vakiel
ارائه خدمات حقوقي

قرار‌ها در واقع نظر و راي مراجع قضايي مي‌باشد. قرار‌ها انواع مختلفي داشته و در خصوص دعاوي مختلف صادر مي‌شوند. براي مثال گاهي پيش مي‌آيد كه دادخواستي در دادگاه فاقد اعتبار و باطل مي‌شود. در اين صورت دادگاه قرار ابطال دادخواست صادر مي‌كند. يكي از انواع قرار‌هايي كه امروزه توسط دادگاه‌ها صادر مي‌شود، قرار عدم صلاحيت مي‌باشد. اين قرار شرايط و قوانين خاص خود را دارد. در ادامه قصد داريم در مورد قرار عدم صلاحيت توضيحات مفيد و مختصري را خدمت شما عزيزان ارائه نماييم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي تلفني مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: عدم صلاحيت صادر شد يعني چه

صلاحيت ذاتي و محلي دادگاه

دادگاه‌ها داراي صلاحيت‌هاي مختلفي مي‌باشند. هر دادگاه در خصوص پرونده‌هاي متنوعي صلاحيت داشته و تنها مي‌تواند در مورد آن‌ها اظهار نظر نمايد. به توضيح ساده‌‌‌تر دادگاه‌ها صلاحيت رسيدگي به هر دعوايي را ندارند. مطابق نظر قانونگذار يك دادگاه براي اينكه بتواند به دعاوي مختلف رسيدگي كند، مي‌بايست داراي دو نوع صلاحيت ذاتي و محلي باشد. صلاحيت ذاتي و محلي نيز در زير شرح داده شده‌‌‌‌اند:

  • صلاحيت ذاتي

صلاحيت ذاتي يعني پرونده با توجه به صلاحيت در يكي از دادگاه‌هاي حقوقي، كيفري و نظامي مطرح شده باشد. براي مثال دادگاه خانواده تنها به دعاوي خانوادگي مثل تمكين، نفقه، مهريه، حضانت و… رسيدگي مي‌كند. دادگاه كيفري نيز وظيفه دارد به دعاوي مربوط به سرقت، كلاهبرداري و… رسيدگي كند. در نتيجه اگر خواهان دعوا را در دادگاهي كه از اين حيث مناسب است طرح نموده باشد، مي‌توان گفت كه آن دادگاه صلاحيت ذاتي رسيدگي به پرونده را دارد.

توصيه مي‌كنيم مقاله صلاحيت ذاتي را مطالعه نماييد.

  • صلاحيت محلي

دعوا مي‌بايست در دادگاه شهري كه صلاحيت رسيدگي به آن را دارد مطرح شده باشد. براي مثال خواهان موظف است كه دعواي خود را در دادگاه محل زندگي خوانده طرح نمايد و تحت هيچ شرايطي نمي‌تواند دعوا را در دادگاه شهر‌هاي ديگر طرح كند. در صورتي كه پرونده در دادگاه محل صحيحي تشكيل شده باشد، مي‌توان گفت كه آن دادگاه صلاحيت محلي رسيدگي به پرونده را دارد‌.

صدور قرار عدم صلاحيت از طرف دادگاه

قرار عدم صلاحيت يكي از انواع قرار‌هايي است كه دادگاه‌ها در‌ پي ‌بررسي پرونده‌ها صادر مي‌نمايند. گاهي ممكن است پرونده‌‌اي در دادگاهي كه فاقد صلاحيت ذاتي و محلي است تشكيل داده شود. در اين صورت دادگاه با تشحيص اينكه صلاحيت رسيدگي به آن پرونده را ندارد، قرار عدم صلاحيت را صادر مي‌نمايد. در برخي موارد نيز ممكن است طرفين دعوا نسبت به عدم صلاحيت دادگاه اعتراض نمايند. در اين صورت نيز دادگاه صلاحيت خود را ‌بررسي مي‌كند، اگر دادگاه فاقد صلاحيت باشد در اين مورد نيز قرار عدم صلاحيت خود را صادر خواهد كرد.

آثار صدور قرار عدم صلاحيت

صدور قرار عدم صلاحيت از طرف دادگاه مي‌تواند آثار حقوقي زيادي را به همراه داشته باشد. صدور اين قرار به معناي خاتمه دعوا نمي‌باشد. پس از صدور اين قرار دادگاه پرونده را به مراجع قضايي صلاحيت دار مي‌فرستد. مرجع قضايي داراي صلاحيت نيز از ابتدا شروع به رسيدگي پرونده و صدور حكم در خصوص آن خواهد كرد.

اما گاهي ممكن است با صدور اين قرار اختلاف در صلاحيت به وجود بيايد‌. يعني دادگاه صادر كننده قرار پرونده را براي دادگاه صلاحيت دار مي‌فرستد، اما اين دادگاه نيز خود را فاقد صلاحيت رسيدگي به آن مي‌داند. در اين صورت اختلاف در صلاحيت دادگاه‌ها توسط ديوان عالي كشور رفع خواهد شد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي تلفني مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص عدم صلاحيت، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون عدم صلاحيت پاسخ دهند.

 

سوالات متداول

دادگاه براي رسيدگي به پرونده‌ها بايد داراي چند نوع صلاحيت باشد‌‌‌ ؟

دادگاه براي رسيدگي به پرونده‌هاي مختلف مي‌بايست داراي دو نوع صلاحيت ذاتي و محلي باشد.

اگر دادگاهي خود فاقد صلاحيت رسيدگي به يك پرونده بداند چه قراري صادر مي‌كند‌‌‌ ؟

در اين صورت دادگاه قرار عدم صلاحيت را صادر مي‌نمايد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: عدم صلاحيت صادر شد يعني چه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۲۵:۲۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

بر اساس ماده ۱۱۹۹ ق.م پرداخت نفقه و تهيه لوازم مورد نياز زندگي فرزند بر عهده پدر است. چنانچه پدر در قيد حيات نباشد يا به علت فقر و ناتواني از پرداخت نفقه فرزند خود عاجز باشد، نفقه به ترتيب بر عهده جد پدري، مادر و جد مادري فرزند قرار مي‌گيرد. مطابق ماده ۱۲۰۴ ق.م نفقه يعني تهيه مسكن، پوشاك، خوراك و مايحتاج زندگي فرزند؛ همچنين در صورت لزوم تحصيل وي نيز نفقه محسوب مي‌گردد. در صورتي كه پدر از پرداخت نفقه امتناع ورزد، آيا مادر مي‌تواند به نفع فرزند خود نفقه را از پدرش دريافت كند؟ نحوه تنظيم دادخواست مبني بر مطالبه نفقه فرزند از طرف مادر چگونه است؟ در اين مقاله همچنين به ارائه نمونه دادخواست مطالبه نفقه فرزند از طرف مادر مي‌پردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: نمونه دادخواست مطالبه نفقه فرزند از طرف مادر | مندرجات الزامي آن

دادخواست نفقه فرزند از طرف مادر

همان طور كه اشاره شد، نفقه فرزند بر عهده پدر است و در صورت سرپيچي و امتناع از پرداخت آن، پدر مجرم شناخته شده و طبق ماده ۵۳ قانون حمايت خانواده، به حبس تعزيري درجه ۶ محكوم مي‌شود يا به عبارتي حبس از ۶ ماه تا دو سال. براي آن كه فردي بتواند از حق خود در دادگاه دفاع كند و آن را مطالبه كند، بايد اهليت استيفا داشته باشد. شرط داشتن اهليت استيفا، بلوغ، رشد و عقل است. يعني فرزند بايد عاقل، بالغ و رشيد باشد تا بتواند حق خود را مطالبه كند. حال كودكي كه اهليت استيفا ندارد، چگونه نفقه خود را درخواست كند؟ بر اساس ماده ۶ قانون حمايت خانواده مادر كودك يا شخصي كه حضانت وي را بر عهده دارد مي‌تواند جهت مطالبه نفقه كودك اقامه دعوي كند؛ بنابراين مادر كودك صلاحيت درخواست نفقه را به نفع فرزند خود دارد. مادر با مراجعه به دادگاه و تنظيم دادخواست مورد نظر مبني بر پرداخت نفقه، نفقه فرزند خود را مطالبه مي‌كند. در زير يك نمونه از دادخواست مطالبه نفقه توسط مادر را تنظيم كرده و نوشته‌ايم.

براي آشنايي كامل با نحوه مطالبه نفقه فرزند از طرف مادر كليك كنيد.

نمونه دادخواست مطالبه نفقه فرزند از طرف مادر

محل اقامت

شغل

نام پدر

نام خانوادگي

نام

مشخصات طرفين

—————–

——–

——–

——–

مادر

خواهان

——————

——–

———

——–

پدر

خوانده

——————

——–

———

———

مشخصات وكيل

وكيل يا نماينده قانوني

مطالبه نفقه فرزند

تعيين خواسته و بهاي آن

شناسنامه مادر فرزند – حكم حضانت فرزند – كپي عقدنامه ازدواج – شهادت شهود

دلايل و منضمات دادخواست

با سلام، رياست محترم دادگاه……….

 

اينجانب………. مطابق عقدنامه شماره………. مورخ………. با خوانده آقاي………. به انعقاد ازدواج دائم در دفترخانه………. شهرستان………. اقدام كرده‌ايم. از اين ازدواج تعداد………. فرزند پسر/ دختر به نام/ نام‌هاي………. حاصل شده است. بر اساس ماده ۱۱۹۹ ق.م پرداخت نفقه فرزندان بر عهده پدرشان است اما ايشان با داشتن قدرت و استطاعت مالي كافي جهت پرداخت نفقه، از پرداخت آن از تاريخ………. امتناع ورزيده‌اند. از دادگاه محترم درخواست مي‌كنم حكمي مبني بر الزام پدر فرزندان به پرداخت نفقه آن‌ها، مستند بر ماده ۱۱۹۹ ق.م صادر نمايد.

محل امضا ـ مهر ـ اثر انگشت

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص نمونه دادخواست مطالبه نفقه فرزند، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون نمونه دادخواست مطالبه نفقه فرزند پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: نمونه دادخواست مطالبه نفقه فرزند از طرف مادر | مندرجات الزامي آن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۴:۱۹:۰۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

پس از ازدواج و ايجاد حقوق و تكاليف متقابل براي زوجين، مرد موظف است علاوه بر پرداختن نفقه همسر خود، نفقه اولاد و فرزندان خود را نيز بپردازد. مطابق ماده ۱۲۰۴ ق.م نفقه شامل مسكن، پوشاك، خوراك و وسايل مورد نياز فرزند است. گاهي نيز در صورت ضرورت، هزينه تحصيل نيز نفقه محسوب مي‌شود. مي‌دانيم كه اصولا تامين نفقه فرزند با پدر مي‌باشد اما گاهي نيز ممكن است پدر از استطاعت مالي برخوردار باشد ولي از پرداخت نفقه فرزند خود امتناع ورزد، در اين صورت چه كسي مي‌تواند نفقه كودك را درخواست كند؟ نحوه مطالبه نفقه فرزند از طرف مادر به چه صورت است؟ در صورت عدم پرداخت نفقه چه ضمانت اجرايي براي پدر تعيين مي‌گردد؟

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: مطالبه نفقه فرزند از طرف مادر | نحوه طلب نفقه طفل توسط مادر و پدر

مسئوليت نفقه فرزند

بر اساس ماده ۱۱۹۹ ق.م نفقه فرزندان به عهده پدر آن‌هاست و در صورتي كه پدر قدرت و استطاعت مالي كافي جهت پرداخت آن نداشته باشد، نفقه به ترتيب بر عهده اجداد پدري، مادر، اجداد مادري و … قرار مي‌گيرد.

براي كسب اطلاعات كامل درباره دادگاه صالح براي مطالبه نفقه فرزند كليك كنيد.

نحوه مطالبه نفقه فرزند از طرف مادر

كودك يا فرزندي كه هنوز به سن قانوني نرسيده است يا به عبارتي اهليت استيفا ندارد، به تنهايي نمي‌تواند از حق خود دفاع كند و از آن بهره ببرد. چنان چه در ماده ۲۱۱ ق.م داريم، اهليت به واسطه بلوغ، رشد و عقل ايجاد مي‌شود؛ بنابراين چون كودك مطابق قانون بالغ، عاقل و رشيد نيست اهليت نداشته و معامله‌اش باطل است. از طرفي تصور مي‌شود چون در اين معامله و درخواست مادر كودك نفع و سودي نمي‌برد نمي‌تواند از طرف فرزند خود اقامه دعوي كند.

اما در اين جا قانون دخالت كرده و در ماده ۶ قانون حمايت خانواده بيان مي‌كند: مادر يا شخصي كه حضانت كودك را بر عهده دارند، مي‌توانند از طرف فرزند خود و به نيابت از او، جهت درخواست نفقه اقامه دعوي كنند (چنانچه فرزند دختر زير ۹ سال و فرزند پسر زير ۱۵ سال تمام داشته باشند). بنابراين هر گاه پدر طفل يا افراد مسئول كه استطاعت مالي كافي براي پرداختن نفقه را دارند از پرداخت آن سرپيچي كنند، مادر كودك حق اقامه دعوا جهت درخواست نفقه كودك خود را دارد. البته بايد توجه داشت كه بر اساس ماده ۱۲۰۶ ق.م، فرزند يا مادر او فقط اجازه مطالبه و درخواست نفقه آينده و يا حال را نسبت به زماني كه شكايت كردند دارند و نفقه گذشته فرزند به او تعلق نخواهد گرفت.

براي تنظيم و مشاهده نمونه دادخواست مطالبه نفقه فرزند از طرف مادر كليك كنيد.

جرم ترك انفاق

هر گاه پدر نفقه فرزند خود را پرداخت نكند، مادر طفل به نيابت از فرزند خود درخواستي مبني بر پرداخت نفقه به شوراي حل اختلاف يا دادگاه خانواده تحويل مي‌دهد. پس از بررسي دادگاه و صدور حكم الزام به پرداخت نفقه، چنان چه پدر باز هم از دادن نفقه سر باز زند، مجرم شناخته شده و به جرم ترك انفاق، مجازات خواهد شد. بر اساس ماده ۵۳ قانون حمايت خانواده: چنانچه فردي با داشتن قدرت و استطاعت مالي جهت پرداخت نفقه، از دادن آن امتناع ورزد به حبس تعزيري درجه شش محكوم مي‌گردد يا به عبارتي به حبس شش ماه تا دو سال. البته چون شاكي اين پرونده شاكي خصوصي است، با گذشت و بخشش شاكي تعقيب فرد و مجازات او در هر مرحله‌اي كه باشد، متوقف مي‌شود.

مطالبه نفقه فرزند از طرف پدر عليه مادر

اگر پدر و اجداد پدري توان مالي براي پرداخت نفقه فرزند را نداشته باشند بار پرداخت نفقه ابتدا بر دوش مادر و در صورت نداشتن توان مالي او بر دوش اجداد مادري قرار مي‌گيرد. پس پدر مي‌تواند دادخواستي مبني بر الزام مادر يا اجداد مادري به پرداخت نفقه فرزند تهيه نمايد و به دادگاه يا شوراي حل اختلاف تقديم كند. البته پيروزي پدر در اين دعوا منوط بر اثبات عدم توانايي مالي خود و اجداد پدري فرزند ( پدر و مادر خود) است.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص مطالبه نفقه فرزند از طرف مادر، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون مطالبه نفقه فرزند از طرف مادر پاسخ دهند.

 

 

سوالات متداول

نفقه فرزند بر عهده كيست ؟

نفقه فرزند بر عهده پدر اوست. در صورتي كه پدر قادر به پرداخت آن نباشد يا فوت كرده باشد، نفقه به ترتيب به عهده جد پدري، مادر و جد مادري فرزند مي‌باشد.

دختري كه شاغل است و ماهانه درآمد دارد هم واجب النفقه محسوب مي‌شود ؟

چنانچه دختر بالاي ۱۸ سال سن داشته باشد و شاغل نيز باشد، واجب النفقه نيست و پرداخت نفقه به او به رضايت و خواست پدرش بستگي دارد.

همسرم نفقه فرزندم را از ۳ سال پيش پرداخت نكرده است، آيا مي‌توانم كل مبلغ را از او مطالبه كنم ؟

خير، از زمان اقامه دعوي و شكايت شما مبني بر عدم پرداخت نفقه طفل، نفقه حال و آينده كودك بر عهده پدرش قرار مي‌گيرد و نفقه گذشته را نمي‌توان مطالبه كرد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: مطالبه نفقه فرزند از طرف مادر | نحوه طلب نفقه طفل توسط مادر و پدر


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۳۰:۰۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در دين اسلام بارها در احاديث و روايات مختلف تاكيد شده است تا از عجله در كارها پرهيز شود. امامان همواره دعوت به صبر و بردباري مي‌كردند و از تصميم گيري عجولانه در هنگام عصبانيت منع مي‌كردند. گاهي پيش مي‌آيد كه افراد در هنگام عصبانيت براي زندگي خود تصميمي مي‌گيرند كه موجب پشيماني آن‌ها مي‌شود. حتي در مورد زندگي مشترك ممكن است زوجين تصميم به جدايي و طلاق از يكديگر بگيرند و بعد از جداشدن از اين تصميم خود پشيمان شوند. شرع مقدس و قانونگذار راه را در صورتي كه زوجين از طلاق پشيمان شوند باز گذاشته است. در ادامه اين مطلب به رجوع از طلاق مي‌پردازيم. براي دريافت مشاوره طلاق كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: رجوع از طلاق | بازگشتن به همسر پس از طلاق – انواع – شرايط رجوع

رجوع چيست ؟

رجوع در لغت به معناي بازگشتن به حالت قبل يا به كسي است. در فقه در ابواب مختلفي از كلمه رجوع استفاده شده است از جمله در مبحث طلاق. رجوع يعني مرد خواهان بازگشت به زندگي مشترك با زن شود و در صورت رجوع، وضعيت به حالت قبل از طلاق برمي‌گردد، طلاق باطل مي‌شود و زن و مرد دوباره همسر هم مي‌شوند.

قانون مدني در ماده 1143 طلاق را به دو دسته رجعي و باين تقسيم كرده است. اگرچه تعريف قانون تعريف جامع و كاملي از طلاق رجعي ارائه نداده است اما با توجه به ماده 1148 قانون مدني مي‌توان گفت طلاق رجعي به معناي اين است كه بعد از طلاق شوهر پشيمان شود و بخواهد مجددا با همسر خود زندگي كند. توصيه مي كنيم مقاله مدت زمان رجوع از طلاق را مطالعه نماييد.

رجوع در طلاق بائن

ماده 1145 قانون مدني موارد طلاق بائن را مطرح كرده است. بر اساس تعريف ماده، طلاق بائن طلاقي است كه در آن ر‌جوع به هيچ صورت امكان پذير نيست ا‌ز جمله در طلاق زن يائسه و طلاق قبل از نزديكي (يعني طلاق زوجه باكره). اين نوع طلاق به اين دليل امكان رجوع ندارد كه رجوع بايد در هنگام عده زن صورت بگيرد و در اين دو مورد زن عده‌اي ندارد. همچنين در سومين طلاق بعد از سه مرتبه وصلت كردن امكان رجوع براي مرد وجود ندارد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد طلاق بائن كليك كنيد.

يك نوع ديگر طلاق خلع و مبارات است كه در اين دو مورد با رعايت شرايطي امكان ر‌جوع براي مرد وجود دارد.

رجوع در طلاق خلع و مبارات

قطعا تابه‌حال اين جمله را زياد شنيده‌ايد كه زن مي‌گويد « مهرم حلال جانم آزاد » در واقع اين عبارت اشاره به طلاق خلع دارد. اين نوع از طلاق زماني رخ مي‌دهد كه زن به واسطه كراهتي كه نسبت به شوهر دارد در مقابل بخشيدن مهريه و يا پرداختن وجهي به زوج از شوهرش جدا مي‌شود.

در طلاق مبارات هر دو طرف از يكديگر كراهت دارند كه در اين صورت هم زن مالي به مرد مي‌بخشد تا رضايت به جدايي بدهد با اين تفاوت كه آنچه پرداخت مي‌كند نبايد بيشتر از ميزان مهريه باشد.

در اين دو مدل از طلاق امكان رجوع مرد وجود ندارد زيرا زن در مقابل طلاق به شوهر پول پرداخت كرده است مگر اينكه زن مالي را كه پرداخت كرده طلب كند. در اين صورت در زمان عده زن، اگر زوجه آن مالي را كه هبه كرده است بخواهد پس بگيرد امكان رجوع وجود دارد.

شرايط رجوع از طلاق

براي اينكه شوهر بتواند از طلاق رجوع كند و دوباره زندگي مشترك را شروع كند شرايطي وجود دارد از جمله:

1/ رجوع شوهر: اگرچه دو طرف از يكديگر جدا مي‌شوند اما رجعت از طلاق يك ايقاع يك طرفه از سوي شوهر است يعني فقط شوهر مي‌تواند درخواست رجوع از طلاق و بازگشت به همسر را بدهد.

البته در صورتي كه دادگاه به درخواست زن حكم به طلاق داده باشد مرد ديگر نمي‌تواند رجوع كند حتي اگر طلاق رجعي باشد.

2/ در مدت عده: بر اساس ماده 1148 قانون مدني ر‌جوع ا‌ز طلاق فقط در زمان عده امكان دارد. در صورت اتمام مدت زمان عده زن، مرد ديگر نمي‌تواند به همسرش رجوع كند.

3/ عدم نياز به قرائت صيغه نكاح: اگر مرد بخواهد به همسر خود رجوع كند ديگر نياز نيست كه صيغه عقد نكاح مجددا بين زوجين خوانده شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد ثبت رجوع از طلاق كليك كنيد.

انواع رجوع به همسر بعد از طلاق

براي اينكه مشخص شود مرد رجوع كرده است و مي‌خواهد باز با همسرش زندگي كند 2 روش وجود دارد:

1/ رجوع فعلي. 2/ رجوع قولي يا كلامي.

1/ رجوع فعلي: همان طور كه از نام آن مشخص است زماني اتفاق مي‌افتد كه مرد كاري را انجام دهد كه نشان دهنده تمايل او به زندگي مشترك است. به طور مثال هر خود را ببوسد يا در آغوش بگيرد يا حتي با او در يك مكان سكونت كند و آميزش داشته باشد.

2/ طلاق قولي: بر اساس ماده 1149 قانون مدني شوهر مي‌تواند با كلام و لفظ از طلاق خود رجوع كند. يعني كلامي بگويد كه نشان مي‌دهد مي‌خواهد به زندگي سابق خود برگردد مثلا به زن بگويد « به تو برگشتم و تو زن من هستي ».

البته در انتهاي ماده 1149 قانون مدني به صراحت گفته شده است كه مرد بايد از لفظ و كار خود قصد و نيت رجوع داشته باشد يعني اينكه مهم است مرد تمام اين كارها را براي اينكه دوباره به همسرش رجوع كند انجام دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد رجوع در طلاق توافقي كليك كنيد.

شما مي‌توانيد براي كسب اطلاع بيشتر در مورد رجوع به طلاق و دريافت مشاوره حقوقي از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام استفاده نماييد. وكيل دات كام پاسخ گوي سوالات شما در خصوص رجوع از طلاق در سريع‌ترين زمان ممكن مي‌باشد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ر‌جوع ا‌ز طلاق، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ر‌جوع ا‌ز طلاق پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سوالات متداول

آيا امكان رجوع بعد از طلاق وجود دارد ؟

بله. در صورت رعايت شرايط قانوني امكان رجوع به همسر است كه به تفصيل در مطلب توضيح داده شده است.

تا چه زماني مي‌شود به همسر رجوع كرد ؟

تا زمان پايان يافتن عده زن كه به تفصيل در مطلب توضيح داده شده است.

در هنگام رجعت بايد باز صيغه عقد نكاح خوانده شود ؟

خير نيازي به خواندن مجدد صيغه نيست كه به تفصيل در مطلب توضيح داده شده است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: رجوع از طلاق | بازگشتن به همسر پس از طلاق – انواع – شرايط رجوع


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۴۶:۲۱ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

وقتي زن و مرد با يكديگر پيمان ازدواج مي‌بندند قوانيني براي آن‌ها وضع مي‌شود كه هر دو بايد از اين قوانين تبعيت كنند. يكي از اين قوانين محلي است كه زن بايد در آن اقامت داشته باشد. طبق ماده ۱۱۱۴ قانون مدني زن موظف است كه پس از عقد نكاح در منزل شوهر خود اقامت داشته باشد. اما در برخي موارد ممكن است كه محل اقامتگاه زن منزل همسر او نباشد و زن مجاز به اقامت در محل زندگي دلخواه خود شود. اين به اين معني است كه زن مي‌تواند با وجود شرايطي مسكن جداگانه داشته باشد و با همسر خود زندگي نكند. اما چه شرايطي مي‌تواند به زن حق بدهد كه در مسكن جداگانه‌اي زندگي كند؟ در ادامه به اين مباحث و بررسي اقامتگاه زن شوهردار مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اقامتگاه زن شوهردار | محل سكونت زن متأهل – استثنائات اقامتگاه زوجه

اقامتگاه زن شوهردار

چون طبق قانون مرد رياست خانواده را دارد و معمولا زن و مرد بعد از ازدواج در منزل مشترك كه توسط شوهر تهيه شده اقامت مي‌گزينند اقامتگاه زن شوهردار خانه مرد و منزل مشترك است.

پيشنهاد مي‌شود مقاله انواع تمكين زن را بخوانيد.

استثنائات اقامتگاه زن شوهردار

همانطور كه در مقدمه گفته شد در برخي موارد زن مجاز است كه در خانه مرد سكونت نداشته باشد و به تبع آن اقامتگاهش ديگر خانه شوهر نباشد. در اين موارد اقامتگاه زن محل سكونت دلخواهش است. مواردي كه به زن اجازه سكونت در مسكن ديگر را مي‌دهند به شرح زير مي‌باشند:

اقامتگاه نامعلوم

برخي مردان به واسطه شغل خود اقامتگاه معلومي ندارند و در اين صورت دادگاه به زن اجازه مي‌دهد كه در خانه ديگري سكونت داشته باشد. طبق ماده ۱۰۰۵ قانون مدني چنانچه مرد در محل مشخصي ساكن نباشد زن مي‌تواند با اجاره يا خريد مسكن جداگانه در جاي ديگري اقامت داشته باشد. براي مثال مرد در تهران ساكن است اما زن در كرج اقامت دارد.

شرط عقد نكاح

چنانچه زن در حين عقد نكاح شرط كند كه بايد در محل جداگانه‌اي اقامت داشته باشد قانون نيز به او اين اجازه را خواهد داد.

ضرر جسمي و زيان مالي

در صورتي كه زن در خانه شوهر دچار زيان جسمي شود و يا از نظر مالي آسيبي ببيند مي‌تواند با مراجعه به دادگاه و كسب اجازه از محكمه محل اقامت خود را جدا كند و خانه‌اي جداگانه داشته باشد.

اذن شوهر در تعيين اقامتگاه دلخواه زن شوهردار

چنانچه شوهر به زن اجازه دهد كه در جاي ديگري زندگي كند قانون نيز اين حق را به او داده و زن مي‌تواند محل اقامت خود را تغيير دهد.

اثبات عدم تمكين با تغيير اقامتگاه

چنانچه زن به دلايلي كه در بالا ذكر شد اقامتگاه خود را تغيير دهد دادگاه او را به عدم تمكين از همسر محكوم نخواهد كرد اما اگر دلايل بالا را نداشته باشد در واقع از شوهر خود تمكين نكرده است و محكوم مي‌شود.

اجبار مرد به سكونت در محل دلخواه زن

اگر ضمن عقد نكاح يا پس از آن مرد به زن حق تعيين سكونتگاه مشترك را بدهد مجبور به اقامت در محل دلخواه زن مي‌شود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين زمينه به سايت وكيل دات كام مراجعه نموده و با دريافت مشاوره حقوقي تلفني پرونده خود را به نتيجه دلخواهتان برسانيد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اقامتگاه زن شوهردار، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اقامتگاه زن شوهردار پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اقامتگاه زن شوهردار | محل سكونت زن متأهل – استثنائات اقامتگاه زوجه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۵۶:۴۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

ثبت ازدواج دائم ضرورت دارد؟ ازدواج دائم يكي از سنت‌هاي ديرينه در دين اسلام مي‌باشد كه بسيار به آن توصيه شده است. ازدواج دائم مزاياي زيادي را براي زوجين به همراه مي‌آورد و آرامش را به زندگي آن‌ها هديه مي‌كند. براي تشكيل خانواده و عقد نكاح زن و شوهر مي‌بايست ازدواج دائم را به صورت رسمي در سيستم سراسري ثبت احوال ثبت كنند. ثبت ازدواج دائم الزامي مي‌باشد و همه افراد موظف هستند كه ازدواج خود را به صورت رسمي ثبت نمايند. در ادامه به بررسي الزام ثبت نكاح و مجازات عدم ثبت آن مي‌پردازيم. براي كسب اطلاعات دقيق در مورد ثبت ازدواج كليك كنيد. توصيه مي كنيم نمونه دادخواست ثبت ازدواج دائم را مطالعه نماييد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: ثبت ازدواج دائم

ثبت ازدواج دائم

طبق قانون مدني و حمايت از خانواده بر اساس فقه شيعه، ثبت ازدواج و نكاح دائم يكي از مهم ترين اقدامات براي به رسميت شناختن ازدواج زوجين است. طبق ماده 20 قانون حمايت از خانواده كه در سال 1392 به ثبت رسيده، لزوم ثبت ازدواج دائم بر عهده مرد بوده و اهميت اين موضوع به حدي است كه اگر خلاف اين مساله روي دهد، براي آن مجازات در نظر گرفته شده است.

دليل الزامي بودن ثبت ازدواج دائم

همانطور كه مي‌دانيد قانونگذار زوج را ملزم نموده كه ازدواج خود را ثبت نمايد. دلايل زيادي براي ثبت ازدواج دائم وجود دارد كه در ادامه به دو مورد اشاره شده است:

بيشتر بخوانيد : تشريفات ثبت ازدواج دائم

طلاق

بسياري از ازدواج‌هاي دائم به طلاق و جدايي ختم مي‌شوند، اما اگر ازدواج به صورت رسمي ثبت نشده باشد هيچ دادگاهي براي طي كردن مراحل طلاق زوجين برگزار نمي‌شود چراكه ازدواج ثبت نشده است.

نفقه

اگر ازدواج دائمي ثبت شود و پس از ازدواج زن و مرد اختلاف داشته باشند و بخواهند از يكديگر جدا شوند نفقه زن كاملا حفظ خواهد شد و زن مي‌تواند با طي كردن مراحل قانوني نفقه خود را از همسرش دريافت كند. اما اگر ثبت ازدواج انجام نشده باشد زن حق استفاده از نفقه را نخواهد داشت.

به طور كلي ثبت نكردن ازدواج باعث بي‌نظمي خواهد شد و براي زوجين مشكلاتي را به همراه خواهد داشت. مهم‌ترين دليل ثبت ازدواج دايم اين است كه اگر هر دعوايي در رابطه با ازدواج در دادگاه مطرح شود ابتدا بايد رابطه زوجيت اثبات گردد و اثبات آن با تسليم سند رسمي ازدواج ميسر است.

ثبت نكردن ازدواج دائم چه مجازاتي دارد ؟

ثبت ازدواج دائمي به عهده مرد مي‌باشد و مرد موظف است پس از عقد ازدواج خود را ثبت نمايد. همچنين قانونگذار براي افرادي كه ازدواج دائمي خود را ثبت نمي‌كنند مجازاتي را در نظر گرفته است كه اين مجازات به شرح زير مي‌باشد:

  • مطابق ماده ۴۹ قانون حمايت از خانواده مرد موظف به ثبت ازدواج دائمي مي‌باشد و چنانچه از ثبت ازدواج خودداري كند قانون او را به حبس از سه تا شش ماه محكوم مي‌نمايد. علاوه بر اين قانون فرد را موظف مي‌كند كه ازدواج خود را ثبت رسمي كند.

بيشتر بخوانيد : مدارك لازم براي ثبت ازدواج

آيا مي‌توان مجازات عدم ثبت ازدواج را جايگزين نمود ؟

قانونگذار اين امكان را فراهم نموده است كه افراد بتوانند به جاي مجازات حبس جريمه نقدي بپردازند و مجازات خود را جايگزين كنند. جريمه نقدي عدم ثبت ازدواج دائمي از ۸۰ ميليون ريال تا ۱۸۰ ميليون ريال مي‌باشد و با توجه به شرايط فرد متغير خواهد بود.

بيشتر بخوانيد : وكالت در ازدواج

براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين زمينه مي‌توانيد به سايت وكيل دات كام مراجعه نموده و از خدمات مركز وكيل دات كام بهره‌مند گرديد. پذيرش انواع پرونده‌هاي حقوقي، ارائه مشاوره حقوقي و مشاوره حقوقي تلفني از جمله خدمات مركز وكيل دات كام مي‌باشند.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ثبت ازدواج دائمي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ثبت ازدواج دائمي پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: ثبت ازدواج دائم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ثبت ازدواج دائم،
موضوع:
[ ۱۳ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۳۱:۰۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

ازدواج يك امر مقدس مي‌باشد كه بسيار به آن توصيه شده است و از به گناه افتادن جوانان جلوگيري مي‌كند. ازدواج كردن نيز داراي قوانيني مي‌باشد كه مي‌بايست رعايت شوند و افراد ملزم به توجه به اين قوانين هستند. يكي از قوانين ازدواج براي دختران اذن پدر مي‌باشد كه در ادامه توضيحات كامل‌تري را در اين خصوص بيان نموده‌ايم و همچنين نياز يا عدم نياز به اجازه پدر در ازدواج دوم دختر را مورد بررسي قرار داده‌ايم، با ما همراه باشيد. براي كسب اطلاعات دقيق در مورد ثبت ازدواج و مدارك لازم براي ثبت ازدواج كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اجازه پدر در ازدواج دوم دختر | بررسي لزوم قانوني اذن پدر براي ازدواج مجدد

اذن پدر در ازدواج دختر

طبق ماده ۱۰۴۳ قانون مدني چنانچه دختري باكره بخواهد به عقد نكاح مردي دربيايد مي‌بايست اجازه پدر را دريافت كند تا دادگاه به او اجازه ازدواج دهد. حتي اگر دختر به سن قانوني رسيده باشد اما اگر اذن پدر را دريافت نكند حق ازدواج نخواهد داشت.

اما در مورد دختراني كه باكره نيستند و به عبارتي يك بار ازدواج كرده‌اند، اين موضوع فرق دارد. اذن پدر تنها در مورد دختران باكره بايد دريافت شود. اما اگر دختري بعد از ازدواج و طلاق همچنان باكره باشد، آيا باز هم به اذن پدر بعد ازدواج نياز دارد؟ در ادامه به اين سوال و ساير شرايطي كه نيازمند اذن پدر در ازدواج دوم دختر هست را شرح داده‌ايم.

براي كسب اطلاع از شرايط صلب اذن پدر براي ازدواج دختر كليك كنيد.

اجازه پدر در ازدواج دوم دختر

در برخي موارد اذن پدر در ازدواج دوم دختر نيز الزامي مي‌باشد و دختر با اينكه قبلا يكبار ازدواج كرده است اما بايد از پدر در اين زمينه اجازه بگيرد. چنانچه دختر ازدواج كند اما در مدت زمان عقد و پيش از وقوع رابطه زناشويي از همسرش جدا شود براي ازدواج بعدي خود نيازمند اذن پدر مي‌باشد. اين به اين دليل است كه دختر هنوز باكره است، در صورتي كه دختر ازدواج كند و رابطه زناشويي اتفاق افتاده باشد پس از طلاق براي ازدواج دوم خود نيازمند اذن پدر نخواهد بود.

بيشتر بخوانيد : ثبت صيغه

در صورتي كه پدر بدون هيچ دليل منطقي به دختر براي ازدواج دوم اجازه ندهد تكليف چيست ؟

چنانچه پدر بدون بيان دليل منطقي به دخترش اجازه ازدواج دوم را ندهد دختر مي‌تواند با مراجعه به دادگاه مرد مورد نظرش را معرفي كند و چنانچه دادگاه به او اجازه ازدواج دهد ديگر نيازي به اجازه پدر نخواهد بود.

 

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ا‌جازه پدر در ا‌زدواج دوم د‌ختر، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ا‌جازه پدر د‌ر ازدواج دو‌م دختر پاسخ دهند.

 

سوالات متداول

اگر پدر هيچ دليل منطقي براي عدم اجازه براي ازدواج دوم دختر نداشته باشد دختر مي‌تواند بدون اذن او ازدواج كند ؟

بله. در اين صورت دختر با كسب اجازه از دادگاه مي‌تواند براي ازدواج خود اقدام كند.

در صورتي كه دختر در حين عقد جدا شود و باكره باشد باز هم به اذن پدر براي ازدواج بعدي نياز دارد ؟

بله. در اين صورت د‌ختر مي‌بايست براي ا‌زدواج دوم خود نيز از پدر ا‌جازه بگيرد. براي دريافت اطلاعات بيشتر در زمينه اذن پدر در ازدواج دختر مي‌توانيد به سايت وكيل دات كام مراجعه نماييد و از خدمات ويژه اين سايت بهره‌مند گرديد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اجازه پدر در ازدواج دوم دختر | بررسي لزوم قانوني اذن پدر براي ازدواج مجدد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۳۰:۳۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

امروزه با وجود گوشي‌هاي هوشمند و تلفن‌هاي همراه پيشرفته راه براي خيانت‌هاي مجازي از طريق چت بسيار بازتر شده است و افراد مي‌توانند با استفاده از شبكه‌هاي اجتماعي داخلي و خارجي به راحتي رابطه نامشروع برقرار كنند. در ادامه توضيحات كاملي را در خصوص اثبات خيانت همسر از طريق چت ارائه مي‌نماييم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: اثبات خيانت از طريق چت | خيانت همسر از طريق تلگرام و اينستاگرام و ساير شبكه‌هاي اجتماعي

اثبات خيانت از طريق چت

گاهي ممكن است زن يا شوهر از طريق چت به يكديگر خيانت كنند. اين به اين معناست كه فرد خيانت كننده در پيامرسان‌ها با شخصي كه به او محرم نيست ارتباط نامشروع برقرار مي‌كند.

در صورتي كه فرد متوجه شود كه همسرش از طريق چت به او خيانت كرده است مي‌تواند با شكايت در دادگاه خواهان مجازات او شود. البته ثابت كردن خيانت با ارائه چت‌هاي همسر بسيار مشكل است و در صورتي كه مدرك كافي وجود نداشته باشد بهتر است از طرح شكايت در اين مورد صرف نظر نماييد.

براي آشنايي با ساير راه هاي اثبات خيانت همسر كليك كنيد.

اثبات خيانت از طريق چت چگونه امكان پذير است ؟

برخي از افراد تصور مي‌كنند كه با گرفتن عكس و اسكرين شات از پيام‌هاي همسر كه خيانت او را نشان مي‌دهد مي‌توانند در دادگاه نيز خيانت او را اثبات نمايند. اما در اين باره بايد بگوييم كه اسكرين شات اعتبار قانوني ندارد و نمي‌تواند خيانت همسر را ثابت كند. براي اثبات خيانت از طريق چت مي‌بايست به يكي از سه روش زير عمل نمود:

پرينت چت‌هاي همسر

چنانچه فرد از طريق پيامرسان‌هاي داخلي اقدام به خيانت نموده باشد مي‌توان با دسترسي به پرينت چت‌هاي او خيانت را اثبات نمود. البته گرفتن پرينت چت افراد فقط توسط دادگاه امكان پذير مي‌باشد. در صورتي كه از فرد شكايت شود و او از طريق شبكه اجتماعي داخلي اقدام به خيانت نموده باشد دادگاه پرينت چت‌هاي او را گرفته و خيانت اثبات مي‌شود.

دارا بودن شاهد

چنانچه در هنگام خيانت از راه چت‌ كردن دو نفر شاهد وجود داشته باشند و خيانت را ديده باشند مي‌توانند در دادگاه عليه فرد شهادت دهند و خيانت او را ثابت كنند.

دسترسي داشتن به اطلاعات موبايل

چنانچه همسر در يك شبكه اجتماعي خارجي اقدام به خيانت نموده باشد و امكان گرفتن پرينت چت‌هاي او نباشد از يك راه ديگر نيز مي‌توان خيانت او را ثابت كرد. چنانچه فرد پسورد و اطلاعات پيامرسان نصب شده در تلفن همسرش را در اختيار داشته باشد مي‌تواند به چت‌ها دسترسي پيدا كند و از آن‌ها براي اثبات خيانت استفاده نمايد.

براي آشنايي با راه هاي حقوقي مواجهه با خيانت همسر كليك كنيد.

در صورتي كه مدارك كافي براي اثبات خيانت وجود نداشته باشد بهتر است از شكايت صرف نظر نمود زيرا اگر بعد از شكايت نتوانيد مدارك كافي به دادگاه ارائه نماييد و خيانت را اثبات كنيد به جرم افترا محكوم خواهيد شد و شخص مي‌تواند از شما در دادگاه شكايت نمايد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اثبا‌ت خيا‌نت ا‌ز طريق چت، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اثبا‌ت خيا‌نت ا‌ز طريق چت پاسخ دهند.

 

 

سوالات متدوال

آيا خيانت از طريق چت جرم محسوب مي‌شود ؟

بله جرم محسوب مي‌شود و فرد خيانت كننده طبق قانون مجازات خواهد شد.

ا‌ثبات خيانت ا‌ز طريق چت با گرفتن پرينت چت‌ها امكان پذير است ؟

بله

دارا بودن دو شاهد مي‌تواند باعث اثبات خيانت شود ؟

بله در صورتي كه هر دو نفر شاهد خيانت بوده باشند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: اثبات خيانت از طريق چت | خيانت همسر از طريق تلگرام و اينستاگرام و ساير شبكه‌هاي اجتماعي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۰۳:۴۴ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

مدت زمان رجوع بعد از طلاق چقدر است؟ بر اساس قانون مدني كشورمان، طلاق را مي­‌توانيم به دو قسمت طلاق بائن و طلاق رجعي تقسيم نماييم. لازم به ذكر است كه در طلاق بائن، به محض اين­كه صيغه طلاق جاري شد، زن و مرد از يكديگر جدا مي­‌شوند و تمام آثار نكاح ميان آن دو اتمام مي­‌يابد. اما در طلاق رجعي، مرد اين فرصت را دارد تا در زماني به نام عده، به زن رجوع نمايد و مجددا با وي زندگي كند. حال در اين ميان سوالي كه شايد ذهن خيلي از افراد را درگير كند اينست كه مدت زمان رجوع بعد از طلاق چقدر مي­‌باشد؟ يا اين­كه مي­‌توانيم به اين صورت سوال خودمان را مطرح نماييم كه تا چه مدت بعد از طلاق رجعي، مرد اين امكان را دارد كه به همسر خودش رجوع نمايد؟

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع: مدت زمان رجوع بعد از طلاق | شرايط رجوع مرد پس از طلاق – تاثير انواع طلاق بر امكان رجوع

عده طلاق چيست ؟

عده عبارت مي‌­باشد از مدتي كه تا زمان انقضاي آن، زني كه عقد نكاح وي منحل گشته است، نخواهد توانست به عقد شوهر ديگري دربيايد. طلاق بائن عده ندارد و در طلاق رجعي شرايطي قرار داده شده است كه مرد مي­‌تواند در مدت زمان عده كه سه طهر مي­‌باشد، به زن خود رجوع نمايد و زندگي مشترك خود را از سر گيرد گويي طلاقي رخ نداده است. براي كسب اطلاع كامل درباره عده طلاق كليك كنيد.

طلاق رجعي چيست ؟

همان­طور كه مي­‌دانيد در ماده 1148 قانون مدني به طور كامل، طلاق رجعي تعريف شده است. در اين ماده موضوعي كه بيان شده است به اين شكل مي­‌باشد كه در طلاق رجعي، براي شوهر در مدت عده حق رجوع در نظر گرفته شده است. براي اطلاع كامل درباره طلاق رجعي كليك كنيد.

مدت زمان رجوع بعد از طلاق چقدر است ؟

همان طور كه متوجه شديد و ما برايتان بيان نموديم، رجوع از طلاق صرفا در طول مدتي كه زن عده طلاق نگه داشته است، امكان پذير مي­‌باشد. براي دانستن اين مورد كه مدت زمان رجوع بعد از طلاق چه مقدار است لازم مي‌­باشد تا مدت زمان عده طلاق رجعي را مورد بررسي قرار بدهيم. ماده 1151 قانون مدني بيان مي­‌نمايد كه مدت زمان عده طلاق، سه طهر ( سه بار پاك شدن از عادت ماهانه) مي‌باشد. در اين شرايط اگر زني وجود داشته باشد كه بنا به شرايطي مانند بيماري عادت ماهيانه نمي­‌شود و به صورت عادي مي­‌بايست عادت ماهيانه شود، بايد مدت سه ماه را به صورت عده نگه دارد.

اگر در اين زمان زني وجود داشته باشد كه باردار است، بايد تا وضع حمل وي را به عنوان مدت عده در نظر گرفت. در مورد زن باردار وضع حمل ممكن است حتي كمتر يا بيشتر از سه ماه و يا به عبارتي سه طهر باشد. شايان ذكر است كه به محض اين­كه مدت زمان عده زن به پايان برسد، ديگر مرد حق اين­كه بخواهد به زن رجوع نمايد را نخواهد داشت. در واقع اگر بعد از اتمام مدت زمان رجوع، زوجين تصميم بگيرند كه به هم رجوع كنند و مجدد با هم زندگي كنند، لازم است تا به دفاتر ازدواج مراجعه كنند و عقد نكاح مجددي را انجام بدهند.

براي دريافت مشاوره طلاق كليك كنيد.

شرايط رجوع بعد از طلاق رجعي چگونه است ؟

زماني­ كه مردي به زن خود رجوع مي­‌نمايد، تمامي آثار طلاق ميان زن و مرد از بين خواهد رفت و اين به اين معنا مي­‌باشد كه طلاق به صورت كلي بي‌اثر مي­‌شود و زن و مرد به طور مجدد به زوجيت يكديگر در مي‌آيند. البته لازم است بدانيد كه براي رجوع از طلاق يك سري شرايط مورد نياز است كه عبارت است از:

  1. رجوع به طور كلي به اراده و خواست مرد و يا شوهر بستگي دارد.
  2. رجوع از طريق هر حرف و يا عملي كه از طرف مرد واقع شود و قصد وي را به رجوع بيان نمايد و آن منظور را برساند، محقق مي­‌شود.
  3. در رجوع از طلاق ديگر نيازي نيست كه صيغه عقد مجدد خوانده و جاري شود.
  4. زماني كه مرد تصميم به رجوع گرفت حتما بايد اين رجوع از طلاق مورد ثبت قرار بگيرد.
  5. زماني كه براي رجوع از طلاق در نظر گرفته شده است دقيقا برابر با عده‌اي است كه زن مي­‌بايست نگه دارد و در طول مدتي كه زن عده طلاق دارد، امكان پذير است.

طلاق مجدد بعد از رجوع | مدت زمان رجوع بعد از طلاق

زماني را تصور كنيد كه مردي زن خود را طلاق مي­‌دهد و در زمان عده زن، به وي مراجعت مي­‌كند و تصميم مي­‌گيرد كه زندگي خود را با همسرش ادامه بدهد. در اين ميان و به صورت دوباره قبل از نزديكي به وي او را طلاق مي‌­دهد، در اين صورت به نظر شما حكم عده زن به چه صورت است؟ پاسخي كه به اين پرسش مي­‌توان داد اين است كه زن بايد بعد از طلاق دومش، عده را مانند سابق ادامه بدهد و آن را كامل نمايد.

شرايط رجوع بعد از طلاق بائن چگونه است ؟

همان طور كه اظهار داشتيم در رجوع از طلاق رجعي، شوهر مي‌­تواند در زمان عده به زن مراجعت كند و اين مورد را نيز بايد مورد ثبت قرار بدهد. در حالي كه در طلاق بائن، زن و شوهر به صورت كامل از هم جدا مي­‌شوند و شرايط رجوع وجود ندارد مگر اين­كه به صورت دوباره و مجدد، به عقد هم درآيند و تشريفات ازدواج مي‌­بايست به طور كامل رعايت شود.

شرايط ازدواج مجدد با همسر سابق | مدت زمان رجوع بعد از طلاق

گاهي نيز پيش مي‌آيد كه شاهد اين مسأله باشيم كه زن و شوهري پس از طلاق مجددا تصميم مي­‌گيرند تا با يكديگر ازدواج نمايند و اين مورد در صورتي امكان پذير است كه تعداد طلاق آن­‌ها كمتر از سه باشد. در اين صورت است كه از لحاظ قانوني هيچ گونه منعي براي آن­‌ها در نظر گرفته نشده است. اما موردي كه بايد زوجين به آن توجه بسياري داشته باشند اين است كه مي­‌بايست قبل از عقد زير نظر مشاور تمامي آثار روحي و رواني و احتمالاتي كه براي شكست مجدد آن زندگي وجود دارد و همچنين شرايط موفقيت آن زندگي را به صورت كامل بررسي نمايند و سپس به اين امر مبادرت ورزند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص مدت زمان رجوع بعد از طلاق، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون مدت زمان رجوع بعد از طلاق پاسخ دهند.

 

سوالات متداول

آيا پس از اين­كه زن طلاق رجعي گرفت بايد عده نگه دارد ؟

پاسخ اين سوال مثبت مي­‌باشد و زن بايد بر اساس شرايط عده نگه دارد مگر خانم‌هايي كه عده طلاق ندارند.

مدت زمان عده بعد از طلاق رجعي چه مقدار است ؟

سه ظهر يا سه پاك شدن از عادت ماهيانه.

آيا مرد بعد از طلاق بائن امكان رجوع به همسرش را دارد ؟

پاسخ اين سوال منفي مي­‌باشد و در اين نوع از طلاق مرد تنها مي­‌تواند به صورت مجدد با همسر خود عقد نمايد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: مدت زمان رجوع بعد از طلاق | شرايط رجوع مرد پس از طلاق – تاثير انواع طلاق بر امكان رجوع


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ دى ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۳۳:۴۴ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

جرم به معناي عملي غيرقانوني است كه توسط قانونگذاران منع شده است و مجرم نيز به كسي گفته مي‌شود كه مرتكب جرم‌ شده باشد. جرائم‌ انواع مختلفي دارند و هر فردي كه‌ مرتكب جرمي شود بر اساس جرم ارتكابي‌اش مجازات خواهد شد. گاهي اوقات افراد از به اجرا درآوردن جرم پشيمان مي‌شوند كه در اين مواقع ممكن است شروع به جرم صورت گرفته باشد. در ادامه قصد داريم در خصوص شروع به جرم و مجازات قانوني آن توضيحات مفصلي را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

منبع: شروع به جرم | تعريف قانوني – مجازات – دامنه شمول شروع به جرم

شروع به جرم به چه معناست‌‌‌‌‌ ؟

شر‌وع به جرم به معناي به اجرا در آوردن جرم بوده كه فرد مجرم پس از مدتي به دلايل مختلف از اين كار دست مي‌كشد و ارتكاب جرم را ادامه‌ نمي‌دهد. در اين صورت مي‌توان گفت كه شر‌وع به جرم صورت گرفته است. در قانون كشور ما شر‌وع به جرم نيز يك جرم جداگانه به حساب مي‌آيد و براي آن مجازات به خصوصي در نظر گرفته شده است. البته ‌شر‌وع به جرم در خصوص تمامي جرائم شامل مجازات نمي‌شود و تنها در برخي موارد كه قانونگذار تعيين كرده است مي‌توان براي مجرم مجازات در نظر گرفت.

شروع به جرم در خصوص كدام جرائم اعمال مي‌شود‌‌‌‌‌ ؟

همانطور كه گفتيم شر‌وع به جرم در خصوص همه جرائم شامل مجازات نمي‌شود و تنها در برخي موارد فردي كه ارتكاب جرم را آغاز كرده است طبق قانون مجازات مي‌شود. برخي جرايم به دليل ماهيتشان امكان تحقق شروع به جرم در خصوصشان وجود ندارد. در ادامه به بيان برخي مصاديق جرائمي كه در صورت شر‌وع به جرم شامل مجازات مي‌گردند مي‌پردازيم:

  • شر‌وع نمودن به جعل و تزوير.
  • شر‌وع نمودن به حرق عمارت.
  • شر‌وع به خرابكاري كردن در تاسيسات عمومي.
  • شر‌وع نمودن به آدم ربائي.
  • شر‌وع نمودن به جرم قتل عمدي.
  • شر‌وع نمودن به سرقت مشدد.
  • شر‌وع نمودن به ارتشا.
  • شر‌وع نمودن به كلاهبرداري.
  • شر‌وع نمودن به اختلاس.
  • و…

مجازات شروع به جرم

شر‌وع به عملي كه در قانون منع گرديده و خلاف اعلام شده است جرم مي‌باشد و شامل مجازات مي‌شود. مجازات شر‌وع به جرم با توجه به درجه و شدت جرم مورد نظر تعيين مي‌شود كه به شرح زير مي‌باشد:

  • شر‌وع به جرم در خصوص جرائم با مجازات سلب حيات، حبس دائم و حبس تعزيري درجه يك الي سه: مجازات شر‌وع به جرم حبس تعزيري درجه چهار خواهد بود.
  • شر‌وع به جرم در خصوص جرائم با مجازات قطع عضو و حبس تعزيري درجه چهار: حبس تعزيري درجه ۵.
  • شر‌وع به جرم در خصوص جرائم با مجازات شلاق حدي، حبس تعزيري درجه پنج: مجازات شر‌وع به جرم حبس تعزيري، شلاق و جريمه نقدي درجه ۶ خواهد بود.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص شروع به جرم، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون شروع به جرم پاسخ دهند.

 

سوالات متداول

مفهوم شر‌وع به جرم چيست‌‌‌‌‌ ؟

شر‌وع به جرم يعني فردي قصد ارتكاب جرمي را دارد و آن را به اجرا در مي‌آورد اما بعد از مدتي از ارتكاب آن دست مي‌كشد.

شر‌وع نمودن به آدم ربايي شامل مجازات مي‌شود‌‌‌‌‌ ؟

بله شر‌وع نمودن به آدم ربايي نيز شامل مجازات خواهد شد كه توضيحات كامل‌‌‌‌تر در متن مقاله آمده است.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

منبع: شروع به جرم | تعريف قانوني – مجازات – دامنه شمول شروع به جرم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ دى ۱۴۰۱ ] [ ۰۷:۱۸:۱۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی