايي اين اعتياد به زندگي خانوادگي خلل وارد نمايد. و ادامه زندگي براي زن دشوار باشد.
  • مرد بدون عذر موجه زندگي خانوادگي خود را ترك نمايد و يا شش ماه متوالي بدون عذر موجه غائب شود. تشخيص ترك زندگي خانوادگي و عذر موجه بر عهده دادگاه مي‌باشد.
  • محكوميت قطعي مرد كه مجازاتي اعم از حد و تعزير براي مرد اعمال گردد. و اين مجازات مغاير باحيثيت خانوادگي و شأن زن باشد. تعيين اين كه مجازات مغاير باحيثيت خانوادگي زن و عرف و ساير موازين توسط دادگاه انجام مي‌گيرد.
  • درصورتي كه زن بعد از ۵ سال به علت عقيم بودن يا عوارض جسمي شوهر صاحب فرزند نشود.
  • اگر مرد مفقودالاثر گردد و بعد از مراجعه زن به دادگاه و طي مدت شش ماه پيدا نگردد.
  • هنگامي كه مرد بدون رضايت زن، مجدداً ازدواج كند. يا مرد چند زنه به تشخيص دادگاه بين همسران خود عدالت كافي را رعايت ننمايد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

سند ازدواج چيست ؟
سند ازدواج يك سند رسمي است كه نشان‌دهنده وقوع عقد ازدواج دائم يا موقت ميان زوجين است.

آيا امكان درج هر شرطي از طرف زوجين در سند ازدواج وجود دارد ؟
بله طرفين عقد ازدواج مي‌توانند هر شرطي كه لازم مي‌دانند در صورتي كه مخالف با مقتضاي عقد نكاح نباشد در ضمن عقد ذكر كنند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: سند ازدواج


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سند ازدواج،
موضوع:
[ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۴۰:۵۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

درخواست كد فراگير از طريق كدام سامانه انجام مي‌شود؟ اين كد براي چه كارهايي نياز است؟ اگر شما از افرادي هستيد كه قصد داريد فعاليت تجاري و اقتصادي داشته باشيد احتمالاً نام كد فراگير به گوش‌تان آشنا است. اولين سؤالي كه براي يك مخاطب بعد از شنيدن نام كد فراگير به وجود مي‌آيد اين است كه اصلاً كد فراگير چيست؟ در ادامه اين مطلب به معرفي كد فراگير و نحوه دريافت آن پرداخته‎‌ايم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: درخواست كد فراگير

كد فراگير چيست؟

اگر شما جزو كساني هستيد كه در بازار فعاليت مي‌كنيد و به عبارتي فعاليت تجاري اقتصادي داريد قطعاً با اصطلاح كد فراگير آشنايي داريد. در تعريف از كد فراگير بايد بگوييم كه اين كد براي اتباع غير ايراني است. اتباع خارجي كه قصد دارند در كشور ايران فعاليت تجاري داشته باشند يك كد فراگير به آن‌ها تخصيص مي‌گردد. كد فراگير هم براي اشخاص حقيقي و هم براي اشخاص حقوقي يعني شركت‌ها و مؤسسات صادر مي‌شود.

براي انجام امور ثبت شركت ها كليك كنيد.

نحوه درخواست كد فراگير براي اشخاص حقوقي و حقيقي

براي درخواست كد فراگير ابتدا وارد سامانه كد فراگير به نشاني irsherkat.ssaa.ir شويد. سپس با توجه به اينكه كد فراگير را براي شخص حقيقي (شخصي) و يا شخص حقوقي(شركتي) مي‌خواهيد، گزينه ارائه‌شده در سايت را انتخاب كنيد.

تمام توضيحات لازم و مدارك و قوانين در سامانه كد فراگير نوشته‌شده است. لازم است كه به‌طور كامل اين توضيحات و قوانين را مطالعه كنيد. چراكه ممكن است هنگامي‌كه شما قصد ثبت‌نام براي درخواست كد فراگير را داشته باشيد قوانين تغيير كرده باشد.

بعد از خواندن دقيق قوانين و توضيحات در صفحه درخواست كدفراگير سامانه مشخصات لازم را تكميل كنيد. و همچنين مدارك لازم را در همين قسمت بارگذاري نماييد. سپس گزينه ثبت را انتخاب نماييد.

بعد از انجام مرحله آخر كد رهگيري به شما داده مي شود. شما مي‌توانيد با استفاده از اين كد رهگيري، از روند صدور كد فراگير خود مطلع گرديد.

اجبار دريافت كد فراگير براي اتباع خارجي

همه اتباع خارجي كه به ايران مي‌آيند براي اينكه بتوانند فعاليت اقتصادي و مالياتي داشته باشند نيازمند كد فراگير هستند. همچنين اگر اتباع خارجي قصد داشته باشند در ايران شركتي ثبت كنند و از طريق شركت فعاليت تجاري و اقتصادي داشته باشند. بازهم به عنوان يك شخص حقوقي بايد كد فراگير دريافت نمايند. با اين اوصاف مي‌توان گفت كه دريافت كد فراگير براي اتباع خارجي اجباري است. بنابراين اگر شما تبعه خارجي هستيد و قصد ثبت شركت شروع فعاليت اقتصادي را داريد حتماً بايد جهت اخذ كد فراگير اقدام نماييد. براي آشنايي با نحوه دريافت كارت بازرگاني كليك كنيد.

انحصاري بودن كدفراگير

يكي از نكات مهم در مورد كد فراگير اين است كه كد فراگير منتظر به فرد مي‌باشد. درواقع بايد گفت كد فراگير براي اتباع خارجي مانند كد ملي براي اتباع ايراني است. همان‌گونه كه هر ايراني يك كد ملي به خصوص و منتظر به فرد براي خود دارد. كد فراگير نيز براي هر تبعه خارجي به صورت منحصر به فرد ايجاد مي‌شود.

از طرفي يكي ديگر از ويژگي‌هاي كد ملي براي اتباع ايراني اين است كه با استفاده از كد ملي مي‌توان اشخاص را شناسايي كرد. درواقع كد ملي براي اتباع ايراني يكي از مدارك مهم هويتي است. كد فراگير نيز براي اتباع خارجي چنين كاركردي دارد. يعني اين كد علاوه بر اين كه منتظر به فرد است موجب شناسايي افراد نيز مي‌شود. كد فراگير يكي از مدارك و نشانه‌هاي هويتي براي اتباع خارجي به‌حساب مي‌آيد.

كاربردهاي كد فراگير براي اشخاص حقيقي و حقوقي

كد فراگير چه كاربردهايي دارد؟ يا به عبارتي مي‌توان پرسيد كه به چه علت و در چه زماني اتباع خارجي بايد براي دريافت اين كد اقدام نمايند؟ كد فراگير كاربردهاي متنوعي دارد كه عبارت است از:

  • جهت ثبت يك شركت يا موسسه در ايران توسط اتباع خارجي، به كد فراگير نيازمند هستند.
  • اگر اتباع خارجي قصد فعاليت در يك شركت يا موسسه ايراني را داشته باشند نيازمند كد فراگير خواهد بود.
  • اتباع خارجي براي ثبت‌نام در سامانه اداره ماليات بايد كد فراگير داشته باشند.
  • در صورتي كه يك ايراني قصد داشته باشد نمايندگي يك شركت خارجي را در كشور ايران بر عهده بگيرد. دراينجا نيز نيازمند دريافت كد فراگير خواهد بود.
  • گاهي ممكن است كه اتباع خارجي به همراه برخي از ايراني‌ها اقدام تاسيس يك شركت مشاركتي نمايند. در چنين مواردي نيز دريافت كد فراگير و ارائه آن كد براي ثبت شركت جزء اصلي‌ترين مدارك است.
  • اگر يك بازرگان غيرايراني است قصد داشته باشد كه واردات كالايي را به ايران انجام دهد. اين بازرگان بايد براي انجام چنين فعاليت‌هاي تجاري اقدام به دريافت كد فراگير نمايد.
  • اتباع خارجي ساكن در ايران كه قصد شركت در كنكورهاي سراسري كشور ايران را داشته باشند نيز نيازمند به دريافت كد فراگير خواهند شد.
  • غير ايراني‌هاي ساكن در ايران كه براي رانندگي نيازمند دريافت گواهينامه هستند بايد كد فراگير دريافت كنند. تا بتوان به طور قانوني براي ايشان گواهينامه صادر نمود.
  • افتتاح حساب بانكي در بانك‌هاي ايران توسط اتباع خارجي نيز نيازمند داشتن كد فراگير است.
  • اتباع خارجي جهت استفاده از خدمات اجتماعي مانند خدمات بيمه تأمين اجتماعي در ايران بايد كد فراگير دريافت نمايند.

مدارك لازم براي دريافت كد فراگير

براي ثبت درخواست كد فراگير شما بايد يك عكس پرسنلي و پاسپورت ارائه دهيد. همچنين براي اشخاص حقوقي بايد اطلاعات مربوط به مدير عامل و شركت و مدارك ان ها ارائه شود.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

كد فراگير چيست ؟
كد فراگير به اتباع خارجي حقيقي يا حقوقي كه قصد دارند در كشور ايران فعاليت تجاري داشته باشند اختصاص داده مي‌شود.

درخواست كد فراگير چگونه انجام مي‌شود ؟

براي ثبت درخواست كدفراگير كافي است با شماره هاي درج شده تماس گرفته تا تمامي امور به راحتي انجام شود.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: درخواست كد فراگير


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: درخواست كد فراگير،
موضوع:
[ ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۰۳:۱۶ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

جرم برق دزدي با وارد شدن برخي صنايع سود ده مثل ماينينگ رواج زيادي پيدا كرده است. قانون‌گذار در مقابل برق دزدي ها براي حفظ نظم و امنيت جامعه قوانيني را تنظيم مي‌نمايد. و اگر افراد اين قوانين را نقض كنند مرتكب جرم شده و مطابق با قانون مجازات اسلامي مجازات مي‌شوند. عمل برق دزدي يعني استفاده از برق ديگران بدون اجازه قانوني، يك جرم است. بنابراين مرتكبان مطابق با قانون مجازات مي‌شود. در ادامه به جرم برق دزدي و مجازات آن خواهيم پرداخت. براي آشنايي بيشتر با جرم سرقت كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

منبع: جرم برق دزدي و مجازات آن

جرم برق دزدي

دزدي يا سرقت انواع مختلفي دارد. و به معناي برداشتن مال ديگري و يا ربودن مال ديگري بدون اجازه مالك آن مي‌باشد. سرقت انواع مختلفي دارد مثل سرقت خودرو، سرقت لوازم منزل، كيف قاپي و غيره. برق دزدي يا سرقت برق يكي از انواع سرقت مي‌باشد و در دسته سرقت‌هاي خدماتي قرار مي‌گيرد.

هنگامي محقق مي‌شود كه فردي بدون اجازه قانوني و بدون پرداخت حق انشعاب اقدام به بهره‌گيري از برق نمايند. سرقت برق جرم است و شاكي مي‌تواند با طرح دعوا در مراجع قضايي از مرتكب جرم شكايت نمايد. در صورتي كه جرم برق دزدي اثبات شود مجرم مطابق با قانون مجازات اسلامي مجازات خواهد شد. بنابراين اگر فردي به صورت غيرمجاز از برق يا گاز و يا خدمات ديگر استفاده نمايند جرم محقق مي‌گردد و فرد شامل مجازات قانوني مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با راه هاي اثبات سرقت كليك كنيد.

محقق شدن جرم سرقت برق

براي اينكه يك جرم به عنوان مثال جرم سرقت، محقق شود بايد اركان جرم در عمل انجام شده وجود داشته باشد. به عبارتي بايد گفت كه جرم فقط تنها با ربودن مال غير محقق نمي‌شود. اين كه فرد از برق، آب و گاز بدون اجازه قانوني و بدون پرداخت حق انشعاب استفاده كند درواقع مرتكب جرم سرقت شده است. قانون‌گذار در ماده ۶۶۰ قانون مجازات اسلامي به اين مسئله به صراحت پرداخته است. در اين ماده قانوني بيان شده كه افراد اگر بدون پرداخت حق انشعاب برق، گاز، آب و فاضلاب و تلفن، اقدام به استفاده غيرمجاز از اين خدمات نمايند درواقع مرتكب جرم سرقت شده‌اند.

نكته قابل توجه اين است كه ماده ۶۶۰ قانون مجازات اسلامي تنها در خصوص سرقت از برق نمي‌باشد. بلكه موضوع اين ماده شامل سرقت از برق، آب و فاضلاب، گاز و تلفن مي‌شود. بنابراين امكان محقق شدن جرم سرقت در خدمات نامبرده نيز وجود دارد. البته با تصويب قانون مجازات مصرف‌كنندگان غيرمجاز از آب، برق، تلفن، فاضلاب و گاز در سال ۱۳۹۶، ماده ۶۶۰ قانون مجازات منسوخ شده است. با اين وجود قانون مجازات مصرف‌كنندگان غيرمجاز آب و برق نيز به صورت تفصيلي همان موضوع ماده ۶۶۰ قانون مجازات اسلامي را بيان مي‌دارد. اين قانون در ۷ ماده و جهت تعيين مجازات مرتكبين جرم شرقت از برق، آب و فاضلاب، گاز و تلفن در سال ۱۳۹۶ به تصويب رسيد.

شكايت از سرقت برق

قانون‌گذار براي افراد شاكي اين حق را قائل شده كه بتوانند از آن شخص كه بدون اجازه آن‌ها از انشعاب و كنتور برق شاكي استفاده غيرمجاز نمودند، با ارائه شكواييه سرقت برق در مراجع قضايي اقدام به طرح دعوا كنند.

دادگاه نيز با بررسي شكايت حكم لازم را در خصوص سرقت برق صادر مي‌نمايد. بنابراين اگر شما با مشكل برق دزدي روبه‌رو هستيد. مي‌توانيد با مراجعه به محاكم قضايي صالح به طرح شكايت عليه فردي كه برق دزدي مي‌نمايد، اقدام نماييد. و دادگاه نيز با بررسي ادله و صحت ادعاي شما حكم مقتضي را صادر مي‌نمايد. و مرتكب جرم سرقت برق را مطابق با مجازات تعيين‌شده در قانون مجازات اسلامي محكوم مي‌نمايد.

به عنوان مثال تصور كنيد همسايه شما در كوچه با وصل كردن يك سيم به سيم انتقال برق بدون اينكه اجازه قانوني و كنتور داشته باشد در حال استفاده از برق است. دراينجا عمل همسايه شما يك عمل غيرمجاز و غيرقانوني است، جرم سرقت برق را محقق مي‌نمايد. شما مي‌توانيد در صورت چنين رخدادي از همسايه خود در دادگاه كيفري يا دادسرا شكايت نمايد.

مجازات جرم برق دزدي

مجازات سرقت از برق شامل جبران خسارت وارده در اثر استفاده غيرمجاز از برق مي‌شود. و همچنين علاوه بر جبران خسارت وارده شامل جزاي نقدي معادل دو برابر خسارت وارد آمده نيز مي‌گردد. خوب است بدانيد اگر مرتكب جرم سرقت برق يكي از مأمورين شركت برق باشد. مجازات اين مجرم تشديد شده و به حداكثر مجازات تعيين شده در قانون محكوم خواهد شد. براي آشنايي با مجازات سرقت كليك كنيد.

در نتيجه قانون‌گذار در قانون مجازات اسلامي و قانون مجازات مصرف‌كنندگان غيرمجاز آب و برق، مجازات جرم سرقت برق را به جزاي نقدي يك يا دو برابر خسارت وارده تعيين كرده است. و همچنين علاوه بر مجازات نقدي، فرد مجرم بايد تمام خساراتي كه در اثر استفاده غيرقانوني از برق به ديگران وارد كرده را نيز جبران نمايد. در اينجا اگر مأمور برق مرتكب چنين جرمي شود به شديدترين حالت مجازات يعني پرداخت دو برابر خسارات وارده به‌عنوان جزاي نقدي و همچنين جبران خسارات وارده محكوم خواهد شد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

جرم برق دزدي چيست ؟

برق دزدي يا سرقت برق يكي از انواع سرقت مي‌باشد و هنگامي محقق مي‌شود كه فردي بدون اجازه قانوني و بدون پرداخت حق انشعاب اقدام به بهره‌گيري از برق نمايند.

مجازات سرقت برق چيست ؟

مجازات سرقت از برق شامل جبران خسارت وارده در اثر استفاده غيرمجاز از برق مي‌شود. و همچنين علاوه بر جبران خسارت وارده شامل جزاي نقدي معادل يك تا دو برابر خسارت وارد آمده نيز مي‌گردد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: جرم برق دزدي و مجازات آن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۲۵:۰۰ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

آيا شما اتحاديه حق العملكاران ميوه و تره بار تهران را مي‌شناسيد؟ اتحاديه‌هاي اصناف شامل نفراتي مي‌شوند اهداف مشتركي دارند و در راستاي احقاق حقوق حرفه و پيشه مورد نظر خود فعاليت مي‌نمايند. در ادامه اين مطلب سعي داريم به معرفي اتحاديه صنف حق‌العمل‌كاران ميوه و تره‌بار تهران بپردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اتحاديه حق العملكاران ميوه و تره بار تهران

معرفي اتحاديه صنف حق‌العمل‌كاران ميوه و تره‌بار تهران

اتحاديه صنف حق العملكاران يا بار فروشان ميوه و تره بار تهران در سال ۱۳۳۱ تاسيس شده است. اين اتحاديه مانند ساير اتحاديه‌هاي اصناف متشكل از افراد خوشنام و فعال در همين صنف مي‌باشد. هدف از تشكيل اتحاديه صنف حق‌العمل‌كاران ميوه و تره‌بار تهران ايجاد همكاري ميان كاسبان اين صنف و حمايت از حقوق صنفي اين رسته است. اين اتحاديه موظف است ارائه خدمات به مصرف‌كنندگان را بهبود ببخشد و اجراي قوانين و آيين‌نامه‌هاي نظام صنفي را در اين رسته بر عهده بگيرد.
اداره امور داخلي اتحاديه حق العملكاران ميوه و تره بار تهران بر عهده اعضاي هيئت‌مديره اتحاديه مي‌باشد. اعضاي هيئت‌مديره هر ۴ سال يكبار و با راي شاغلين در صنف حق‌العمل‌كاران ميوه و تره‌بار تهران انتخاب مي‌شوند. در حال حاضر اعضاي فعلي اتحاديه صنف حق‌العمل‌كاران ميوه و تره‌بار تهران عبارت هستند از آقايان:

  • مصطفي دارايي نژاد رئيس هيئت‌مديره
  • حسن صابري هرندي نايب‌رئيس اول اتحاديه
  • علي حاجي فتحعلي‌ها نايب‌رئيس دوم اتحاديه
  • عليرضا متبحري خزانه‌دار اتحاديه
  • بهمن رحيم وندهير دبير اتحاديه
  • اكبر ياوري فروشاني و داود برآبادي عضو معمولي هيئت‌مديره
  • فضل‌الله كريمي يزدي بازرس اصلي اتحاديه

جهت شركت در اين انتخابات وارد سامانه ساران بشويد.

آدرس و تلفن اتحاديه حق العملكاران ميوه و تره بار تهران

اتحاديه صنف حق‌العمل‌كاران ميوه و تره‌بار تهران در ميدان بزرگ ميوه و تره‌بار تهران، ضلع غربي مسجد سيدالشهدا(ع) واقع شده است. شما مي‌توانيد براي برقراري تماس تلفني با اين اتحاديه به شماره‌هاي زير تماس حاصل نماييد:
۵۵۰۲۹۲۶۸_۰۲۱
۵۵۰۲۹۳۲۹_۰۲۱
۵۵۵۱۶۵۸۷_۰۲۱
۵۵۵۱۶۶۴۲_۰۲۱
۵۵۵۱۶۴۷۵_۰۲۱

خدمات و وظايف اتحاديه حق العملكاران ميوه و تره بار تهران

اتحاديه‌هاي اصناف وظايف مشابهي دارند. مهم‌ترين و بديهي‌ترين وظيفه يك اتحاديه صدور جواز كسب، تمديد آن و نظارت بر فعاليت دارندگان اين جواز مي‌باشد. وظايف تمامي اتحاديه‌هاي اصناف مانند اتحاديه صنف حق العمل كاران ميوه و تره بار تهران توسط قانون نظام صنفي تعيين شده است. ماده ۳۰ قانون نظام صنفي در شانزده بند به طور كامل وظايف و خدمات اتحاديه‌هاي اصناف مانند اتحاديه صنف حق‌العمل‌كاران ميوه و تره‌بار تهران را شرح داده است.

اگر در مورد هزينه هاي پرداختي مساله اي برايتان پيش امده مي توانيد از طريق كميسيون رسيدگي به شكايات يا اتاق اصناف تهران يا شهرستان مربوطه اقدام كنيد.

ماده ۳۰ قانون نظام صنفي

همان‌طور كه گفتيم خدمات و وظايف اتحاديه‌هاي اصناف مانند اتحاديه صنف حق‌العمل‌كاران ميوه و تره‌بار تهران مشابه يكديگر است. كه اين وظايف و خدمات به طور كامل در ماده ۳۰ قانون نظام صنفي شرح داده شده است. برخي از اين وظايف ذكر شده در قانون عبارت‌اند از:

  • پيشنهاد به اتاق اصناف شهرستان در باب تغيير يا تنظيم ضوابط صدور جواز كسب.
  • اجراي آيين‌نامه‌ها و بخشنامه‌ها و … كه به صورت قانون به اتحاديه‌ها ابلاغ مي‌شود.
  • صدور جواز كسب، تمديد جواز كسب و ابطال جواز كسب با رعايت شرايط و قوانين نظام صنفي.
  • جلوگيري از فعاليت كاسبان بدون جواز و تعطيلي محل كسب متخلفين.
  • تنظيم بودجه ساليانه اتحاديه و تنظيم ترازنامه سالانه اتحاديه و همچنين تسليم هردو سند در موعد مقرر به اتاق اصناف شهرستان.
  • ايجاد تسهيلات لازم جهت برگزاري دوره‌هاي آموزشي مورد نياز اعضاي اتحاديه و همچنين برگزاري دوره‌هاي آموزش احكام تجارت و كسب و كار و… پيش از صدور پروانه كسب براي متقاضي.
  • تشكيل كميسيون‌هاي رسيدگي به شكايات، حل اختلافات ايجاد شده در صنف، بازرسي از واحدهاي صنفي و ساير كميسيون‌هاي قانوني.
  • دريافت نمودن عوارض و هزينه خدمات ارائه شده به افراد صنفي به نمايندگي از سازمان‌هاي وابسته به دولت نظير شهرداري و وزارتخانه‌ها.
  • ارائه نمودن پيشنهاد به اتاق اصناف شهرستان در مورد تعيين نرخ كالا و خدمات صنف، تعداد واحدهاي صنفي مورد نياز در هر سال براي صدور جواز كسب و … .

عضويت و فعاليت در اتحاديه صنف حق‌العمل‌كاران ميوه و تره‌بار تهران

شايد شما نيز از جمله افرادي باشيد كه قصد عضويت و فعاليت در اتحاديه صنف حق‌العمل‌كاران ميوه و تره‌بار تهران را داريد. براي عضويت در اتحاديه صنف حق‌العمل‌كاران ميوه و تره‌بار تهران ابتدا بايد به راه‌اندازي يك واحد صنفي در اين رسته و در شهر تهران اقدام نماييد. راه‌اندازي قانوني يك واحد صنفي مستلزم دريافت جواز كسب از اتحاديه مربوطه مي‌باشد.

براي آشنايي كلي با مراحل دريافت جواز كسب از اين اتحاديه كليك كنيد.

جهت دريافت جواز به اتحاديه صنف حق العملكاران ميوه و تره بار تهران درخواست ارائه نماييد. اين اتحاديه با در نظر گرفتن ضوابط و پس از بررسي شرايط شما اجازه صدور جواز كسب را صادر مي‌نمايد. خوب است بدانيد كه اتحاديه صنف حق‌العمل‌كاران ميوه و تره‌بار تهران هم براي اشخاص حقيقي و هم براي اشخاص حقوقي مجوز كسب صادر مي‌نمايد‌. بنابراين شما با دريافت جواز كسب و پرداخت حق عضويت سالانه به اتحاديه صنف حق‌العمل‌كاران ميوه و تره‌بار تهران عضوي از اين اتحاديه خواهيد شد.

لازم به ذكر است پيش از صدور جواز كسب، متقاضي بايد دوره‌هاي آموزشي لازم را بگذراند. و در آزمون پاياني اين دوره‌ها شركت نموده و نمره قبولي كسب نمايد. در پايان دوره‌هاي آموزشي لازم براي صدور جواز كسب و قبولي در آزمون، گواهينامه پايان دوره به متقاضي اعطا مي‌گردد.

براي شركت در آزمون و امتحان كسب و كار، وارد سامانه آموزش اصناف بشويد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سؤالات متداول

اتحاديه صنف حق‌العمل‌كاران ميوه و تره‌بار تهران در چه سالي تاسيس شد ؟
اتحاديه صنف حق‌العمل‌كاران يا بارفروشان ميوه و تره‌بار تهران در سال ۱۳۳۱ تاسيس شده است.

مهمترين وظيفه اتحاديه صنف حق‌العمل‌كاران ميوه و تره‌بار تهران چيست ؟
مهمترين و بديهي‌ترين وظيفه يك اتحاديه صدور جواز كسب، تمديد آن و نظارت بر فعاليت دارندگان اين جواز مي‌باشد.

عضويت در اتحاديه صنف حق العملكاران ميوه و تره بار تهران به چه صورت انجام مي‌گيرد ؟
راه‌اندازي يك واحد صنفي در اين رسته، دريافت جواز كسب از اتحاديه، پرداخت حق عضويت سالانه به اتحاديه.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحاديه حق العملكاران ميوه و تره بار تهران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۴۱:۲۴ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

استرداد اموال سرقت شده در واقع درخواست اصلي مال باختگان است. سرقت يكي از جرائم نامبرده شده در قانون مجازات اسلامي مي‌باشد و به اصطلاح جرم انگاري شده است. قانون‌گذار براي مرتكبين به اين جرم مجازات‌هايي نظير حبس و جريمه تعيين كرده است. اما آيا صرف مجازات به صورت حبس يا جريمه كافي است؟ در اين صورت تكليف مال به سرقت رفته شاكي چه مي‌شود؟ در ادامه سعي داريم به چگونگي استرداد اموال سرقت شده ‌مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: استرداد اموال سرقت شده

استرداد اموال سرقت شده

هنگامي كه يك نفر اموال ديگري را بدون اجازه بردارد و يا بربايد مرتكب عمل دزدي يا سرقت شده است. اين عمل در قانون مجازات اسلامي به عنوان يك جرم شناخته و جرم انگاري شده است. و مرتكب به اين جرم مطابق با همين قانون مجازات مي‌شود. اما علاوه بر مجازات، سارق موظف مي‌شود مالي كه سرقت نموده را نيز به صاحب مال بازگرداند. به اين كار، استرداد اموال سرقت شده گفته مي‌شود.

قرباني سرقت يا فرد مالباخته بايد با مراجعه به مرجع قضايي صالح سرقت و جرم انجام شده را پيگيري نموده و شكايت خود را مطرح نمايد. شاكي مي‌توانند براي پيگيري جرم سرقت و مجازات سارق با ارائه شكواييه رد مال مسروقه، شكايت خود را مطرح كند. دادگاه نيز با بررسي دادخواست استرداد اموال سرقت شده و دستگيري سارق حكم مقتضي را صادر مي‌نمايد. براي آشنايي بيشتر با جرم سرقت كليك كنيد.

استرداد اموال سرقت شده چگونه انجام مي‌شود ؟

همان‌طور كه پيش‌تر اشاره كرديم افراد با ربودن مال غير بدون اجازه مالك آن مرتكب جرم سرقت مي‌شوند. كه علاوه بر مجازات تعيين شده در قانون مجازات اسلامي موظف به بازگرداندن يا همان استرداد اموال سرقت شده به صاحب مال نيز مي‌باشند. اما پس گرفتن مال سرقت رفته به چه صورت انجام مي‌شود؟ اگر مال به سرقت رفته از بين رفته باشد باز پس گرفتن اموال سرقت شده به چه نحوي صورت مي‌پذيرد؟

قانون‌گذار در قانون مجازات اسلامي نحوه استرداد اموال سرقت شده را پيش‌بيني كرده است. اين قانون در ماده 214 خود لزوم و نحوه استرداد اموال سرقت شده را تشريح نموده. در اين ماده قانوني سه حالت پيش‌بيني شده است.

  • اول اينكه اگر مال به سرقت رفته سالم است و هنوز وجود دارد. سارق ملزم به باز پس دادن مالي است كه به وسيله سرقت به دست آورده است.
  • دوم اينكه اگر مال سرقت شده موجود نباشد يا به نحوي از بين رفته باشد. سارق مطابق همين قانون موظف خواهد بود كه مثل مال سرقت شده را به صاحب مال باز پس دهد.
  • سومين حالت اينكه اگر مثل مال پيدا نشود و امكان تهيه آن وجود نداشته باشد. در اين صورت سارق بايد قيمت مال به سرقت رفته را به صاحب اصلي مال پرداخت نمايد.

در تمام اين سه حالت سارق موظف است در صورتي كه خساراتي به صاحب مال وارد آورده است را نيز جبران نمايد. براي آشنايي بيشتر با مجازات سرقت كليك كنيد.

ماده 214 قانون مجازات اسلامي

قانون مجازات اسلامي در متن ماده 214 خود بيان داشته است: «مجرم بايد مالي را كه در اثر ارتكاب جرم تحصيل كرده است، اگر موجود باشد عين آن را و اگر موجود نباشد مثل آن را و در صورت عدم امكان رد مثل، قيمت آن را به صاحبش رد كند و از عهده خسارات وارده نيز برآيد. هرگاه از حيث جزائي وجهي بر عهده مجرم تعلق گيرد، استرداد اموال يا تاديه خسارت مدعيان خصوصي بر آن مقدم است.»

براي آشنايي با نحوه گرفتن رد مال كليك كنيد.

استرداد اموال سرقت شده در صورت صدور قرار منع يا موقوفي تعقيب به چه صورت است ؟

ممكن است قاضي دادسرا به دلايلي، قرار منع تعقيب يا موقوفي تعقيب را صادر نمايد. در اين صورت اموال و اشياء كشف شده‌اي بلاتكليف باقي مي‌مانند. اين اموال و اشياء يا وسيله ارتكاب جرم بوده‌ و حين ارتكاب به جرم از آن‌ها استفاده كرده‌اند و يا اينكه ممكن است از طريق ارتكاب به جرم سرقت به دست آمده باشند. قاضي دادسرا بايد مشخص كند كه اين اموال و اشياء بلاتكليف چه سرنوشتي پيدا مي‌كنند. مقام قضايي يا قاضي دادسرا براي اين اموال و اشياء كشف شده كه بعد از صدور قرار منع و موقوفي تعقيب بلاتكليف مانده‌اند. يا دستور ضبط اموال و اشياء را مي‌دهد يا دستور معدوم كردن اموال و اشياء و يا دستور معدوم كردن آن‌ها را صادر مي‌نمايد.

البته ممكن است كه ذينفع يا مالباخته از قاضي دادسرا يا مقام قضايي تقاضاي رد مال را در زمان رسيدگي پرونده داشته باشد. در اين شرايط دادستان با در نظر گرفتن شرايطي دستور رد مال را صادر مي‌نمايد. اين شرايط عبارت‌اند از:

  • عين مال به سرقت رفته كشف شده باشد. مثلاً اگر پارچه به سرقت رفته تبديل به لباس شود امكان استرداد آن نيست.
  • در صورتي كه وجود اموال و اشياء مورد نظر يا بخشي از آن‌ها در بازرسي و دادرسي احتياج نباشد.
  • اين اموال و اشياء به سرقت رفته معارض نداشته باشد. يعني به غير از شاكي شخص ديگري نيز مدعي آن اموال و اشياء نباشد.
  • در گروه اموال و اشيائي نباشد كه بايد ضبط يا معدوم شوند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سؤالات متداول

استرداد اموال سرقت شده به چه معناست ؟

علاوه بر مجازات، سارق موظف مي‌شود مالي كه سرقت نموده را نيز به صاحب مال بازگرداند. به اين اتفاق استرداد اموال سرقت شده گفته مي‌شود.

نحوه استرداد اموال سرقت شده به صاحب مال چگونه است ؟

سارق بايد عين مال را برگرداند اگر مال از بين رفته مثل آن را تهيه كند و استرداد نمايد و اگر مثل آن مال يافت نمي‌شود بايد قيمت مال را به صاحب مال پرداخت نمايد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: استرداد اموال سرقت شده


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: استرداد اموال سرقت شده،
موضوع:
[ ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۰۳:۱۶ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

رد مال يا رد مثل مال در صورتي مطرح مي شود كه فردي به هر دليلي حيث عمل شخص ديگري مالي را از دست داده باشد. هر فرد در زندگي تلاش ‌مي‌كند تا صاحب اموال و دارايي‌‌هاي بيشتري شود تا بتواند با استفاده از آن‌ها در رفاه زندگي نمايد. اما در برخي موارد ديده ‌مي‌شود كه برخي افراد سودجو اموال ديگران را به سرقت ‌مي‌برند ‌يا اموال را از دسترس آن‌‌‌ها خارج ‌مي‌كنند كه در اين موارد قانونگذاران قوانين بسيار زيادي را وضع نموده‌‌‌‌اند. در ادامه توضيحات كامل‌‌‌تري را در خصوص رد مال يا مثل آن ارائه نموده‌ايم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: رد مال يا رد مثل مال چيست ؟

رد مال

‌‌‌‌ر‌د مال در واقع به معناي بازگرداندن مال به صاحبش ‌‌مي‌باشد. بعضي از افراد سعي ‌مي‌كنند كه اموال ديگران را از تصرف آن‌‌ها خارج كنند و آن‌ها را سرقت‌ كنند كه در اين صورت قانون فرد را نه تنها براي سرقتي كه انجام داده است مجازات ‌مي‌كند بلكه او بايد مال را به صاحبش بازگرداند و هر خسارت وارد شده‌اي به او را نيز پرداخت ‌كند.

براي مثال فرض كنيد شما داراي يك انگشتر طلاي يادگاري هستيد كه يك ‌سارق آن ‌را از شما ‌مي‌ربايد. وقتي شما از فرد سارق در دادگاه شكايت ‌مي‌كنيد قاضي او را به ‌‌‌‌ر‌د مال يعني همان بازگرداندن انگشتر به شما محكوم ‌مي‌كند. براي آشنايي بيشتر با جرم سرقت كليك كنيد.

رد مثل مال به چه معناست‌‌ ؟

همانطور كه در بالا گفته شد اگر انگشتر طلاي شما به سرقت برود دادگاه سارق را محكوم‌ به بازگرداندن آن‌ به شما ‌مي‌كند. اما در برخي موارد ديده شده است كه سارق طلا را پس از سرقت به سرعت به فروش مي‌رساند و در اين‌صورت آن انگشتر ديگر وجود ندارد كه ‌‌‌‌ر‌د مال صورت بگيرد.

در اين‌صورت قاضي سارق را ملزم ‌مي‌كند ‌كه‌ مثل مال را به شما بازگرداند، يعني او بايد يك انگشتر طلا با همان ويژگي‌‌هاي انگشترتان را به شما بازگرداند كه به اين‌كار ‌‌‌‌ر‌د مثل مال ‌گفته ‌مي‌شود. براي آشنايي با نحوه اثبات سرقت كليك كنيد.

توجه: اموالي مانند انگشتر يادگاري مثل ندارند و معمولا حكم به پرداخت قيمت آن صادر مي‌شود كه توضيحات آن در ادامه خواهد آمد.

رد قيمت ‌مال

با توجه به توضيحات بالا شايد برايتان سوال شود كه اگر يك انگشتر با همان ويژگي‌‌هاي انگشتر شما وجود نداشته باشد تكليف چيست كه در اين مورد اگر به دادگاه ثابت شود ‌‌‌‌ر‌د مثل مال امكانپذير نيست قاضي حكم ‌‌‌‌ر‌د قيمت مال را صادر ‌مي‌كند. در اين مورد سارق ‌مي‌بايست به اندازه ارزش انگشترتان به شما پول‌ پرداخت كند ‌كه به اين كار ‌‌‌‌ر‌د قيمي يا ‌‌‌‌ر‌د قيمت مال گفته‌ ‌مي‌شود.

براي آشنايي با نحوه استرداد اموال مسروقه كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سوالات متدوال

اگر فردي چيزي را از ما سرقت كند اولين حكم صادره از طرف دادگاه چيست‌‌ ؟

در ابتدا دادگاه در صورت موجود بودن مال حكم ‌‌‌‌ر‌د مال را صادر ‌مي‌كند تا فرد مال را به شما بازگرداند.

اگر مثل مال ربوده شده وجود نداشته باشد تكليف چيست‌‌ ؟

در اين صورت با توجه به نوع مال متهم بايد به اندازه ارزش آن مال به فرد پول پرداخت كند يا مثل آن را بدهد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص رد مال، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون رد مال پاسخ دهند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: رد مال يا رد مثل مال چيست ؟


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۰۹:۲۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

آيا با اتحاديه صنف صحاف تهران آشنايي داريد؟ اتحاديه صنف صحاف تهران متشكل از افراد شاغل در اين صنف است. كه براي حفظ منافع و حقوق شغل خود و در راستاي اهداف مشترك فعاليت مي‌كنند. در ادامه اين مقاله قصد داريم به معرفي اتحاديه صنف صحاف تهران بپردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اتحاديه صنف صحاف تهران

اتحاديه صحاف تهران

اتحاديه صنف‌صحاف تهران متشكل از افراد خوشنام و شاغل در همين صنف مي‌باشد. اين اتحاديه با هدف ايجاد همكاري مناسب در ميان شاغلين در صنف، حمايت از حقوق صنفي آن‌ها و بهبود ارائه خدمات به مصرف‌كنندگان ايجاد شده است. علاوه بر آن اتحاديه‌ها وظيفه اجراي قوانين نظام صنفي را نيز بر عهده دارند.

اتحاديه توسط هيئت‌مديره اداره مي‌شود. اعضاي هيئت‌مديره هر چهار سال يك‌بار با برگزاري انتخابات و راي شاغلين در صنف برگزيده مي‌گردند. رئيس فعلي هيئت‌مديره اتحاديه صنف تهران جناب آقاي غفاري رهبر مي‌باشد. ساير اعضاي هيئت‌مديره شامل آقاي سيد صفر طاهريان در سمت نائب رئيس اول، محمد حسيني در سمت نائب رئيس دوم، اصغر غمي‌يولي به عنوان دبير اتحاديه، محمد نظري در سمت خزانه‌دار و باب كمال افشار به عنوان بازرس اتحاديه مي‌باشند.جهت شركت در اين انتخابات وارد سامانه ساران بشويد.

راه‌هاي ارتباطي با اتحاديه صحاف تهران

اتحاديه صنف صحاف تهران در خيابان ۱۵ خرداد خيابان پامنار كوچه مشير خلوت شرقي پلاك ۱۲ واقع شده است. شما مي‌توانيد براي برقراري ارتباط با اتحاديه صنف صحاف تهران با شماره‌هاي ۳۳۹۰۰۰۳۲_۰۲۱ و ۳۳۹۵۹۵۴۸_۰۲۱ و ۳۳۹۳۱۰۱۵_۰۲۱ تماس بگيريد‌.

اگر در مورد هزينه هاي پرداختي مساله اي برايتان پيش امده مي توانيد از طريق كميسيون رسيدگي به شكايات يا اتاق اصناف تهران يا شهرستان مربوطه اقدام كنيد.

وظايف اتحاديه

تمامي اتحاديه‌هاي اصناف از وظايف يكساني برخوردار هستند. قانون نظام صنفي وظايف اتحاديه‌هاي اصناف نظير اتحاديه صنف صحاف تهران را به طور كامل تشريح مي‌نمايد. صدور و تمديد پروانه كسب و همچنين نظارت بر فعاليت دارندگان پروانه كسب از مهمترين وظايف اتحاديه صنف صحاف تهران مي‌باشد. ديگر وظايف و خدمات اتحاديه كه در ماده ۳۰ قانون نظام صنفي آورده شده است عبارت هستند از:

  • ارائه دادن پيشنهادهاي لازم براي تنظيم يا تغيير ضوابط مربوط به جواز كسب توسط اتاق اصناف.
  • اجراي مصوبات و بخشنامه‌ها و آيين‌نامه‌هاي مربوط به اصناف.
    صدور، تمديد و ابطال جواز كسب با رعايت قوانين.
  • جلوگيري از فعاليت واحد صنفي بدون جواز و يا تعطيلي واحدهاي صنفي در صورت عدم رعايت قانون.
  • ايجاد تسهيلات لازم براي برگزاري دوره‌هاي آموزشي مورد نياز و دوره‌هاي آموزشي احكام تجارت و كسب و كار.
  • رسيدگي به حل مشكلات، حل اختلاف، بازرسي واحد‌هاي صنفي و…
  • دريافت ماليات و عوارض از افراد صنفي و اعضاي اتحاديه به نمايندگي از سازمان‌هاي وابسته به دولت.
  • ارائه پيشنهاد براي تعيين نرخ كالاها و خدمات، تعداد واحدهاي صنفي سالانه و …
  • تنظيم بودجه سالانه اتحاديه و همچنين تنظيم ترازنامه سالانه مربوط به اتحاديه. هر دو اين اسناد طبق قانون در زمان مقرر بايد به اتاق اصناف شهرستان تحويل داده شود.

براي آشنايي كلي با مراحل دريافت جواز كسب از اين اتحاديه كليك كنيد.

عضويت در اتحاديه صنف صحاف تهران

اگر شما قصد داريد در اتحاديه صنف صحاف تهران فعاليت نماييد. قدم اول راه‌اندازي يك واحد صنفي در حوزه صنف صحافي و دريافت مجوز كسب از اين اتحاديه مي‌باشد. مطابق قانون نظام صنفي هر شخصي كه قصد راه‌اندازي يك واحد صنفي را دارد موظف به اخذ پروانه كسب از اتحاديه مربوطه مي‌باشد. شما با دريافت مجوز كسب، پرداخت حق عضويت و فعاليت در صنف صحاف‌هاي تهران، به عضويت اتحاديه صنف‌صحاف تهران درمي‌آييد.
خوب است بدانيد صدور جواز كسب از جانب اتحاديه صنف صحاف تهران هم براي اشخاص حقيقي و هم براي اشخاص حقوقي انجام مي‌گيرد.

براي دريافت جواز جعبه مقوايي كليك كنيد.

دوره‌هاي آموزشي و آزمون اتحاديه صنف صحاف تهران

اتحاديه صنف‌صحاف تهران به منظور افزايش دانش و مهارت عملي افراد صنفي، دوره‌هاي آموزشي را برگزار مي‌كند. گذراندن اين دوره‌ها براي دريافت و صدور مجوز كسب الزامي است. جهت شركت در دوره‌ها پرداخت هزينه آموزش و ارائه معرفي‌نامه اتحاديه الزامي است. دوره‌هاي آموزشي به صورت داخلي و يا برون‌سپاري به ساير مراكز آموزشي برگزار مي‌گردد. همچنين امكان ارائه دوره‌ها به صورت مجازي و حضوري وجود دارد.
افراد پس از پايان دوره آموزشي بايد در آزمون نهايي دوره شركت نموده و نمره قبولي كسب نمايند. نمره قبولي در دوره‌هاي حضوري ۱۰ و نمره قبولي دوره غيرحضوري ۱۲ است. اگر شركت‌كننده موفق به كسب نمره قبولي از آزمون نهايي نشد. مي‌تواند با پرداخت ۲۰ درصد هزينه آموزش مجدداً در آزمون شركت نمايد.

محل و زمان برگزاري آزمون به صورت كتبي و با صورت پيامك يا پست الكترونيك به متقاضي اعلام مي‌گردد. خوب است بدانيد آزمون براي افراد باسواد كتبي و چهارگزينه‌اي است. و براي افراد بي‌سواد به صورت شفاهي ارائه مي‌شود. براي شركت در آزمون و امتحان كسب و كار، وارد سامانه آموزش اصناف بشويد.

در پايان به پذيرفته‌شدگان در آزمون گواهينامه پايان دوره تحويل داده مي‌شود. اين گواهي ۵ سال اعتبار زماني دارد. از قابليت‌هاي ديگر گواهي پايان دوره، اعتبار اين گواهي در سراسر كشور مي‌باشد. همچنين دارنده گواهي براي تغيير در رسته شغلي يا حرفه خود نيازمند شركت مجدد در دوره آموزشي و آزمون نمي‌باشد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي و تجاري مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سؤالات متداول

وظايف اتحاديه صنف صحاف تهران چيست ؟
صدور و تمديد پروانه كسب و همچنين نظارت بر فعاليت دارندگان پروانه كسب از مهمترين وظايف اتحاديه صنف‌صحاف تهران مي‌باشد.

جهت عضويت در اتحاديه صنف‌صحاف تهران چه بايد كرد ؟
شما با دريافت مجوز كسب، پرداخت حق عضويت و فعاليت در صنف صحاف‌هاي تهران، به عضويت اتحاديه صنف صحاف تهران درمي‌آييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اتحاديه صنف صحاف تهران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اتحاديه صنف صحاف تهران،
موضوع:
[ ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۰۰:۲۰ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی